Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Στο «Ελλάδος Εικόνες» Δέσποινα Βανδή και Μιχάλης Χατζηγιάννης


“ΟΤΑΝ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΦΙΛΗΜΑ
ΣΥΝΑΝΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ CINE
ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΝΑΡΑΚΗ...”
 Στο «Ελλάδος Εικόνες» και συγκεκριμένα στην μουσικοθεατρική παράσταση CINE του Παντελή Καναράκη επέλεξαν να διασκεδάσουν η Δέσποινα Βανδή αλλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στην καθιερωμένη πια Πέμπτη με τα  “Τραγούδια για Φίλημα”.

Με χαλαρή διάθεση η αγαπημένη φίλη του Παντελή Καναράκη Δέσποινα Βανδή συνοδευόμενη απο τον σύζυγό της Ντέμη Νικολαίδη, την Κική Τσόλκα και τον Δημήτρη Γιαννέτο έφθασε από νωρίς στο «Ελλάδος Εικόνες». Απόλαυσαν τις νοστιμιές δίπλα στη θάλασσα ενώ παράλληλα διασκέδασαν τόσο με την ανατρεπτική και άκρως ανεβαστική παράσταση του Παντελή Καναράκη όσο και με τη ζωντανή μουσική με τα γνωστά και αγαπημένα τραγούδια. Λίγο αργότερα έφτασε στην παρέα τους και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Τόσο η  Δέσποινα Βανδή όσο και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έσπευσαν να συγχαρούν τους πρωταγωνιστές αποθεώνοντας τους με πολλά χειροκροτήματα, γέλια και πειράγματα.

Κάθε Πέμπτη στο «Ελλάδος Εικόνες», ο Παντελής Καναράκης με το αστείρευτο χιούμορ του, η Σοφία Βογιατζάκη με τον μοναδικό της μπρίο και ολόκληρη η παρέα τους,  διακωμωδούν με το δικό τους ανατρεπτικό και συγκλονιστικό τρόπο ταινίες από τον ελληνικό κινηματογράφο. Μπροστά από τα μάτια μας περνάνε ο Αυλωνίτης, η Μερκούρη, η Μαρινέλλα, η Καραγιάννη, ο Βουτσάς, ο Σειληνός, οι αδερφές Μπρόγιερ και πολλοί άλλοι αγαπημένοι πρωταγωνιστές της χρυσής δεκαετίας του ελληνικού κινηματογράφου. Σκηνές από ταινίες, αγαπημένα του τότε τραγούδια, αέρας από μιούζικαλ του Δαλιανίδη, ατάκες του Σακελάριου, και μια Αθήνα του '50 αφού βλέπουμε όλη την ταινία του Κακογιάννη, τη θρυλική Στέλλα, με μια ανορθόδοξη ανατρεπτική και σατυρική ματιά. Κάθε Πέμπτη στο «Ελλάδος Εικόνες» ζούμε το ελληνικό σινεμά του '60. Γελάμε, τραγουδάμε, χορεύουμε. Στην Ελλάδα του σήμερα ζούμε την Ελλάδα του χθες και ελπίζουμε για την Ελλάδα του αύριο.

 

CINE – ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΦΙΛΗΜΑ
κάθε Πέμπτη στις 22:30
Με τον ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΝΑΡΑΚΗ και τη ΣΟΦΙΑ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗ
Εμφανίζονται
Γιάννα Ζιάννη, Αλεξάνδρα Κουλούρη, Γιώργος Παράσχος, Άννα Αθανασιάδη, Ευθύμης Ζησάκης

Κείμενα, σκηνοθεσία, χορογραφίες ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΝΑΡΑΚΗΣ
Μουσική επιμέλεια  ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΗΧΟΣ
Mαζί τους το μουσικό συγκρότημα ΦΩΝΟΓΡΑΦΟΣ.


«Ελλάδος Εικόνες» - La CabanaΛ. Ποσειδώνος, Ακτή Αλίμου
Τηλ.:
2109824620, 6936657025
www.ellados-eikones.gr

Oι καλοκαιρινές συναυλίες του Γιάννη Κότσιρα με το Στάθη Δρογώση.


Ο χειμώνας που μας πέρασε ήταν ίσως ο πιο επιτυχημένος για τον Γιάννη Κότσιρα. Οι παραστάσεις του σε όλη την Ελλάδα, ήταν κάτι παραπάνω από πλήρεις, ενώ οι εντυπώσεις του κόσμου από αυτές ήταν εξαιρετικά θετικές.
Ταυτοχρόνα πριν από λίγους μήνες κυκλοφόρησε το καινούριο του CD με τον τίτλο “Μουσικό Κουτί”, το οποίο έλαβε τις καλύτερες κριτικές ενώ η υποδοχή του κόσμου ήταν κάτι παραπάνω από ενθουσιώδης. Τραγούδια όπως το “Για σένα”, το “Κάντε όλοι στην άκρη”, το “Δύο ξένοι” και άλλα κατέλαβαν στις πρώτες θέσεις των μεταδόσεων στα ραδιόφωνα και το CD ήδη ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη πωλήσεων καθώς ήδη βρίσκεται σε περισσότερα από 100.000 σπίτια.
Μετά από αυτό τον επιτυχημένο χειμώνα, ο Γιάννης Κότσιρας θα πραγματοποιήσει μία περιοδεία σε όλη την Ελλάδα έχοντας στην παρέα του αυτή τη φορά έναν από τους σημαντικότερους τραγουδοποιούς της νεότερης γενιάς: τον Στάθη Δρογώση. Η πρώτη συνάντηση των δύο καλλιτεχνών ήταν στα τέλη του 2003, όταν ο Στάθης Δρογώσης κυκλοφόρησε τον πρώτο προσωπικό δίσκο του “Ο χειμώνας δεν θα' ρθει”, στον οποίο ο Γιάννης Κότσιρας τραγούδησε μαζί του το τραγούδι “Βιαστικό πουλί του Νότου” ενώ η τελευταία του δουλειά με τον τίτλο “Όμορφη ζωή” κυκλοφόρησε το 2010 και διανέμεται δωρεάν από την Antelma Music.
Ο Στάθης Δρογώσης υπήρξε ιδρυτικό μέλος και ο βασικός τραγουδιστής και συνθέτης, σε ένα από τα σημαντικότερα Ελληνόφωνα ηλεκτρικά συγκροτήματα που είχε το όνομα “Τα φώτα που σβήνουν”. Τα τελευταία χρόνια ακολουθεί την προσωπική του πορεία έχοντας στο ενεργητικό του 4 προσωπικούς δίσκους με τραγούδια όπως τα “Συγχώρεσέ με”, “Θα περάσουν οι μέρες”, “Ήρθες αργά”, “Μην το πεις πουθενά” και άλλα που αγαπήθηκαν και από τον κόσμο αλλά τα ραδιόφωνα.
Οι δυο τους λοιπόν ετοίμασαν μία συναυλία με πολύ αγαπημένα τραγούδια, εμπνευσμένες ενορχηστρώσεις και έναν σύγχρονο λόγο που όλοι μας έχουμε ανάγκη σήμερα.
Τις ενορχηστρώσεις έχει αναλάβει ο Άκης Κατσουπάκης ο οποίος παίζει πιάνο και πλήκτρα, στα τύμπανα ο Γρηγόρης Σιντρίδης, στο μπάσο ο Δημήτρης Μουτάφης, στην κιθάρα ο Κώστας Μιχαλός και στο μπουζούκι αλλά και σε όλο το φάσμα των λαϊκών εγχόρδων ο Βαγγέλης Μαχαίρας. Τον ήχο επιμελούνται ο Λάμπρος Μπούνας, ο Άρης Κουντούρης και ο Στρατής Καραδημητράκης ενώ τους φωτισμούς σχεδιάζει ο Γιώργος Τέλλος. Συνεργάτες που εγγυώνται εδώ και πολλά χρόνια το υψηλό αισθητικό και οπτικοακουστικό επίπεδο της συναυλίας.
Καλό καλοκαίρι λοιπόν και καλή αντάμωση με ένα “Μουσικό Κουτί” που αναβλύζει μελωδίες σε αυτή την δύσκολη αλλά και “Όμορφη ζωή
 Πρόγραμμα συναυλιών
Δευτέρα 10 Ιουνίου - Θεσσαλονίκη - Μονή Λαζαριστών.
Τρίτη 11 Ιουνίου - Δράμα - Πέτρινο θέατρο Φαράγγι Πετρούσας .
Παρασκευή 28 Ιουνίου - Λαμία - Φεστιβάλ Οίτης
Τετάρτη 10 Ιουλίου - Πειραιάς - Βεάκειο
(Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για την ενίσχυση των σκοπών της ΑΚΤ-ΕΙΝ.)
Τετάρτη 17 Ιουλίου - Ρόδος - Θέατρο Τάφρου
Τετάρτη 24 Ιουλίου - Μυτιλήνη - Θέατρο Κάστρου
Παρασκευή 26 Ιουλίου - Καστανιές - Φεστιβάλ Άρδα

Η Ζaz στην Ελλάδα 3 Σεπτεμβρίου

Η Ζaz  έρχεται στην Ελλάδα στις 3 Σεπτεμβρίου  για μια μοναδική συναυλιακή βραδιά στο ανοιχτό θέατρο του Λυκαβηττού.
Τη  βραδιά θα ανοίξει η Μαριέττα Φαφούτη .

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου – ΘΕΑΤΡΟ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ
20.15 MARIETTA FAFOUTI AND BAND – BECOME THE SUN SUMMER TOUR
21.15 ZAZ – RECTO VERSO WORLD TOUR
 Τιμές Εισιτηρίων: ΚΑΝΟΝΙΚΟ 35 ΕΥΡΩ, ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ 25 ΕΥΡΩ.
 Πληροφορίες-Προπώληση: 210-6980044, PUBLIC και ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ.

Το πρόγραμμα της περιοδείας του Πασχάλη Τερζή.

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΕΡΖΗΣ
H
επιστροφή
 Ο Πασχάλης Τερζής μετά από 4 χρόνια απουσίας,
επιστρέφει σε μια βόλτα ανά την Ελλάδα για πρώτη φορά  
με 7 καλοκαιρινές συναυλίες.
 Είναι από τους δημοφιλέστερους και πιο αγαπητούς λαϊκούς ερμηνευτές όλων των εποχών. Κορυφαίος της σύγχρονης εποχής στέκεται ισάξια δίπλα στα διαχρονικά ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου. Η χαρισματική φωνή του, η ποιότητα των τραγουδιών του και η αυθεντικότητα της προσωπικότητάς του τον έχουν καθιερώσει στην κορυφή του λαϊκού τραγουδιού.
Στα 35 χρόνια της πλούσιας καριέρας του στο ελληνικό τραγούδι, με 10 πλατινένιους και 6 χρυσούς δίσκους και με τις τεράστιες επιτυχίες στο ενεργητικό του, ο Πασχάλης Τερζής με τη γλυκιά μελαγχολία στο βλέμμα, αλλά και με τον καημό που κρύβουν τα τραγούδια του, αποθεώνεται σε κάθε του εμφάνιση και μας ξεσηκώνει να τραγουδάμε δυνατά και να διασκεδάζουμε.
Πέρα όμως από τις πωλήσεις των δίσκων του και την απήχηση των τραγουδιών του ο Πασχάλης Τερζής αγαπήθηκε από το κοινό για τη μεστή και επιβλητική παρουσία του επί σκηνής. Τέσσερα χρόνια μετά την τελευταία του εμφάνιση ο Πασχάλης Τερζής επιστρέφει με τη χαρισματική φωνή του, σε μια βόλτα ανά την Ελλάδα,  για πρώτη φορά,  με 7 μοναδικές συναυλίες που θα χαρίσουν στο κοινό δυνατές συγκινήσεις!
 Πρόγραμμα περιοδείας:
·         Πάτρα 17 Ιουνίου:           Παμπελοποννησιακό Στάδιο Δήμου Πατρέων
·         Ιωάννινα – 19 Ιουνίου: Εθνικό Στάδιο Ζωσιμάδες
·         Καβάλα    24 Ιουνίου: Γήπεδο Ανθή Καραγιάννη
·         Λάρισα – 27 Ιουνίου: Γήπεδο AEL FC Arena
·         Ηράκλειο – 1 Ιουλίου: Παγκρήτιο Στάδιο
·         Ρόδος – 6 Ιουλίου: Γήπεδο Διαγόρα
·         Καλαμάτα – 10 Ιουλίου: Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας.

Το καλοκαιρινό συναυλιακό δρομολόγιο της Ελένης Βιτάλη

Η Ελένη Βιτάλη σε μία πληθωρική μουσική παράσταση όπου λαϊκοί ήχοι, παραδοσιακά μονοπάτια, έντεχνα και ροκ ακούσματα εναλλάσσουν ρυθμικά τη μουσική σκυτάλη. Οι ερμηνείες  της  Ελένης Βιτάλη αγκαλιάζονται από τους ήχους της άταστης κιθάρας, του μπουζουκιού και του τζουρά του Δημήτρη Λάππα από τις μελωδίες του πιάνου και της μελόντικας του Νεοκλή Νεοφυτίδη  συνομιλούν μαγικά με το όρθιο μπάσο της Αντωνίας Τσολάκη τον κρυστάλλινο ήχο που σκορπίζει το κανονάκι του Παναγιώτη Δημητρακόπουλου και τα διονυσιακά κρουστά των δύο κορυφαίων κρουστών Βαγγέλη Καρίπη και Κώστα Μερετάκη.
Στο περίπου δυόμιση ωρών πρόγραμμα, αβίαστα ξετυλίγεται ένα ανεξάντλητο ρεπερτόριο με τραγούδια-σταθμούς της Ελένης Βιτάλη αλλά και … πειραχτικά τραγούδια άλλων δημιουργών, τραγούδια που μας “πειράζουν” όπως λέει η ίδια η Ελένη τα τραγούδια εκείνα, που δεν περνάνε απαρατήρητα, που δεν περνάνε χωρίς, κάθε φορά, να μας αγγίξουν στο άκουσμά τους…

Συνταξιδιώτες της Ελένης Βιτάλη ο τραγουδοποιός Νίκος Ξύδης στην ηλεκτρική κιθάρα και στην καλλιτεχνική επιμέλεια της παράστασης και η ηθοποιός και ερμηνεύτρια Βαλέρια Κουρούπη.
 
Αναλυτικά το πρόγραμμα παρακάτω:
Μάιος
29 Μαϊου Πάτρα, Πολυχώρος «Πολιτεία»
Ιούνιος
17 Ιούνιου Αθήνα, Βύρωνας, Θέατρο «Βράχων»
26  Ιουνίου Θεσσαλονίκη, Ανοιχτό Θέατρο Συκεών
Ιούλιος
6 Ιουλίου Μουδανιά Χαλκιδικής, Φεστιβάλ Θάλασσας
10 Ιουλίου Έδεσσα, Θέατρο Γαβαλιώτισσα
13 Ιουλίου Κατερίνη, Φεστιβάλ Ολύμπου
17 Ιουλίου Μυτιλήνη, Κάστρο Μυτιλήνης
24 Ιουλίου Αθήνα, Μαρούσι
Αύγουστος
2 Αυγούστου Βαρβάρα Χαλκιδικής, Φεστιβάλ Βαρβάρας
9 Αυγούστου Ηράκλειο Κρήτης, Αγιές Παρασκιές
17 Αυγούστου Εύβοια, Αυλωνάρι, Άγιος Γεώργιος.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με μια αγκαλία τραγούδια στο Θέατρο Βράχων

H μοναδική Άλκηστις Πρωτοψάλτη θα πραγματοποιήσει και αυτό το καλοκαίρι σειρά μουσικών  παραστάσεων με τίτλο " Μια αγκαλιά τραγούδια" Τη Δευτέρα λοιπόν 8 Ιουλίου θα δώσει το παρόν της στο Θέατρο Βράχων στο Βύρωνα για να χαρίσει στους φίλους του καλού Ελληνικού τραγουδιού μια αξέχαστη μουσική βραδιά γεμάτη από λατρεμένα κομμάτια .
Μαζί της ο Γιώργος Περής και οι μουσικοί
Πιάνο : Θωμάς Κοντογιώργης
Βιολί : Kώστας Καρακατσάνης
Ακορντεόν : Θάνος Σταυρίδης
Μπάσσο : Αγγελος Παπαδάτος
Κρουστά: Αλέξης Κώστας.
Ώρα έναρξης:  21.00
 Τιμή εισιτηρίου:  12 € προπώληση, 15 € ταμείο, Φοιτητικό, Άνεργοι: 10 €
 Διάθεση εισιτηρίων: Tickethouse, www.tickethouse.gr
 Σημεία προπώλησης: 
 Διαδημοτικό Δίκτυο Πολιτισμού Βύρωναs & Δάφνη-Υμηττός Ευαγγελικής Σχολής 26, 6ος ορ.
 Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00 π.μ.–2.30 μ.μ.
 Δημαρχείο Δάφνης (Έλλης 16 & Κανάρη, Δάφνη 4ος ορ.)
 Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00 π.μ.–12.00
 Δημαρχείο Υμηττού (Πλ. Ηρώων Πολυτεχνείου 1, Υμηττός)
 Δευτέρα έως Παρασκευή 8.00 π.μ.–12.00
 Ταμείο Θεάτρου Βράχων: Καθημερινά 6.00 μ.μ.–10.00 μ.μ.

O Τόλης Βοσκόπουλος στο Βεάκειο το Σάββατο 6 Ιουλίου

H μεγάλη επιστροφή!
O Τόλης Βοσκόπουλος
για μια μοναδική συναυλία
στο Βεάκειο το Σάββατο 6 Ιουλίου

  Ήρθε η ώρα της μεγάλης επιστροφής.
 Ο Τόλης Βοσκόπουλος γυρίζει στον Πειραιά και στο Βεάκειο για μια συναυλία που είναι προδιαγεγραμμένο πώς θα μείνει στην ιστορία.
Ο κορυφαίος ερμηνευτής θα εμφανιστεί στις 6 Ιουλίου στον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε για να τιμηθεί και φυσικά να χαρίσει στον κόσμο μια ανεπανάληπτη βραδιά τραγουδώντας στο υπέροχο θέατρο του Πειραιά τις επιτυχίες του.

Ο Πειραιάς, λοιπόν, προσκαλεί έναν από τους επιφανέστερους καλλιτέχνες, προκειμένου να τον τιμήσει για τη σπουδαία προσφορά του στην ελληνική μουσική, το θέατρο και το κινηματογράφο. Θα είναι μια βραδιά γεμάτη από αγαπημένες μελωδίες, σπουδαία τραγούδια και φυσικά την ανεπανάληπτη φωνή του Τόλη να δονεί την ατμόσφαιρα στο Βεάκειο. Θα είναι μέσα σε μια νύχτα ένα πέρασμα από τα καλύτερα μας χρόνια, γεμάτο αναμνήσεις, συγκίνηση και νοσταλγία για όσα ζήσαμε ακούγοντας και πάλι τα τραγούδια που σημάδεψαν τις πιο έντονες στιγμές της ζωής μας. Γιατί ένα από τα στοιχεία που δημιούργησαν τον μύθο του Τόλη Βοσκόπουλου ήταν και η διαχρονική δύναμη των τραγουδιών του. Η ασύγκριτη διάρκεια τους μέσα στο πέρασμα του χρόνου.

Ο μύθος του ελληνικού τραγουδιού, λοιπόν, επιστρέφει στη γενέτειρά του που τον υποδέχεται με τιμές, όπως του αρμόζει για μια βραδιά γεμάτη σεβασμό και αγάπη προς τον σπουδαίο καλλιτέχνη.

Τόλης Βοσκόπουλος
"Τον τόπο που γεννιέσαι και μεγαλώνεις τον κουβαλάς πάντα μέσα στην ψυχή σου, όπου κι αν βρεθείς...
Μόνο συγκίνηση και βαθιά χαρά νοιώθω που επιστρέφω στον Πειραιά, που αγαπώ και έχω τόσες αναμνήσεις..."

Δημάρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλωλιάκος
"Από τον Πειραιά δεν έφυγε ποτέ ο Τόλης γιατί ζει πάντα στις καρδιές μας... μέσα από τα τραγούδια του!
Ελάτε να ανταμώσουμε όλοι μαζί στις 6 Ιουλίου στο Βεάκειο"

Μαζί του θα εμφανιστεί ο Γιώργος Λεμπέσης και η Χριστίνα Παπαδάκη

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Nικολόπουλος Κώστας
Μπουζούκι:Μανώλης Καραντίνης
Παραγωγή: art-tc live

Πληροφορίες:
Βεάκειο, Λόφος Προφήτη Ηλία, Καστέλα, Πειραιάς, 2104226330
Τιμή εισιτηρίου: 20
ρα έναρξης: 21:00


Προπώληση εισιτηρίων:
Public,
Κινηματογράφος ΣΙΝΕΑΚ, Kαραίσκου 102, Πλ.Κοραή, Πειραιάς, Ώρες: 9:00-15:00 & 18:00-22:00, Τηλ.: 210 4225653

Ελευθερία Αρβανιτάκη καλοκαιρινή περιοδεία 2013!

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Κάθε συναυλία της είναι μοναδική. Κάθε συνάντησή της με το κοινό είναι γεμάτη δυνατές στιγμές. Μέσα από την φωνή της, οι επιθυμίες απολαμβάνουν τον εαυτό τους και κανείς δεν ξέρει πώς να τραβήξει την διαχωριστική γραμμή, ανάμεσα στη χαρά ή τη λύπη και την μουσική.
Μια ευδιάθετη και βαθιά βόλτα στη συγκίνηση των μεγάλων της τραγουδιών, στο λόγο κορυφαίων ποιητών και στιχουργών, αλλά και σε τραγούδια γεμάτα κέφι και ρυθμό. Η μεγάλη αυτή ερμηνεύτρια, κάνει την παράδοση να είναι σημερινή και μας συστήνει νέους ήχους και ρυθμούς. Πότε σε ανοιχτά θέατρα και πότε σε κλειστούς χώρους, μας θυμίζει ρεμπέτικα από τη μία ενώ "τζαζάρει" από την άλλη με την ίδια πίστη.
Μια φορά συμβαίνει...ένα πρόγραμμα «best of» δικό της, με τραγούδια από το πολυαναμενόμενο CD αλλά και μουσικές διαδρομές από το Μανώλη Χιώτη και τον Μάνο Χατζιδάκι, με βάση την πενταμελή της μπάντα και τις καινούργιες ενορχηστρώσεις του Θωμά Κωνσταντίνου και του Αλέξανδρου Δράκου Κτιστάκη.
Μουσικοί:
Γιώργος Γεωργιάδης / μπάσο
Δημήτρης Τσάκας / σαξόφωνο, κλασική κιθάρα
Γιάννης Κυριμκυρίδης / πιάνο, πλήκτρα
Αλέξανδρος - Δράκος Κτιστάκης / τύμπανα & ενορχηστρώσεις
Θωμάς Κωνσταντίνου / ούτι, λαούτο, μαντολίνο, τζουράς, φωνητικά & ενορχηστρώσεις
Επιμέλεια ήχου: Χάρης Κρεμμύδας
Επιμέλεια φώτων: Μαρία Βενετάκη
Επιμέλεια προγράμματος: Ελευθερία Αρβανιτάκη – Λήδα Ρουμάνη.
Πρόγραμμα συναυλιών:
22/6 Βέροια
01/7 Μαρούσι
05/7 Κυριάκι Βοιωτίας
20/7 Ερέτρια
22/7 Μεσσαρά Ηρακλείου
27/7 Άρδας

Οι SCORPIONS 11-12 και 14 Σεπτεμβρίου στο ανοιχτό θέατρο του Λυκαβηττού.

Οι SCORPIONS θα βρεθούν για άλλη μια φορά στην Ελλάδα για να δώσουν τρεις ξεχωριστές  συναυλίες  11-12 και 14 Σεπτεμβρίου στο ανοιχτό θέατρο του Λυκαβηττού.
INFO:
•    Ώρα Έναρξης: 20.30, Dοors Οpen: 19.30
•    Τιμή εισιτηρίου: Γενική Είσοδος 38€, Φοιτητικό- Παιδικό- Ανέργων 30€ (ισχύει για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων)
•    11 & 12 Σεπτεμβρίου: Οι θεατές θα είναι μόνο καθήμενοι, στις κερκίδες και σε καθίσματα στο χώρο μπροστά από τη σκηνή
•    14 Σεπτεμβρίου: Οι θεατές θα είναι καθήμενοι στις κερκίδες του θεάτρου και όρθιοι στο χώρο μπροστά από τη σκηνή
•    Προπώληση: www.viva.gr, Τicket Hοuse, Public, Παπασωτηρίου, www.weticket.gr
(Από 17 έως 24 Ιουνίου η προπώληση θα γίνεται αποκλειστικά στο www.viva.gr, από τις 25 Ιουνίου σε όλα τα παραπάνω σημεία)
•    Τηλέφωνο πληροφοριών: 210 7298930
•    ΟΙ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΘΑ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ. ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗΣ.

Ο Κωστής Μαραβέγιας στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής

Στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής  θα δώσει το παρόν του  την Παρασκευή, 28 Ιουνίου, ο Κωστής Μαραβέγιας.
Οι φίλοι του καλού  Ελληνικού τραγουδιού θα ακούσουν τραγούδια από την προσωπική  δισκογραφική διαδρομή του καθώς και διασκευές κομματιών από κάθε γωνιά του πλανήτη. 

ΗΡΩ - JAVIER DI CIRIACO στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου

ΗΡΩ - JAVIER DI CIRIACO      
στο Μικρό Θέατρο
της Αρχαίας Επιδαύρου
 ''Querer''
Nuevo Siete Ensembleυπό τη διεύθυνση του Χάρη Πεγιάζη
Σολίστ: Ζωή Τηγανούρια
 Παρασκευή – Σάββατο 12 & 13 Ιουλίου 2013

Η Ηρώ, η πολυτάλαντη καλλιτέχνιδα που μας μαγεύει ως ερμηνεύτρια, συνθέτρια και πιανίστα, μαζί με τον εντυπωσιακό αργεντίνο ερμηνευτή του μοναδικού Sexteto Milonguero, Javier Di Ciriaco, θα βρεθούν μαζί στη σκηνή του Μικρού Θεάτρου της Αρχαίας Επιδαύρου, για να παρουσιάσουν δύο μοναδικές συναυλίες.

Μαζί τους το Nuevo Siete Ensemble, ένα καταξιωμένο σύνολο μουσικής ειδικευμένο στο αργεντίνικο τάνγκο και η συνθέτις και σολίστ στο ακορντεόν Ζωή Τηγανούρια, σε μια μοναδική σύμπραξη

Σε αυτές τις μοναδικές βραδιές θα ακουστούν σημαντικά τραγούδια τάνγκο, αργεντίνικης μουσικής (Astor Piazolla Mariano Mores, o Francisco Canaro, o Osvaldo Pugliese) αλλά και συνθέσεις τάνγκο της ίδιας της Ηρούς, από την πλούσια δισκογραφία της.

Η Ηρώ είναι από τις λίγες ελληνίδες ερμηνεύτριες που μπορούν να αποδώσουν με τόση αρτιότητα κομμάτια διεθνούς ρεπερτορίου σε πολλές γλώσσες. Ο Javier Di Ciriaco είναι ο αισθαντικός ερμηνευτής της καταξιωμένης ορχήστρας Sexteto Milonguero, που είναι σήμερα ένα από τα σημαντικότερα σχήματα αργεντίνικης μουσικής, με συναυλίες σε όλο τον κόσμο που έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές.
 Ο Javier θα ταξιδέψει από την Αργεντινή γι’ αυτή την μοναδική συνεργασία του με την Ηρώ και μαζί θα μας χαρίσουν μερικά από τα ωραιότερα κομμάτια Τάνγκο, Αργεντίνικης Μουσικής και όχι μόνο…
 Τη μουσική διεύθυνση του σχήματος ‘’Nuevo Siete Ensemble” έχει ο Χάρης Πεγιάζης, (καθηγητής θεωρητικών τζαζ και κόντρα μπάσου). Το σχήμα απαρτίζεται από τους εξαίρετους μουσικούς: Μαρία Γούτου (βιολί), Σέργιος Σοϊλές (φλάουτο), Νίκος Σκεπαρνιάς (κιθάρα), Νίκος Σκεπαρνιάς (πιάνο), Χάρης Πεγιάζης (κόντρα μπάσο) και Κώστας Κονδύλης (κρουστά). Μαζί τους η Άρτεμις Βαβάτσικα (ακορντεόν - μπαντονεόν). Σολίστ στο ακορντεόν η Ζωή Τηγανούρια.
 Συμμετέχουν οι χορευτές της σχολής ‘’Baile del barrio’’ Κώστας Νικολαϊδης και Δανάη Ζευγαδίνα.
 ‘’Querer’’, μια παράσταση γεμάτη από το πάθος του αργεντίνικου τάνγκο!
 Μην χάσετε δύο μοναδικές συναυλίες που θα παρουσιαστούν στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου, στα πλαίσια του Ελληνικού Φεστιβάλ, την Παρασκευή και το Σάββατο 12 και 13 Ιουλίου 2013.
 Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου
Παλιά Επίδαυρος - Αργολίδα
Τηλ. 2753 0 22026 & 22096
 Περισσότερες πληροφορίες 
Τηλ. 210 9282900       
 Αγορά (ή προπώληση) εισιτηρίων:
Πανεπιστημίου 39, Τηλ. 210 3272000
Βιβλιοπωλεία Public & Παπασωτηρίου.

Χάρις Αλεξίου & Nouveau Sextet “Δύο κόσμους έχει η ψυχή μου” Καλοκαιρινή Περιοδεία 2013!

Η παράσταση που αποθεώθηκε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη από κοινό και κριτικούς περιοδεύει στην Ελλάδα. Η Χάρις Αλεξίου μαζί με μία νέα μουσική μπάντα τους “Nouveau Sextet» (κορυφαίους Έλληνες σολίστες) θα ξεκινήσει το μουσικό της ταξίδι στις 3 Ιουλίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών και θα συνεχίσει με μια μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία στα ανοιχτά θέατρα της Ελλάδας καλώντας τους θεατές να έρθουν κοντά της μέσα από τα τραγούδια.
Για πρώτη φορά με όλη την αμεσότητα της ερμηνείας της θα σταθεί σε απόσταση αναπνοής από το κοινό. Για περισσότερες από δυο ώρες θα παρουσιάσει την νέα της δουλειά και όχι μόνον. Τραγούδια από το νέο της album η Τρίπλα αλλά και τραγούδια από το γνωστό ρεπερτόριο της δοσμένα με ένα καινούργιο τρόπο θα συνθέσουν το σκηνικό για τις πιο ατμοσφαιρικές νύχτες του καλοκαιριού μας.
Μπαλάντες, Δημοτικά, Ανατολίτικα, Έντεχνα, ό,τι μας έκανε να αγαπήσουμε σ΄ αυτήν και ό,τι μας ένωσε μαζί της, δημιουργούν ένα κλίμα που μας κάνει να νιώθουμε πως παίζει μέσα στο ίδιο της το σπίτι.
Οι έξι ετερόκλητοι μουσικοί που την συνοδεύουν (παίζουν περισσότερα από είκοσι όργανα και τραγουδούν μαζί της) την αγκαλιάζουν με ένα μαγικό έθνικ-τζαζ ήχο
Ο Θωμάς Κωνσταντίνου, επί κεφαλής, με Ούτι, Κιθάρα, Μαντολίνο, Λαούτο.
Ο Σωτήρης Λεμονίδης στο Πιάνο και Πλήκτρα
Ο Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος, Κλαρίνο ,Φλάουτο Caval
Ο Δημήτρης Τσάκας, Soprano και altoΣαξόφωνο , κλασική Κιθάρα και Φλάουτο.
Ο Κώστας Κωνσταντίνου, Κοντραμπάσσο
Ο Κώστας Μερετάκης, multipercussionset (Νταρμπούκα, Μπεντίρ, Ντέφια, Ταμπούρο, Στάμνα, Καχόν, Νταούλι κ .α )
Από τα νέα της τραγούδια όπως « Το δεδομένο», «Αγάπη σημαίνει», «Οι στιγμές», «Η πρώτη αγάπη», ως τα, «Μανούλα μου», «13 φωτιές», «Δι’Ευχών» και τα «Δημοτικά» η Χάρις Αλεξίου μαγεύει και μαγεύεται με τους μουσικούς της αυτό το καλοκαίρι και εμείς δεν έχουμε παρά να ακολουθήσουμε το τραγούδι της ψυχής της.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Ενορχηστρώσεις : ΘΩΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Σχεδιασμός φωτισμών: ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΙΝΑΝΟΣ
Σκηνογραφία: ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΒΑΛΑΣ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΡΙΚΗΣ
Τον ήχο επιμελούνται : ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΠΟΥΝΤΖΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΗΣ
Management Χάρις Αλεξίου: ΟΛΓΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ pavlato@otenet.gr.
Πρόγραμμα Συναυλιών Καλοκαίρι 2013

Από τον Ιούλιο με τους Nouveau Sextet σε όλη την Ελλάδα

ΙΟΥΛΙΟΣ
ΑΘΗΝΑ: 3/7 Ωδείο Ηρώδου Αττικού– Φεστιβάλ Αθηνών 
ΛΑΓΚΑΔΑΣ: 13/7 Λουτρά Λαγκαδά
ΒΟΛΟΣ: 15/7 Θερινό Δημοτικό Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη»
ΒΕΡΟΙΑ: 16/7 Θέατρο Άλσους
ΣΚΥΔΡΑ: 17/7 Δημοτικό Θέατρο
ΙΩΑΝΝΙΝΑ: 19/7 Θέατρο Ηπειρωτικών Μελετών (Φρόντζου)
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: 22/7 Θέατρο Πέτρας – Φεστιβάλ Πέτρας  
ΚΑΒΑΛΑ: 26/7 Φεστιβάλ Κεραμωτής

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
ΜΟΥΔΑΝΙΑ: 3/8 Ανοιχτό Θέατρο – Φεστιβάλ Θάλασσας
ΚΑΤΕΡΙΝΗ: 4/8 Αρχαίο Θέατρο Δίου –Φεστιβάλ Ολύμπου
ΖΑΚΥΝΘΟΣ: 6/8 Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο
ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ: 7/8 Θέατρο Φλόκα
ΜΕΣΣΗΝΗ: 9/8 Αρχαίο Στάδιο
ΣΚΑΛΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ: 10/8 Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο
ΧΑΝΙΑ: 20/8 Θέατρο Ανατολικής Τάφρου
ΗΡΑΚΛΕΙΟ: 21/8 Τεχνόπολις
ΛΕΙΒΑΔΙΑ: 24/8 Ανοιχτό Θέατρο Κρύας – «Τροφώνια»
ΠΑΤΡΑ: 29/8 Αρχαίο Ωδείο – Φεστιβάλ Πάτρας

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 4/9 Θέατρο Γης (Περισσότερα...)
ΒΥΡΩΝΑΣ: 9/9 Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη
ΠΕΙΡΑΙΑΣ: 11/9 Βεάκειο Θέατρο