Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Playmen feat. Demy "Nothing Better"



Playmen feat. Demy "Nothing Better"

Οι διεθνείς παραγωγοί και Djs Playmen και το χρυσό κορίτσι της δισκογραφίας Demy
ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους και δημιουργούν ένα τραγούδι μοναδικό!

Playmen feat. Demy "Νothing Better"

Μετά τη παγκόσμια επιτυχία της πρώτης τους συνεργασίας, δύο χρόνια πριν,  με το "Fallin", που χαρακτηρίζεται πλέον κλασσικό dance track της εποχής
φτάνοντας στην κορυφή των διεθνών charts,οι Playmen πρωτοπόροι στη dance σκηνή δημιουργούν μια νέα εθιστική μελωδία και συνεργάζονται με τη Demy που το ερμηνεύει και το απογειώνει με τη μοναδική φωνή της!

"Nothing Better" από Playmen και Demy!

Η συνεργασία που εκτοξεύει τη μουσική και όλοι περιμέναμε είναι εδώ, και κυκλοφορεί παγκόσμια λίγο πριν την κυκλοφορία του ολοκληρωμένου album των Playmen.

Playmen feat. Demy "Nothing Better"
Music by Playmen / Jasmine Anderson / Marios Psimopoulos
Lyrics by Playmen / Jasmine Anderson
 


Κυκλοφορεί από τη Panik Records!


Youtube : http://www.youtube.com/watch?v=1XzNEXLDYEA

Η Ηρώ στο HALF NOTE JAZZ CLUB


ΗΡΩ
Παρασκευή 31 Ιανουαρίου & Σάββατο 1 Φεβρουαρίου
Ωρα έναρξης: Παρασκευή (εκτάκτως) 21.30 & Σάββατο στις 22.30

Μετά από τις επιτυχημένες περσινές εμφανίσεις της, η Ηρώ επιστρέφει στο Half Note για 2 εμφανίσεις, την Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου και το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου.

Έχοντας διαγράψει μια πορεία πολλών ετών ως τραγουδοποιός-ερμηνεύτρια, ταξιδεύει μ’ ένα πιάνο σε μια μουσική διαδρομή στο χώρο και στο χρόνο.
Θεμελιώνοντας έτσι μια εικόνα σχεδόν μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα, μιας τραγουδοποιού που ερμηνεύει όσο καλά παίζει και παίζει όσο καλά ερμηνεύει.
Πειραματίζεται χωρίς φόβο και με πολύ πάθος σε ελληνικά και ξένα ακούσματα, με μοναδικό γνώμονα την υψηλή αισθητική!
 Video links:
   
HALF NOTE JAZZ CLUB (Τριβωνιανού 17, Μετς)
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Είσοδος (χωρίς ποτό): 10 ευρώ (bar) – 15 ευρώ (σε τραπέζι)

Πληροφορίες – Κρατήσεις - 210 9213310
www.halfnote.gr - www.viva.gr
http://www.facebook.com/halfnote.gr

O Νίκος Πορτοκάλογλου ξεκινάει από Κύπρο και Κρήτη



Νίκος Πορτοκάλογλου
και οι   Φτερωτές Κιθάρες
 
«ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΘΑ ΣΑΛΠΑΡΕΙ»
Από του Αιγαίου Τα Νερά...ως το Θάλασσα Μου Σκοτεινή!



    Αυτόν τον χειμώνα ο Νίκος Πορτοκάλογλου θα παρουσιάσει ζωντανά σε ένα μεγάλο κύκλο εμφανίσεων σε όλη την Ελλάδα, την καινούρια του δουλειά.

    Όπως υποδηλώνει και ο τίτλος, πρόκειται για ένα πρόγραμμα που κατά ένα του μεγάλο μέρος βασίζεται σε διασκευές παλιών τραγουδιών. Τα πιο αγαπημένα του παραδοσιακά, μικρασιάτικα, ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια σε νέες, σημερινές, τολμηρές και λίγο «αιρετικές»,  κιθαριστικές εκδοχές.

    Είναι ένα αφιέρωμα στα τραγούδια των προγόνων και δασκάλων του και ταυτόχρονα ένα αφιέρωμα στο αγαπημένο του όργανο, την κιθάρα.

    Η δουλειά αυτή ηχογραφήθηκε από τον τραγουδοποιό σαν  μελέτη και φόρος τιμής  στα τραγούδια όλων αυτών των ιδιοφυών ανώνυμων και επώνυμων δημιουργών που μας κληρονόμησαν ένα θησαυρό και που όπως κι ο ίδιος λέει “δεν πρέπει να τον εγκαταλείψουμε στο ράφι ενός μουσείου αλλά να κρατήσουμε την σχέση μας μαζί του ζωντανή.”

 Στην ηχογράφηση ο Νίκος Πορτοκάλογλου έπαιξε μόνος του όλων των ειδών τις κιθάρες και μπάσο ενώ για τις ζωντανές εμφανίσεις δημιούργησε μια εντελώς νέα ηλεκτρική μπάντα τις Φτερωτές Κιθάρες.

   Αποτελούμενες από καταξιωμένους αλλά και μουσικούς της νεότερης γενιάς οι Φτερωτές Κιθάρες θα παρουσιάσουν αυτές τις «πειραγμένες» διασκευές μαζί με τον Νίκο, χωρίς φυσικά να παραλείψουν να τις αναμίξουν με τα πιο αγαπημένα προσωπικά του τραγούδια.

   Βαγγέλης Μαρκαντώνης: μπάσο, κιθάρες, τραγούδι
Χάρης Μιχαηλίδης: κιθάρα, τραγούδι

Αλέκος Βουλγαράκης: κιθάρα

Θάνος Μιχαηλίδης: τύμπανα


ΣΤΑΘΜΟΙ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ *
  • ΠΕΜΠΤΗ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – ΛΕΜΕΣΟΣ @ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ
  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – ΛΕΥΚΩΣΙΑ @ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ RED
  • ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ – ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ @ ALOFT MUSIC BAR
  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ @ ΜΥΛΟΣ CLUB
  • ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ – ΡΕΘΥΜΝΟ @ ΚΤΗΜΑ ΘΥΜΕΛΗ

* οι σταθμοί περιοδείας ανανεώνονται συνεχώς

Η Dilek Koc (Ντιλέκ Κοτς) «Κωνσταντινούπολη – Θεσσαλονίκη»


DILEK KOC 
«Κωνσταντινούπολη – Θεσσαλονίκη»
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ / ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ


Η  Dilek Koc (Ντιλέκ Κοτς) και το συγκρότημά της μας ταξιδεύουν στα μουσικά αρώματα της ΑΝΑΤΟΛΗΣ, στους ρυθμούς των Βαλκανίων, στα σοκάκια της Κωνσταντινούπολης, στα Καφέ Αμάν της Σμύρνης, στα λιμάνια της Mαύρης Θάλασσας, στους οντάδες της Καππαδοκίας  παρουσιάζοντας ένα μουσικό πρόγραμμα που έχει να κάνει με την κοινή μουσική παράδοση και με τα κοινά διαχρονικά, λαϊκά και έντεχνα τραγούδια των δύο λαών. Γεγονός που αποδεικνύει πως ο λαϊκός πολιτισμός αποτελεί κοινό σημείο αναφοράς και όχι πεδίο αντιπαραθέσεων στην πολυτάραχη ιστορία της περιοχής.
    Η  Ντιλέκ Κοτς, έγινε ευρύτερα γνωστή στο ελληνικό κοινό από τη συνεργασία της με την Ευανθία Ρεμπούτσικα και την ερμηνεία της στο soundtrack της ταινίας Πολίτικη Κουζίνα. Συνεργάσθηκε δισκογραφικά, σε συναυλίες  και σε τηλεοπτικές εμφανίσεις με σημαντικά ονόματα του χώρου της παραδοσιακής και έντεχνης μουσικής, όπως οι:  Ευανθία Ρεμπούτσικα, Γλυκερία, Παναγιώτης Καλαντζόπουλος,  Έλλη Πασπαλά, Γιώργος Καζαντζής και άλλοι.  (περισσότερα στο συνημμένο δελτίο τύπου)





INFO

Ζωντανή Μαύρη Τρύπα
Βαίου 5, Πλατεία Μοριχόβου, Λαδάδικα
Προσέλευση: 21:30,    Έναρξη: 22:30
Τηλ κρατήσεων: 6949950530
Εισιτήριο θεάματος 7€

Ο Γιάννης Σπανός στο ΡΥΘΜΟ STAGE

 Ο Γιάννης Σπανός στο ΡΥΘΜΟ STAGE
Σάββατο 8 και 15 Φεβρουαρίου
«Αν μ΄αγαπάς»
Δώρος Δημοσθένους, Χρυσούλα Στεφανάκη, Μίλλη Καραλή
 
Για δυο συνεχόμενα Σάββατα ο Ρυθμός Stage , στις 8 και 15 Φεβρουαρίου, ανοίγει τις πόρτες του και υποδέχεται τον Γιάννη Σπανό.

Ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες συνθέτες μας χαρίζει και πάλι τις μεγάλες του επιτυχίες μέσα από τις φωνές των Δώρου Δημοσθένους, Χρυσούλας Στεφανάκη και Μίλλης Καραλή.

Από την βραδιά δεν θα λείπουν και τα γαλλικά τραγούδια καθώς αποτελούν σταθμό στην πορεία του Γιάννη Σπανού.

Δύο βραδιές γεμάτες μελωδίες που μας έκαναν να αγαπήσουμε, να νοσταλγήσουμε και να ερωτευθούμε.

Ρυθμός Stage
Σάββατο 8 και 15 Φεβρουαρίου
Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη
Τηλέφωνο: 210 9750060
Ώρα έναρξης: 22.30
Είσοδος: 12€ (με μπύρα ή κρασί)

Παράταση εμφανίσεων Τόλη Βοσκόπουλου Μίμη Πλέσσα




ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΛΗ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ
ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΜΗ ΠΛΕΣΣΑ
ΣΤΟ BARAONDA


Ο Τόλης Βοσκόπουλος συναντάει τον Μίμη Πλέσσα.
Μετά την τεράστια επιτυχία, τα αλλεπάλληλα sold out και την έντονη επιθυμία του κόσμου, οι ζωντανές τους εμφανίσεις συνεχίζονται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Baraonda μέχρι αρχές Απριλίου.

Ο μοναδικός Τόλης Βοσκόπουλος επανήρθε στην αθηναϊκή νύχτα από τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη  συναντώντας τον αγαπημένο όλων συνθέτη Μίμη Πλέσσα δημιουργώντας το δικό τους μουσικό χώρο όπου ο καλλιτέχνης μπορεί να κοιτά στα μάτια τον κάθε έναν απ' το κοινό του.

Ο Βοσκόπουλος ως αληθινός άρχοντας και οικοδεσπότης προτείνε έναν χώρο σαν σαλόνι σπιτιού. Με θαμώνες – φίλους, απολαμβάνουν μοναδικές γεύσεις από την μοντέρνα ελληνική κουζίνα με την επιμέλεια του βραβευμένου σεφ Μιχάλη Ντουνέτα, μακριά από τη λογική του «πρώτο τραπέζι-πίστα», ανοίγοντας μια μουσική αγκαλιά που κλείνει σε παρέα, χωρώντας μέσα της όσα έχει ανάγκη η εποχή: την συντροφικότητα, την ανθρωπιά.

Τραγουδαει ανάμεσα στον κόσμο με κομψότητα και αυθεντικότητα, όπως πάντα, με προσωπικό για κάθε έναν ενδιαφέρον, σαν άλλος Sinatra στο Havana club και συντροφιά στο πιάνο, τον μοναδικό και αιώνια έφηβο, μουσικά, μαέστρο Μίμη Πλέσσα. Τραγούδια που «έγραψαν ιστορία» στο ελληνικό πεντάγραμμο και μελωδίες διαχρονικές που συγκινούν τους παλιούς και νέους του φίλους όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Ο Μίμης Πλέσσας καταφέρνει μόλις εμφανίζεται και ιδιαίτερα μόλις αγγίζει το πιάνο του να μεταμορφώνει το χώρο ανάλογα με το ποιο τραγούδι του παίζει από την πιο δύσκολη σαλα κονσέρτου στην πιο φιλική, παρεϊστικη, λαϊκή γωνιά. Ο συνθέτης που έχει ενώσει τουλάχιστον 3 γενιές Ελλήνων με τις διαχρονικές και διεθνείς του επιτυχίες δέχθηκε με χαρά την πρόσκληση του Τόλη να βρεθούν στον χώρο που διάλεξε με τραγούδια του Μίμη που όλοι τραγουδήσαμε, τραγουδάμε και θα τραγουδάμε...

Το Baraonda, με την υπέροχη new baroque αισθητική, έχει ειδικά διαμορφωθεί σύμφωνα με την δική του επιθυμία και είναι το ιδανικό περιβάλλον για να τους υποδεχθεί και να αγκαλιάσει το όραμά του. Κόκκινο βελούδο, κεριά που γλυκαίνουν το σκοτάδι, ήχος ατόφιος μουσικός χωρίς ηλεκτρονικά φτιασίδια, και ατμόσφαιρα παρέας όπου δεν ξέρεις ποια από τις κλασσικές επιτυχίες να ζητήσεις και να τραγουδήσεις!

Ραντεβού λοιπόν, για βραδιές γεμάτες ανθρωπιά, αγνότητα, φιλία και αληθινή μουσική, όπως παλιά... από τις εννιάμισι το βράδυ, για φαγητό και ποτό κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Baraonda.


Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:30


Baraonda
Τσόχα 43, Αμπελόκηποι

Τηλ. Κρατήσεων:  210 6444308, 210 6441778
info@baraonda.gr
www.baraonda.gr