Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Νατάσα Θεοδωρίδου Στέλιος Ρόκκος μαζί το χειμώνα

Η Νατάσα Θεοδωρίδου με το
 Στέλιο Ρόκκος θα αποτελέσουν το χειμώνα το νέο καλλιτεχνικό δίδυμο που θα δώσει το παρόν του στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας από την πίστα του " ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ" στην οδό Πειραιώς.

Η Λάουρα Νάργες πηγαίνει θέατρο

  Την Λάουρα Νάργες λένε οι πληροφορίες ότι  τη νέα  χειμερινή περίοδο θα την δούμε να κάνει τα πρώτα της βήματα στο θέατρο 

Μίκης Θεοδωράκης "Ποιος τη ζωή μου..." αυλαία 14/9 στη Μακρόνησο!

Στη Μακρόνησο 14 Σεπτεμβρίου  θα ρίξει αυλαία η παράσταση  "Μίκης Θεοδωράκης - Ποιος τη ζωή μου..."

Η παράσταση  είναι δωρεάν με δελτία προτεραιότητας που θα διατεθούν από τις 2 Σεπτεμβρίου στα ταμεία του Θεάτρου Badminton, πρακτορείο εισιτηρίων κας Λέπουρα από την Κέα και από το Δημαρχείο Λαυρίου γραφεία ΝΠΔΔ (ΘΟΡΙΚΟΣ).
Συνολικός αριθμός δελτίων που θα διατεθούν: 2000

Παίζουν:
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΤΙΝΟΣ
ΦΙΛΑΡΕΤΗ ΚΟΜΝΗΝΟΥ
ΑΡΗΣ ΛΕΜΠΕΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΜΟΥΤΑΦΗ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΛΑΙΝΗΣ
ΜΑΡΟΥΣΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΒΕΛΕΤΖΑΣ
ΝΑΤΑΣΑ ΖΑΓΚΛΗ
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΦΑΜΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΘΕΣ
ΕΙΡΗΝΗ ΚΥΡΜΙΖΑΚΗ
ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΠΑΛΑΙΟΘΟΔΩΡΟΥ
ΕΡΙΚΑ ΜΠΙΓΙΟΥ
ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΣΕΡΓΟΥΝΙΩΤΗ
ΜΑΡΙΑ ΓΕΡΟΔΗΜΟΥ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ
ΙΡΙΣ ΜΑΡΑ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΥΣΗΣ
ΕΥΘΥΜΗΣ ΜΠΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΟΦΟΛΟΓΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΟΥΡΖΟΥΛΙΔΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΩΗΣ
ΕΛΕΑΝΝΑ ΦΙΝΟΚΑΛΙΩΤΗ
ΕΛΕΝΗ ΒΑΙΤΣΟΥ κ.ά.
Τραγουδούν:
ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ
ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ
ΚΩΣΤΑΣ ΘΩΜΑΙΔΗΣ κ.ά.

 Χρήσιμος οδηγός:
1.
Η παράσταση θα δοθεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, κοντά στο λιμανάκι της Μακρονήσου και συγκεκριμένα μπροστά από το κτίριο των «Αρτοκλιβάνων»
2. Η παράσταση στη Μακρόνησο δίνεται δωρεάν για τους θεατές με δελτία εισόδου. Για κάθε δελτίο καταβάλλεται το ποσό των 12 €, που αντιστοιχεί στην ακτοπλοϊκή μεταφορά από Λαύριο προς Μακρόνησο και επιστροφή.
3. Κάθε άτομο μπορεί να προμηθευτεί μέχρι 4 δελτία των 12€.
Σε όλα τα δελτία θα αναγράφονται τα ονοματεπώνυμα των επιβατών – θεατών, κατόχων των δελτίων.
4. Δεν υπάρχουν κανονικά δρομολόγια πλοίων που να καλύπτουν τη μετάβαση στη Μακρόνησο από το Λαύριο ή από κάπου αλλού. Για αυτό ναυλώνονται πλοία αποκλειστικά για τη μεταφορά των θεατών της παράστασης. Το συμβολικό ποσόν των 12€ που καταβάλλεται, αντιστοιχεί κατά κύριο λόγο στην κάλυψη μέρους των εξόδων της ακτοπλοϊκής μεταφοράς των θεατών και του εξοπλισμού της παράστασης, από το Λαύριο προς τη Μακρόνησο με επιστροφή.
5. Σε κάθε δελτίο αναγράφεται η ώρα αναχώρησης και επιστροφής του πλοίου για κάθε επιβάτη – κάτοχο του δελτίου. Οι ώρες αναχώρησης και επιστροφής θα τηρηθούν αυστηρά και δεν θα επιτρέπονται αλλαγές.
6. Στο πλοίο θα επιβιβάζονται μόνον επιβάτες και δεν θα επιβιβάζονται αυτοκίνητα και κάθε είδους τροχοφόρα.
7. Τα δελτία εισόδου στο χώρο της παράστασης θα είναι αποκλειστικά για τους θεατές – επιβάτες και όσοι μεταβούν στη Μακρόνησο με δικά τους μέσα δεν θα μπορούν σε καμία περίπτωση να εξυπηρετηθούν για την επιστροφή τους στο Λαύριο από τα πλοία τα οποία αυστηρά θα μεταφέρουν τους κατόχους των δελτίων εισόδου.
8. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των θεατών θα υπάρχουν έκτακτα δρομολόγια του ΚΤΕΛ.
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επικοινωνήσουν με το ΚΤΕΛ Νομού Αττικής από τις 09:00 – 16:00 στο τηλέφωνο 6975 889330 υπόψη κ. Καρκαβά προκειμένου να κλείνουν θέσεις, για την μετάβαση τους στο Λαύριο. 9. Λόγω της ιδιαιτερότητας του χώρου, προτείνουμε στο κοινό να προτιμήσει ελαφρύ ντύσιμο (π.χ. πουκάμισο με μακριά μανίκια, ελαφριά ζακέτα) με αθλητικά παπούτσια ώστε να μπορεί να κινηθεί χωρίς προβλήματα.
10. Πριν και μετά την παράσταση θα προβάλλονται video σχετικά με την ιστορία της Μακρονήσου, ενώ θα ακούγονται διάφορες σπάνιες και ανέκδοτες μουσικές εκτελέσεις έργων του Μίκη Θεοδωράκη.
11. Στον χώρο της Μακρονήσου θα υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι για την παροχή νερών, αναψυκτικών, σάντουιτς κ.α.
12. Στο χώρο της Μακρονήσου, θα λειτουργεί μικρό ιατρείο στο καταφύγιο του κυνηγετικού συλλόγου Λαυρίου, στο οποίο θα υπάρχει κινητή ιατρική μονάδα αποτελούμενοι από εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού καθώς και ταχύπλοο σκάφος για την αντιμετώπιση εκτάκτων περιστατικών.
13. Στο χώρο θα υπάρχουν κάδοι απορριμμάτων καθώς και χημικές τουαλέτες για την εξυπηρέτηση του κοινού.
14. Ο ιστορικός χώρος - μνημείο πρέπει να διατηρηθεί καθαρός και ζητάμε τη συνεργασία όλων σας για τον λόγο αυτό.
15. Ο χώρος της παράστασης θα φυλάσσεται και οι θεατές υποχρεούνται να ακολουθούν τις υποδείξεις οδηγίες των υπευθύνων της παραγωγής και των Δήμων Κέας και Λαυρεωτικής.

Όλοι οι ηθοποιοί και οι συντελεστές της παράστασης συμμετέχουν αφιλοκερδώς.

Η παράσταση διοργανώνεται από το Θέατρο BADMINTON σε συνεργασία με την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Δήμο Κέας και το Δήμο Λαυρεωτικής.

Ωρα έναρξης: 21:15

• Πληροφορίες: www.abcd.gr, τηλ. 210 88 40 600
ΔΗΜΟΣ ΚΕΑΣ: Τηλ. 2288360000.
Τα δελτία – εισιτήρια από την Κέα θα δίνονται από το πρακτορείο
Μαρμαρίου . Υπεύθυνη: κα. Λέπουρα τηλ. 22880-21435.
• ΔΗΜΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ: ΝΠΔΔ ΘΟΡΙΚΟΣ Τηλ. 22920 27774

«ΦΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ» του Δημήτρη Ψαθά στο Θέατρο Μουσούρη



 

«ΦΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ»
του Δημήτρη Ψαθά
Προγραμματισμένη πρεμιέρα: Πέμπτη 10 Οκτωβρίου
ΘΕΑΤΡΟ ΜΟΥΣΟΥΡΗ
Πλ. Καρύτση 7, Αθήνα, τηλέφωνο: 210 3310936.
            Με ένα ιδιαίτερα

 επίκαιρο έργο της ελληνικής δραματουργίας, συνεχίζει την πορεία του στο υψηλού επιπέδου θέατρο Μουσούρη, ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ο «Φον Δημητράκης» του Δημήτρη Ψαθά, ένα αλληγορικό θεατρικό κείμενο με κοινωνικές και πολιτικές προεκτάσεις,γράφτηκε το 1946,  στην περίοδο  του Εμφυλίου. 
            Η υπόθεση εκτυλίσσεται σ’ ένα αστικό σπίτι της Αθήνας του 1942. Ο Δημήτρης Χαρίτος είναι ένας ανίκανος και ψεύτης πολιτευτής, ένας δειλός οσφυοκάμπτης, ο οποίος θέλει πάση θυσία να υπουργοποιηθεί. Όταν του         δίνεται η ευκαιρία, μέσω ενός Έλληνα πράκτορα των Γερμανών, να γίνει υπουργός της κατοχικής κυβέρνησης, τότε χάνει το μέτρο, γελοιοποιείται χάριν της εξουσίας, αποκηρύσσει μέχρι και τον γιο του - ο οποίος ως αντάρτης του βουνού δυσκόλεψε την ανέλιξή του- και σφιχταγκαλιάζεται με την υπουργική καρέκλα, που δε θέλει με τίποτε να χάσει. Στην οικογένεια αυτού του προδότη, όμως, οι απόψεις είναι διαφορετικές: εκτός από τον αντιφρονούντα γιό του, η κόρη κι ο αδερφός του ενώνονται για να μεταφέρουν πίσω από την πλάτη του τρόφιμα και πολεμοφόδια στους αντάρτες. Μια αντίφαση που σχολιάζεται καυστικά.
            Πίσω από τη έξοχη κωμωδία χαρακτήρων του Ψαθά, βρίσκεται σε όλη του την οξύτητα το τραγικό στοιχείο. Θίγεται το θέμα της εξάρτησης των ανθρώπων από την εξουσία, η επικινδυνότητα της αρρωστημένης φιλοδοξίας, ενώ παράλληλα τίθεται το δίλημμα αν οι επιλογές των ανθρώπων πρέπει να γίνονται σύμφωνα με τη συνείδηση ή με το συμφέρον. Η επιστροφή στη σκηνή του θρυλικού «Φον Δημητράκη», του κορυφαίου έργου του Ψαθά, συμπίπτει με μια εποχή που μοιάζει σε πολλά μ’ εκείνην που πρωτοεμφανίστηκε.
            Το πρόσωπο του κεντρικού χαρακτήρα είναι ''προιόν'' μιας ανώμαλης και δραματικής περιόδου, μα ταυτοχρόνως διαχρονικό και πανανθρώπινο: ένας επικίνδυνος κακομοίρης με μίζερη συνείδηση, ένας εν δυνάμει Κάιν για ένα πινάκιο εξουσίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μεγάλος Αιμίλιος Βεάκης ήταν ο πρώτος που έδωσε θεατρική πνοή στον Φον Δημητράκη
            Ένας εξαιρετικός θίασος καταξιωμένων ηθοποιών, καθώς και νέων ταλαντούχων, έρχεται να αποδώσει με δεξιοτεχνία το σημαντικό αυτό έργο, που θα επιχειρήσει να επαναπροσδιορίσει την έννοια του ανθρωπισμού και να προτείνει αντίδραση κι αντίσταση σε όλα όσα θέλουν να μας μετατρέψουν σε άθυρμα στα σχέδια επίδοξων ''κατακτητών''. Αυτό που θεωρείται σίγουρο είναι ότι ο Δημητράκης, όλο και κάποιον πρωταγωνιστή της σύγχρονης πολιτικής εξουσίας θα θυμίσει σε όλους μας...
            Για τις ανάγκες της παράστασης ο Πέτρος Φιλιππίδης έδωσε την ευκαιρία σε δύο νέα παιδιά, την Εύα Καλαποθάκη και τον Θανάση Ισιδώρου, οι οποίοι μόλις αποφοίτησαν από τη δραματική σχολή «Πράξις 7», να βρεθούν επί σκηνής με αξιόλογους ηθοποιούς.
 ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Σκηνοθεσία: Πέτρος Φιλιππίδης
Σκηνικά - Κοστούμια: Γιώργος Γαβαλάς
Φωτισμοί: Λευτέρης Παυλόπουλος
Μουσική επιμέλεια: Ιάκωβος Δρόσος
Καλλιτεχνική σύμβουλος: Σεμίνα Διγενή
Παραγωγή: Θεατρικές επιχειρήσεις Κάρολος Παυλάκης
Προβολή και επικοινωνία:  Brainco
 ΗΘΟΠΟΙΟΙ:
Πέτρος Φιλιππίδης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Μαρία Κατσανδρή, Φαίη Ξυλά, Γιάννα Παπαγεωργίου, Γιώργος Ψάλτου, Μανώλης Χουρδάκης, Χριστίνα Σπατιώτη, Εύα Καλαποθάκη, Θανάσης Ισιδώρου.
 ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ:
«Διάβασα τελευταία σ’ ένα αγγλικό βιβλίο [Νταφ Κούπερ, Ο Βασιλιάς Δαβίδ] την ακόλουθη βαθιά και οξεία παρατήρηση: ‘Το έγκλημα της προδοσίας είναι πιο συχνά μια προσωπική υπόθεση παρά μια εσκεμμένη πράξη.Υπάρχουν άτομα ικανά να πουλήσουν τη χώρα τους για χρήματα, αλλά αυτά ανήκουν στην κατηγορία των κοινών εγκληματιών και δεν έχουν ενδιαφέρον για τον ιστορικό.Ο αληθινός προδότης δεν είναι αρχικά παρά ένας τίμιος άνθρωπος δυσαρεστημένος.Η δυσαρέσκεια έχει μιαν αφετηρία προσωπική ή πολιτική ή και τις δύο’. Την ίδια κατανόηση δείχνει και ο κ.Ψαθάς, χωρίς να μπορεί να υποτεθεί πως πρόκειται για τίποτ’ άλλο παρά για συνάντηση, για σύμπτωση αντιλήψεων…»
Άλκης Θρύλος [Νέα Εστία,1/15-6-46] 
 Φον Δημητράκης είναι μία σπαρταριστή κωμική σάτιρα πάνω σ' ένα τραγικό θέμα: το πάθος για εξουσία. Ο κεντρικός χαρακτήρας του έργου έχει μία θεατρική ανάπτυξη σχεδόν ιδανική [...] Ο χαρακτήρας αναπτύσσεται και φαίνεται μέσα σε μια σιγουριά έξαρσης ως εκπρόσωπος μιας τάξης και ως προϊόν μιας συγκεκριμένης κοινωνικής δομής. Ο Δημητράκης παράγεται από μια ιδεολογία που θητεύει χρόνια στον καθημερινό φασισμό, πολύ πριν ο φασισμός εμφανιστεί ως επίσημη ιδεολογία της ισχύος. Γι' αυτό το έργο του Ψαθά δεν είναι δέσμιο της επικαιρότητάς του. Οι φον Δημητράκηδες πλήθυναν τα τελευταία χρόνια στον τόπο, προϊόντα μιας ιδεολογίας, που απολυτοποιεί την ισχύ, που εξατομικεύει το κέρδος, που μονοπωλεί τον πατριωτισμό, που θεωρητικοποιεί την προδοσία. [...] Στο Φον Δημητράκης δε γελοιοποιείται ένας άνθρωπος, ξεσκεπάζεται μια νοοτροπία, μια αγωγή, ένα κοινωνικό ιδεώδες. [...] Η εποχή των φον Δημητράκηδων και οι άνθρωποί τους γίνονται μοντέλα για κάθε εποχή, όσο η κοινωνία βράζει στο ζουμί της. [...] Ο Φον Δημητράκης είναι μία πολιτική κωμωδία μόνο, που η θέση της, σωστά δε λέγεται, αλλά παράγεται και επιβάλλεται από τη δραματική της υφή."
Κώστας Γεωργουσόπουλος [Κλειδιά και Κώδικες του Θεάτρου, Βιβλιοπωλείο της ΕΣΤΙΑΣ]
ΠΑΡΑΣΤΑΣΙΟΛΟΓΙΑ:
Ενωμένοι Καλλιτέχνες - Αιμίλιος Βεάκης (1946), Θέατρο Αλάμπρα - Θύμιος Καρακατσάνης (1979),  ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου (1989), Εθνικό Θέατρο (1993), Θέατρο Βεάκη - Θύμιος Καρακατσάνης (1999) κ.ά.
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΨΑΘΑ (1907-1979)
Ο Δημήτρης Ψαθάς, με καταγωγή από την Τένεδο, γεννήθηκε το 1907 στην Τραπεζούντα του Πόντου. Το 1923 εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, όπου ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες σπουδές του και εργάστηκε από το 1925 ως δημοσιογράφος με ειδίκευση στο δικαστικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα Ελεύθερο Βήμα. Από το 1937 και για 40 περίπου χρόνια συνεργάστηκε με τα Αθηναϊκά Νέα και παράλληλα με πολλά άλλα έντυπα, ενώ επίσης οργάνωσε ραδιοφωνικές εκπομπές. Το 1937 εκδίδει την πρώτη του συλλογή ευθυμογραφημάτων με τίτλο: Η Θέμις έχει κέφια. Ακολούθησαν πολλά ακόμη έργα, όλα στο χώρο της σατιρικής ευθυμογραφίας, με κορυφαίο τη Μαντάμ Σουσού το 1940, το οποίο του χαρίζει πανελλήνια αναγνώριση. Στο θέατρο πρωτοεμφανίστηκε το 1940 με την κωμωδία Το στραβόξυλο, που ανέβηκε από το θίασο του Βασίλη Αργυρόπουλου και γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Ακολούθησαν, μεταξύ άλλων, τα έργα: Φον Δημητράκης (1946), Ζητείται ψεύτης (1953), Μικροί φαρισαίοι (1954), Ένας βλάκας και μισός (1956), Φωνάζει ο κλέφτης (1958), Η Χαρτοπαίχτρα (1963), Ξύπνα Βασίλη (1965), που γνώρισαν επιτυχία στη θεατρική σκηνή, αλλά και την κινηματογραφική οθόνη. Εξέδωσε επίσης ταξιδιωτικά κείμενα (Κάτω από τους ουρανοξύστες, Παρίσι, Σταμπούλ και άλλα εύθυμα ταξίδια κ.ά.) που συνδυάζουν δημοσιογραφικά και ευθυμογραφικά στοιχεία με κοινωνικά και πολιτικά σχόλια. Η γραφή του Δημήτρη Ψαθά χαρακτηρίζεται από οξυδέρκεια, αμεσότητα, τόλμη και φαντασία. Το θεατρικό του έργο καθιέρωσε τη δραματουργική αξιοποίηση της ελληνικής καθημερινότητας με έντονο το στοιχείο της σάτιρας του νεοπλουτισμού και του μικροαστισμού. Με σημείο εκκίνησης το γαλλικό βουλεβάρτο και τη φάρσα συγγραφέων όπως οι Φεϋντώ και Πανιόλ, ο Ψαθάς δημιούργησε συχνά στέρεους και ολοκληρωμένους ήρωες, που προσέγγισαν μεγάλοι έλληνες ηθοποιοί (Βασίλης Λογοθετίδης, Ντίνος Ηλιόπουλος, Χρήστος Ευθυμίου, Μίμης Φωτόπουλος, κυρία Κατερίνα, Μαίρη Αρώνη, κ.ά.), οι οποίοι δημιούργησαν ένα συγκεκριμένο υποκριτικό ύφος και ήθος στο χώρο του νεοελληνικού θεάτρου, που φτάνει να έχει μιμητές ως τις μέρες μας.

BOUZOUKIA LIVE "Έχει ο καιρός γυρίσματα"


"Έχει ο καιρός γυρίσματα"  λέει ο λαός μας .
Εκεί λοιπόν στις Τζιτζιφιές ξαναγύρισε η λαϊκή διασκέδαση ,σε μια περιοχή που πρίν από χρόνια υπήρξαν πολλά νυχτερινά κέντρα και παρουσίασν σημαντικά ονόματα του λαϊκού μας τραγουδιού.

Στις Τζιτζιφιές λοιπόν στη Καλλιθέα  τα λαϊκό τραγούδι δηλώνει και πάλι παρόν και  αφορμή είναι  το " BOUZOUKIA LIVE" όπου  μέσα στον κουκλίστικό του χώρο παρουσιάζει από την πίστα του μια καλλιτεχνική παρέα που γράφει το βιογραφικό της, ξεχωριστές λαϊκές ερμηνείες , λατρεμένα διαχρονικά τραγούδια , διασκέδαση στο ζενίθ και προσωπικές δισκογραφικές επιτυχίες . Το " BOUZOUKIA LIVE " θυμίζει τις παλιές καλές εποχές της νυχτερινής διασκέδασης στην Αθήνα.
Γιάννης Κόλλιας
Ρομίνα Πουλικάκου -Γιάννης Παναγιωτόπουλος
Ρομίνα Πουλικάκου
Άντζελα Βάγια
Γιώργος Λέξης
Η Σάσυ Τσεντούρου με το κλαρίνο της
Ανοιχτά κάθε -Παρασκευή-Σάββατο-Δευτέρα-Τρίτη 
.(Ελ. Βενιζέλου 342 - Τζιτζιφιές Καλλιθέα, Τέρμα Θησέως)
 Reserve: 210 94 20 974 ..... 6984341117

Χρήστος Νικολόπουλος Μιχάλης Δημητριάδης Ζωή Παπαδοπούλου στη «Γιορτής Μελιού Κερατέας»


Ο συνθέτης των  μεγάλων διαχρονικών  λαϊκών επιτυχιών Χρήστος Νικολόπουλος  μαζί με την παρέα του, τον Μιχάλη Δημητριάδη και τη Ζωή Παπαδοπούλου,
 θα δώσει το παρόν του στις 7 Σεπτεμβρίου στη Κερατέα .
 Η όμορφη μουσική βραδιά θα πραγματοποιηθεί στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κερατέας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της «Γιορτής Μελιού Κερατέας» που διοργανώνει ο Δήμος Λαυρεωτικής.
Ώρα προσέλευσης κοινού: 19:00
Η είσοδος είναι ελεύθερη
Πληροφορίες στο τηλ: 22920 27774

Λάκης Παπαδόπουλος και Γιάννης Γιοκαρίνης 4/9 στο ΜΕΓΑΡΟ ΔΟΥΚΙΣΣΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ


Ο Λάκης Παπαδόπουλος και ο Γιάννης Γιοκαρίνης με σούπερ  ροκ διάθεση ενώνουν τις δυνάμεις τους και στις 4 Σεπτεμβρίου πηγαίνουν στο " Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας" για μία μοναδική συναυλιακή βραδιά όπου τα  έσοδα της θα διατεθούν στην ΕΣΤΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ-ΡΟΥΧΩΝ & ΟΙΚΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ.
ΜΕΓΑΡΟ ΔΟΥΚΙΣΣΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ
Τέρμα Λόρδου Βύρωνος, Πεντέλη

Ώρα έναρξης: 21:00
Τιμή εισιτηρίου: 10€