Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Έσβησαν τα φώτα της ζωής τους

Πριν λίγες ημέρες έσβησαν τα φώτα της ζωής για την Τζένη Βάνου, σήμερα έπεσε η αυλαία  και  για τον Σάκη Μπουλά .
 Άνθρωποι που μας  χάρισαν για πολλά χρόνια  τραγούδι, χαρά και γέλιο .

 Καλλιτέχνες που αγαπήσαμε μέσα από τη σημαντική παρουσία τους στα καλλιτεχνικά δρώμενα του τόπου μας. 
Αυτή είναι η ζωή με αρχή και τέλος .
Θα τους θυμόμαστε πάντα με αγάπη.

Ο 16 ετών Στέλιος Λεγάκης παρουσιάζει «Καρδιές Από Αστέρια»

Ο Στέλιος Λεγάκης παρουσιάζει το νέο του τραγούδι, που κυκλοφόρησε στις 14 Φλεβάρη, και σημαδεύει εύστοχα στην καρδιά των ερωτευμένων!
  «Καρδιές Από Αστέρια»


ΜΟΥΣΙΚΗ Γιώργος Παπαδόπουλος | ΣΤΙΧΟΙ Βίκυ Γεροθόδωρου

Μία δυνατή μπαλάντα σε μουσική του Γιώργου Παπαδόπουλου και στίχους της Βίκυς Γεροθόδωρου και μια εκπληκτική ερμηνεία από τον, μόλις 16 ετών, Στέλιο Λεγάκη που θα μας συνεπάρει ενώ έιναι ήδη:
Biggest increase in plays, Highest climber & Biggest increase in audience!!!
Ο χαρισματικός, Στέλιος Λεγάκης… πριν ακόμα ξεκινήσει την μουσική του καριέρα έχει στο ενεργητικό του ήδη μια μεγάλη διάκριση και την αγάπη του κοινού που τον ακολουθεί φανατικά, με τον ίδιο να συγκεντρώνει ήδη πάνω από 35.000 facebook fans!
  Ερμηνευτής αλλά και ταλαντούχος συνθέτης, ο Στέλιος Λεγάκης ξεκίνησε δυναμικά στην Panik Records και στα δεκατέσσερα του χρόνια έγραψε τη μουσική στο πρώτο του, εμπνευσμένο από… «ψυχής» τραγούδι 
Σαν Μαχαίρισε στίχους του ίδιου και της καταξιωμένης στιχουργού Βίκυς Γεροθόδωρου. Ακολούθησε η συνεργασία του με την νεαρή rapper Bizzy Boo για το πολύ φρέσκο και ελπιδοφόρο τραγούδι «Αυτή Η Πόλη»,  που έκανε σημαντική αίσθηση.

Με το νέο τραγούδι «Καρδιές Από Αστέρια», αλλά και με κάθε του βήμα, ο μικρός και ταλαντούχος Στέλιος Λεγάκης φανερώνει ότι εξελίσσεται με ταχύτατους ρυθμούς και το μέλλον μπροστά υπόσχεται πολλά!

Youtube : http://www.youtube.com/watch?v=LNSdhUA1XAY
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα Ευριδίκη και Ραλλία Χριστίδου στην "ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ"

Με όμορφα μουσικά αρώματα θα γεμίσουν τη νύχτα της Αθήνας από σήμερα  η Ευριδίκη με την Ραλλία Χριστίδου.
 Με τη  μουσική τους παράσταση που έχει  τίτλο " Τα τραγούδια λένε πάντα την αλήθεια"  κάθε Παρασκευή  θα δηλώνουν  παρούσες από τη  σκηνή της " ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ " στο Γκάζι ,  στα καλλιτεχνικά δρώμενα, με τραγούδια ξεχωριστά και αγαπημένα μέσα από την προσωπική δισκογραφική τους διαδρομή και όχι μόν

Armadale – Through the Keyhole: Μια Πρόδρομη Παράσταση για τον Αρμαντέιλ του Γουίλκι Κόλινς



Μια Πρόδρομη Παράσταση
για τον Αρμαντέιλ του Γουίλκι Κόλινς
 ArmadaleThrough the Keyhole
Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου και ώρα 6.30 μ.μ. στο Βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου
 Μια διαφορετική, ξεχωριστή εμπειρία περιμένει τους φίλους της λογοτεχνίας και του θεάτρου τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου στις 6:30 μ.μ. στην οδό Πανεπιστημίου.
Οι εκδόσεις Gutenberg, το βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου και o Κωνσταντίνος Ασπιώτης παρουσιάζουν μια μοναδική «βικτωριανή» performance με τίτλο Armadale – Through the Keyhole. 

Πρόκειται για μια πρόδρομη «έκθεση ερεθισμάτων» –ένα ιδιαίτερο teaser – από παράσταση για τον κόσμο του πατέρα του σύγχρονου αφηγήματος μυστηρίου Γουίλκι Κόλινς (Wilkie Collins, 1824-1889) και το συναρπαστικό μυθιστόρημά του Αρμαντέιλ, το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Gutenberg σε μετάφραση της Σάντυς Παπαϊωάννου. Σε αυτή την παρουσίαση, το κοινό, εκτός από την επαφή με εικόνες από το σύμπαν του υπέροχου Βρετανού δημιουργού, θα έχει την ευκαιρία να πάρει και μια πρώτη γεύση από την παράσταση του Αρμαντέιλ, μια δραματοποίηση του έργου, που τη σκηνοθεσία της έχει αναλάβει ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης και που θα ανέβει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον προσεχή Μάρτιο στο «Σύγχρονο Θέατρο» της Αθήνας.
Στο τέλος της βραδιάς θα πραγματοποιηθεί κλήρωση, και οι τυχεροί θα κερδίσουν βιβλία και προσκλήσεις για την παράσταση του Μάρτη.

Βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου
Πανεπιστημίου 37· τηλ. 210-3323300
Ώρα Έναρξης: 6.30 μ.μ.


Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Ασπιώτης
Κοστούμια: Ηλένια Δουλαδίρη / Παναγιώτης Λαμπριανίδης
Φωτισμοί: Τάκης Λυκοτραφίτης
Συμμετέχουν οι ηθοποιοί: Μαρία Κίτσου, Κωνσταντίνος Ασπιώτης, Λάζαρος Βαρτάνης, Ζωή Καραβασίλη, Χάρης Αττώνης, Σύνθια Μπατσή, Φάνης Παυλόπουλος, Μάριος Μακρόπουλος, Ελένη Κάκκαλου

Διάρκεια παράστασης: 45΄
Είσοδος δωρεάν

Ο Μπάμπης Στόκας 24/2 στη Θεσσαλονίκη




ΠΑΡΑΤΑΣΗ
Η ΤΕΧΝΗ ΕΝΤΟΣ (Μαύρη Τρύπα) παρουσιάζει τον
ΜΠΑΜΠΗ ΣΤΟΚΑ
ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014
ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ, (ΛΑΔΑΔΙΚΑ)
Μετά τις 2 επιτυχημένες sold out εμφανίσεις για μια μοναδική εμφάνιση την ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Ο Μπάμπης Στόκας, ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες τραγουδοποιούς, με εφόδιο τη σπουδαία φωνή του και την ξεχωριστή ερμηνεία του, έχει έναν μοναδικό τρόπο να μας ταξιδεύει από το χθες έως το σήμερα και με την ικανότητά του να κινείται δημιουργικά ανάμεσα σε ροκ τραγούδια, σε λαϊκά μονοπάτια αλλά και στις πιο τρυφερές μπαλάντες δεν μπορεί, παρά να μας συνεπάρει.

Παρουσιάζει ένα πρόγραμμα - μια μουσική αναδρομή σε τραγούδια που τον χαρακτήρισαν: κομμάτια των Πυξ Λαξ που όλοι συνεχίζουμε να τραγουδάμε, επιλογή από τα λαϊκά που αγαπάει, τραγούδια της προσωπικής του διαδρομής, για να μας οδηγήσει τελικά στην πιο πρόσφατη δισκογραφική του δουλειά, την «Αυλή των Τρελών», σε στίχους του Άλκη Αλκαίου.

Ένα πλούσιο και απρόσμενο ανθολόγιο αγαπημένων τραγουδιών, ερμηνευμένο πάντα με άξονα το προσωπικό αίσθημα του Μπάμπη Στόκα, που φέρνει τον ακροατή σε επαφή με μερικές από τις ωραιότερες στιγμές του νεότερου ελληνικού ρεπερτορίου.

Το σκοτάδι του ενός δυο μαζί το κάνουν φως… τραγουδά στον «Υπνόσακο» ο Μπάμπης Στόκας και θα μας ταξιδέψει παντού! Από την Ανατολή μέχρι τη Δύση, από το ροκ μέχρι τα λαϊκό, από το χθες μέχρι το σήμερα!

 INFO
Ζωντανή Μαύρη Τρύπα
Βαίου 5, Πλατεία Μοριχόβου, Λαδάδικα
Προσέλευση: 21:30, Ωρα Εναρξης: 22:30
Τηλ κρατήσεων:  2310510081
Εισιτήριο θεάματος: 10€, φοιτητικό: 8€

" Έφυγε" από τη ζωή ο Σάκης Μπουλάς.




Μας χάρισε γέλιο χαρά και τραγούδι και έδωσε μεγάλη μάχη με τον καρκίνο  μέχρι την τελευταία στιγμή με θάρρος και λεβεντιά .

Ο τραγουδιστής και ηθοποιός  Σάκης Μπουλάς έφυγε από την ζωή το πρωί της Παρασκευής στο νοσοκομείο «Υγεία» σε ηλικία 60 ετών  γεμίζοντας θλίψη  ολόκληρο τον καλλιτεχνικό κόσμο. 

Χτυπημένος από τον καρκίνο τον αντιμετώπιζε με όσες δυνάμεις του είχανε απομείνει δίνοντας τον τελευταίο καιρό  το παρόν του στα καλλιτεχνικά δρώμενα από τη σκηνή της « ΑΚΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ» παρέα με τους Διονύση Σαββόπουλο , Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και  Γιάννη Ζουγανέλη  παρουσιάζοντας την μουσική παράσταση « Οι  γενναίοι της νύχτας  Γκαγκαντίν».

Ήταν ένας ολοκληρωμένος καλλιτέχνης που είχε κερδίσει εδώ και χρόνια την μεγάλη  αγάπη του κοινού και των συναδέλφων του.

 Γεννήθηκε στο Κιλκίς, στις 11 Μαρτίου1954 αλλά η καταγωγή του ήταν από τον Πειραιά όπου και μεγάλωσε. Όταν ήταν μικρός, οι γονείς του τον παρότρυναν να γίνει δικηγόρος λόγω της άνεσης που παρουσίαζε στον λόγο, όμως αυτός επέλεξε το τραγούδι και την ηθοποιία 

Σάκη καλό σου ταξίδι.