Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ – «Δε Μου Περνάς» νέο video clip


ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ – «Δε Μου Περνάς»
Ένα νεανικό και ultra μοντέρνο video clip από τον πιο επιτυχημένο λαϊκό τραγουδιστή της γενιάς του!
  
Μετά το συγκλονιστικό video clip της τεράστιας επιτυχίας «Δεν Θέλω Επαφή» που συγκίνησε όλη την Ελλάδα, ο Πάνος Κιάμος επιστρέφει σήμερα με το βίντεο για το ξεσηκωτικό και χορευτικό τραγούδι «Δε Μου Περνάς» (ήδη στην κορυφή όλων των charts), το δεύτερο single από το άλμπουμ «ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΠΑΦΗ».
 
Η κάμερα του σκηνοθέτη Κωνσταντίνου Ρήγου κινείται κι αυτή τη φορά στο κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Κοτζιά, στην Πειραιώς, στην κρεαταγορά, στο Γκάζι, αλλά αυτή τη φορά, όχι για να αποτυπώσει την παρακμή, αλλά για να αναδείξει την πιο αισιόδοξη πλευρά της πάντα ζωντανής μας πόλης μέσα από τα μάτια μιας νεαρής παρέας που διασκεδάζει μέχρι να τη βρει το ξημέρωμα στο λόφο του Λυκαβηττού.
 
Μάλιστα στην αρχή του «Δε Μου Περνάς» οι πρωταγωνιστές του «Δεν Θέλω Επαφή» (η πόρνη που μας συγκίνησε πριν μερικούς μήνες) και του «Δε Μου Περνάς» (ο 19χρονος Ιάσονας Λάιος) συναντιούνται τυχαία στο δρόμο για μερικά δευτερόλεπτα.
 
 
 
Το τραγούδι «Δε Μου Περνάς», σε μουσική του Γιώργου Σαμπάνη και στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια, είναι το δεύτερο single από το καταπληκτικό άλμπουμ του Πάνου Κιάμου «ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΠΑΦΗ», που κυκλοφόρησε τον περασμένο Οκτώβρη από την Cobalt Music.

Σοφία Τσιμαχίδου " Στην καινούργια μου ζωή " νέο Digital Single

Άλλη μία δυναμική παρουσία  στην δισκογραφία από την ΣΟΦΙΑ ΤΣΙΜΑΧΙΔΟΥ που εισβάλλει  στο προσκήνιο του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού με το νέο της  Digital Single 
  ΄ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΟΥ ΖΩΗ΄
  ΜΟΥΣΙΚΗ: ΠΑΝΟΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ/ ΣΤΙΧΟΙ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΡΔΑΣ
Ένα σύγχρονο μοντέρνο τραγούδι για τους λάτρεις του είδους.
Τραγούδι που θα αγαπήσετε με το πρώτο άκουσμά και   θα πάρει μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά σας.
H  ΣΟΦΙΑ ΤΣΙΜΑΧΙΔΟΥ ένα από τα γνωστά  ονόματα  στην ελληνική δισκογραφία, έρχεται να σας κερδίσει με την φωνή της, και τα τραγούδια της .Αναζητείστε την στις ζωντανές της εμφανίσεις και απολαύστε μια σπουδαία φωνή του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού.
                                         Δείτε στο youtube το VIDEO CLIP  Στο  link

Χάρις Αλεξίου Τάνια Τσανακλίδου 4 τελευταίες μουσικές παραστάσεις

Η συνάντηση της Χάρις Αλεξίου με την Τάνια Τσανακλίδου στη σκηνή του " Anodos Live Stage"  είναι σίγουρα σημαντικό καλλιτεχνικό γεγονός στα νυχτερινά  δρώμενα της πρωτεύουσας  
 Οι δύο ξεχωριστές ερμηνεύτριες με τη μεγάλη δισκογραφική διαδρομή θα αποχαιρετήσουν το κοινό με 
 4 τελευταίες μουσικές   παραστάσεις στις   21,22 και 28,29 Μαρτίου 
Πειραιώς 183 Τηλ 210 3468100