Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Στέλλα Καλλή «ΕΤΣΙ ΚΑΝΩ ΕΓΩ»


ΝΕΟ VIDEO CLIP!
 ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΛΛΗ
«ΕΤΣΙ ΚΑΝΩ ΕΓΩ»
ΜΟΥΣΙΚΗ – ΣΤΙΧΟΙ: ΦΟΙΒΟΣ
 ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: JACO
Δείτε εδώ το video clip.

" ΛΟΦΟΣ LOUNGE CAFE" Όμορφο μουσικό ταξίδι με τον Ηλία Κλωναρίδη

Το όμορφο μουσικό ταξίδι του Ηλία Κλωναρίδη στο " ΛΟΦΟΣ LOUNGE CAFE" είναι μοναδικό .
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο τα διαχρονικά τραγούδια του πάντα ξεχωριστού  ερμηνευτή μαγεύουν τους φίλους του καλού Ελληνικού μας τραγουδιού.
 Μια καλή πρόταση λοιπόν για την έξοδό σας είναι το " ΛΟΦΟΣ LOUNGE CAFE" στο Περιστέρι .
Το "ΛΟΦΟΣ LOUNGE CAFE" λοιπόν δίνει με το δικό του ξεχωριστό τρόπο ένα δυναμικό παρόν στα  μουσικά πράγματα στην περιοχή της Δυτικής Αττικής και όχι μόνο  με την  καλή του μουσική και τις πλούσιες γεύσεις του  από την Ελληνική κουζίνα . 
Έναρξη 21.30
Πάρκο Ελ.Βενιζέλου, Λόφος Αξιωματικών

Περιστέρι
Τηλ: 210 57 44 551.

Οι φόνισσε " ΠΕΙΡΑΙΩΣ 131"


Οι φόνισσες ΤΗΣ Παπαδιαμάντη" είναι η νέα σουρεαλιστική κωμωδία των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου που μέσα ακραία στοιχεία και «πέραν του κανονικού» χαρακτηριστικά των ηρωίδων της φιλοδοξεί να φέρει πέρα από το χαμόγελο και ένα «μήνυμα» ελπίδας ότι τίποτα δεν τελειώνει... μέχρι να σφυρίξει η μοίρα τη λήξη του αγώνα...
Έξι γυναίκες θύτες… η καθεμία έχει σκοτώσει και από κάποιον… όχι και τόσο αθώο… μόνο και μόνο για να αποκαλυφθεί ότι τα πράγματα στη ζωή δεν είναι πάντα όπως φαίνονται… και τις περισσότερες φορές δεν είναι πράγματα… αλλά αξίες… αισθήματα… χαμόγελα… άνθρωποι… γνωστοί και άγνωστοι για να σε προστατεύσουν και να σου συμπαρασταθούν όταν τους χρειαστείς…

Έξι γυναίκες που «έχουν τόσο σώας τας φρένας…» ώστε μηχανεύονται και επικαλούνται κάθε λογής ψυχικής ασθένειες προκειμένου να αποδείξουν ότι έδρασαν χωρίς φρένα… και να αποφύγουν την καταδίκη τους… Μία εισαγγελέας-ψυχίατρος, μία βοηθός της με ειδικότητα αναπαραστάτρια φόνων που υποστηρίζει ότι είναι εγγονή του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη... και ένας αστυνομικός πολύ… ωραίος… καλούνται να σταματήσουν τα σχέδια των φονισσών και να τις αποκαλύψουν… Τα πράγματα όμως δεν έρχονται έτσι όπως τα σχεδίασαν… καμία από τις δύο πλευρές…



Συντελεστές:
Κείμενο: Αλέξανδρος Ρήγας-Δημήτρης Αποστόλου
Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Ρήγας
Κοστούμια-Επιμέλεια σκηνικού: Mαρία Καραπούλιου
Φωτισμοί: Διονύσης Λαμπίρης

Πρωταγωνιστούν:
Χρύσα Ρώπα, Ελένη Καστάνη, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Ναταλία Δραγούμη, Νατάσσα Καλογρίδη, Σοφία Βογιατζάκη, Παρθένα Χοροζίδου, Πατρίκιος Κωστής και η Τζέση Παπουτσή

INFO:

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 131: Πειραιώς 131 Τηλ.: 2103255444
Ημέρες και ώρες παράστασης:
Τετάρτη – Πέμπτη - Κυριακή 20.15
Παρασκευή 21.15
Σάββατο 18.00 και 21.15

Τιμές Εισιτηρίων:
Γενική είσοδος 20 ευρώ
Σάββατο (απογευματινή) 17 ευρώ
Φοιτητικό 15 ευρώ, Ανέργων 10 ευρώ

Αγορά εισιτηρίων:
Στα ταμεία του Παλλάς, CityLink, Βουκουρεστίου 5, Τ.: 210 3213100
Θέατρο Πειραιώς 131, Τ. 210 34 50 922
Με πιστωτική κάρτα: 210 8938100
Κρατήσεις μέσω Internet: www.ellthea.gr και στο www.tickethour.com

Λευτέρης Πανταζής και Παντελής Παντελίδης στις πίστες της Αθήνας


Λευτέρης Πανταζής και Παντελής Παντελίδης δίνουν και αυτό το χειμώνα το δικό τους δυναμικό ξεχωριστό παρόν στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας .
Ο Λευτέρης από την πίστα του " FRANGELICO" και ο Παντελής στο " TEATRO"
Ένα από τα τελευταία βράδια ο Παντελίδης διασκέδασε  στο  ΛΕ ΠΑ .
Η φωτο τα λέει όλα .

Καρράς Οικονομόπλουλος πρεμιέρα 6 Δεκεμβρίου


H νύχτα που θα δούμε μαζί στην ίδια πίστα τον Βασίλη Καρρά με το Νίκο Οικονομόπουλο πλησιάζει .
Η πρεμιέρα τους στο " FEVER" 6 Δεκεμβρίου

Δύο μουσικές παραστάσεις με τις Ελένη και Σουζάνα Βουγιουκλή


Η Ελένη και η Σουζάνα Βουγιουκλή στο Ρυθμό Stage
Πέμπτη 5 και 12 Δεκεμβρίου
Η Ελένη και η Σουζάνα Βουγιουκλή για δύο συναυλίες στον Ρυθμό Stage, στην Ηλιούπολη, για δύο Πέμπτες, 5 και 12 Δεκεμβρίου.
 Η Ελένη και η Σουζάνα Βουγιουκλή θα παρουσιάσουν τα τραγούδια από τον καινούργιο τους δίσκο, με τίτλο “TO BE SAFE”, που μόλις κυκλοφόρησε, αλλά και τραγούδια απ΄ όλο τον κόσμο!
 Οι αυθεντικές και εκρηκτικές ερμηνείες των δύο performers συναντιούνται με το εκστατικό rhythm section, που αναλαμβάνουν επί σκηνής ο Αλέξης Αποστολάκης στα τύμπανα και ο Χρήστος Τσαπράζης στο κοντραμπάσο.
 Δύο μουσικές παραστάσεις που κοινωνούν την έκσταση της Κάτω Ιταλίας, το μυστήριο της Βαλκανικής πολυφωνίας, το σπαραγμό του πορτογαλέζικου fado, τη δωρικότητα των blues και των gospel της Αμερικής και φυσικά, του ελληνικού ρεμπέτικου, καθώς και τραγούδια γραμμένα από τις ίδιες από τον δίσκο “TO BE SAFE”!
 Ρυθμός Stage
Πέμπτη 5 και 12 Δεκεμβρίου
Μαρίνου Αντύπα 38
16346 Ηλιούπολη
Τηλέφωνο: 210 9750060
Ώρα έναρξης: 22.30
Είσοδος: 12€ (με μπύρα ή κρασί)

Τέρης Ιερεμίας και Ντόρα Στέρη όμορφες μουσικές βραδιές στο " ΝΑΪΑΔΕΣ Dancing"


Ο Τέρης Ιερεμίας και η Ντόρα Στέρη  και πάλι μαζί αυτό το χειμώνα   στο " ΝΑΪΑΔΕΣ Dancing"   παρουσιάσουν όμορφες  μουσικές βραδιές στη πλατεία τους Βούλας.
Κάθε Παρασκευή ,   Σάββατο βράδυ αλλά  και τα μεσημέρια της Κυριακής  ερμηνεύουν διαχρονικά αγαπημένα τραγούδια  μέσα από το Ελληνικό, Γαλλικό και Ιταλικό ρεπερτόριο .
Το " ΝΑΪΑΔΕΣ Dancing" στη πλατεία της Βούλας χρόνια τώρα κρατάει τα σκήπτρα της ξεχωριστής διασκέδασης με πολύ καλή  μουσική και καταπληκτικές  γευστικές προτάσεις .
Βασ. Παύλου 74 . Πλατεία Βούλας . Τηλ210 8990

H Δήμητρα Γαλάνη “Αλλιώς” στο Passport


H Δήμητρα Γαλάνη επιστρέφει στη σκηνή στις αρχές του 2014, ταυτόχρονα με την κυκλοφορία της νέας της δισκογραφικής δουλειάς με γενικό τίτλο “Αλλιώς”, σε στίχους του Παρασκευά Καρασούλου. Για τέσσερις παραστάσεις, από 23 Ιανουαρίου και κάθε Πέμπτη, θα παρουσιάζει στο Passport στον Πειραιά, ένα πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει το υλικό του νέου της δίσκου και βέβαια πολλά άλλα αγαπημένα τραγούδια.
“Aλλιώς” είναι και ο τίτλος αυτών των παραστάσεων και δίνει και τον τόνο αυτού που θα μας παρουσιάσει η Δήμητρα.
Μόνη της επί σκηνής με την μπάντα της, σε μία προσωπική αφήγηση. Είναι σπάνιες οι φορές που την απολαμβάνουμε μόνη της, κάτι που είναι ζητούμενο των ακροατών της που την αγαπούν και την παρακολουθούν όλα αυτά τα χρόνια.
Ένα πρόγραμμα γεμάτο από τα τραγούδια που την ανέδειξαν, είτε τραγουδώντας τα, είτε γράφοντας την μουσική τους, και που συνθέτουν το soundtrack μιας ξεχωριστής ζωής και πορείας.
Στο πρόγραμμα αυτό συμμετέχουν οι πιο καλοί της φίλοι, οι μουσικοί με τους οποίους συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια. Ο Σεραφείμ Γιαννακόπουλος (τύμπανα), ο Λάμπης Κουντουρόγιαννης (ηλεκτρική κιθάρα), ο Νίκος Μέρμηγκας  (λαούτο, μαντολίνο, λάφτα, κιθάρα), ο Σπύρος Μάνεσης (πιάνο), ο Στέλιος Προβής (μπάσο).

23 & 30 Ιανουαρίου | 6 & 13 Φεβρουαρίου 2014 
 Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.30

Προπώληση εισιτηρίων:
11876 – Καταστήματα PUBLIC – Καταστήματα ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ – SEVEN SPOTSPassPort Café (Καραϊσκου 117, πλ. Κοραή, Πειραιάς) & on line: www.viva.gr
Τιμές εισιτηρίων: 15 eur (με ποτό, στο bar) –
120 eur η φιάλη ανά 4 άτομα, σε τραπέζι – 60
eur το μπουκάλι κρασί ανά 2 άτομα, σε τραπέζι.
 Καραΐσκου 119, Πλατεία Κοραή, Πειραιά, τηλ. 2104296401