Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Χρήστος Δάντης ηλεκτρικός έρωτας στην Ηλιούπολη


 Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΝΤΗΣ στο ΡΥΘΜΟ STAGE

Παρασκευή 7 και 14 Φεβρουαρίου

«ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΕΡΩΤΑΣ»


Ο Χρήστος Δάντης σε μια τρίωρη μουσική παράσταση που περιέχει τις μεγάλες αγάπες/επιτυχίες της 20χρονης διαδρομής του για 2 ξεχωριστές παραστάσεις, Παρασκευή 7 και 14 Φεβρουαρίου, στο Ρυθμό Stage.


«Τραγούδια και Συναισθήματα στην Πρίζα», από το «Πάει η αγάπη μου» στο «Κάποιος σ’ αγαπάει» από το «Κομμάτια» στο «Δωμάτιο» από το «Ψάξε με» στο «Παλιό μου παλτό» και από εκεί στα πιο πρόσφατα «Μοναξιά μου για πες» και «Μια φορά και έναν καιρό» ξεδιπλώνεται ένα ηλεκτρικό – μουσικό παραμύθι. Αφηγητής και Πρωταγωνιστής είναι ο Χρήστος Δάντης, ερμηνευτής και δημιουργός πολλών από τα αγαπημένα τραγούδια της διαδρομής του.



Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Ηλίας Μπενέτος

Μαρίνα Λουκά: Τραγούδι , Φωνητικά

Λευτέρης Παπαμαλλής: Keyboards

Κώστας Φοίτος: Κιθάρες

Πέτρος Βασιλειάδης: Μπάσο

Βασίλης Τσάχρας: Τύμπανα

Νίκος Μπονέλης: Ήχος



Ρυθμός Stage

Παρασκευή 7 και 14 Φεβρουαρίου

Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη

Τηλέφωνο: 210 9750060


Ώρα έναρξης: 22.30

Είσοδος: 12€ (με μπύρα ή κρασί)

Γενική πρόγνωση καιρού για Δευτέρα 27-1-2014

Παροδικές βροχές στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, στη Χαλκιδική και κυρίως στο Αιγαίο όπου θα εκδηλωθούν καταιγίδες, χιονοπτώσεις στα ορεινά και κατά τόπους σε ημιορεινά τμήματα και χιονόνερο ή χιόνι στην Ανατολική Μακεδονία και κυρίως στη Θράκη με εντονότερα φαινόμενα στον Έβρο, περιμένουμε τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014. Τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα εκδηλωθεί παγετός που τοπικά στα βόρεια θα είναι ισχυρός, ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει σταδιακή πρόσκαιρη βελτίωση.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -8 έως 4 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από -5 έως 6 στη Βόρεια Ελλάδα, από 0 έως 11 βαθμούς στην Ήπειρο, από 0 έως 9 στην Κεντρική Ελλάδα, από 2 έως 13 βαθμους στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 1 έως 4 βαθμούς στο Βόρειο Αιγαίο, από 6 έως 11 βαθμούς στο Κεντρικό Αιγαίο και στις Κυκλάδες και από 7 έως 15 βαθμούς στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά στα βόρεια σχεδόν θυελλώδεις, με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι, ενώ στα νοτιότερα πελάγη θα επικρατήσουν μέτριοι μέχρι ισχυροί δυτικοί άνεμοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι, αλλά το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς σχεδόν μέτριους.
Παροδικές νεφώσεις με πρόσκαιρη βροχή κυρίως στα βόρεια, πρόσκαιρη χιονόπτωση στην Πάρνηθα και σταδιακή βελτίωση του καιρού, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 11βαθμούς, αλλά στα βόρεια οι μέγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 8 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και από το βράδυ νότιοι σχεδόν μέτριοι.
Παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα για χιονόνερο ή χιόνι νωρίς το πρωί, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 4 με 5 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι και από το βράδυ νοτιοανατολικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής στη Super Legue




Προσθήκη λεζάντας

Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2014


Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2014
 
Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2014
 


ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

17:15  NS1