Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Ο Σωκράτης Μάλαμας 7 Σεπτεμβίου στο Θέατρο Πέτρας στη Πετρούπολη


Ο Σωκράτης Μάλαμας 7 Σεπτεμβίου στο Θέατρο Πέτρας στη Πετρούπολη
Ο Σωκράτης Μάλαμας παραμένει ένας από τους πιο δυνατούς τραγουδοποιούς της γενιάς του με εντελώς προσωπικό στίγμα και αναγνωρίσιμο μουσικό ύφος, που συσπειρώνει γύρω του φανατικούς οπαδούς και μουσικόφιλους ακροατές. Κάθε συναυλία, ένα μείγμα από διονυσιακές στιγμές.
Κάθε βραδιά, γεμάτη μουσικές, εικονοπλαστικούς στίχους και αφηγηματικά τραγούδια που φλερτάρουν με ηλεκτρισμένους ροκ δρόμους, μπολιασμένους με την δωρικότητα του λαϊκού, αλλά και την εσωτερικότητα της μπαλάντας.
Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου ο Σωκράτης ανακατεύει δημιουργικά δικά του τραγούδια με εκείνα που αγαπάει ο ίδιος σε ένα πρόγραμμα εφ΄ όλης της ύλης. Ανάμεσα σε άλλα θα ακούσουμε για πρώτη φορά τραγούδια από τον τελευταίο του δίσκο με τον τίτλο ¨Κύρβα¨..
Μαζί του οι:
Μαρίνα Δακανάλη & Λαμπρινή Καρακώστα / τραγούδι
Νίκος Μαγνήσαλης / κρουστά
Γιάννης Παπατριανταφύλλου / κοντραμπάσο
Νίκος Παραουλάκης / νέυ
Φώτης Σιώτας / βιολί, βιόλα
Κυριάκος Ταπάκης / λαούτο, μπουζούκι
Ηχοληψία / Βαγγέλης Λάππας, Γιάννης Ρούσσος
Φωτισμοί / Χρήστος Λαζαρίδης, Βασίλης Πουφτής
Επιμέλεια σκηνής / Δημήτρης Κατέβας

Ο Μίλτος Πασχαλίδης 28 Αυγούστου στην Τεχνόπολη .


Ο Μίλτος Πασχαλίδης δίνει το φετινό του συναυλιακό ραντεβού στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στις 28  Αυγούστου
Συγκεντρώνει τραγούδια, διαθέσεις και φίλους και υπόσχεται μια απρόβλεπτη βραδιά με αγαπημένα τραγούδια αλλά κυρίως ό,τι φέρει η στιγμή.
Γνωστός πια για την ιδιαιτερότητα των συναυλιών του, όπου τίποτα δεν είναι προκαθορισμένο και η διάθεση της στιγμής μπορεί να οδηγήσει στις πιο απρόβλεπτες επιλογές, ο Καλαματιανός στην καταγωγή, πολιτογραφημένος όμως Κρητικός, Μίλτος Πασχαλίδης έχει ενσωματώσει στην τραγούδια του την ελληνική παράδοση με τον πιο πετυχημένο τρόπο.
Ιδρυτικό μέλος των Χαΐνηδων, ακολουθεί τα τελευταία χρόνια προσωπική πορεία και έχει καθιερώσει το δικό του ιδιαίτερο ύφος, που είναι εμφανές κυρίως στις ζωντανές του εμφανίσεις.
Με ερμηνευτική δεξιοτεχνία αλλά και βαθιά γνώση της ελληνικής μουσικής κινείται με άνεση μεταξύ του σύγχρονου τραγουδιού και της παράδοσης, από το Τζίμη Πανούση στον Ερωτόκριτο και από το Θάνο Μικρούτσικο στο Μάρκο Βαμβακάρη.
Φυσικά δεν λείπουν τα δικά του τραγούδια, από τα γνωστότερα όπως το Παραμύθι Με Λυπημένο Τέλος, η Φωτία Μου και το Στα Είπα Όλα μέχρι τα πιο πρόσφατα από το δίσκο Ξένοι Σ’ Ένα Τόπο Που Αλλάζει..
 Τραγούδια γεμάτα ευαισθησία, θυμό, τρυφερότητα και ενίοτε χιούμορ.
Ειδικά για τη συναυλία στην Τεχνόπολη, δίπλα στο Μίλτο Πασχαλίδη θα βρίσκεται ο παλιός του φίλος και σπουδαίος λυράρης Ζαχάρης Σπυριδάκης.
Το Μίλτο Πασχαλίδη συνοδεύουν οι η Μιρέλα Πάχου στο πιάνο, ακορντεόν και τραγούδι, ο Δημήτρης Σινογιάννης στην ηλεκτρική κιθάρα, ο Δημήτρης Μουτάφης στο Μπάσο ο Ηλίας Δουμάνης στα τύμπανα, και πάντα συγκλονιστικός Θύμιος Παπαδόπουλος στα πνευστά.

Γιώργος Μαζωνάκης Κατερίνα Στανίση από 23/8 στο " Thalassa peoples stage "


 Μετά τον Αντώνη Ρέμο , την Μελίνα Ασλανίδου και τους " Vegas" την σκυτάλη παίρνει  Γιώργος  Μαζωνάκης  και για άλλη μια φορά θα κάνει μια καλοκαιρινή βολτούλα από την σκηνή του" Thalassa peoples stage  " στη Γλυφάδα .
 Για δέκα βράδια από τις 23 Αυγούστου θα δώσει το καλλιτεχνικό του παρόν στο συγκεκριμένο μουσικό χώρο παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα μέσα από την μέχρι τώρα προσωπική δισκογραφική του διαδρομή και όχι μόνο .
Μαζί του   η διαχρονική και πάντα αγαπημένη Κατερίνα Στανίση που χρόνια τώρα μας έχει χαρίσει μοναδικές λαϊκές επιτυχίες με μια από αυτές το   «Σ’ έχω κάνει Θεό» που επίσης έχει τραγουδήσει και ο Γιώργος Μαζωνάκης και κέρδισε  για  μια δεύτερη  φορά την αγάπη του κοινού.

Βασίλης Καρράς Νίκος Οικονομόπουλος μαζί το χειμώνα

Τη  συνεργασία του Βασίλη Καρρά με το Νίκο Οικονομόπουλο θα δούμε όπως λένε οι πληροφορίες το χειμώνα από την πίστα του " FEVER

O Σταμάτης Μαλέλης επιστρέφει στο ΣΚΑΪ


Ο Σταμάτης Μαλέλης, από τη Νάξο, όπoυ απολαμβάνει ολιγοήμερες διακοπές, επέλεξε να επιβεβαιώσει, μιλώντας στο Naxos News, ότι επιστρέφει στο ΣΚΑΪ, που το χαρακτηρίζει σπίτι του. Ο δημοφιλέστερος γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης με μακρά και σημαντική πορεία στο χώρο, γιόρτασε τα γενέθλιά του (δείτε την τούρτα-έκπληξη) στη Νάξο, αμέσως μετά την άφιξή του στο νησί, το οποίο επανειλημμένως είχε προβάλει από το Star, όμως ποτέ δεν είχε επισκεφθεί μέχρι σήμερα.
Περισσότερα εδώ :http://www.naxos-news.gr/?aid=31450

Ήρθε στον κόσμο ένας μελλοντικός βασιλιάς


Ενθουσιασμό προκάλεσε στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ η γέννηση του γιου του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, που είναι τρίτος στη σειρά για τη διαδοχή του βρετανικού θρόνου.
Το αγόρι που «χαίρει άκρας υγείας» γεννήθηκε στις 16:24 ώρα Λονδίνου (15:24 GMT), και έχει βάρος 3,8 κιλά που είναι βάρος ρεκόρ για νεογέννητο παιδί, στην πρόσφατη ιστορία της βρετανικής μοναρχίας. Στην πρώτη του δήλωση μετά τη γέννηση του βασιλικού μωρού, ο μπαμπάς Ουίλιαμ, ανέφερε ότι ο ίδιος και η Κέιτ «δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι». Όπως έγινε επίσης γνωστό ο Ουίλιαμ πέρασε τη νύχτα στο πλάι της Κέιτ.

Έως την Κυριακή 28/7 η έκθεση βιβλίου στο Περιστέρι

Βιβλία από ένα ευρώ μπορούν να βρουν όσοι επισκεφθούν το καλοκαιρινό bazaar βιβλίου που φιλοξενείται στο Περιστέρι, στην πλατεία Δημοκρατίας (Δημαρχείο). Οι εκπτώσεις φτάνουν και το 90%. Το bazaar είναι ανοιχτό καθημερινά έως και την Κυριακή από τις 6 το απόγευμα έως τις 11 το βράδυ και διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Περιστερίου και την οργάνωση των εκδόσεων «Πορφύρα».

Η Νίνα Λοτσάρη στη Ρόδο

Με μια μεγάλη συναυλία στο Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου στη Ρόδο την Πέμπτη 25 Ιουλίου συνεχίζει τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις με τίτλο «Summertime-The concerts» η Νίνα Λοτσάρη. Με έντονα καλοκαιρινή διάθεση η αισθαντική σοπράνο μας παρασύρει σε ένα εντυπωσιακό one woman show.
Με το μπρίο και το μεσογειακό ταμπεραμέντο της μας παρουσιάζει μεγάλες επιτυχίες από την παγκόσμια
και ελληνική μουσική σκηνή σε ένα ρεπερτόριο που ντύνει ιδανικά τα καλοκαιρινά μας βράδια…
 Οι ενορχηστρώσεις είναι του Γιώργου Φακανά.
Εισητήρια 10 ευρώ προπώληση/ 12 ευρώ στην είσοδ