Σάββατο 3 Μαΐου 2014

“Νύχτα Αστεριών”στο Gazarte



Στη μουσική πρόταση της Κάτιας Πάσχου και του Απόστολου Παληού, με τίτλο, “Νύχτα Αστεριών”, η μεγάλη διαφορά από τις υπόλοιπες νύχτες αστεριών, είναι το κοινό. 
Τα αστέρια είναι το κοινό. Αυτό που λάμπει είναι το κοινό. Το αστέρι του κάθε θεατή,  βρίσκει φως στην μουσική αγκαλιά της Κάτιας, που με τον δικό της, μοναδικό τρόπο, μας γεμίζει φως.

Η Κάτια Πάσχου θέλησε να μας χαρίσει την απόλυτη πρόσβαση στην μουσική που η ίδια αγαπά και που πιστεύει στην δύναμή της. Πολλοί θα πουν πως πρόκειται για κλασσική μουσική, όπερα, η απλά έντεχνη μουσική. Η Κάτια με τον τρόπο της μας προσκαλεί σε μία βραδιά μουσικής, γεμάτη αστέρια, μελωδίες, τραγούδια, μουσική για όλους, όσους με την παρουσία τους γίνονται τα αστέρια της βραδιάς.

Το ταλέντο της Κάτιας Πάσχου, σοπράνο, και του Απόστολου Παληού,  σολίστ πιάνου, έρχονται να συναντήσουν απλά, τον κάθε θεατή, με μουσικά χαμόγελα και μελωδίες , χιούμορ και νοσταλγίες, για μία βραδιά στ’αστέρια.

Την Κάτια Πάσχου και τον Απόστολο Παληό συνοδεύει με το βιολί του ο Χριστόφορος Καραθανάσης.

Την Κυριακή 11 Μαΐου στις 9.30 μμ στο Gazarte, στην Αθήνα, οδός Βουτάδων 34 στο Γκάζι

Τηλ για κρατήσεις 2103460347


Eλένη Τσαλιγοπούλου Μελίνα Κανά στην Ηλιούπολη

Η  ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ 
& η ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΝΑ
στο Ρυθμό Stage
 Παρασκευή 9 και 16 Μαΐου
 Δύο από τις πιο σημαντικές τραγουδίστριες της γενιάς τους, η Ελένη και η Μελίνα, συνεχίζουν να μας παρουσιάζουν μια παράσταση με τα πιο αγαπημένα τους τραγούδια πειράζοντάς τα ευγενικά με άποψη και αισθητική.

Τραγούδια των σημαντικότερων τραγουδοποιών και συνθετών, τραγούδια που αγάπησαν αλλά δεν δισκογράφησαν ποτέ, τραγούδια κρυμμένα αλλά και αγαπημένα τους από τα παλιά. Τραγούδια της Σμύρνης, ρεμπέτικα, λαϊκά, τραγούδια της παράδοσης που παρουσιάζονται με μία υπέροχη μπάντα που πειραματίζεται συνεχώς με νέους ήχους και τρόπους τα τελευταία 3 χρόνια.
Μαζί τους οι μουσικοί:
Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου – κιθάρες, μαντολίνο
Βαγγέλης Καλαμάρας – τύμπανα
Αριστείδης Χατζησταύρου – κιθάρες
Χάρης Κελλάρης – κοντραμπάσο
Δημήτρης Λάππας - μπουζούκι, κιθάρα

Ρυθμός Stage
Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη
Τηλέφωνο: 210 9750060
Ώρα έναρξης: 22.30
Είσοδος: 12€ (με μπύρα ή κρασί)

"ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΙΝΩΑ" Κρητικό ρακάδικο στη Πλατεία της Βούλας.


"ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΙΝΩΑ" Κρητικό ρακάδικο στη Πλατεία  της Βούλας.
 Οι λάτρεις της καλής ρακής και του φίνου μεζέ θα βρουν στις "ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΙΝΩΑ" βασιλικούς μεζέδες και παραδοσιακά εδέσματα απ όλους τους νομούς της λεβεντογέννας Κρήτης και θα χορέψουν νοερά στο πεντο"ζάλι" της μυρωδάτης τσικουδιάς.
 Αν ο βασιλιάς Μίνωας ζούσε, σίγουρα θα περνούσε για μια ράκη με μεζέ στο πανέμορφο ρακάδικο των νοτίων προαστίων .
Βούλα: Βασ. Παύλου 74
Τηλ .2108990197