Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Παράταση εμφανίσεων του Νίκου Βέρτη



 Δεδομένης της μεγάλης επιτυχίας και της προσέλευσης του κοινού, παρατείνονται οι εμφανίσεις του Νίκου Βέρτη στο Fantasia Live, όπου εμφανίζεται από τις 27 Σεπτεμβρίου! Η αποδοχή και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μοναδική! Έπειτα από 3 μήνες και μετά από 5 επιτυχημένες συνεχόμενες σεζόν απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι αποτελεί αναμφισβήτητα την καλύτερη επιλογή και το νούμερο 1 προορισμό στην Αθήνα.
 

Ο Νίκος Βέρτης ευχαριστεί όλο το κοινό και τους θαυμαστές του για τη στήριξη και την αστείρευτη αγάπη τους που τον ακολουθεί πιστά παντού και συνεχίζει στο Fantasia Live κάθε Σάββατο και Κυριακή.


Fantasia Live...ένα σίγουρα επιτυχημένο πρόγραμμα για μια ακόμα επιτυχημένη σεζόν!

Fantasia Live
Λ. Ποσειδώνος 5, Ελληνικό
Τηλ. κρατήσεων: 210-8940302, 210-8940203
Ημέρες λειτουργίας: Σάββατο, Κυριακή

«ΕΓΩ, Η ΓΩΓΩ» Ελισάβετ Κωνσταντινίδου Νίκος Πιζάνης.



«ΕΓΩ, Η ΓΩΓΩ»
της Ελένης Γκασούκα

ΘΕΑΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ
 Πανεπιστημίου & Βουκουρεστίου 10, Σύνταγμα - Αθήνα, 10564, τηλ.:2103312343
         
Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη.

          Μια γυναίκα βρίσκεται εγκλωβισμένη στα συντρίμμια του αυτοκινήτου της μετά από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Πως θα διασωθεί; Ποιός θα τη βοηθήσει να βγει από τον γκρεμό; Αν και συνηθισμένη να της επιλύουν πάντα οι άλλοι τα προβλήματά της, αυτή τη φορά, καλείται να τα βγάλει πέρα μόνη της. Δεν υπάρχει εναλλακτική λύση. Είναι θέμα ζωής και θανάτου. Θα τα καταφέρει η Γωγώ; Ή θα χαθεί;
            Μια προσωπική αναμέτρηση, όπου το κωμικό και το δραματικό στοιχείο εναλλάσσονται στον παραληρηματικό μονόλογο της ηρωίδας. Μια κωμωδία που πραγματεύεται την πολυτέλεια του σύγχρονου ανθρώπου να έχει κατάθλιψη ή μια τραγωδία που αφορά στη μοναξιά και τον αποκλεισμό, ως απόλυτη ανθρώπινη μοίρα;
            Η Γωγώ, ίσως, έχει τη δύναμη να προσαρμοστεί σε κάθε ασυνήθιστη συνθήκη, σε ό,τι κι αν προκύψει. Ίσως και όχι.  Είναι ταυτόχρονα μπροστά στο αδιέξοδο και στη λύτρωση. Όπως όλοι οι εγκλωβισμένοι, αλλά κι όπως αυτοί που δεν παρατούν τον αγώνα στα μισά.
            Μετά τους «Ήρωες», τη «Φουρκέτα» και τη «Φτωχούλα του Θεού», η Ελένη Γκασούκα, γοητευμένη από τον εγκλωβισμό των  «Ευτυχισμένων ημερών» του Σάμιουελ Μπέκετ, επιστρέφει με το «Εγώ, η Γωγώ», το οποίο ανεβαίνει στις 15 Οκτωβρίου στο Θέατρο Αθηνών κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη. Από το φθινόπωρο, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ακούει στο όνομα Γωγώ.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κείμενο - Σκηνοθεσία: Ελένη Γκασούκα
Σκηνικά - ενδυματολογική επιμέλεια: Μαρία Φιλίππου 
Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη
Μουσική επιμέλεια: Πάνος Σουρούνης
Φωτογραφίες: Λάμπης Μηλαίος
Τρέιλερ Παράστασης: Λουκάς Ζιάρας
Παραγωγή: Θεατρικές επιχειρήσεις Κάρολος Παυλάκης
Σύμβουλος Τύπου: Σεμίνα Διγενή
Προβολή - Επικοινωνία: BrainCo

Πρωταγωνιστεί η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.
Συμμετέχει ο Νίκος Πιζάνης.

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Δευτέρα - Τρίτη  9 μ.μ., Τετάρτη :  6.30 μ.μ.
Διάρκεια: 75 λεπτά

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:
16 ευρώ Πλατεία, 12 ευρώ φοιτητικό , συνταξιούχων  (άνω των 60 ετών ),
10 ευρώ ανέργων
Την Τετάρτη γενική είσοδος :  12 ευρώ
Το Θέατρο Αθηνών προσφέρει τιμή εισιτηρίου 10€ από 16€ τιμή ταμείου για προπώληση εισιτηρίων στα εξής κανάλια πώλησης: ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΟΣ, www.tickethour.com, τηλεφωνικό κέντρο tickethour: 2108938111
ΩΡΕΣ ΤΑΜΕΙΟΥ:
Δευτέρα έως Κυριακή 10.30 π.μ. - 1.30 μ.μ. & 5.00 μ.μ. - 9.30 μ.μ.
τηλ. ταμείου 2103312343

O Δημήτρης Ζερβουδάκης 24/1 στο PassPort.


 
Ο  Θεσσαλονικιός τραγουδοποιός, Δημήτρης Ζερβουδάκης  έρχεται στις 24 Ιανουαρίου στο " PassPort"  για την πρώτη συνάντηση με το κοινό του στον Πειραιά! «Κουβαλά»  στις αποσκευές του,  τις μουσικές,  τα στιχάκια του, την αγάπη του για αυτό που κάνει και τη χαρά της ζωντανής επαφής.



Με αιχμή τη νέα δισκογραφική πρόταση του  « Ζωής Παιχνίδια», (μια ανεξάρτητη παραγωγή από τις εκδόσεις ΚΥΜΑ, που ήδη έχει εξαντληθεί και βρίσκεται στην Β΄ έκδοση),      η δύναμη της παρέας θα μας ταξιδέψει μέσα από τα τραγούδια σε  έρωτες, στιγμές, βιώματα, ήττες μα και νίκες…



Για ένα  μοναδικό βράδυ θα ζωντανέψουν οι μελωδίες, τα λόγια, τα ποιήματα και η «επικοινωνία» με τραγούδια που αγαπήθηκαν μες στα χρόνια.



Η Ανατολή συναντά την Δύση, με έναν μοναδικό  τρόπο που ο Δημήτρης γνωρίζει καλά.                                                       

 Έναν τρόπο που υπηρετεί ακόμη  καλλίτερα με την φωνή του.


Το συγκρότημα κινείται και ελίσσεται με άνεση, από τον απόλυτα ακουστικό, στον ηλεκτρικό ήχο, διεγείροντας ιδιαίτερα τα συναισθήματα.


Αφετηρία και προορισμός η Ελλάδα. Γειτονιά μας ο Κόσμος!



Mαζί του:

Σοφία Γεωργαντζή



Μουσικοί:

Θανάσης Αρχανιώτης (Τύμπανα)

Θάνος Κολοκυθάς (Μπάσο)

Νίκος Παπαδόπουλος (Κιθάρες)

Στέργιος Γαργάλας (Bιολί).





Καραΐσκου 119, Πλατεία Κοραή, Πειραιά, τηλ. 2104296401