Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Ξεσήκωσε το κοινό ο Μάρκος Σεφερλής

 

ΞΕΣΗΚΩΣΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ
Ο ΜΑΡΚΟΣ ΣΕΦΕΡΛΗΣ

Με μια άκρως εντυπωσιακή πρεμιέρα υποδέχτηκαν ο Μάρκος Σεφερλής όσους βρέθηκαν τη Δευτέρα το βράδυ στο REX και απόλαυσαν τη νέα μουσικοθεατρική παράσταση «ONE MARK SHOW»

O Μάρκος Σεφερλής στην καινούρια του παράσταση μεταμορφώνεται σε πολλά πρόσωπα της επικαιρότητας και όχι μόνο και χαρίζει άφθονο γέλιο, παρουσιάζοντας ένα μοναδικό SHOW, το οποίο  βέβαια γεννάει πολλά ερωτήματα:Πώς γίνεται να χωρέσουν στην ίδια πίστα ο Αντώνης Ρέμος (& Friends), ο Σταμάτης Γονίδης (σε μαθήματα savoir vivre), ο Βασίλης Καρράς (με τον αναπνευστήρα του, ίσως και βατραχοπέδιλα), ο Τόλης Βοσκόπουλος (σε μαθήματα αυτοάμυνας), ο Νίκος Μακρόπουλος (sponsored by Υπνοστεντόν Α.Ε.), ο Λευτέρης Πανταζής (για γυναίκες που αναζητούν βασανιστή), ο Αντύπας (βάζει «Φωτιά» στους ρυθμούς των τραγουδιών και μας μπερδεύει), o Θέμης Αδαμαντίδης (αν θυμηθεί να έρθει), ο Γιάννης Πλούταρχος (και όλοι συγγενείς και φίλοι του γαμπρού και της νύφης που χαιρετάει κάθε βράδυ), ο Γιάννης Πάριος (με το λαρύγγι που αλλάζει τις οκτάβες σαν τα πουκάμισα), ο Γιάννης Φλωρινιώτης (με το μπαλέτο του και πιθανώς τον Mr. Spock), ο Νότης Σφακιανάκης (χωρίς την Δέσποινα Βανδή), ο Νίκος Βέρτης (με τις φιλαρμονικές Βιέννης, Μόσχας και Νέας Υόρκης) και ο Μηδενιστής (σε παγκόσμια πρώτη, το καινούργιο tattoo); Πώς συνδυάζονται ο Ντέιβιντ Κόπερφιλντ (εξαφανίζει λαγούς, πάπιες – δυστυχώς όχι πολιτικούς, μπας και σωθούμε) με έναν εγκαστρίμυθο και την κούκλα του; Ένας λαϊκός βάρδος της Εθνικής οδού (αγνώστων λοιπών στοιχείων), μ’ έναν «φουσκωτό» στρίπερ; Ένας χορευτής των Μπολσόι (πτυχιούχος και πολύ «προικισμένος» απ’ ό,τι λέγεται) με έναν ταξιτζή (για κάνε πως ζητάς απόδειξη); Τι σχέση έχουν τα μιούζικαλ του Μπρόντγουέι με τον Άρχοντα του κλαρίνου (και των δαχτυλιδιών – μαζί πάνε αυτά);
Οι απαντήσεις στο νέο φαντασμαγορικό «ONE MARK SHOW» με τον Μάρκο Σεφερλή στο Music Hall «REX». Μαζί του οι Αλχημιστές (οι ίδιοι, αφού ο Μάρκος δεν μπορεί να τους μιμηθεί, γιατί είναι πέντε) και μια πλειάδα ηθοποιών και χορευτών σε ένα θέαμα, που παρόμοιο δεν έχει υπάρξει στα ελληνικά χρονικά.

Αρκετοί ήταν οι επώνυμοι φίλοι του Μάρκου Σεφερλή που βρέθηκαν στην πρεμιέρα του στο REX προκειμένου να τον απολαύσουν. Ανάμεσα τους βρέθηκε ο Γιώργος Σαμπάνης, ο Παντελής Παντελίδης, ο Θάνος Πετρέλης, ο Ανδρέας Στάμος, ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο Λευτέρης Πανταζής, με την κόρη του Κωνσταντίνα, η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Πέτρος από τους master Tempo, η Ελένη Χατζίδου, ο Γιώργος Δασκουλίδης, ο Bo, Zero από τους Vegas, η Στέλλα Δημητρίου, ο Χάρης Σιανίδης, η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου και πολλοί άλλοι.




Πανεπιστημίου 48, Αθήνα
Σάββατο στις 11:30 μ.μ.  & Δευτέρα στις 10:00 μ.μ.
Τηλ. Κρατήσεων: 2103814591

«Με Λένε Γιώργο – 20 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ» H παρουσίαση στο Public Συντάγματος

«Με Λένε Γιώργο – 20 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ»
H παρουσίαση στο Public Συντάγματος
Η κυκλοφορία της κασετίνας «Με λένε Γιώργο - 20 χρόνια Γιώργος Μαζωνάκης» έδωσε την αφορμή σε ένα φανατικό κοινό από όλες τις ηλικίες να βρεθεί κοντά στον δημοφιλή καλλιτέχνη στα Public του Συντάγματος τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου.

 Ο Γιώργος Μαζωνάκης συνομίλησε με όσο το δυνατόν περισσότερους φίλους, τους υπέγραψε την κασετίνα με προσωπική αφιέρωση τονίζοντας τη σημασία της «επιβίωσης» του φυσικού προϊόντος που είναι το cd. 
Άλλωστε η επιλογή των public για τη συγκεκριμένη βραδιά από την πλευρά του καλλιτέχνη εκπέμπει ακριβώς αυτό το μήνυμα. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με ένα μοναδικό live unplugged αποκλειστικά για τους ακροατές του Ρυθμού 949.

                                                                     ***



«Με Λένε Γιώργο – 20 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ»

Η πολυτελής κασετίνα περιλαμβάνει:
3 CD με όλες τις μεγάλες επιτυχίες του [Συνολικά 52 τραγούδια! – από τα πρώτα τραγούδια «Ανήκω Σε Μένα» και «Με Τα Μάτια Να Το Λες» (1993) μέχρι το «Καλώς Σας Βρήκα Φίλοι» (2013)]
1 CD με δεκαεννιά ακόμη αγαπημένα τραγούδια του Γιώργου Μαζωνάκη διαλεγμένα προσωπικά από τον ίδιο.
Το DVD «Με Λένε Γιώργο» με σπάνια πλάνα αρχείου, live από τη συναυλία του περασμένου καλοκαιριού στο Κατράκειο, προσωπικές στιγμές του καλλιτέχνη και αποκαλυπτική συνέντευξη στην οποία μιλάει πρώτη φορά για όλα! (Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Ρήγος. Διάρκεια: 60’)
Δείτε παρακάτω τα πρώτα αποκαλυπτικά αποσπάσματα, όπου ο Γιώργος Μαζωνάκης μιλάει πρώτη φορά για ΟΛΑ!

***
+ ΑΠΙΘΑΝΟ ΔΩΡΟ!!!
Μοντέρνο unisex σκουλαρίκι από την προσωπική συλλογή του Γιώργου Μαζωνάκη, σχεδιασμένο από τη γνωστή σχεδιάστρια Έλενα Σύρακα, αξίας 50 ΕΥΡΩ (επιπλατινωμένος υποαλλεργικός μπρούντζος με μαγνητικό κούμπωμα –φοριέται σε αφτιά και μύτη χωρίς να χρειάζεται τρύπα!)
***
Η συλλεκτική έκδοση κυκλοφορεί τώρα από την Cobalt Music και την Heaven Music σε όλα τα δισκοπωλεία.
Κυκλοφορεί και απλή έκδοση (διπλό CD) στα περίπτερα πανελλαδικά από την Heaven Music και την Cobalt Music.

15 50 "Να Καιγόμουνα"

 15 50
Να Καιγόμουνα
Δείτε  το ολοκαίνουργιο video clip για το νέο τους τραγούδι!


Οι 15 50  δίνουν εικόνα στη νέα δυνατή ερωτική rock μπαλάντα «Να Καιγόμουνα»! Το καίνουργιο τραγούδι του αγαπημένου rock συγκροτήματος κυκλοφόρησε πρόσφατα από την Platinum Records σε μουσική και στίχους του ιδρυτής της μπάντας και χαρισματικού μουσικού, Ρουσσέτου Δημητρόγλου. Όντας στην καλύτερη περίοδο της 15έτης καλλιτεχνικής τους πορείας και με νέο τραγουδιστή, τον Μηνά Τσίγκο και νέα μέλη που πλαισιώνουν φωνητικά και ορχηστρικά το υπόλοιπο σχήμα, οι εκρηκτικοί 15 50 μένουν πιστοί στη rock τους διάθεση και οπτικοποιούν το ολοκαίνουργιο τραγούδι τους μέσα από την σκηνοθετική ματιά της Μάιρας Στυλιανού.
  Παράλληλα οι live εμφανίσεις τους μαζί με την γοητευτική Κρυσταλλία, συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία, με τους ίδιους να ανεβάζουν την ένταση στα βράδια Τετάρτης, στο απόλυτο μουσικό στέκι της Αθήνας… στο Baraonda! 

Η σαγηνευτική Ute Lemper στο Gazarte



Ένας ζωντανός θρύλος της τέχνης του performing επιστρέφει. Η σαγηνευτική Ute Lemper ανανεώνει το ραντεβού της με το Αθηναικό κοινό, για μία νέα, τελείως διαφορετική και απόλυτα προσωπική συναυλιακή πρόταση. Στις 6 Φεβρουαρίου, η ποίηση του βραβευμένου με Nobel Λογοτεχνείας Pablo Neruda, συναντά τη συνθετική ματιά της πολυβραβευμένης και παγκόσμια καταξιωμένης Show-woman Ute Lemper.



Έντεκα ποιητικά στιγμιότυπα που εξυμνούν την ερωτική λατρεία και φωτογραφίζουν με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο την απελπισία και όλα εκείνα τα σκοτεινά ένστικτα που προκαλεί η ερωτική απογοήτευση. Μία σειρά ηχογραφημάτων που μπορεί να θεωρηθεί εύστοχα ως συνάντηση τιτάνων. Μία συνάντηση που συνδυάζει μοναδικά την εσωτερικότητα των ποιημάτων του Pablo Neruda με την εκρηκτική και γεμάτη πάθος ερμηνεία της Ute και μια μουσική πρόταση με τίτλο “The Love Poems of Pablo Neruda” που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο λαμβάνοντας διθυραμβικές κριτικές από τον Παγκόσμιο Τύπο και από ένα κοινό που μιλά για μία πρωτόγνωρη συναισθηματική εμπειρία.



Απο τη βραδιά, δε θα μπορούσε φυσικά να λείπει το στοιχείο που έδωσε στην Ute Lemper την αναγνώριση ως μία άξια διάδοχος των μεγάλων αστέρων του musical. Τραγούδια που αγαπήθηκαν μέσα από τις μοναδικές ερμηνείες της Piaf, του Jacques Brel και του Leo Ferre , ο Kurt Weill και ο Bertolt Brecht του Cabaret σε μία μοναδική αναβίωση, και το Tango του Astor Piazzolla να ενώνει το χθες με το σήμερα με έναν απροσδιόριστα όμορφο και συναισθηματικά φορτισμένο τρόπο.



Το “Last Tango in Berlin” συναντά την ποίηση του Pablo Neruda για μία νύχτα του Φλεβάρη στο Gazarte. Η Ute Lemper στα καλύτερά της.
 Τηλ : 210-3460347

«ΤΡΩΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ» Ένα υπερθέαμα για όλη την οικογένεια στο θέατρο " ΠΑΛΛΑΣ"


«ΤΡΩΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ»
Ένα υπερθέαμα για όλη την οικογένεια. 
Σκηνοθεσία: Σοφία Σπυράτου
Κείμενο: Στρατής Πασχάλης

Ένα πραγματικό υπερθέαμα με ηθοποιούς, χορευτές και ακροβάτες που θα συναρπάσει τα παιδιά και θα γοητεύσει τους μεγάλους,  παρουσιάζει η Ελληνική Θεαμάτων στο Παλλάς από τις 8 Φεβρουαρίου. 

Πρόκειται για τον «Τρωικό  Πόλεμο»  σε κείμενο του Στρατή Πασχάλη, σκηνοθεσία της Σοφίας Σπυράτου, σκηνικά και κοστούμια του Μανόλη Παντελιδάκη και μουσική της Κατερίνας Πολέμη.

Μια θεαματική τοιχογραφία που αφηγείται  ολόκληρο το μύθο του Τρωικού Πολέμου. Από το μήλο της ΄Εριδας μέχρι τον Δούρειο Ίππο. Βασισμένη στη Μυθολογία, τον Όμηρο, τους αρχαίους τραγικούς,  προσαρμοσμένη όμως στο απλό σημερινό ιδίωμα. 

Το ερωτικό ειδύλλιο, η επική αφήγηση, το ρομαντικό δράμα, το κινηματογραφικό σασπένς, σε μια συναρπαστική αλληλοδιαδοχή. Χιούμορ μα και πικρή ειρωνεία χρωματίζουν τη δράση. Αξίες διαχρονικές για το μάταιο μα και μοιραίο  γεγονός του πολέμου, όσο και για τις ανθρώπινες αδυναμίες που συνυπάρχουν με το μεγαλείο του ηρωισμού, εκφράζονται από τα επεισόδια και τις εικόνες. Η φαντασία και η ποίηση μας ταξιδεύουν στο όνειρο της μυθολογικής γοητείας, όπου θεοί και άνθρωποι βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία και ανταλλαγή. Ο λόγος, εύρυθμος ή πεζός, διανθίζεται με ομηρικά γνωμικά και αρχαίες λέξεις. 

Τα πρωτότυπα τραγούδια και η μουσική παραπέμπουν στην ελληνική παράδοση, αρχαία και πρόσφατη, χρησιμοποιώντας στοιχεία τζαζ και ροκ. 

Όλα αυτά μέσα στο σύγχρονο αισθητικό κλίμα, που αξιοποιεί ακόμα και τις πολεμικές τέχνες, χωρίς να προδίδεται το ήθος και το πνεύμα της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας και τέχνης.


Συντελεστές:
Κείμενο: Στρατής Πασχάλης
Σκηνοθεσία: Σοφία Σπυράτου
Σκηνικά – Κοστούμια: Μανόλης Παντελιδάκης
Μουσική: Κατερίνα Πολέμη
Aikido: Κώστας Γλούφτισιος
Σπαθογραφίες: Κωνσταντίνος Μπουμπούκης
Βοηθός σκηνοθέτη: Τατιάνα Μύρκου
Βοηθός χορογράφου: Αλέξανδρος Κεϊβανάη


Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά): Αντίνοος Αλμπάνης, Μάξιμος Μουμούρης, Δούκισσα Νομικού, Γιώργος Νούσης, Ντορέτα Παπαδημητρίου. 
Μαζί τους: Μαριάννα Λαγουρού, Νικόλαος Καραγκιαούρης, Χλόη Μάντζαρη, Εύη Χατζάκη, Ράνια Φόβου.
Και οι : Στράτος Γιαπτσές, Αργύρης Γκαγκάνης. Τάσος Καραχανίδης, Αλέξανδρος Κεϊβανάη, Αλέξανδρος Λασκαράτος, Tadeu Liesenfeld, Κωνσταντίνος Μαγκλάρας, Νικόλας Μακρής, Τζεφ Μαράουϊ, Ανδρέας Μάσσιος, Άρης Παπαδόπουλος, Μαρίνα Σάττι, Ιβάν Σβιτάιλο, Θανάσης Τσιδίμης. 

Παραστάσεις: Σάββατο & Κυριακή 11:30 & 15:00    

Τιμές εισιτηρίων:
15, 18, 20

Αγορά εισιτηρίων: 
Στα ταμεία του Παλλάς, CityLink, Βουκουρεστίου 5 Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 3213100
Με πιστωτική κάρτα: 210 8938100
Κρατήσεις μέσω Internet: www.ellthea.gr και στο www.tickethour.com

Ελένη Τσαλιγοπούλου και Μελίνα Κανά στο Νέο Κόσμο


Η  ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ 
& η ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΝΑ
μαζί αυτό τον χειμώνα!

Από το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο
Στο Σταυρό του Νότου Plus
Δύο από τις πιο σημαντικές τραγουδίστριες της γενιάς τους, η Ελένη και η Μελίνα, βρίσκονται μετά από χρόνια πάλι μαζί και ετοιμάζουν μια παράσταση με τα πιο αγαπημένα τους τραγούδια πειράζοντάς τα ευγενικά με άποψη και αισθητική.

Τραγούδια των σημαντικότερων τραγουδοποιών και συνθετών, τραγούδια που αγάπησαν αλλά δεν δισκογράφησαν ποτέ, τραγούδια κρυμμένα αλλά και αγαπημένα τους από τα παλιά. Τραγούδια της Σμύρνης, ρεμπέτικα, λαϊκά, τραγούδια της παράδοσης που παρουσιάζονται με μία υπέροχη μπάντα που πειραματίζεται συνεχώς με νέους ήχους και τρόπους τα τελευταία 3 χρόνια.

Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου – κιθάρες, μαντολίνο
Βαγγέλης Καλαμάρας – τύμπανα
Αριστείδης Χατζησταύρου – κιθάρες
Χάρης Κελλάρης – κοντραμπάσο
Και όμορφη έκπληξη ο αγαπημένος τους Δημήτρης Μυστακίδης - μπουζούκι,   τζουράς, λαούτο, κιθάρα
 Ώρα εναρξης: 10.30μμ
Φραντζή 14, Νέος Κόσμος - Αθήνα
Τηλ. Επικοινωνίας: 2109226975, www.stn.gr