Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Ο Kώστας Χατζής μια μοναδική συναυλία στο Πειραιά .

Kώστας Χατζης
Παρασκευή 29/11 στο " PassPort"

ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΣ
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.30 -
Είσοδος: 12 eur (bar, με μπύρα ή κρασί) - 20 eur (σε τραπέζι, με ποτό)

Ο Κώστας Χατζής στο Passport
Ο μοναδικός Κώστας Χατζής θα δώσει μία μοναδική συναυλία στο PASSPORT, την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, με τη συνοδεία της ορχήστρας του.
Aναμφίβολα θεωρείται από τους κορυφαίους και συνάμα πρωτοπόρους δημιουργούς στο κοινωνικό τραγούδι. Ο Κώστας Χατζής είναι αυτός που ουσιαστικά επέβαλε το στυλ «φωνή κιθάρα», είναι αυτός που μας έδωσε, για πρώτη φορά, μπαλάντες με κοινωνικά μηνύματα. Διαμόρφωσε με τη διαχρονική παρουσία του, εδώ και 50 χρόνια, ξεχωριστή σχολή, ενώ τα χνάρια του ακολούθησαν γενιές τραγουδοποιών, που μεγαλούργησαν στο μετέπειτα έντεχνο ελληνικό τραγούδι.
Ο Κώστας Χατζής γεννήθηκε στη Λιβαδειά. Ο παππούς του υπήρξε μεγάλος λαϊκός κλαρινετίστας αλλά και ο πατέρας του έπαιζε πολύ καλό σαντούρι, γι' αυτό κι ο Κώστας δεν άργησε ν' ακολουθήσει τα βήματα της οικογένειάς του. Στα 16 του κιόλας χρόνια τον έπαιρνε ο πατέρας του μαζί του για να τραγουδήσει σε γάμους, βαφτίσια και σε κάθε άλλη εκδήλωση όπου ήταν απαραίτητη η δημοτική μουσική. Μετά από 5ετή περιπλάνηση στην επαρχία, καταλήγει τελικά στην Αθήνα, άγνωστος μεταξύ αγνώστων...
Το ταλέντο του ανακάλυψαν γρήγορα όλοι οι μεγάλοι συνθέτες της εποχής (Θεοδωράκης, Χατζιδάκις, Ξαρχάκος, Πλέσσας, Μαρκόπουλος) με τους οποίους συνεργάσθηκε, ερμηνεύοντας, με το δικό του ξεχωριστό τρόπο, τα τραγούδια τους, προσθέτοντας έντονα το προσωπικό του στυλ και την ιδιαίτερη ευαισθησία του, αυτή που προσθέτει μελωδία αλλά και νόημα στον στίχο του τραγουδιού…
Αν η δεκαετία του '60 καθιέρωσε τον Κώστα Χατζή, η δεκαετία του '70 τον ανέδειξε σε έναν από τους σπουδαιότερους συνθέτες και εκτελεστές τραγουδοποιούς. Στη δεκαετία αυτή έγραψε το «Πέτρα και Φως», το «Ουαί», το «Γιος της Άνοιξης», τα «Δεκατρία τραγούδια» το ανεπανάληπτο «Ρεσιτάλ», τα «Ανθρώπινα Συστήματα», το «Κώστας Χατζής 79» αλλά και το «Ελπίδα-Δάκης στου Κ.Χατζή». Είχαν προηγηθεί: «Γειτονιές του κόσμου», «Αναγέννησις Αλόννησος», «Κώστας Χατζής τραγουδά Κώστα Χατζή», «Ο Κώστας Χατζής παίζει και τραγουδά μαζί σας».
Και μετά το τέλος της δεκαετίας αυτής, ο Χατζής ξεκινά μεγάλη περιοδεία στην Αμερική, όπου δίνει συναυλίες για τον απόδημο Ελληνισμό. Αξιοσημείωτο είναι πως η φήμη του ως τραγουδιστή της ειρήνης έφτασε μέχρι και τον Λευκό Οίκο, όπου ο τότε Πρόεδρος Τζίμι Κάρτερ, τον προσκάλεσε για να τον γνωρίσει και να τον συγχαρεί για το έργο του. Είναι από τους λίγους Έλληνες καλλιτέχνες που δέχτηκαν πρόσκληση από Αμερικανό Πρόεδρο, και στους οποίους δόθηκαν εύσημα για το ήθος και το έργο τους.
Η Δεκαετία του '80 σφραγίζεται με το «Ταμ-Ταμ» και τη «Συνάντηση» με την Μαρινέλλα, τα «Νταουλιέρικα», τα «Στίγματα του Καιρού» και την «Ζωντανή Συναυλία στον Ορφέα». Η δεκαετία του '90 ανοίγει με το άλμπουμ «Η Αλεξίου Τραγουδάει Κώστα Χατζή», ακολουθεί το «ΡΟΜ Αγάπη μου», η «Μουσική Ιεροσυλία», οι «Εικόνες του Σήμερα» τα «Ερωτικά», οι «Άπονες εξουσίες», «Τα βράδια που ονειρεύονται οι Τσιγγάνοι», το «Χωρίς εσένα» και το «Σε 4/4». Κατά τη διάρκεια των 5 τελευταίων ετών, παρουσίασε το δίσκο «Κώστας Χατζής Live», συμμετείχε στο «Ιωβηλαίο» με το Μίμη Πλέσσα, το «Στιγμές Μοναξιάς» και το
«Live με τον Αντώνη Ρέμο».
Μετά από τις πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις του με τη Μαρινέλλα στο Παλλάς και μια εξίσου επιτυχημένη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, που αγκαλιάστηκε από το κοινό, ο Κώστας Χατζής ξανά στον Πειραιά, για μια και μοναδική συναυλία στο PassPort.

Κίτρινα Ποδήλατα δύο τελευταίες παραστάσεις


ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ
ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 & 29/11
Σταυρός του Νότου Plus
Με… φόρα και πολλή ενέργεια ολοκληρώνουν τις παραστάσεις τους τα Κίτρινα Ποδήλατα στον Σταυρό του Νότου Plus!
Μετά από λεπτομερή σχεδιασμό και πολύωρες πρόβες τα αδέλφια Γιώργος και Αλέξανδρος Παντελιάς, παρέα με τους μουσικούς τους και μια καλοκουρδισμένη ομάδα τεχνικών και συνεργατών, ξεκίνησαν τις συναυλίες τους στις αρχές Οκτώβρη στο γνωστό στέκι της οδού Φρατζή.  Μία ξεχωριστή οπτικοακουστική πρόταση με αγαπημένα τραγούδια δικά τους, παλιά και νέα, το καθένα πλαισιωμένο από διαφορετικά σχεδιασμένα visuals στις εντυπωσιακές led οθόνες στη πλάτη της σκηνής. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας και της real time σκηνοθεσίας από τη σκηνή κάνουν το πέρασμά τους αγαπημένοι καλλιτέχνες  όπως η Δήμητρα Γαλάνη, η Μελίνα Κανά, ο Ορφέας Περίδης, ο Βασίλης Καζούλλης και άλλοι, συνοδεύοντας τα Κίτρινα Ποδήλατα σε ατμοσφαιρικά ντουέτα.  Το πρόγραμμα συμπληρώνουν επιλεγμένες διασκευές τραγουδιών από Γιάννη Αγγελάκα μέχρι New Order  και Rolling Stones, παρουσιασμένα όπως πάντα με σεβασμό και την προσωπική πινελιά του συγκροτήματος. Τα στοιχεία που πάντα ξεχωρίζουν, όμως, στις παραστάσεις του συγκροτήματος είναι αναμφισβήτητα ο δυναμισμός, η ζωντάνια, το χιούμορ και οι δυνατές ερμηνείες που καταφέρνουν να παρασύρουν και τον πιο απαιτητικό ακροατή.
Το feeling της παράστασης περιγράφουν καλύτερα οι ίδιοι! «Έχοντας στο μυαλό μας πως μια μπάντα στις μέρες μας πρέπει να δουλεύει σκληρά και να προτείνει κάνοντας ένα βήμα πιο πέρα κάθε φορά, στήσαμε μια παράσταση με όλα όσα είχαμε στο μυαλό μας και θεωρούμε απαραίτητο να τα μοιραστούμε με αυτούς που ακούν τη μουσική μας, σε αυτές τις περίεργες εποχές.»
Τύμπανα: Γιώργος Ράλλης
Μπάσο: Κώστας Ξηρογιάννης
Ηχολήπτης
FOH : Τάσος Μπότης
Ηχολήπτης σκηνής/Χειριστής προγραμματισμών: Δημήτρης Πάνου
Φωτισμοί: Ανδρέας Κούρτης
Επιμέλεια σκηνής: Ανδρέας Αμπουλός
Σχεδίαση/Προγραμματισμός φωτισμών:
Lighting Art
Συντονισμός/Εκτέλεση παραγωγής: Φανή Χάραρη
ώρα εναρξης: 11.00μμ
Φραντζή 14, Νέος Κόσμος - Αθήνα
Τηλ. Επικοινωνίας: 2109226975, www.stn.gr
Είσοδος: 1
0
€ με μπυρα/κρασι

JOHNNY VAVOURAS AND THE CADILLACS στο HALF NOTE JAZZ CLUB


JOHNNY VAVOURAS AND THE CADILLACS
Ξέφρενο fifties rock’n’roll και όχι μόνο!
Σάββατο 23/11 & Κυριακή 24/11
ώρα έναρξης: Σάββατο στις 22.30 – Κυριακή στις 21.30
 
Δημιουργήθηκαν το 1987 και θυμίζουν παλιό καλό fifties band. Παίζουν rocknroll, swing, blues και μπαλάντες, ενώ εμφανίζονται επί σκηνής με τα χαρακτηριστικά τους λευκά πουκάμισα, γραβάτες και jeans. Εδώ και 27 χρόνια τιμούν τη δεκαετία του ’50 με ξέφρενα live shows, ενώ έχουν εμφανιστεί παντού: σε μουσικές σκηνές και φεστιβάλ, στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής, σε casino, ξενοδοχεία και χιονοδρομικά σαλέ αλλά και σε ballrooms. Ένα όμως είναι το κοινό χαρακτηριστικό σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις: ο Johnny Vavouras και οι Cadillacs ξέρουν πώς να ανεβάζουν την αδρεναλίνη και να παρασύρουν το κοινό σε χορό μέχρι τελικής πτώσεως! Εκτός από το ότι υπήρξαν opening act των θρύλων του rocknroll Chuck Berry και Jerry Lee Lewis, στις συναυλίες τους κάποτε στην Αθήνα, έχουν επίσης συμμετάσχει με 2 τραγούδια στην ταινία του Folger Schedorf, “Ο Ταξιδιώτης”, δίπλα στο διάσημο ηθοποιό και συγγραφέα, Σαμ Σέπαρντ!
 HALF NOTE JAZZ CLUB (Τριβωνιανού 17, Μετς)
Τιμές εισιτηρίων:  10 eur (bar) – 15 eur (σε τραπέζι)
Πληροφορίες – Κρατήσεις - 210 9213310

Ο Γιάννης Αγγελάκας στο Block 33

 ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ
«Από τις Τρύπες στη Γελαστή Ανηφόρα, μια ίσια γραμμή σ ένα βρώμικο χαρτί»

BLOCK 33 | ΣΑΒΒΑΤΟ 23 & ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013
Ο Γιάννης Αγγελάκας, ο ανατρεπτικός αυτός διανοούμενος ποιητής και συνθέτης και η παρέα του, Ντίνος Σαδίκης-μπαγλαμά, κιθάρα, Τίτος Καργιωτάκης-ηλεκτρική κιθάρα, πλήκτρα, Στάθης Αραμπατζής-κιθάρα, Χρήστος Χαρμπίλας-κρουστά, ηλεκτρονικά, πάνε στο στρατόπεδο κόδρα στην Καλαμαρία με τις αποσκευές γεμάτες τραγούδια για δυο μοναδικές εμφανίσεις, Σάββατο 23 & Κυριακη 24 Νοεμβριου, στο Block 33.Μια αναδρομή στη πορεία του που ξεκίνησε από τις «Τρύπες», αρχές της δεκαετίας του ?80, μέχρι σήμερα.
Τελευταία στάση η «Γελαστή Ανηφόρα», το τελευταίο του cd-Ποιητική συλλογή-Βιβλίο που κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2013 από την εταιρεία www.alltogethernow.gr και έχει γίνει ήδη χρυσό. (περισσοτερα στο συνημμενο δελτίου τύπου)
 radio spot 1
INFOBlock 33, Πολυχώρος Πολιτισμού
26ης Οκτωβρίου 33, περιοχή Σφαγεία
www.block33.gr || info@block33.gr 
Προσελευση: 21:00
Τηλ: 2310533533 || 6949950530
Εισιτήριο θεάματος (ταμειο):12€, Προπωληση: 10€
e-ticket : http://www.eventbrite.com/e/8747398705 http://www.viva.gr/tickets/music/giannis-aggelakas-block33/
ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ: ΙΑΝΟΣ, ΕΝΤΕΧΝΟΝ, ΣΑΡΩΘΡΟΝ, STEREODIC, TICKET HOUSE, ROVER
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα εισιτήρια από τη συναυλία του Σεπτεμβρίου που αναβλήθηκε ισχύουν κανονικά! Όσοι έχουν εισιτήριo, θα πρέπει να το ανταλλάξουν για μια από τις δυο διαθέσιμες ημερομηνίες στο Stereodisc.

O κορυφαίος Ευρωπαίος εικαστικός καλλιτέχνης Erro στην Ελλάδα

Kapopoulos Fine Arts
O κορυφαίος Ευρωπαίος εικαστικός καλλιτέχνης Erro στην Ελλάδα
Ατομική έκθεση
Εγκαίνια: Σάββατο 7 Δεκεμβρίου ώρα 13.00
Ο καλλιτέχνης θα παρευρίσκεται στα εγκαίνια
 
 Μια νέα εντυπωσιακή σειρά έργων τέχνης παρουσιάζει ο κορυφαίος εικαστικός καλλιτέχνης της ευρωπαϊκής πρωτοπορίας, ο Ισλανδός  Errό, στην τρίτη έκθεση του στην Ελλάδα, που φιλοξενείται και αυτή τη φορά στην γκαλερί Kapopoulos Fine Arts στο Golden Hall, η οποία έχει και τα αποκλειστικά δικαιώματα παρουσίασης των έργων του μεγάλου ζωγράφου για τη χώρα μας. H έκθεση εγκαινιάζεται το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στις 13.00 παρουσία του ίδιου του καλλιτέχνη, ο οποίος θα έρθει ειδικά γι αυτό το γεγονός.
 
Ο  Errό, που ζει και εργάζεται εδώ και χρόνια στο Παρίσι,  με πολλές και μεγάλες εκθέσεις στα μουσεία του κόσμου, αυτή τη φορά  δημιούργησε μια σειρά εκρηκτικών έργων, όπου το χρώμα κυριαρχεί σε πρωτόγνωρους συνδυασμούς. Η ερωτική διάθεση δεν λείπει σ αυτή τη νέα κατάδυση του Ευρωπαίου δημιουργού στον κόσμο των κόμικς. Μάλιστα αυτή τη φορά ο Errό κάνει ένα νοητό αφιέρωμα στον αγαπημένο του Πικάσο για να τον τιμήσει μέσα από μια σειρά έργων που παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Ανάμεσα στις ενότητες της νέας δουλειάς έργα αφιερωμένα στα γιαπωνέζικα κόμικς manga, έργα για ένα καλοκαίρι στην Ανατολή, νέα έργα που κτίζονται πάνω σε παλιές ιδέες του καλλιτέχνη, κι ακόμα μια ανατρεπτική σειρά με τίτλο «ανακατέψτε».
 
«Η ζωγραφική είναι ένα μέσον για να επιχειρήσεις να ανακαλύψεις τη σημασία ενός συγκεχυμένου κόσμου», λέει ο ίδιος ο Errό για να ερμηνεύσει τον εαυτό του. Ακάματος αρχειοθέτης του χάους, έχει ως βάση του τον κόσμο των κόμικς. Βάζοντας στο κέντρο κάθε πίνακα τη σύγχυση, την αύξηση, τη δίνη ο Erró θεωρεί πως δεν υπάρχει καμιά αναμενόμενη ερμηνεία. Ο χρόνος είναι σε γενικευμένη αταξία. Η εξουσία ανήκει στην αντίφαση και το παράλογο. Τα έργα του είναι αποσπάσματα, αντιπροσωπευτικά και προκλητικά εξίσου, αυτού του παραλογισμού, όπου οι εικόνες θολώνουν και αναμειγνύονται. Και η μεγαλοφυΐα του έγκειται στη ικανότητα ανάδειξης του ανησυχητικού μεγαλείου του χάους. 

Διάρκεια έκθεσης 7 έως 24 Δεκεμβρίου 2013 Ώρες εκθέσεως καθημερινά 10.00- 21.00, Σάββατο 10.00- 20.00
Kapopoulos Fine Arts: Κηφισίας 37A εντός του Golden Hall τηλ. 2106833048

Οι KollektivA στο KooKoo Live Music Bar


KollektivA
 «Songs of Freedom»
  Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου
στο KooKoo Live Music Bar

 Οι KollektivAλίγες ημέρες πριν την κυκλοφορία της δεύτερης δισκογραφικής τους δουλειάς, ανεβαίνουν στην σκηνή του Kookooτην Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013.  Έχοντας αφήσει πίσω τους μια απολύτως δημιουργική και επιτυχημένη περίοδο, υποδέχονται τον χειμώνα με τη φλόγα και το πάθος που τους χαρακτηρίζει, σε ένα live με χαρακτήρα... απελευθέρωσης!

Οι KollektivA αντιλαμβάνονται τη δημιουργική τους πορεία ως μια εναλλακτική μουσική ιστορία που προχωρά δυναμικά! Μια ιστορία  που μέχρι τώρα αποτελείται από πολλά… κεφάλαια, με πιο πρόσφατα τη μουσική σύνθεση για τη θεατρική παράσταση «Φώντας», την παραγωγή της συλλογής αντιφασιστικών τραγουδιών «Μία Απάντηση», την ενορχήστρωση της μουσικοθεατρικής παράστασης «Γενιές Σημαδεμένες» και την ολοκλήρωση της δεύτερης δισκογραφικής τους δουλειάς, με τίτλο «Η Μπαλάντα της Φυλακής», ένα concept μουσικοθεατρικό έργο, εμπνευσμένο από το ομώνυμο ποίημα του Oscar Wilde.

Και η ιστορία συνεχίζεται…

Σε μια εποχή που έχει χαρακτηριστεί ως η «εποχή των φυλακισμένων συνειδήσεων», οι KollektivA οπλίζονται με… ήχο και στίχο, και μας προ(σ)καλούν να νιώσουμε, να προβληματιστούμε, να απελευθερωθούμε.

Με αστείρευτη ενέργεια και επιθετικά αισιόδοξη διάθεση, οι KollektivA αφουγκράζονται την εποχή και μας διοχετεύουν έντονα συναισθήματα, τοποθετώντας το πολιτικό και κοινωνικό τραγούδι στο ροκ ήχο του σήμερα. Με κεντρικό θέμα τα τραγούδια που οδηγούν στην ατομική και κοινωνική απελευθέρωση, προσεγγίζουν αγαπημένους Έλληνες συνθέτες, όπως οι: Μικρούτσικος, Θεοδωράκης, Λοΐζος, Άσιμος και  άλλοι, υιοθετώντας απρόβλεπτες και ίσως αντισυμβατικές ενορχηστρώσεις. Παράλληλα μας χαρίζουν τραγούδια από τα αγαπημένα τους συγκροτήματα (Rage Against the Machine, Massive Attack, U2, System of a Down…) και τα παρουσιάζουν μέσα από το δικό τους σκληρό και ταυτόχρονα ευαίσθητο ηχητικό πρίσμα.

Φυσικά, από το πρόγραμμα δεν θα μπορούσαν να λείψουν δικά τους γνωστά τραγούδια όπως «Ο Δρόμος που τραβάω», που ακούστηκε πολύ το καλοκαίρι στα ραδιόφωνα αλλά και τραγούδια που δεν έχουν ακουστεί ξανά σε κοινό μέσα από τη «Μπαλάντα της Φυλακής».

Οι KollektivA είναι οι:
Θανάσης Χουλιαράς: φωνή
Φάνης Μαργαρώνης: κιθάρες, φωνή
Γιώργος Θεοφάνους: κιθάρες, πλήκτρα
Μάκης Κρέτσης: κρουστά, φωνή
Γιώργος Παύλου: μπάσο
Δημήτρης Γιαννούχος: τύμπανα, φωνή
 
Υπεύθυνος ήχου: Δημήτρης Ρετουνιώτης
 
Επίσημο κανάλι στο Youtube:
Επίσημη σελίδα στο Facebook: https://www.facebook.com/pages/KollektivA/208549222490417

Οργάνωση Παραγωγής: PROSPERO , www.prospero.com.gr


KOOKOO Live Music Bar: Ιάκχου 17, Γκάζι
Ώρα έναρξης: 23:00
Οι πόρτες ανοίγουν στις 22:00
Είσοδος: 10€ (με μπύρα/ κρασί)
Πληροφορίες στα τηλ: 210 34509306933 331003
www.kookoo.gr

Γιάννης Σπανός Χρυσούλα Στεφανάκη “Για μια φωνή κι ένα πιάνο” στο " PassPort"


Κυριακή 1/12 & Τρίτη 10/12 και 17/12 στο PassPort 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ “Για μια φωνή κι ένα πιάνο”
Μαζί του η Χρυσούλα Στεφανάκη
 Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00 - Γενική είσοδος: 12 eur  




Ο Γιάννης Σπανός, μετά από ένα μεγάλο μουσικό ταξίδι με πολλές επιτυχίες και με συνεργασίες με σπουδαίους ερμηνευτές, συναντά μουσικά την Χρυσούλα Στεφανάκη για μια σειρά από εμφανίσεις με τίτλο «Για μια φωνή κι ένα πιάνο».
Θα ακουστούν τραγούδια που μιλούν στις ψυχές όλων από το Νέο Κύμα, τις Ανθολογίες του, λαϊκές μπαλάντες κ.α.
 Μουσική/Θέατρο/Βιβλίο/Εικαστικά
Καραΐσκου 119, Πλατεία Κοραή, Πειραιά, τηλ. 210429640

Η Ελλάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας!

  Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος από χθες  πανηγυρίζει την πρόκριση στα γήπεδα του Ρίο, αφού έφυγε με το 1-1 από το Βουκουρέστι και σε συνδυασμό του 3-1 του Φαλήρου, πέταξε εκτός τους Ρουμάνους.
Ο Κώστας Μήτρογλου (23’), «χτύπησε» και πάλι, μετά από τρομερή ασίστ του Καραγκούνη, όμως ένα απίστευτο αυτογκόλ (55’), από… συνδυασμό των Τοροσίδη και Χολέμπας, στέρησε από τους διεθνείς μας να φύγουν με τη νίκη και από τη Ρουμανία.
Πιστός στο ραντεβού με τα αντίπαλα δίχτυα ο Μήτρογλου, εξαιρετικός ο αρχηγός Καραγκούνης, κορυφαίος όλων ο Χολέμπας, ο οποίος πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνισή του με τη φανέλα της Εθνικής.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Ρουμανία (Βίκτορ Πιτσούρκα): Ταραρουσάνου, Μάτσελ, Ρατ (26’ Λατοβλέβιτσι), Κίρικες, Γκοϊάν, Χόμπαν, Τανάσε, Στάνκου (86’ Γκρόζαβ), Τόρζε (56’ Νικουλάε), Μαξίμ, Μαρικά.
Στον πάγκο: Λόμποντ, Λούτσιν, Γκάρντος, Γκριγκορέ, Νικολίτσα, Γκαμάμ, Κότσιτς, Κεσερού, Παντιλίμον.
Ελλάδα (Φερνάντο Σάντος): Καρνέζης, Τοροσίδης (73’ λ.τ. Βύντρα), Παπασταθόπουλος, Σιόβας (80’ λ.τ. Μανωλάς), Χολέμπας, Τζιόλης, Μανιάτης, Καραγκούνης (73’ Σάμαρης), Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Μήτρογλου.
Στον πάγκο: Σηφάκης, Καπίνο, Τζαβέλλας, Κονέ, Χριστοδουλόπουλος, Γκέκας, Νίνης, Φορτούνης, Ταχτσίδης.
Διαιτητής: Μίλοραντ Μάζιτς (Σερβία)
Βοηθοί: Μίλοβαν Ρίστιτς, Ντάλιμπορ Τζόρτζεβιτς
Γήπεδο: «Arena Nationala».
http://www
sport-fm.gr/article/kairos-gia-rio/734280