Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Χίλιες και δύο Νύχτες με την Μαριώ


Χίλιες και δύο Νύχτες
με την Μαριώ
 
Σάββατο 12, 19, 26 Οκτωβρίου και 2 Νοεμβρίου

«Προσπαθούμε να διασκεδάσουμε τον κόσμο, σαν να τους έχουμε καλεσμένους στο σπίτι», λέει η Μαριώ και γι’ αυτό επιλέγει φέτος να κάνει τέσσερις εμφανίσεις σε μία μικρή μουσική σκηνή, όπου η επαφή με τους ακροατές είναι άμεση και όλοι μαζί μπορούν να γίνουν μία παρέα.
Έτσι, μαζί με τον συνθέτη και σολίστα του μπουζουκιού Δημήτρη Λίβανο, τον μαέστρο και πιανίστα Παναγιώτη Παπαγεωργίου και τον κιθαρίστα Αντώνη Κουτελιέρη, θα εμφανιστεί στις «Χίλιες και δύο Νύχτες» (
Καραϊσκάκη 10, Ψυρρή - από Ερμού 104), τα Σάββατα 12, 19,26 Οκτωβρίου και 2 Νοεμβρίου, για να παρουσιάσουν τραγούδια – διαμάντια, ρεμπέτικα, λαϊκά, σμυρναίικα και παραδοσιακά.
Η Μαριώ, γνήσια ρεμπέτισσα, που πάνω από 50 χρόνια υπηρετεί με συνέπεια και υπερασπίζεται τα τραγούδια που αγαπά, θα μας θυμίσει όλα εκείνα τα τραγούδια που φέρουν την υπογραφή των σημαντικότερων συνθετών του ρεμπέτικου και λαϊκού τραγουδιού.
Με σεβασμό στον κόσμο και στις δύσκολες συνθήκες που βιώνει, η Μαριώ επέλεξε φέτος αυτό το χώρο τόσο γιατί της δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνήσει με αμεσότητα μαζί τους, αλλά και διότι είναι ένας χώρος όπου οι τιμές είναι ιδιαίτερα προσιτές.
Έτσι, στις χίλιες και μία νύχτες, που γνωρίζαμε από παιδιά, ας προσθέσουμε κι άλλη μία νύχτα, που με το μαγικό της χαλί μετακόμισε, εδώ και χρόνια, στου Ψυρρή για να μας γνωρίσει τις εκλεκτές γεύσεις που έφερε από την ανατολή και να μας χαϊδέψει τα αυτιά με υπέροχους ήχους. Γιατί η δεύτερη νύχτα είναι αυτή που μας χαρίζει τα θαύματα!

Μαριώ
Η Μαριώ, μια από τις εκφραστικότερες εκπροσώπους του ρεμπέτικου και του λαϊκού τραγουδιού, ανέβηκε για πρώτη φορά στο πάλκο σε ηλικία 13 χρόνων, τραγουδώντας και παίζοντας ακορντεόν δίπλα στον πατέρα της, που ήταν επίσης μουσικός. Πρωτοβγήκε στο πάλκο τραγουδώντας Θόδωρο Δερβενιώτη και Κώστα Βίρβο και είχε την τύχη να τραγουδήσει δίπλα στον Μάρκο Βαμβακάρη. Από τότε και μέχρι σήμερα υπηρετεί  με συνέπεια  και πάθος το τραγούδι που αγαπά και το «ταξιδεύει» τόσο ανά την Ελλάδα όσο και τον κόσμο μέσα από διεθνή φεστιβάλ στα οποία συμμετέχει.
 Έχει σημαντική δισκογραφία με τραγούδια σμυρναίικα, ρεμπέτικα, λαϊκά και τραγούδια σύγχρονων δημιουργών που γράφτηκαν για τη φωνή της. Συμμετείχε στους δίσκους «Η Θεσσαλονίκη στα Ρεμπέτικα» και «Η Θεσσαλονίκη στα Ρεμπέτικα Νο 2», (οι πρώτες ανθολογήσεις ρεμπέτικων και λαϊκών τραγουδιών με θέμα τη Θεσσαλονίκη), «Σβήστα Όλα», «Πάμε Τσάρκα», «Ρεμπέτικο Τραγούδι 1935 – 1959», «Ο Αραμπάς», «Αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη».
Επίσης συμμετείχε ως κεντρική ερμηνεύτρια στην παρουσίαση ανθολογίας τραγουδιών των Καφέ-Αμάν με τίτλο «Της Ασιάτιδος Μούσης Ερασταί», καθώς και στους δίσκους «Τακίμια», «Μικρές Αγγελίες», «The Grand Dame from Greece», «Τα Λαλεδάκια», «Στο Περιβόλι τ’ ουρανού», «Μπιτ Παζάρ».
Το 1999 επιλέχθηκε από τον συντονιστικό οργανισμό όλων των Ευρωπαϊκών Φεστιβάλ Μουσικής του Κόσμου (European Forum Of World Music Festivals) ως η σημαντικότερη Περιοδεύουσα Καλλιτέχνις για το 1999 (Touring Artist of the Year). Την ίδια χρονιά ο δίσκος της “The Grand Dame From Greece” μπήκε στο Top 20 του European World Music Charts για τους μήνες Ιούλιο - Αύγουστο.


Ώρα έναρξης: 22.30       
Είσοδος:
7 ευρώ
ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΝΥΧΤΕΣ
Καραϊσκάκη 10, Ψυρρή - από Ερμού 104
Τηλ. 210 33 17 293  - 
info@1002nyxtes.gr
www.1002nyxtes.gr

Ξάφνιασε η είδηση θανάτου του δημοφιλούς ηθοποιού Μιχάλη Γιαννάτου

Ξάφνιασε η  είδηση του θανάτου
του δημοφιλούς ηθοποιού Μιχάλη Γιαννάτου, o οποίος άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Τρίτης 17 Σεπτεμβρίου.
Ο Μιχάλης Γιαννάτος γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1941 και το 1965 πήγε στη Δραματική Σχολή του Ντίνου Δημόπουλου.
H πρώτη επαγγελματική του εμφάνιση ήταν στην ταινία «Οι στιγματισμένοι», του Γιώργου Ζερβουλάκου, με πρωταγωνιστές τους Φούντα και Κοντού. Μαθητής ακόμα, έπαιξε με τον Κατράκη στο θεατρικό «Καπετάν Μιχάλης».
Ξεχώρισε και στο εξωτερικό αφού το πιστοποίησαν και οι 27 ξένες κινηματογραφικές παραγωγές στις οποίες έπαιξε όπως το "Εξπρές του Μεσονυκτίου", "Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι", "Μόναχο", κ.α.
Μιλούσε πέντε γλώσσες και ήταν αγαπημένος ηθοποιός του Θόδωρου Αγγελόπουλου, αφού  τον έχει επιλέξει σε όλες τις ταινίες του.
Έπαιξε ακόμη στην «Πολίτικη κουζίνα» τού Μπουλμέτη, στην ευρωπαϊκή συμπαραγωγή «Ο τελευταίος άρχοντας των Βαλκανίων» και εν ολίγοις σε 27 ταινίες του εξωτερικού, σε συνολικά 100 ταινίες (ελληνικές και ξένες) και κάπου 100 σειρές.

Χαράλαμπος Γαργανουράκης Νίκος Ανδρουλάκης 24/9 στις " Ιωνικές Γιορτές 2013 " στη Νέα Σμύρνη



«ΙΩΝΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ 2013» ΑΛΣΟΣ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ

        ΣΥΝΑΥΛΙΑ    ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΓΑΡΓΑΝΟΥΡΑΚΗΣ –ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ

                                                   ΤΡΙΤΗ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

                                         ΩΡΑ 20:30       ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Ο Χαρ. Γαργανουράκης και ο Νίκος Ανδρουλάκης, δύο σημαντικοί τραγουδιστές με καταγωγή από την Κρήτη, σμίγουν, επί σκηνής και μας παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με τραγούδια Ελλήνων δημιουργών, παραδοσιακά, καθώς και τραγούδια από το σύνολο της δισκογραφίας τους.
                                      Λίγα λόγια για τους τραγουδιστές.
Ο Χαράλαμπος Γαργανουράκης γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης και μεγάλωσε στον Άγιο Θωμά, ένα ορεινό χωριό έξω από την πόλη του Ηρακλείου. Στα 18 του χρόνια ηχογράφησε το πρώτο του άλμπουμ και από το 1973 ξεκίνησε η συνεργασία του με τον μεγάλο συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλο ο οποίος του εμπιστεύτηκε μερικά από τα σημαντικότερα τραγούδια του στα έργα «Θητεία», «Θεσσαλικός Κύκλος», «Οροπέδιο», «Αφιέρωμα», «Τολμηρή επικοινωνία», «Παράθυρο στη Μεσόγειο». Τραγούδια όπως «Τα λόγια και τα χρόνια», «Κρήτη μου όμορφο νησί», «Προσκυνώ τη χάρη σου λαέ μου», «Στου Ψηλορείτη τη κορφή» κ.ά. τον έκαναν γνωστό τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Έχει ηχογραφήσει επιπλέον 8 άλμπουμ και έχει συμμετάσχει σε πολλές δισκογραφικές δουλειές, ενώ πολλά από τα τραγούδια του, όπως "Ο ναυαγός", "Μοιάζει η ζωή μου μ' όνειρο", "Άστρα μη με μαλώνετε",’’Στης Κρήτης το μπαξέ’’ κ.ά., έχουν γίνει επιτυχίες .

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, γιος του λυράρη Μανώλη Ανδρουλάκη, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αβδού Ηρακλείου. Από το 1985 βρίσκεται στην Αθήνα. Έχει συνεργαστεί με σπουδαίους Έλληνες συνθέτες και στιχουργούς και έχει λάβει μέρος σε πολλές, συναυλίες τους, τόσο στην Ελλάδα (Ηρώδειο, Θέατρο Λυκαβηττού, Μ.Μ.Α., Κηποθέατρο Ν. Καζαντζάκης, Αρχαίο Ωδείο Πάτρας, Θέατρο Φιλίππων κ.ά.), όσο και στο εξωτερικό. Η δισκογραφική του πορεία, ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του '90 και στο διάστημα αυτό έχει κυκλοφορήσει έξι προσωπικούς δίσκους: Ένα Φεγγάρι Δρόμος (1995), Μυθικά Καράβια (1997), Τα Τιμαλφή (2001), Ένα Κομμάτι Ουρανό (2003), Λαλήματα Ονείρου (2007), Στης Μνήμης το Κλαδί (2011) και έχει συμμετάσχει σε αρκετούς.
Τραγούδια του, όπως: ‘’Του Παραδείσου λεμονιά’’, ‘’Να με κρατάς να μ΄ έχεις’’, ‘’Γελά ο χρόνος’’, ‘’Το ερωτικό αλφάβητο’’ κ.ά. έχουν ξεχωρίσει, ενώ ο ίδιος, έχει πραγματοποιήσει πολλές συναυλίες και εμφανίσεις ανά την Ελλάδα.

O Ρυθμός Stage ανοίγει την αυλαία του με Μυρτώ Αλικάκη- Ραλλία Χρηστίδου και αφιέρωμα στο Γιώργο Καζαντζή


Ο Ρυθμός Stage συνεχίζει την δυναμική του πορεία στα μουσικά δρώμενα της Αθήνας. Η μουσική σκηνή – έκπληξη του περασμένου χειμώνα δημιουργεί και φέτος ένα αξιόλογο πρόγραμμα φιλοδοξώντας να καθιερωθεί στη συνείδηση όλων ως μία από τις καλύτερες μουσικές σκηνές της πόλης.
Έτσι και φέτος ανοίγει την αυλαία του τον Οκτώβριο και προγραμματίζει, για το επόμενο δίμηνο, εμφανίσεις καλλιτεχνών όπως οι Μανώλης Λιδάκης, Χαΐνηδες, Γιώργος Καζαντζής (με καλεσμένους του τους Γιάννη Χαρούλη, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Μελίνα Κανά, Λιζέτα Καλημέρη, Γιώτα Νέγκα, Ερωφίλη, Ανδριάνα Μπάμπαλη κ.ά.), Μυρτώ Αλικάκη, Imam Baildi, Μπλε, Ραλλία Χρηστίδου και πολλοί άλλοι.
Ο Ρυθμός Stage, δείχνοντας εμπιστοσύνη στους νέους καλλιτέχνες, θα τους φιλοξενεί  κάθε Πέμπτη, με πιο οικονομικό, μάλιστα, εισιτήριο. Για το προσεχές δίμηνο θα εμφανιστούν οι Σοφία Κουρτίδου, Βικτωρία Ταγκούλη, Βασίλης Φλώρος, Σταύρος Σιόλας και Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης.
Κάθε Δευτέρα (εκτός της πρεμιέρας, που θα γίνει την Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου) ο Ρυθμός θα φιλοξενεί τη μουσικο-θεατρική παράσταση – αφιέρωμα στην Κατερίνα Γώγου - «Στο μυαλό είναι ο στόχος». Στο ρόλο της Κατερίνας Γώγου, η Μυρτώ Αλικάκη.
 
Πιο αναλυτικά:
Πέμπτη 3 Οκτωβρίου: Πρεμιέρα της παράστασης «Στο μυαλό είναι ο στόχος». Μία μουσικο-θεατρική παράσταση – αφιέρωμα στην Κατερίνα Γώγου με τη Μυρτώ Αλικάκη. Τραγουδούν οι Κώστας Χαριτάτος και Νανά Μπινοπούλου. Σκηνοθετεί ο Γιώργος Κορδέλας. Η παράσταση θα παίζεται κανονικά από τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα.
Ώρα έναρξης: 21.00 Τιμή εισόδου: 10 ευρώ

Παρασκευή 4 και 11 Οκτωβρίου: Η Ραλλία Χρηστίδου σε ένα απρόβλεπτο μουσικό ταξίδι παρέα με τους καλεσμένους της. Παρουσιάζει πρωτότυπες διασκευές παντρεμένες με τις προσωπικές της επιτυχίες αλλά και τα καινούργια της τραγούδια, όπως τον «Ιούδα», σε μουσική του Γιάννη Κότσιρα. Ώρα έναρξης: 22.30 Τιμή εισόδου: 12 ευρώ (με μπύρα ή κρασί)

Σάββατο 5, 12 και 19 Οκτωβρίου:  Αφιέρωμα στο Γιώργο Καζαντζή, συνθέτη σπουδαίων τραγουδιών όπως τα Χειμωνανθός, Μέλισσες, Ήτανε αέρας κ.ά. Για το πρώτο Σάββατο, καλεσμένοι του θα είναι οι Ελένη Τσαλιγοπούλου και Γιώτα Νέγκα. Για το δεύτερο Σάββατο, καλεσμένοι του θα είναι οι Μελίνα Κανά, Ανδριάννα Μπάμπαλη, Παντελής Θεοχαρίδης και Κώστας Παυλίδης. Για το τρίτο Σάββατο, οι καλεσμένοι του θα είναι οι Γιάννης Χαρούλης, Λιζέτα Καλημέρη, και Παντελής Θεοχαρίδης. Συμμετέχει η Ερωφίλη.
Ώρα έναρξης: 22.30 Τιμή εισόδου: 12 ευρώ (με μπύρα ή κρασί)

Πέμπτη  10 και 17 Οκτωβρίου: Η Σοφία Κουρτίδου παρουσιάζει τη ξεχωριστή τεχνική του live looping, όπου ήχοι μιας και μόνο φωνής δημιουργούν μουσικά σύνολα, καθώς ηχογραφούνται και αναπαράγονται ζωντανά από την ίδια, σε προσωπικά της τραγούδια αλλά και διασκευές από Ζαμπέτα μέχρι Portishead.  
Ώρα έναρξης: 22.00 Τιμή εισόδου: 10 ευρώ (με μπύρα ή κρασί)

Παρασκευή 18, 25 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου: Τα τραγούδια που ακούγονται παραδοσιακά στο "δεύτερο μέρος" κάθε προγράμματος, γίνονται τώρα το επίκεντρο, με αφορμή μια νέα λαϊκή φωνή: τον Χάρη Μακρή. Αγαπημένες στιγμές του λαϊκού μας τραγουδιού όπως τις έχουν πρωτοτραγουδήσει οι Πουλόπουλος, Μητροπάνος, Πάριος, Νταλάρας, Μοσχολιού, Αλεξίου και τόσοι άλλοι σε ένα πρόγραμμα με τίτλο «Σε βλέπω στο ποτήρι μου» σε επιμέλεια Δημήτρη Βραχνού. Συμμετέχει η Ειρήνη Τουμπάκη
Ώρα έναρξης: 22.30 Τιμή εισόδου: 12 ευρώ (με μπύρα ή κρασί)

Πέμπτη  24 Οκτωβρίου: Η Βικτώρια Ταγκούλη και ο συνθέτης Χρίστος Θεοδώρου σε ένα πρόγραμμα με τίτλο «Σε ρυθμό βαλς» που ξεκινά από την εποχή του μεσοπολέμου και φτάνει μέχρι το σήμερα. Ώρα έναρξης: 22.00 Τιμή εισόδου: 10 ευρώ (με μπύρα ή κρασί)

Σάββατο 26 Οκτωβρίου: Οι Μπλε σε μία μοναδική εμφάνιση με όλες τις κορυφαίες τους επιτυχίες: Βάζω φωτιά, Ενοχές, Δε θέλω, Φοβάμαι, Τον ίδιο το Θεό κ.ά.
Ώρα έναρξης: 22.30 Τιμή εισόδου: 12 ευρώ (με μπύρα ή κρασί)

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου: Ο Βασίλης Φλώρος παρουσιάζει τραγούδια από την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Στις όχθες της αυγής", ανέκδοτο υλικό από το δεύτερο δίσκο καθώς επίσης και τραγούδια αγαπημένα, που σμίλεψαν το μουσικό του χαρακτήρα. Μαζί του μία σπουδαία ερμηνεύτρια της νέας γενιάς, η Ασπασία Στρατηγού με τις δικές της ιδιαίτερες μουσικές αποσκευές.
Ώρα έναρξης: 22.00 Τιμή εισόδου: 10 ευρώ (με μπύρα ή κρασί)

Σάββατο 2 και 9 Νοεμβρίου: Οι Χαΐνηδες, το κορυφαίο συγκρότημα από την Κρήτη, για 2 διονυσιακές βραδιές στο Ρυθμό Stage.
Ώρα έναρξης: 22.30 Τιμή εισόδου: 12 ευρώ (με μπύρα ή κρασί)

Πέμπτη 7 και 14 Νοεμβρίου: Ο Σταύρος Σιόλας μας προσκαλεί στο μουσικό του ταξίδι με τίτλο «Διόδια», το τραγούδι που ξεχωρίζει αυτή την εποχή στα ραδιόφωνα με τις φωνές του Σταύρου Σιόλα και της Φωτεινής Βελεσιώτου. Παρουσιάζει και άλλα εξίσου σημαντικά τραγούδια του όπως «Της άρνης το νερό», «Χωρίς εσένα» κ.ά.
Ώρα έναρξης: 22.00 Τιμή εισόδου: 10 ευρώ (με μπύρα ή κρασί)

Σάββατο 17, 24 Νοεμβρίου και όλα τα Σάββατα του Δεκεμβρίου: Ο Μανώλης Λιδάκης παρουσιάζει επιλογές τραγουδιών από το πλούσιο ρεπερτόριό του  και απ’ όλους τους γνωστούς σταθμούς
της καριέρας του.
Ώρα έναρξης: 22.30 Τιμή εισόδου: 12 ευρώ (με μπύρα ή κρασί)

Πέμπτη 21 και 28 Νοεμβρίου: Ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης παρουσιάζει τα νέα του τραγούδια χωρίς φυσικά να λείπουν τα τραγούδια του από τους δίσκους «Φυσάει εδώ αλλιώς ο αέρας» και «Όμορφοι και ηττημένοι». 
 Ώρα έναρξης: 22.00 Τιμή εισόδου: 10 ευρώ (με μπύρα ή κρασί)
Στο πρόγραμμα θα προστεθούν και άλλες εμφανίσεις σημαντικών καλλιτεχνών για τις οποίες θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως.

Ρυθμός Stage
Μαρίνου Αντύπα 38
16346 Ηλιούπολη
Τηλέφωνο: 210 9750060

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας Δημήτρης Σταρόβας Ζηνοβία Αρβανιτίδη στο PassPort


ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣΔημήτρης Σταρόβας – Ζηνοβία Αρβανιτίδη
στο PassPort 5 και 12 Οκτωβρίου 
  
Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ένας από τους μεγαλύτερους και καθιερωμένους  Έλληνες τραγουδοποιούς,  ο «πολυτάλαντος»  Δημήτρης Σταρόβας μαζί με την εντυπωσιακή Ζηνοβία Αρβανιτίδη παρουσιάζουν μία μοναδική μουσική παράσταση γεμάτη από καινούριες μελωδίες, νοσταλγικά συναισθήματα αλλά και απύθμενο χιούμορ…



Ο  Λαυρέντης Μαχαιρίτσας πρόσφατα κυκλοφόρησε το διπλό
cd «οι Άγγελοι ζουν ακόμα στη Μεσόγειο», μπλέκοντας τη φωνή του με φωνές σπουδαίων Ευρωπαίων καλλιτεχνών (όπως Adamo, Angelo Branduardi, Tonino Carotone, Christophe, Bernard Lavilliers, Nomadi, Maria Pilar Piluca, Quatuor Stevens, Josep Tero) αλλά & Ελλήνων καλλιτεχνών (όπως Χάρις Αλεξίου, Νίκος Αλιάγας, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Χάρης Κατσιμίχας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Φίλιππος Πλιάτσικας, Διονύσης Τσακνής και Μαρία Φαραντούρη) σε νέες συνθέσεις αλλά και παλαιότερα κομμάτια, κάνοντας έτσι ένα παλιό όνειρό του πραγματικότητα. Την επιτυχία της δισκογραφικής αυτής δουλειάς ακολούθησε η τεράστια επιτυχία (με συμμετέχοντες όλους τους προαναφερόμενους καλλιτέχνες) της συναυλίας «Οι άγγελοι ζουν ακόμα στη Μεσόγειο», το καλοκαίρι του ’12 στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο της Αθήνας, με τη συμμετοχή 50.000 θεατών! Φέτος, ο Λαυρέντης μας παρουσιάζει μια παράσταση «Εφ΄όλης της ύλης». Παλιά & νέα τραγούδια που αγαπήθηκαν από όλους, συνδυάζονται πετυχημένα, πάντα με τη συμμετοχή του κοινού.


Ο «χαλαρός» Δημήτρης Σταρόβας ξεχωρίζει σε κάθε παράσταση αφού στις εμφανίσεις τους συναντώνται τα στοιχεία τόσο των καλών μουσικών επιλογών όσο και της αστείρευτης σάτιρας & αυτοσαρκασμού. Κάθε του εμφάνιση παίρνει «εκρηκτικές» διαστάσεις όταν «ξεδιπλώνει» επί σκηνής όχι μόνον το …κορμί του, αλλά και το ταλέντο του με τις κιθαριστικές του ικανότητες, ενώ ταυτόχρονα προκαλεί αβίαστα το γέλιο και το κέφι όλων.

Η εξαιρετική & εντυπωσιακή  Ζηνοβία Αρβανιτίδη σε αγαπημένες διασκευές και  μελωδίες, δίνει το δικό της χρώμα στην παράσταση, συμπληρώνοντας το τρίο.

Συμμετέχει ο βιρτουόζος  Ιταλός κιθαρίστας 
STEVE TESSER.
 
  Η Τέχνη έχει στόχο να συγκινεί, να ευαισθητοποιεί και να ενεργοποιεί τους πολλούς. Γίνεται όμως από τους λίγους, αυτούς που έχουν όραμα & ταλέντο και παλεύουν γι’ αυτό. Έτσι τα πιο φευγάτα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Ο Λαυρέντης, ο Δημήτρης, η Ζηνοβία & o Steve υπόσχονται να γίνουν συνταξιδιώτες στα όνειρά μας.
.Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.30 - 
Είσοδος: 12
eur (στο bar, με μπύρα ή κρασί) – 25 eur (σε τραπέζι με ποτό)

 
Μουσική/Θέατρο/Βιβλίο/Εικαστικά
Καραΐσκου 119, Πλατεία Κοραή, Πειραιά, τηλ. 2104296401
Τηλέφωνο κρατήσεων: 6940 558558

Πάνος Κιάμος " Δεν θέλω επαφή"


ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ
Στα γυρίσματα του video clip για το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Δεν Θέλω Επαφή»!
  

Την  Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου έγιναν τα γυρίσματα του video clip για το πολυαναμενόμενο νέο τραγούδι «Δεν Θέλω Επαφή» από τον τραγουδιστή των μεγάλων λαϊκών επιτυχιών Πάνο Κιάμο.

 

Στους «σκοτεινούς» δρόμους του κέντρου της πόλης και σε ξενοδοχείο της οδού Αθηνάς, ο σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Ρήγος γύρισε ένα συγκινητικό video clip για μια εναλλακτική ιστορία αγάπης και προδοσίας και δυο σώματα που ζητούν απεγνωσμένα την επαφή κάτω από τις πιο «περίεργες» συνθήκες.

 

Το νέο τραγούδι «Δεν Θέλω Επαφή», σε μουσική του Γιώργου Σαμπάνη και στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια, παίζεται από σήμερα και για μια βδομάδα αποκλειστικά στους ραδιοσταθμούς ΡΥΘΜΟΣ 94,9 (Αθήνα), COSMORADIO 95,1 (Θεσσαλονίκη), ΣΟΚ FM 104,8 (Χαλκίδα) και SUPER FM 104,8 (Κύπρος) και είναι το καθηλωτικό πρώτο δείγμα από το επόμενο άλμπουμ του Πάνου Κιάμου (μετά τα εκπληκτικά «ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ» των επτά radio hit singles), ένα άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει μέσα στον Οκτώβρη.

ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΜΟΛΥΒΙ στον IANO

I A N O S
Α Λ Υ Σ Ι Δ Α    Π Ο Λ Ι Τ Ι Σ Μ Ο Υ
 ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΜΟΛΥΒΙ
Ομαδική εικαστική έκθεση στην ανανεωμένη
IANOS Αίθουσα Τέχνης
 Εγκαίνια: 3 Οκτωβρίου 2013, 20.30 μ.μ.
Διάρκεια: 3 Οκτωβρίου - 2 Νοεμβρίου 2013
 Τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της κλείνει η ανανεωμένη IANOS Αίθουσα Τέχνης, η οποία υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Μικρής Άρκτου και την επιμέλεια της Ίριδας Κρητικού, συνεχίζει να προυσιάζει θεματικά αφιερώματα και ατομικές εκθέσεις με κυρίαρχη αφετηρία την άμεση ή έμμεση αναφορά στο πολυσχιδές, συναρπαστικό σύμπαν του βιβλίου.
Οι προγραμματιζόμενες για το 2013-14 εκθέσεις θα συνεχίσουν να συνομιλούν με παράλληλες δράσεις στον υπόλοιπο χώρο του βιβλιοπωλείου (διαλέξεις, μουσικά, θεατρικά και άλλα αφιερώματα) καθώς και με βιβλιοφιλικά αφιερώματα αντίστοιχης θεματικής. Σημαντική παράμετρο για όλους μας αποτελεί η επιθυμία να διατηρήσουμε ανοιχτό, δημιουργικό και παλλόμενο το κέντρο της Αθήνας. Ενώνοντας τις δυνάμεις μας με τον Ιανό εδώ και έναν χρόνο, επιδιώκουμε το παραπάνω με κάθε τρόπο, ενώ η ανταπόκριση των καλλιτεχνών και του κοινού και η επισκεψιμότητα των εκθέσεων, μας βοηθούν να συνεχίσουμε και αυτή την τόσο δύσκολη χρονιά.

Το επόμενο εικαστικό αφιέρωμα που εγκαινιάζεται στον Ιανό στις 3/10, αποτελεί την εναρκτήρια έκθεση της νέας ακαδημαϊκής περιόδου 2013/14 και συμβολικά φέρει τον «σχολικό» τίτλο «Χαρτί και Μολύβι». Θα παρουσιαστούν αποκλειστικά σχέδια σε χαρτί, από 19 καλλιτέχνες. Πιστεύοντας ότι το σχέδιο αποτελεί ένα από τα πλέον προσωπικά και εύγλωττα μέσα έκφρασης, προτείνουμε ως βασική θεματική της έκθεσης την ίδια τη δύναμη, την πρωτογενή γραφή και την εκφραστική σχεδιαστική δυναμική κάθε συμμετέχοντα. Μια έκθεση αφιερωμένη στα σχέδια που κάνουν οι ζωγράφοι στην έμπνευση της στιγμής. Σημειώσεις από στιγμιότυπα της καθημερινότητας. Σχέδια που δημιουργήθηκαν στο λεωφορείο, στο καφενείο, στο ατελιέ. Σχέδια που αποτυπώνουν την προσωπική αντίληψη του κόσμου.
Στη μέση της σχολικής περιόδου, σε ένα βιβλιοπωλείο που “κατακλύζεται” καθημερινά από μικρούς μαθητές προκειμένου να εφοδιαστούν τα χαρτιά και τα μολύβια τους,  η  IANOS Αίθουσα Τέχνης, προτείνει μια έκθεση που φτιαγμένη από αυτά ακριβώς τα υλικά...
Στην έκθεση συμμετέχουν: Σπύρος Αγγελόπουλος,  Στέλιος Αλεξάκης, Όλγα Αλεξοπούλου, Ανδρέας Γεωργιάδης, Δημήτρης Γιαννέλος, Κωνσταντίνος Έσσλιν, Ειρήνη Καουκάκη, Θεόφιλος Κατσιπάνος, Ανδρέας Κοντέλλης, Κώστας Λάβδας, Τίμος Μπατινάκης, Άννα Μπίλη, Γεωργία Μπλιάτσου, Μίλτος Παντελιάς, Αντώνης Πατεράκης, Ανδρέας Πατράκης, Βασίλης Σελιμάς, Κώστας Σιαφάκας, Νικόλας Χριστοφοράκης

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2012-2013
«To Be...», εικαστικό αφιέρωμα στον Ουίλλιαμ Σαίξπηρ
«90 Επιστολικά Δελτάρια από τη Σμύρνη» (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηλιούπολη, Λαογραφικό Μουσείο Αίγινας)
«Τα Μυστικά του Κήπου» σε συνεργασία με τον Νίκο Κυπουργό,
«Ζωγράφισέ μου ένα βιβλίο!» σε συνεργασία με τον Κύκλο Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου
«Αόρατος Θίασος» εικαστικό αφιέρωμα στον Κωνσταντίνο Κ. Καβάφη (Αθήνα, Μουσείο Mohamed Ali στην Καβάλα, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Φιλίππων)
«Τα Οπωροφόρα της Αθήνας», βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο του Σωτήρη Δημητρίου

««ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ι: Μιλώντας για το Σώμα»» -Πέντε Νέοι Απόφοιτοι της ΑΣΚΤ»

«Το Ελληνικό Καλοκαίρι του Jacques Lacarriere»

Εγκαίνια: 3 Οκτωβρίου 2013, 20.30 μ.μ.
Διάρκεια: 3 Οκτωβρίου - 2 Νοεμβρίου 2013
 
IANOS Αίθουσα Τέχνης, Σταδίου 24, 210-3217810, www.ianos.gr
Ώρες λειτουργίας: Δευ - Παρ: 10:00 - 21:00, Σαβ: 10:00-18:00

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου από τις 14/10 θα ακούει στο όνομα... Γωγώ.



«ΕΓΩ, Η ΓΩΓΩ»
της Ελένης Γκασούκα

ΘΕΑΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ
 Πανεπιστημίου & Βουκουρεστίου 10, Σύνταγμα - Αθήνα, 10564, τηλ.:2103312343
         

          Προγραμματισμένη πρεμιέρα: Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013
Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη.

          Μια γυναίκα βρίσκεται εγκλωβισμένη στα συντρίμμια του αυτοκινήτου της μετά από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Πως θα διασωθεί; Ποιός θα τη βοηθήσει να βγει από τον γκρεμό; Αν και συνηθισμένη να της επιλύουν πάντα οι άλλοι τα προβλήματά της, αυτή τη φορά, καλείται να τα βγάλει πέρα μόνη της. Δεν υπάρχει εναλλακτική λύση. Είναι θέμα ζωής και θανάτου. Θα τα καταφέρει η Γωγώ; Ή θα χαθεί;
          Μια προσωπική αναμέτρηση, όπου το κωμικό και το δραματικό στοιχείο εναλλάσσονται στον παραληρηματικό μονόλογο της ηρωίδας. Μια κωμωδία που πραγματεύεται την πολυτέλεια του σύγχρονου ανθρώπου να έχει κατάθλιψη ή μια τραγωδία που αφορά στη μοναξιά και τον αποκλεισμό, ως απόλυτη ανθρώπινη μοίρα;
          Η Γωγώ, ίσως, έχει τη δύναμη να προσαρμοστεί σε κάθε ασυνήθιστη συνθήκη, σε ό,τι κι αν προκύψει. Ίσως και όχι.  Είναι ταυτόχρονα μπροστά στο αδιέξοδο και στη λύτρωση. Όπως όλοι οι εγκλωβισμένοι, αλλά κι όπως αυτοί που δεν παρατούν τον αγώνα στα μισά.
          Μετά τους «Ήρωες», τη «Φουρκέτα» και τη «Φτωχούλα του Θεού», η Ελένη Γκασούκα, γοητευμένη από τον εγκλωβισμό των  «Ευτυχισμένων ημερών» του Σάμιουελ Μπέκετ, επιστρέφει με το «Εγώ, η Γωγώ», το οποίο ανεβαίνει στις 14 Οκτωβρίου στο Θέατρο Αθηνών κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη. Από το φθινόπωρο, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ακούει στο όνομα Γωγώ.


ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κείμενο - Σκηνοθεσία: Ελένη Γκασούκα
Σκηνικά - ενδυματολογική επιμέλεια: Μαρία Φιλίππου 
Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη
Μουσική επιμέλεια: Πάνος Σουρούνης
Φωτογραφίες: Λάμπης Μηλαίος
Παραγωγή: Θεατρικές επιχειρήσεις Κάρολος Παυλάκης
Σύμβουλος Τύπου: Σεμίνα Διγενή
Προβολή - Επικοινωνία: BrainCo

Πρωταγωνιστεί η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.
Συμμετέχει ο Νίκος Πιζάνης..

Επιστρέφει η ιστορική " ΠΑΛΙΑ ΜΑΡΚΙΖΑ"

Την επιστροφή της στα καλλιτεχνικά νυχτερινά δρώμενα της Αθήνας ετοιμάζει η " ΠΑΛΙΑ ΜΑΡΚΙΖΑ" .
 Στον ιστορικό αυτό μουσικό χώρο ο Γιώργος Γεωργόπουλος (φωτο)  και αυτό το χειμώνα θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα γεμάτο από αγαπημένα διαχρονικά κομμάτια  μέσα από το λαϊκό, ρεμπέτικο , έντεχνο και παραδοσιακό μας τραγούδι .
 Η " ΠΑΛΙΑ ΜΑΡΚΙΖΑ" στο Παγκράτι για πολλές δεκαετίες κρατάει γερά τα σκήπτρα της γνήσιας Ελληνικής διασκέδασης φιλοξενώντας στη σκηνή της σημαντικούς εκπροσώπους του καλού Ελληνικού

Η Γιορτή του Απόδημου Ελληνισμού 28 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο


ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»
 ΗΡΩΔΕΙΟ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ΩΡΑ 9:00μμ
 ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΓΛΥΠΤΟΥ ΑΓΑΛΜΑΤΟΣ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ
ΣΤΑ ΜΑΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ
 ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΣΥΝΘΕΤΕΣ, ΠΟΙΗΤΕΣ, ΖΩΓΡΑΦΟΙ, ΕΡΜΗΝΕΥΤΕΣ, ΗΘΟΠΟΙΟΙ
 ΕΙΔΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ
 
Εδώ και 23 χρόνια ο απόδημος ελληνισμός γιορτάζει στο ξωκλήσι της ξενιτιάς στον Αη Γιάννη στα Μακρίσια της Ολυμπίας στις αρχές Αυγούστου. Φέτος η Γιορτή του Απόδημου Ελληνισμού που αποτελεί θεσμό μεταφέρεται και στο Ηρώδειο με μία συναυλία, που πραγματοποιείται στις 28 Σεπτεμβρίου και είναι αφιερωμένη στους μεγάλους Έλληνες που λάμπρυναν με την παρουσία και το έργο τους τη χώρα μας στο εξωτερικό.

 Η εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα των Υπουργείων Πολιτισμού και Εξωτερικών και είναι αφιερωμένη στους «Έλληνες του Κόσμου»: Θόδωρο Αγγελόπουλο, Οδυσσέα Ελύτη, Κωνσταντίνο Καβάφη, Νίκο Καζαντζάκη, Μιχάλη Κακογιάννη, Μαρία Κάλλας, Ιάκωβο Καμπανέλη, Μελίνα Μερκούρη, Γιάννη Ρίτσο, Γιώργο Σεφέρη, Διονύσιος Σολωμό, αλλά και στους Βασίλη Βασιλικό, Κώστα Γαβρά, Νάνα Μούσχουρη, Βαγγέλη Παπαθανασίου κ.ά.  Η συναυλία περιλαμβάνει ειδικό, πιο εκτενές αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος στήριξε με το έργο του και την παρουσία του τη γιορτή του Απόδημου Ελληνισμού στην Ολυμπία όλα τα χρόνια της διοργάνωσης της. Τον Μίκη Θεοδωράκης θα τιμήσουν στην συναυλία οι Έλληνες της διασποράς.
  
Το κορυφαίο αυτό πολιτιστικό γεγονός διοργανώνεται για τη δημιουργία, στα Μακρίσια της Ολυμπίας, γλυπτού αγάλματος για τον Ελληνισμό της Διασποράς που φιλοτέχνησε ο κορυφαίος γλύπτης Θόδωρος Παπαγιάννης. Την καλλιτεχνική επιμέλεια της βραδιάς και την παρουσίαση του προγράμματος έχει ο στιχουργός Γιάννης Τζουανόπουλος, εμπνευστής της γιορτής του Απόδημου Ελληνισμού στα Μακρίσια. Στη συναυλία λαμβάνουν μέρος η Ορχήστρα Ελληνικής Μουσικής «Έμμετρον»,  με μουσική επιμέλεια του Μανώλη Γεωργοστάθη. Οι τραγουδιστές: Γεράσιμος Ανδρεάτος, Αρλέτα, Πέτρος Γαϊτάνος, Βασίλης Γισδάκης, Φωτεινή Δάρρα, Κώστας Καράλης, Βασιλική Καρακώστα, Βασίλης Λέκκας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Δημήτρης Μπάσης, Δημήτρης Ψαριανός.  Επίσης οι συνθέτες Μανώλης Καραντίνης, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Βασίλης Σαλέας, Γιάννης Σπανός, Σάκης Τσιλίκης. Οι ηθοποιοί Ζέτα Δούκα, Σταύρος Ζαλμάς, Εύα Κοταμανίδου, Όθωνας Μεταξάς, Άννα Φόνσου.  Η Χορωδία ΟΣΕ με μαέστρο τον Αιμίλιο Γιαννακόπουλο και επίτιμο μαέστρο την Τερψιχόρη Παπαστεφάνου και η Μικτή Χορωδία Πύργου με μαέστρο τον Θεόδωρο Παναγόπουλο.  

 
Ποιήματα τους απαγγέλουν οι ποιητές μας: Τίτος Πατρίκιος, Κατερίνα Αγγελάκη - Ρουκ και Γιώργος Μαρκόπουλος. Έργα τους που λειτουργούν ως σκηνικό της μουσικής παράστασης έδωσαν οι ζωγράφοι: Δημήτρης Μυταράς, Χρίστος Καράς, Γιώργος Σταθόπουλος και Δημήτρης Κούκος.
 
«Είναι σημαντικό που συγκεντρώνεται τόσος κόσμος κάθε χρόνο σ ένα τόσο όμορφο μέρος και φεύγει το μήνυμα του ελληνικού πολιτισμού και φτάνει στους απόδημους έλληνες σε όλη τη γη», έχει δηλώσει ο Μίκης Θεοδωράκης για την γιορτή του Απόδημου Ελληνισμού στην Ολυμπία και συνεχίζει:  «Νοιώθω κι εγώ απόδημος κατά κάποιο τρόπο γιατί έχω ζήσει αρκετά χρόνια στο εξωτερικό. Η ποιότητα των εκδηλώσεων στο ξωκλήσι της ξενιτειάς όλα αυτά τα χρόνια δείχνει ότι το ελληνικό πνεύμα ακόμα ζει. Ο Γιάννης Τζουανόπουλος ακούραστος και δημιουργικός κατάφερε να συγκεντρώσει σ αυτές τις εκδηλώσεις τους κορυφαίους του ελληνικού πολιτισμού και τον τιμά αυτή του η πρωτοβουλία, όπως τιμά την περιοχή και την Ελλάδα ολόκληρη».
Να τονίσουμε, τέλος, ότι εδώ και 23 χρόνια, αδιάλειπτα,  «Οι Φίλοι του Αη Γιάννη» - «Το ξωκλήσι της ξενιτιάς», διοργανώνουν υπό την Αιγίδα των Υπουργείου Εξωτερικών, Πολιτισμού, της Διακομματικής Επιτροπής της Βουλής για τον Απόδημο Ελληνισμό, του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού (ΣΑΕ) και της ΕΡΑ, τη «Γιορτή του Απόδημου Ελληνισμού» στο ξωκλήσι της ξενιτιάς τον Αη Γιάννη στα Μακρίσια της Ολυμπίας στις Αρχές Αυγούστου.
Πρόκειται για τη κορυφαία γιορτή – θεσμό του Απόδημου Ελληνισμού όπου οι Έλληνες της διασποράς συναντούν την πατρίδα μέσα από την Τέχνη και τον Πολιτισμό. Τίμησαν με την παρουσία τους και τιμήθηκαν από τους Έλληνες της διασποράς οι μεγάλες μορφές του Ελληνικού Πολιτισμού, όπως Μίκης Θεοδωράκης, Ιάκωβος Καμπανέλης, Αντώνης Σαμαράκης, Κώστας Γαβράς, Ζυλ Ντασέν, Μιχάλης Κακογιάννης, Δημήτρης Μυταράς, Γρηγόρης Μπιθικώτσης και άλλοι. Η συναυλία στο Ηρώδειο στις 28 Σεπτεμβρίου είναι απόλυτα συνδεδεμένη με τη μεγάλη γιορτή του απόδημου ελληνισμού.
 
Ώρα έναρξης συναυλίας: 9.00 μ.μ.
Τιμές εισιτηρίων: 60 (Διακεκριμένη), 40 (Α’ ζώνη),  30 (Β+Γ’ ζώνη), 15 (Άνω διάζωμα) και 10 ευρώ (φοιτητικό - ανέργων).
Προπώληση:
- Εκδοτήρια: Ταμεία Φεστιβάλ Αθηνών (Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου, Αθήνα & Ταμεία Ηρωδείου)
- Καταστήματα Public & Βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου
- Τηλ.: 210 3272000
- Online πωλήσεις στο:www.tickethour.com

Sold out η παράσταση του ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΙΟΥ στο ΘΕΑΤΡΟ ΗΡΩΔΟΥ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ


 Sold out η παράσταση του ΓΙΑΝΝΗ  ΠΑΡΙΟΥ
  «O   ΔΙΚΟΣ    ΜΟΥ    ΒΑΣΙΛΗΣ   ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ»
  στο ΘΕΑΤΡΟ ΗΡΩΔΟΥ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ

Την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου,
ο Γιάννης Πάριος θα στήσει το «δικό του πάλκο»,
με συντροφιά τους μουσικούς του και τις νεανικές του αναμνήσεις,
με την προσδοκία να αναδείξει την καθαρότητα, τον  λυρισμό, τη ζεστασιά και την ανθρωπιά
των τραγουδιών του Τσιτσάνη.
 
Θα παρουσιάσει ολοκληρωμένη τη δική του προσέγγιση
στο ρεπερτόριο του  Βασίλη Τσιτσάνη,
του δημιουργού που έβγαλε το λαϊκό  τραγούδι από το περιθώριο
και του χάρισε τη θέση και την διαχρονικότητα που του αξίζει,
υπό τη διεύθυνση και ενορχήστρωση του Ντίνου Γεωργούντζου.
 
Επί σκηνής μαζί του δεκαπενταμελής λαϊκή ορχήστρα και χορωδία.
 
Τη σκηνοθεσία και τους φωτισμούς της παράστασης
επιμελήθηκε η Ελευθερία Ντεκώ
και τα  κουστούμια ο Γιάννης Μετζικώφ.
  Η παράσταση που είναι ήδη sold out θα πραγματοποιηθεί στο Ηρώδειο την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, στις 21.00.