Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στη πρεμιέρα Πλιάτσικα- Στόκα

Πλιάτσικας- Στόκας 
Η Υπουργός Τουρισμού  Όλγα Κεφαλογιάννη
«Η άλλη πλευρά του Μπλε» συγκίνησε και καταχειροκροτήθηκε απ' όλους όσους βρέθηκαν στην πρεμιέρα της μουσικής παράστασης του Φίλιππου Πλιάτσικα και του Μπάμπη Στόκα στο Γκάζι Live!. Παρούσα δήλωσε και η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη 

Με ένα πρόγραμμα πολυσευλλεκτικό, τραγούδια από τις προσωπικές τους διαδρομές, αγαπημένα τραγούδια από τους 20 δίσκους των Πυξ Λαξ, αλλά και το  “Είναι η αγάπη πόλεμος” το ντουέτο τους που μόλις κυκλοφόρησε  έχει ήδη αγαπηθεί από το κόσμο,  δεν άφησαν κανέναν ασυγκίνητο.

Στο πλευρό τους μια εξαιρετική φωνή, η Γεωργία Νταγάκη με την κοφτερή φωνή της κρητικής λύρας της, ενθουσίασε και παρέσυρε σε μελωδικά μονοπάτια της ελληνικής μουσικής φωτίζοντας με τον δικός της τρόπο την άλλη πλευρά του Μπλέ ...

Γεωργία Νταγάκη
Ιδιαίτερη στιγμή της παράστασης ήταν όταν έλληνες και ξένοι ηθοποιοί όπως ο Αιμίλιος Χειλάκης, η Κάτια Γέρου, ο Δημήτρης Ήμελλος,  με την κινηματογραφική σκηνοθεσία της Γιολάντας Μαρκοπούλου μέσα από βίντεο αποδίδουν ποιήματα της νεοελληνικής ποίησης, μεγάλων Ελλήνων ποιητών, έργα επίκαιρα στη σημερινή εποχή που βιώνουμε.

Στο πλαίσιο αυτό, το Σάββατο 15 Μαρτίου ο Γιώργος Χωραφάς, με τη σκηνοθετική βοήθεια του Στάθη Λιβαθινού θα ερμηνεύσει ζωντανά στη σκηνή του Γκάζι Live ποιήματα.
 Ο Φίλιππος Πλιάτσικας κι ο Μπάμπης Στόκας, με εκλεκτούς καλεσμένους,    μας δείχνουν την «Άλλη πλευρά του Μπλε», «Την άλλη πλευρά της Ελλάδας». Αξίζει να το ζήτσετε μαζί τους και να αφεθείτε στις υπέροχες μουσικές τους  και στα διαχρονικά πάντα τραγούδια τους...


Το κατάμεστο " ΓΚΑΖΙ Live"
 ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ – ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΤΟΚΑΣ
«Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΜΠΛΕ»

Συμμετέχει η ΓΕΩΡΓΙΑ ΝTAΓAKH (Κρητική Λύρα – Φωνή)
 
special guest: ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΩΡΑΦΑΣ



Από 22 Φεβρουαρίου και για 4 μόνο Σάββατα



ΓΚΑΖΙ LIVE
Ιερά οδός 11, Γκάζι
Τηλ. 2130185040

www.gazilive.gr

Άννα Μπουρμά «Ένα τραγούδι αν σωθεί» στο " Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης"

Μετά τα " Pόδα της αυλής " η Άννα Μπουρμά επιστρέφει στα δισκογραφικά δρώμενα με 8 τραγούδια που συνυπάρχουν στη νέα της δουλειά με γενικό τίτλο " Ένα τραγούδι αν σωθεί"  και  θα παρουσιάσει στις 17 Μαρτίου στο " Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης".
Η Άννα που ανήκει στη νέα καλλιτεχνική γενιά και στηρίζει το καλό Ελληνικό τραγούδι , από την πρώτη στιγμή εντυπωσίασε και μάγεψε το κοινό. 
Με την ιδιαίτερη κρυστάλλινη φωνή της αλλά και με την θεατρικότητα που διαθέτει επί σκηνής καθηλώνει τον ακροατή και τον ταξιδεύει στον κόσμο των συναισθημάτων.
 Η παράσταση  της Άννας θα περιλαμβάνει επίσης ένα μικρό αφιέρωμα στους στιχουργούς που την εμπιστεύτηκαν όπως η Λίνα Δημοπούλου, η Φωτεινή Λαμπρίδη, ο Θοδωρής Γκόνης, η Βέτα Μπετίνη και ο Σωτήρης Βώπης. Ακόμη αγαπημένα τραγούδια θα ακουστούν με ιδιαίτερο τρόπο ενορχηστρωμένα από τον Τάκη Μπουρμά.
 Η παράσταση θα πλαισιώνεται από πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό αλλά και από τους πιστούς  μουσικούς της που την ακολουθούν σχεδόν από την αρχή αυτού του ταξιδίου.Στο τέλος της παράστασης η καλλιτέχνιδα έχει ετοιμάσει μια έκπληξη για τους ακροατές της!


 " Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης"
  ANNA ΜΠΟΥΡΜΑ
Μουσική παράσταση
«Ένα τραγούδι αν σωθεί»
Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014, στις 21:00