Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Σαββατόβραδο στις πίστες της Αθήνας

"BΟΤΑΝΙΚΟΣ"
Σαββατόβραδο το αποψινό και οι πίστες της Αθήνας περιμένουν τους fan των νυχτερινών αποδράσεων για μια νέα έξοδο  διασκέδασης .
Το " Ν 10" λοιπόν σας προτείνει
Στην Ιερά Οδό μπορείτε να απολαύσετε στο " ΒΟΤΑΝΙΚΟ" τον Αντύπα , με την Αγγελική Ηλιάδη και το Νίκο Κουρκούλη.
Λίγο πιο πάνω στο " VOX" σας περιμένουν ο Πάνος Καλίδης , με το Χρήστο Χολίδη , τη Χρύσπα και την Κατερίνα Στικούδη.
Σε άλλο ένα μουσικό δρόμο στη Λ.Συγγρού  το " CARAMELA" παρουσιάζει τους Γιώργο Τσαλίκη, Κυριάκο Κυανό, Σάκη Αρσενίου και Σάσα Μπάστα ενώ στο " PREMIERA" o Γιάννης Τάσιος με τον Τριαντάφυλλο και την Εύα Μιλλύ δίνουν τους δικούς του λαϊκούς ρυθμούς διασκέδασης.
Στη παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος  τα κέφια θα χτυπήσουν επίσης  κόκκινο με τον Λευτέρη Πανταζή , την Χριστίνα Κολέτσα και τον Ανδρέα Στάμο στο " FRENGELICO" τον Νίκο Βέρτη στη " FANTASIA" και τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο " POSIDONIO" παρέα με την Μαριάντα Πιερίδη , την Πωλίνα Χριστοδούλου, του " KINGS" και τον Πάρη.
Οι φίλοι  του Γιάννη Πλούταρχου και του Νίκου Οικονομόπουλου θα κάνουν σίγουρα μια νυχτερινή  στάση στο " ΘΕΑ"
Στην Λ. Ποσειδώνος από χθες δίνει το παρόν του και το " TEATRO" στις Τζιτζιφιές με τους Πάολα, Παντελή Παντελίδη, Τάμτα και τον STAN

¨Οσοι βρεθείτε στη Λ. Λιοσίων δύο δυνατοί εκπρόσωποι του λαϊκού μας τραγουδιού ο Θέμης Αδαμαντίδης, με τον Βασίλη Τερλέγκα θα ομορφήνουν την νυχτερινή σας απόδραση από την πίστα ο " AΣΤΡΑ Live" .Mαζί τους και η ¨Ελενα Μπάση