Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

«Αναστάτωσε» η Jennifer Lopez τη Φλόριντα

 «Αναστάτωσε» η Jennifer Lopez  τη Φλόριντα στα γυρίσματα του νέου της βιντεοκλίπ για το επίσημο τραγούδι για το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου 2014.


“Το Κτελ” στη Μελίνα Ασλανίδου


Σύσσωμη η παρέα της θεατρικής παράστασης “Το Κτελ” βρέθηκε στο Tas Stage να απολαύσει από κοντά τη μοναδική φωνή και τα υπέροχα τραγούδια της Μελίνας Ασλανίδου.



 
Ο Νίκος Μουτσινάς παρέα με την Αθηνά Οικονομάκου, την Βασιλική Ανδρίτσου, την Τζένη Διαγούπη, την Φωτεινή Ντεμίρη και την Ματίνα Νικολάου διασκέδασαν το βράδυ της Παρασκευής με την Μελίνα Ασλανίδου που μάγεψε το κοινό για μια ακόμα φορά και χάρισε μια αξέχαστη βραδιά. Η παρέα του “Κτελ” δεν σταμάτησε λεπτό να τραγουδάει και να χειροκροτεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.



Η Μελίνα Ασλανίδου με μια κεφάτη παρέα μουσικών ξετυλίγει μουσικές ιστορίες έρωτα, πάθους και κεφιού, με ήχους λαϊκούς και βαλκανικούς. Πνευστά, έγχορδα, κρουστά και αγαπημένες, χαρούμενες φωνές γεμίζουν κάθε Παρασκευή τη σκηνή του TAS Stage και δημιουργούν μια δυνατή, ζωντανή ατμόσφαιρα, γεμάτη ήχους, μουσικές, στίχους και αισθήσεις που συγκινούν και ξεσηκώνουν το κοινό.

 




Ένα μεγάλο ταξίδι στα πολλά χρώματα της μουσικής και το πιο αισιόδοξο μήνυμα

είναι εδώ: πάμε να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε, να χαρούμε!!!

Άιντε ρε παιδιά!!!

TAS Stage

ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ
Κάθε Παρασκευή
Βουτάδων 6, Γκάζι
Τηλ.: 2103411306

Χ.Γαργανουράκης- Ν. Ανδρουλάκης στο " Γυάλινο Μουσικό Θέατρο"

Γαργανουράκης-Ανδρουλάκης 

Παρασκευή 14 & 21 Φεβρουαρίου

στο ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ  
Ο Χαρ. Γαργανουράκης και ο Νίκος Ανδρουλάκης, δύο σημαντικοί τραγουδιστές με καταγωγή από την Κρήτη, σμίγουν, επί σκηνής και μας παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με τραγούδια Ελλήνων δημιουργών, παραδοσιακά, καθώς και τραγούδια από το σύνολο της δισκογραφίας τους.
Παίζουν οι μουσικοί:

Νίκος Καραβυράκης - Κρητικό λαούτο
Στέλιος Καρύδας - Κιθάρα
Σταύρος Καβαλιεράτος - Μπάσο
Ηλίας Μπουκουβάλας – Τύμπανα
Ο Χαράλαμπος Γαργανουράκης γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης και μεγάλωσε στον Άγιο Θωμά, ένα ορεινό χωριό έξω από την πόλη του Ηρακλείου. Στα 18 του χρόνια ηχογράφησε το πρώτο του άλμπουμ και από το 1973 ξεκίνησε η συνεργασία του με τον μεγάλο συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλο ο οποίος του εμπιστεύτηκε μερικά από τα σημαντικότερα τραγούδια του στα έργα «Θητεία», «Θεσσαλικός Κύκλος», «Οροπέδιο», «Αφιέρωμα», «Τολμηρή επικοινωνία», «Παράθυρο στη Μεσόγειο». Τραγούδια όπως «Τα λόγια και τα χρόνια», «Κρήτη μου όμορφο νησί», «Προσκυνώ τη χάρη σου λαέ μου», «Στου Ψηλορείτη τη κορφή» κ.ά. τον έκαναν γνωστό τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Έχει ηχογραφήσει επιπλέον 8 άλμπουμ και έχει συμμετάσχει σε πολλές δισκογραφικές δουλειές, ενώ πολλά από τα τραγούδια του, όπως "Ο ναυαγός", "Μοιάζει η ζωή μου μ' όνειρο", "Άστρα μη με μαλώνετε",’ ’Στης Κρήτης το μπαξέ’’ κ.ά., έχουν γίνει επιτυχίες.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, γιος του λυράρη Μανώλη Ανδρουλάκη, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αβδού Ηρακλείου. Από το 1985 βρίσκεται στην Αθήνα. Έχει συνεργαστεί με σπουδαίους Έλληνες συνθέτες και στιχουργούς και έχει λάβει μέρος σε πολλές, συναυλίες τους, τόσο στην Ελλάδα (Ηρώδειο, Θέατρο Λυκαβηττού, Μ.Μ.Α., Κηποθέατρο Ν. Καζαντζάκης, Αρχαίο Ωδείο Πάτρας, Θέατρο Φιλίππων κ.ά.), όσο και στο εξωτερικό. Η δισκογραφική του πορεία, ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του '90 και στο διάστημα αυτό έχει κυκλοφορήσει έξι προσωπικούς δίσκους: Ένα Φεγγάρι Δρόμος (1995), Μυθικά Καράβια (1997), Τα Τιμαλφή (2001), Ένα Κομμάτι Ουρανό (2003), Λαλήματα Ονείρου (2007), Στης Μνήμης το Κλαδί (2011) και έχει συμμετάσχει σε αρκετούς.  
Τραγούδια του, όπως: ‘’Του Παραδείσου λεμονιά’’, ‘’Να με κρατάς να μ΄ έχεις’’, ‘’Γελά ο χρόνος’’, ‘’Το ερωτικό αλφάβητο’’ κ.ά. έχουν ξεχωρίσει, ενώ ο ίδιος, έχει πραγματοποιήσει πολλές συναυλίες και εμφανίσεις ανά την Ελλάδα.
Έναρξη 23:00 μ.μ. 15€ με ποτό στο bar, 20€ με ποτό στο τραπέζι από 60€ η φιάλη κρασί ανά 2 άτομα3 120 φιάλη ανά 4 άτομα.
 Λεωφόρος Συγγρού 143
Ν. Σμύρνη, Αθήνα
τηλ.: 210 93 16 101 - 4
e-mail: gialino@gialino.gr

Τέρης Ιερεμίας Ντόρα Στέρη μουσικό ταξίδι στο " ΝΑΪΑΔΕΣ Dancing"


Τέρης Ιερεμίας και Ντόρα Στέρη χαρίζουν και αυτό το χειμώνα
στο κοινό όμορφες μουσικές βραδιές στο " NΑΪΑΔΕΣ DANCING" στη πλατεία της Βούλας .
Με διαχρονικά λατρεμένα τραγούδια από το Ελληνικό, Γαλλικό και Ιταλικό ρεπερτόριο πραγματοποιούν ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι για τους φίλους της καλής διασκέδασης.
Όλα αυτά βέβαια συνοδευόμενα από  πλούσιες γευστικές προτάσεις .
Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι. 
Πλατεία Βούλας 
Τηλ. 210 8990197

"Η μαγεία του Tango" Ζωή Τηγανούρια Σπύρος Μοσχόπουλος

 "Η μαγεία του Tango"
με την ΖΩΗ ΤΗΓΑΝΟΥΡΙΑ
 & τον ΣΠΥΡΟ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟ
Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Κηφισιάς
Σάββατο 15 Φεβρουαρίου
ΩΡΑ 20:00

H διακεκριμένη συνθέτις και σολίστ του ακορντεόν Ζωή Τηγανούρια με αφορμή τη κυκλοφορία των δύο Βιβλίων/CD της "Zoe’s Music No.1" & "Zoe’s Music No.2" για ακορντεόν & πιάνο, αλλά και την πλούσια δισκογραφία της (7 προσωπικά CD και εκατοντάδες συνθέσεις & διασκευές της στην μουσική αγορά σε Ελλάδα και εξωτερικό) και σε συνδυασμό με τις συνθέσεις και διασκευές του πιανίστα σε ύφος Αργεντίνικου Tango, αλλά και γνήσιες Tango καθώς και παραδοσιακές μελωδίες από όλη την Ελλάδα, θα παρουσιάσουν ένα υπέροχο ρεπερτόριο σαν εκ βαθέων εξομολογήσεις που καθηλώνουν...
Η παράσταση θα πλαισιωθεί από το χορευτικό σχήμα "Χοροακτίς" καθώς και την πρωτοεμφανιζόμενη στο τραγούδι Πελάγια Μυλωνά.
Υπέροχα βίντεο και εικόνες θα συνοδεύουν αυτό το μουσικο-χορευτικό ταξίδι με τη Μαρία Ντούμα στην επιμέλεια οπτικο-ακουστικού υλικού.
Απολαύστε το!
Γενική είσοδος: 12 € / Φοιτητικό & ανέργων 8 €
 Προπώληση Εισιτηρίων:
Ταμείο: Πανεπιστημίου 39 (στοά Πεσμαζόγλου)
Τηλεφωνική αγορά: 210 7234567
Εισιτήρια online: www.ticketservices.gr 
Πολιτιστικό κέντρο Δήμου Κηφισίας
Διονύσου και Μυρσίνης 2

Παράταση των εμφανίσεων της Δήμητρας Γαλάνη


Παράταση των εμφανίσεων της Δήμητρας Γαλάνη για 2 ακόμη παραστάσεις: Πέμπτη 20 & 27 Φεβρουαρίου στο " PassPort".
Πειραιάς .
 Πλ Κοραή 
Τηλ 2104296401

Η Έλλη Πασπαλά το Μάρτιο στο Gazarte




Η Έλλη Πασπαλά επανέρχεται  τις Πέμπτες του Μαρτίου στο Gazarte  παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα σπουδαίων τραγουδιών Ελλήνων και ξένων συνθετών.
Σ ‘αυτές τις βραδιές, η Έλλη θα μας θυμήσει σημαντικές στιγμές που αποτέλεσαν  σταθμούς στην πορεία της, με τραγούδια που είτε  πρωτοτραγούδησε, είτε τ’ αγαπήσαμε μέσα από τον τρόπο που τα ερμήνευσε.Έτσι θ ‘ ακουστούν τραγούδια από   Χατζιδάκι, Ξαρχάκο,Καλαντζόπουλο , Σέμση , κάποιες διασκευές σε παλιά ρεμπέτικα  αλλά και κομμάτια των Τομ Γουέιτς, Λέοναρντ Κοέν,Βαν Μόρισον και άλλων.
Φυσικά,ένα μέρος του προγράμματος είναι αφιερωμένο στην σπουδαία τραγουδοποιό Joni Mitchell σαν συνέχεια των επιτυχημένων παραστάσεων  που έδωσε η Έλλη Πασπαλά πρόφατα στο Gazarte προς τιμήν της .
Πλαισιωμένη από  5 σπουδαίους  μουσικούς, τον David Lynch(σαξόφωνα), τον Tάκη Φαραζή(πιάνο), τον Γιώργο Λιμάκη(κιθάρες), τον Γιώτη Κιουρτσόγλου(ηλεκτρικό μπάσο) και τον Μιχάλη Καπηλίδη(τύμπανα) η Έλλη Πασπαλα υπόσχεται να μας χαρίσει ένα ονειρεμένο δίωρο πρόγραμμα στον ζεστό και ανακαινισμένο χώρο του Gazarte  !
Μουσική επιμέλεια: David Lynch.
Τηλ : 210-3460347

Γιάννης Πλούταρχος στα παλιά του λημέρια

Στο " POSIDONIO" εκεί που έγινε το ξεκίνημα της μεγάλης του καλλιτεχνικής καριέρας βρέθηκε ο Γιάννης Πλούταρχος με την σύζυγο του Μαρία  και πέρασαν  μια νύχτα ξεχωριστή ακούγοντας τους Κωνσταντίνο Αργυρό , Ελένη Χατζίδου, Πωλίνα Χριστοδούλου , Πάρι και τους KINGS.
 Κοντά του βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Αργυρός του έδωσε το μικρόφωνο και το κοινό απόλαυσε τις όμορφες ερμηνείες του.

Sold out η συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου στο Βόλο


 Η Νατάσσα Μποφίλιου ζωντανά στο Βόλο και το Lab Art!
 Η αγαπημένη τραγουδίστρια, την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου - ημέρα των ερωτευμένων - έρχεται με τη νέα παράσταση «Πάμε ξανά» !
Το Lab Art ανακοίνωσε στο FB
 " Η συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου είναι sold out!
Τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί - παρακαλούνται όσοι έχουν κράτηση να επιβεβαιώσουν την παρουσία και τον αριθμό ατόμων και να προσέλθουν έγκαιρα, μέχρι τις 10:30μμ.
Δεν θα διατεθούν άλλα εισιτήρια για να αποφευχθεί υπεράριθμη προσέλευση.

 Ευχαριστούμε και επιθυμούμε την κατανόηση σας!
 Πληροφορίες  2421 40 3454"
  
Επιμέλεια προγράμματος: Γεράσιμος Ευαγγελάτος
Ενορχηστρώσεις: Θέμης Καραμουρατίδης
Ήχος: Γιάννης Παξεβάνης
Σχεδιασμός & χειρισμός Φωτισμών: Αλέξανδρος Προδρόμου
Φωτογραφίες: Βάσια Αναγνωστοπούλου, Γιώργος Γερανιός
Artwork: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς
Παίζουν οι Μουσικοί:
Πιάνο: Θέμης Καραμουρατίδης
Βιόλα: Στάμος Σέμσης
Τύμπανα – Κρουστά: Φοίβος Κουντουράκης
Κιθάρες – Μπουζούκι: Σωτήρης Καστάνης
Μπάσο: Γιώργος Μπουλντής
Τσέλο: Άρης Ζέρβας
Βιολί – Μαντολίνο: Δημήτρης Κουζής.

Γιώργος Μαργαρίτης Λάκης Παπαδόπουλος Άσπα Θεοφίλου στο Γυάλινο




ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ

Έκτακτη εμφάνιση ο ΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,


Στο πλευρό τους η ΑΣΠΑ ΘΕΟΦΙΛΟΥ

ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ


Ο Γιώργος Μαργαρίτης μετά την περυσινή επιτυχία στο Γυάλινο επανέρχεται με ανανεωμένο ρεπερτόριο και διάθεση έχοντας στις αποσκευές του νέο δίσκο με τίτλο ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ που θα κυκλοφορήσει στο τέλος Φεβρουαρίου.

Το πρώτο video clip του τραγουδιού ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ που είναι το τραγούδι τίτλων της νέας σειράς του Λάκη Λαζόπουλου σε μουσική του Σταμάτη Κραουνάκη και στίχους του Λάκη Λαζόπουλου, έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο και έχει ήδη δημιουργήσει εξαιρετικές εντυπώσεις. http://www.youtube.com/watch?v=7SVpHxmr8wY

Εκτός της νέας κατάθεσης ο Μαργαρίτης θα κάνει ανάληψη από τον Θησαυρό του Λαϊκού τραγουδιού για να μας χαρίσει μιά αναδρομή σε αθάνατες επιτυχίες αλλά και στα τραγούδια σταθμούς της καριέρας του.

Έκπληξη θα είναι η συνάντηση του στη σκηνή με τον παλιό του φίλο Λάκη με τα Ψηλά Ρεβέρ για να τιμήσουν την φιλία και τις ανατρεπτικές συνεργασίες τους που βαστάνε από το 90 . Στο πλευρό τους θα είναι η γοητευτική Άσπα Θεοφίλου.

Η ομάδα του Μαργαρίτη με ηθικό ακμαίο παίρνει δύναμη από το παρελθόν και δεν φοβάται να δηλώσει για το τώρα……..να ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ.

Το πρόγραμμα επιμελείται ο Άγγελος Σφακιανάκης και την μουσική επιμέλεια έχει ο βετεράνος μαέστρος Νίκος Στρατηγός.

Τηλ. 210 9316500

Ώρα προσέλευσης: 22.:30,

Ώρα έναρξης: 23:00

Τιμή εισιτηρίου: 15€ είσοδος με ποτό στο bar

25€ ποτό στο τραπέζι

130 η φιάλη στο τραπέζι ανά 4 άτομα

150 η σπέσιαλ φιάλη στο τραπέζι ανά 4 άτομα.

Από 65€ η φιάλη κρασί στο τραπέζι ανά 2 άτομα

«ΠΕΡΙ ΕΡΩΤΑ» στο θέατρο Χυτήριο




ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
«ΠΕΡΙ ΕΡΩΤΑ»
Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου και ώρα 9.30 μ.μ στο θέατρο Χυτήριο

Το ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ παρουσιάζει την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου, μία ημέρα πριν τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, τη θεατρική παράσταση «Περί έρωτα» που απαντάει  στα θεμελιώδη ερωτήματα μέσω της εμπειρίας της ανθρωπότητας εδώ και 2000 χρόνια.
«Για ποιο λόγο τριγυρνούν στις φαντασιώσεις μας ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα; Τι γυρεύουν ο Τριστάνος και η Ιζόλδη καταμεσής του πελάγους και τι δουλειά έχει ο τροβαδούρος του Μεσαίωνα τα μεσάνυχτα κάτω από τη  γέφυρα των στεναγμών;  Πώς κατέκτησε ο Κορτέζ την αυτοκρατορία των Αζτέκων, ποιο είδος έκστασης είναι ανώτερο σύμφωνα με το Σωκράτη, πόσες και ποιες εφαρμογές μπορεί να έχει ένα ξυραφάκι,  και επιτέλους μπορεί να είναι μια ζωή γεμάτη πάθος;"

Σκηνοθεσία: Φάνης Καφούσιας, Μαίρη Παππά.
Μουσική live performance: Χρήστος Οικονομίδης
Παίζουν: Φαίη Βάκρινου, Κατερίνα Γκέτη, Αγγελική Γρηγοροπούλου, Νίκος Κανάς, Κώστας Κλίτσας, Χριστίνα Κοττώρη, Αλίσα Μπουζάνη, Νίκος Σαρόγλου,  Έφη Χαντζούλη.
Κείμενο: Συγγραφική ομάδα Μεταμόρφωσις
Παραγωγή: ΑΜΚΕ Μεταμόρφωσις

Σεξ, γάμος, έρωτας, αγάπη, 4 διαφορετικές θεατρικές παραστάσεις από το Μεταμορφωτικό Θέατρο. Μεταμορφωτικές θεατρικές εμπειρίες που πραγματεύονται θέματα που απασχολούν την ανθρωπότητα ανά τους αιώνες. Ποιον δεν απασχολούν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο αυτοί οι τομείς; Ποιος μένει ανεπηρέαστος αν κάτι από τα παραπάνω δεν λειτουργεί; Πρόκειται για έναν κεντρικό τομέα της ζωής των ανθρώπων. Τον τομέα των σχέσεων. Και οι σχέσεις συχνά υποφέρουν γιατί διέπονται από διάφορους φόβους. Εμφανίζεται ο φόβος, απομακρύνεται η ελευθερία. Τις περισσότερες φορές η απώλεια της ελευθερίας εξισώνεται με ταλαιπωρία. Και αυτό ακριβώς είναι το σημείο κλειδί στο οποίο ακουμπούν οι πρώτες παραστάσεις του Μεταμορφωτικού Θεάτρου. Στόχος τους είναι να απελευθερώσουν το θεατή και να ανοίξουν νέες οπτικές όσον αφορά τους συγκεκριμένους τομείς. Πως γίνεται αυτό; Μπροστά στα μάτια του θεατή δραματοποιείται μέσα σε κάποια λεπτά η ιστορία του εκάστοτε θέματος (σεξ, γάμος, έρωτας, αγάπη) των τελευταίων δύο χιλιετιών στον δυτικό πολιτισμό κι έτσι ο θεατής κατανοεί γιατί φτάσαμε στο παρόν να σχετιζόμαστε όπως σχετιζόμαστε με αυτά τα θέματα. Η εικόνα ανοίγει αυτόματα, και με τον τρόπο αυτό μεταμορφώνεται η διάσταση του «Θέματος» που παρουσιάζεται, Το θεατρικό έργο λειτουργεί σαν ένα εργαλείο με το οποίο ο θεατής απομακρύνει από τα μάτια του το μικροσκόπιο μέσα από το οποίο εστίαζε σε ό,τι τον προβλημάτιζε. Πρόθεση του Μεταμορφωτικού Θεάτρου είναι να αφήσει το θεατή με μια αίσθηση ελευθερίας σε αυτούς τους τομείς.
Στις 13 Φεβρουαρίου ανεβαίνει η πρεμιέρα του έργου "Περί έρωτα" της τετραλογίας του Μεταμορφωτικού Θεάτρου,  στο Θέατρο "Χυτήριο", ώρα 21:30 - Ιερά Οδός 44, Γκάζι. Τηλ.: 2103412313. 
Θα ακολουθήσει πάρτυ για τη γιορτή του Αγ.Βαλεντίνου.

«Περί Έρωτα»
Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014
Ώρα Έναρξης: 21.30
Τιμή εισιτηρίου: 5 και 10€ (Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr – Seven Spots, Public, Παπασωτηρίου)

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΧΥΤΗΡΙΟ
Ιερά Οδός 44, Κεραμεικός (στάση μετρό: Κεραμεικός)
τηλ.: 2103412313

Ο Μπούφος απογειώνεται!


 
ΠΑΡΤΥ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ!
Special dj set: Ορέστης Φαληρέας (Imam Baildi)
Στα κρουστά ο Λύσανδρος (Imam) και στα φωνητικά ο MC Yinka!
 Τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου, ο Μπούφος απογειώνεται!
Το
café-salami-bar της οδού Καρόρη κάνει πάρτυ εγκαινίων, μ’ εκλεκτούς καλεσμένους.
Ο Ορέστης από τους Ιmam Baildi διαλέγει τις μουσικές, ο Λύσανδρος αναλαμβάνει τα κρουστά,
και στα φωνητικά τους συνοδεύει ο
MC Yinka!
Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου, λίγο μετά τις 8, μια βραδιά – προθέρμανση για όσα πρόκειται να ακολουθήσουν…
Σας περιμένουμε όλους στον Μπούφο.
INFO
Ανοιχτό καθημερινά από νωρίς,
​ ​για τον πρώτο καφέ της ημέρας,
ή για το απογευματινό σας break,
και αργότερα το βράδυ, για ποτό και χορό με τις καλύτερες μουσικές και με συχνά θεματικά dj events.  
Ο ΜΠΟΥΦΟΣcafé – salami bar
Καρόρη 4 & Αγ. Ειρήνης, Αθήνα
τηλ.: 210 3211117
 
https://www.facebook.com/mpoufosbar

" Τα τραγούδια λένε πάντα την αλήθεα" στην Αρχιτεκτονική



Με όμορφα μουσικά αρώματα θα γεμίσουν τη νύχτα της Αθήνας η Ευριδίκη με την Ραλλία Χριστίδου.
 Με τη  μουσική τους παράσταση που έχει  τίτλο " Τα τραγούδια λένε πάντα την αλήθεια" από τις 21 Φεβρουαρίου και κάθε Παρασκευή  θα δηλώνουν  παρούσες από τη  σκηνή της " ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ",  στα καλλιτεχνικά δρώμενα, με τραγούδια ξεχωριστά και αγαπημένα μέσα από την προσωπική δισκογραφική τους διαδρομή και όχι μόνο.

Η Ανδριάνα Μπάμπαλη και η Etten στο ΡΥΘΜΟ STAGE




Η Ανδριάνα Μπάμπαλη και η Etten στο ΡΥΘΜΟ STAGE
Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου
&
Δευτέρα 17 Μαρτίου
«Γυναίκες»

Δύο ερμηνεύτριες αλλά και τραγουδοποιοί της νεότερης γενιάς.
Πολύ διαφορετικές, αλλά και «συγγενείς» στα ακούσματα και τις επιρροές τους, επιλέγουν και διασκευάζουν τραγούδια άλλων αγαπημένων γυναικών δημιουργών.
Πού συναντιέται μουσικά η Λένα Πλάτωνος με την Bjork; Η Αρλέτα με τη Suzan Vega; Η Ελένη Βιτάλη με την Amy Winehouse και η Αφροδίτη Μάνου με την Patti Smith;
Αυτά και πολλά άλλα θα απαντηθούν επί σκηνής, μαζί με αγαπημένα τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία της Ανδριάνας (Μοίρα μου έγινες, Δες καθαρά, Είσαι εσύ ο άνθρωπος μου, κ.ά.) και της Etten (I know you ‘re behind me but I ‘m not scared, Lappuggla).

Τα τραγούδια αλλάζουν μορφή και ήχο με τη συμβολή τριών σπουδαίων μουσικών:
Κιθάρες: Δημήτρης Μπαρμπαγάλας
Τύμπανα: Δημήτρης Κλωνής
Πλήκτρα: Άκης Κατσουπάκης


Ρυθμός Stage
Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη
Τηλέφωνο: 210 9750060
Ώρα έναρξης: 21.30
Είσοδος: 10€ (με μπύρα ή κρασί)

Παράσταση-Αφιέρωμα στον ΝΙΚΟΛΑ ΑΣΙΜΟ


«Αγαπάω κι Αδιαφορώ»
Παράσταση-Αφιέρωμα στον ΝΙΚΟΛΑ ΑΣΙΜΟ
Δευτέρες 17 & 24 Φεβρουαρίου και 10 & 17 Μαρτίου       
Σταυρός του Νότου Club      
Μια μουσικοθεατρική παράσταση-αφιέρωμα στο Νικόλα Άσιμο σκηνοθέτησε και παρουσιάζει ο Γιώργος Κορδέλλας τις Δευτέρες 17 & 24 Φεβρουαρίου και 10 & 17 Μαρτίου, στο Club του "Σταυρού του Νότου".
Πρόκειται για μια σύνθεση θεατροποιημένων αποσπασμάτων από κείμενα του Νικόλα, –που περιέχονται στο βιβλίο του (αυτοέκδοση) "Αναζητώντας Κροκανθρώπους"– που αποδίδονται από τον ηθοποιό Λεωνίδα Κακούρη και μία επιλογή από τα καλύτερα τραγούδια του πλαισιωμένα από οπτικοακουστικό υλικό.
Τα τραγούδια ερμηνεύουν ο Παρασκευάς Θεοδωράκης και η Βίκυ Καρατζόγλου, πλαισιωμένοι από τους μουσικούς: Γιώργο Δασκαλάκη (ηλ. κιθάρα), Δημήτρη Χατζηδημητρίου (πλήκτρα), Παναγιώτη Χαραμή (ηλ. μπάσο) και Άκης Γαβαλάς (τύμπανα).
Τις ενορχηστρώσεις έκανε ο Γιάννης Τσόλκας, τη σκηνογραφική και ενδυμαλογική επιμέλεια η Δήμητρα Παναγιωτοπούλου και την οργάνωση παραγωγής η Φανή Χάραρη.

 Ώρα έναρξης: 21.00
τιμή εισόδου: 12€ με μπύρα-κρασι
Σταυρός του Νότου Club
Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος
Τηλ. Επικοινωνίας: 2109226975,
 www.stn.gr

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Νικόλας Άσιμος (πραγματικό όνομα: Νικόλαος Ασημόπουλος), τραγουδοποιός.
Γεννήθηκε στις 20 Αυγούστου 1949 στη Θεσσαλονίκη από Κοζανίτες γονείς. Περιθωριακός καλλιτέχνης, με ιδιαίτερο αντισυμβατικό στίχο και τρόπο ζωής. Οι συμπεριφορές του και τα τραγούδια που έγραψε θεωρήθηκαν συχνά προκλητικά. Ηχογραφούσε τα τραγούδια του, με συμμετοχή εθελοντών και φίλων, και τα πουλούσε ο ίδιος σε κασέτες, εκτός δισκογραφικών κυκλωμάτων. Η μοναδική δισκογραφική του έκδοση, εν ζωή, ήταν το LP “Ο ΞΑΝΑΠΕΣ”, το 1982.
Ο Άσιμος ήταν ένα έντονα πολιτικοποιημένο άτομο που, ιδεολογικά, δεν ανήκε σε κάποιο χώρο. O ίδιος ποτέ δεν αποδέχτηκε την "ταξινόμηση" σε κάποια ιδεολογία. Ήταν αρχικά αριστερός, απέκτησε όμως αναρχική συνείδηση λίγο αργότερα και στη συνέχεια, καθώς δεν επιθυμούσε να του "κολλούν ταμπέλες", ακολούθησε μια προσωπική πορεία, «δίχως παντιέρες, δίχως ιδέες, δίχως καβάντζα καμιά». Το υπερεγώ του, καθώς τον οδήγησε σε σύγκρουση με την κοινωνία, τον οδήγησε στα άκρα, και σε ψυχοπαθολογικές συμπεριφορές.
Αυτοκτόνησε στις 17 Μαρτίου 1988 στα Εξάρχεια.

Η ανατρεπτική σατιρική κωμωδία του Λάκη Λαζόπουλου στη Θεσσαλονίκη




ΘΕΑΤΡΟ ΡΑΔΙΟ ΣΙΤΥ
(Βασ. Όλγας & Παρασκευοπούλου, τηλ. 2310 819 153)
“Sorry... I'm Greek!”
Η ανατρεπτική σατιρική κωμωδία του Λάκη Λαζόπουλου παρουσιάζεται
από 28 Φεβρουαρίου 2014

"Sorry... Ι' m Greek "
Σατιρική κωμωδία
σε ελεύθερη μετάφραση,
«Ο Έλληνας τρελάθηκε και τον πουλάνε τζάμπα».

Ο τσολιάς το σκάει από το Σύνταγμα και ανεβαίνει στην σκηνή του θεάτρου ΡΑΔΙΟ ΣΙΤΥ, στην Θεσσαλονίκη .
Μαζί με άλλους εφτά  Έλληνες, που τους υποδύεται μοναδικά ο Λάκης Λαζόπουλος, εξιστορούν την ζωή τους μετά την κρίση άλλοτε μονολογώντας και άλλοτε συνομιλώντας με άλλους Έλληνες στον καιρό της απόγνωσης.
Οκτώ  σπαρταριστές ιστορίες γραμμένες από τον Λάκη Λαζόπουλο για το σήμερα. Πιο σήμερα δεν γίνεται.
Μια παράσταση που αλλάζει τα δεδομένα.
Ο τσολιάς, ο αστυνομικός που τον καλεί  σε βοήθεια μια σύγχρονη ελληνική οικογένεια,  η επίσκεψη μιας μάνας στην ξαδέρφη της στο Ντίσσελντορφ  η οποία θα πρέπει να ξεχρεώσει την χώρα της βαλίτσα-βαλίτσα, ένας πυροσβέστης που δεν έχει ιδέα από πυρόσβεση αλλά λόγω μιας κομπίνας που έκανε εξαναγκάζεται να σβήνει δάση.
Mια παρέα φλώρων στην Μύκονο,  που προσπαθεί να αδειάσει μια αυθαίρετη πισίνα, καθώς  αποφασίζουν να σηκώσουν την σημαία της επανάστασης στο Super Paradise.  Ένας που ζει σε μια βάρκα αφού έχει  εγκαταλείψει σπίτι, γυναίκα, παιδιά και δεν ξαναβγαίνει με τίποτα στην στεριά.
Το εξαιρετικό  ντουέτο του σκυλά τραγουδιστή και του χοντρού  Πασοκτζή,  Μπάμπη του νυχτομπετόν, κατασκευαστή σε διάφορες βίλες που χτίζονται νύχτα μέσα στα δάση, με την  έγκριση πάντα του κράτους και το λάδωμα των αρχών  και τέλος,   η συγκλονιστική φιγούρα του σημερινού ανθρώπου, ο κουρασμένος Αμλετ, ο σημερινός Έλληνας που μένει άυπνος επειδή φοβάται ότι θα μπουκάρουν νύχτα στο σπίτι του και θα του πάρουν ότι έχει και δεν έχει χωρίς λόγο.
Όλοι αυτοί οι ήρωες του σήμερα φωτίζουν τον δρόμο στον οποίο βρέθηκε η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια αλλά φωτίζουν και την ιστορική έξοδο της χώρας από τα σημερινά μαρτύρια.
Η παράσταση θα παραμείνει στην Θεσσαλονίκη από 28 Φεβρουαρίου μέχρι τις 23 Μαρτίου 2014 , ενώ μετά θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την παρουσίαση της στην Αμερική, στο θέατρο MelroseBallroom της Νέας Υόρκης ,  στις 11 και 12 Απριλίου 2014.

Κείμενο: Λάκης Λαζόπουλος
Σκηνοθεσία: Λάκης Λαζόπουλος
Σκηνικά: Γιώργος Γαβαλάς
Χορογραφίες: Φρόσω Κορρού
Κοστούμια: Σοφία Ζούμπερη, Δάφνη Ηλιοπούλου
Φωτισμοί: Ελευθερία Ντεκώ
Παίρνουν μέρος οι ηθοποιοί: Λάκης Λαζόπουλος , Βλαχοπούλου Ελένη, Βενέτης Σωτήρης, Κεφαλέας Φαίδων, Μπράβος Νικόλας, Ρουστέμης Γιώργος, Τσίτσου Γιώτα
Και οι μουσικοί: Βασίλης Παναγιωτόπουλος (πιάνο)- Σταύρος Δεριζιώτης (μπουζούκι)- Ντίνος Χατζόπουλος (κιθάρα)

ΗΜΕΡΕΣ - ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Τετάρτη : 9 .00 μ.μ.: Α΄ πλατεία 20 € - Β΄ πλατεία 19 € - Εξώστης 16 €
Πέμπτη: 9.00 μ.μ.: Α΄ πλατεία 20 € - Β΄ πλατεία 19 € - Εξώστης 16 € 
Παρασκευή: 9.00 μ.μ.: Α΄ πλατεία 20 € - Β΄ πλατεία 19 € - Εξώστης 16 €
Σάββατο: 5.00 μ.μ.: Γενική είσοδος 15 €
Σάββατο: 9.00 μ.μ : Α΄ πλατεία  20 € - Β΄ πλατεία 19 € - Εξώστης 16 €
Κυριακή : 3.30 μ.μ.: Γενική είσοδος 15 €
Κυριακή: 7.15 μ.μ.: Α΄ πλατεία 20 € - Β΄ πλατεία 19 € - Εξώστης 16 €
Νεανικά εισιτήρια (Φοιτητές-Μαθητές-Νέοι έως και 28 ετών): 14 € για όλες τις παραστάσεις


ΣΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ & ΠΕΜΠΤΗΣ ΘΑ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ:
- Εισιτήρια για συνταξιούχους άνω των 60 ετών: 14 €
- Εισιτήρια για ανέργους (με την επίδειξη κάρτας ανεργίας): 10 €

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ :
• Σε όλα τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ
• Στο www.tickethour.com (με χρήση πιστωτικής κάρτας)
• Στο 210 893811, Ticket hour Call Center (με χρήση πιστωτικής κάρτας)
• Ταμείο Θεάτρου (τηλ. 2310 819 153)