Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

" PREMIERA Live" νύχτες με όμορφα λαϊκά μουσικά χρώματα .

Συνεχίζει δυναμικά την παρουσία του στα νυχτερινά δρώμενα της διασκέδασης το " PREMIERA Live" . Mε όμορφα λαϊκά μουσικά χρώματα ο Στάθης Ξένος με τον Τριαντάφυλλο και νέο πρόσωπο στην παρέα τους την Έλενα Μεταξά παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα για τους φίλους των ξεχωριστών νυχτερινών αποδράσεων.
Κάθε Παρασκευή , Σάββατο , Δευτέρα και Τρίτη δίνουν τους δικούς τους ρυθμούς διασκέδασης στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας.
Λ.Συγγρου 228
Τηλ 2109578850

Τελευταία παράσταση για Τσαλιγοπούλου- Κανά- Κότσιρα



Τελευταία παράσταση
για τις Ελένη Τσαλιγοπούλου και Μελίνα Κανά
αυτή την Παρασκευή 16 Μαΐου
και για τον Γιάννη Κότσιρα
 αυτό το Σάββατο 17 Μαΐου στο Ρυθμό Stage

 
  Δύο από τις πιο σημαντικές τραγουδίστριες της γενιάς τους, η Ελένη και η Μελίνα μας παρουσιάζουν για τελευταία βραδιά στο Ρυθμό Stage αυτή την Παρασκευή 16 Μαΐου, μια παράσταση με τα πιο αγαπημένα τους τραγούδια πειράζοντάς τα ευγενικά με άποψη και αισθητική.
 
Τραγούδια των σημαντικότερων τραγουδοποιών και συνθετών, τραγούδια που αγάπησαν αλλά δεν δισκογράφησαν ποτέ, τραγούδια κρυμμένα αλλά και αγαπημένα τους από τα παλιά. Τραγούδια της Σμύρνης, ρεμπέτικα, λαϊκά, τραγούδια της παράδοσης που παρουσιάζονται με μία υπέροχη μπάντα που πειραματίζεται συνεχώς με νέους ήχους και τρόπους τα τελευταία 3 χρόνια.
Μαζί τους οι μουσικοί:
Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου – κιθάρες, μαντολίνο
Βαγγέλης Καλαμάρας – τύμπανα
Αριστείδης Χατζησταύρου – κιθάρες
Χάρης Κελλάρης – κοντραμπάσο
Δημήτρης Λάππας - μπουζούκι, κιθάρα

 
Τελευταία βραδιά και για τον Γιάννη Κότσιρα αυτό το Σάββατο 17 Μαΐου στο Ρυθμό Stage με όλα τα αγαπημένα τραγούδια που όλοι σιγοτραγουδάμε αλλά σπάνια ακούμε στα προγράμματά του, συγκεντρωμένα σε μια δίωρη μουσική παράσταση.
 
Αγαπημένες μπαλάντες όπως το «Σ' ερωτεύομαι» ή το «Πως θα πεθάνω εγώ για σένα» αλλά και πολλά άλλα, βρίσκουν τη θέση τους ανάμεσα σε γνωστά τραγούδια του, παλιά και καινούρια, από το ήδη αγαπημένο «Μουσικό Κουτί», σε ένα ακουστικό πρόγραμμα επικεντρωμένο στην ανθρώπινη σχέση και στην ηρεμία που εκπέμπουν από μόνα τους τα τραγούδια, χωρίς εντάσεις.
 
Τρεις σπουδαίοι μουσικοί συμπρωταγωνιστούν σε αυτή την μουσική πρόταση:
Ο Άκης Κατσουπάκης στο πιάνο που έχει αναλάβει και την ευθύνη των ενορχηστρώσεων, ο Βαγγέλης Μαχαίρας σε όλο το φάσμα των νυκτών εγχόρδων από το μπουζούκι μέχρι το μαντολίνο και ο Κώστας Μιχαλός επεκτείνει τις ηχητικές δυνατότητες της κιθάρας.
 
Ρυθμός Stage
Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη
Τηλέφωνο: 210 9750060
Ώρα έναρξης: 22.30
Είσοδος: 12€ (με μπύρα ή κρασί)

Μαρία Φαραντούρη «Χθες άρχισα να τραγουδώ»

Μαρία Φαραντούρη

«Χθες άρχισα να τραγουδώ»
Πενήντα χρόνια καλλιτεχνικής πορείας
Ζωντανή Ηχογράφηση
Ηρώδειο 17 Σεπτεμβρίου

Συμμετέχουν φιλικά
Διονύσης Σαββόπουλος
Έλλη Πασπαλά
Σαβίνα Γιαννάτου

Η κορυφαία ερμηνεύτρια Μαρία Φαραντούρη γιόρτασε  τα πενήντα χρόνια στο τραγούδι, με μια μεγάλη συναυλία στο Ηρώδειο στις 17 Σεπτεμβρίου. Την ζωντανή ηχογράφηση της ιστορικής αυτής συναυλίας που τίμησε με την παρουσία του και τραγούδησε ο Μίκης Θεοδωράκης κυκλοφορεί σε λίγες μέρες η ΜΙΝΟΣ-ΕΜΙ  σε πολυτελή συλλεκτική έκδοση με  διπλό cd και dvd.
Η διεθνούς κύρους καλλιτέχνης κάνει μια αναδρομή στους σημαντικότερους σταθμούς της μουσικής της πορείας.
Ακούγονται τραγούδια που άφησαν ανεξίτηλα ίχνη στο χρόνο, σημάδεψαν την κοινή μας μνήμη, και δεν έπαψαν ούτε στιγμή να δείχνουν έναν άλλο δρόμο για το μέλλον. Η Μαρία Φαραντούρη πανταχού παρούσα στο μουσικό γίγνεσθαι, δεν σταμάτησε ποτέ να πειραματίζεται, και να τολμά και εδώ και στο εξωτερικό. Πενήντα χρόνια μετά τραγουδά αποσπάσματα από το μεγάλο ρεπερτόριό της και από το έργο των μεγάλων Ελλήνων δημιουργών, όπως οι Μίκης Θεοδωράκης, Μάνος Χατζιδάκις, Διονύσης Σαββόπουλος, Θάνος Μικρούτσικος, Μάνος Λοΐζος, Λευτέρης Παπαδόπουλος, αλλά και ξένων συνθετών, όπως οι Zulfu Livaneli, Kurt Weil, Charles Lloyd, Lucio Dalla, σε ποίηση Κ.Π.Καβάφη, Γιώργου Σεφέρη, Οδυσσέα Ελύτη, Γιάννη Ρίτσου, Άγγελου Σικελιανού, Νίκου Γκάτσου, Federico Garcia Lorca , Pablo Neruda, Bertolt Brecht αλλά και των στιχουργών Ιάκωβου Καμπανέλλη, Λευτέρη Παπαδόπουλου, Κώστα Καρτελιά.

 Η σχέση της Μαρίας Φαραντούρη με το έργο του Μίκη Θεοδωράκη είναι μια σχέση ζωής από το 1963 που την ανακάλυψε. Το μουσικό σύμπαν του Μίκη είναι ένας ποιητικός τόπος που   συναντιούνται το συλλογικό στοιχείο, και το προσωπικό, η ιστορία και το βίωμα, η ποίηση που γίνεται τραγούδι. Μ’ αυτή την οπτική, παρουσιάζεται για πρώτη φορά και στη δισκογραφία  η σουίτα με τίτλο «Poetica»,
σε ποίηση Διονύση Καρατζά και Γιάννη Θεοδωράκη, που αναδεικνύει την λυρική υπαρξιακή πλευρά του Μίκη, μέσα από την συνθετική ενορχηστρωτική ματιά του Τάκη Φαραζή.

Η Φαραντούρη εδώ, ενώνει τη φωνή της με την Έλλη Πασπαλά και την Σαβίνα Γιαννάτου για να υμνήσουν τον άνθρωπο που επιμένει να αναζητά το άπιαστο όνειρο και την ουτοπία…
Τις ενορχηστρώσεις υπογράφει ο Τάκης Φαραζής.


Την ορχήστρα αποτελούν μια ομάδα από δεξιοτέχνες μουσικούς:
Πάνος Δράκος (φλάουτο)
Ντέιβιντ Λίντς (σοπράνο σαξόφωνο, φλάουτο)
Κώστας Καρακατσάνης (βιολί, μαντολίνο)
Μίσα Σμιρνώφ (βιόλα)
Αλέξανδρος Μποτίνης (βιολοντσέλο)
Κώστας Χατζόπουλος (κιθάρες)
Τάκης Φαραζής (πιάνο)
Πέτρος Βαρθακούρης (κοντραμπάσο)
Θέμης Συμβουλόπουλος (κρουστά)
Στέφανος Λογοθέτης (ντραμς)


Σημείωμα της Μαρίας Φαραντούρη για την ζωντανή αυτή ηχογράφηση
«Ταξίδεψα με τα φτερά της μουσικής, της ποίησης, της ελληνικής γλώσσας. Ένα ταξίδι χωρίς τέλος. Μεγάλωσα με το τραγούδι μου, μαζί του γνώρισα τον κόσμο, και αγάπησα τους ανθρώπους. Τραγούδησα τον αγώνα, την χαρά, την θλίψη τους. Με την τέχνη μου ερωτεύτηκα τη ζωή, πίστεψα στην ελπίδα: και είμαι εδώ παρούσα. Το κορίτσι από τη Νέα Ιωνία με τ’ όνειρο, που συνεχίζει, γιατί χθες άρχισα να τραγουδώ».

Η καλοκαιρινή περιοδεία του Σταύρου Ξαρχάκου


Σταύρος Ξαρχάκος-Ηρώ Σαΐα

Ο Σταύρος Ξαρχάκος, ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες μουσικοσυνθέτες, θα παρουσιάσει την καλοκαιρινή περίοδο 2014 στα μεγαλύτερα φεστιβάλ της Ελλάδας μία συναυλία με τίτλο «Μάνα μου Ελλάς». Τραγούδια από την αρχή της σταδιοδρομίας του μέχρι σήμερα, τραγούδια από τον κινηματογράφο, το θέατρο, που όλοι αγαπήσαμε, τραγουδήσαμε και μελωδίες που μας συντρόφευσαν!


Συνταξιδιώτες του σε αυτή την περιοδεία θα είναι η Ηρώ Σαΐα, ο Ζαχαρίας Καρούνης, ο Νεοκλής Νεοφυτίδης, καθώς και μια 10μελής ορχήστρα καταξιωμένων μουσικών – σολίστ, την οποία θα διευθύνει ο Σταύρος Ξαρχάκος.
Πρεμιέρα – έναρξη της περιοδείας στο Θέατρο Βράχων – Μ. Μερκούρη στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ «Στη σκιά των Βράχων 2014» τη Δευτέρα 16 Ιουνίου στις 21.00.

«Τα πρωτογενή μουσικά “υλικά” αντλούνται από τη μυθική, μεταφυσική και ρεαλιστική υπόσταση του “οργανισμού” Ελλάδα. Τα αποτελέσματα αυτών των “υλικών” είναι άλλοτε αφηγηματικά, άλλοτε επικά, άλλοτε κοινωνικά, άλλοτε πολιτικά, δημιουργώντας προοπτικές και αξιοποιώντας διαστάσεις και δυναμικές που δομούν το ηχητικό περιβάλλον της κοινωνικής συλλογικότητας.
Το ζητούμενο, το οποίο δεν γνωρίζω πόσο μπορεί να πραγματοποιηθεί ή αν θα παραμείνει ζητούμενο, είναι να επικοινωνηθεί ο πλούτος της Ελληνικής μουσικής στο ευρύ κοινό.
Δεν μπορώ να βρω άλλους τρόπους έκφρασης και επικοινωνίας παρά μόνο μέσα από την μουσική και την ποίηση.

Οι συναυλίες είναι μια απευθείας επαφή με τον κόσμο που γνωρίζει και θέλει να αποσπαστεί από το καθεστώς της ιδιωτείας που του έχουν επιβάλλει και τον κρατά εγκλωβισμένο μακριά από τα προβλήματα της κοινωνικής συλλογικότητας, τις τέχνες και τον πολιτισμό.

Τα τραγούδια της συναυλίας παραπέμπουν σε εικόνες, σε πρόσωπα, σε κείμενα και σε πάθη μιας ατελείωτης Μεγάλης Εβδομάδας του ελληνικού λαού.

Αν ζούσαμε σε άλλες εποχές, που η δισκογραφία έπαιζε ένα μεγάλο ρόλο στη διαμόρφωση της επικοινωνίας με τον κόσμο, θα μπορούσαμε τότε ίσως να ελπίζουμε. Αυτή η δισκογραφία δεν υπάρχει. Εννοώ τη δισκογραφία που δεν ήταν μεταλλαγμένο είδος, ούτε κλωνοποιημένο τραγούδι.

Η θάλασσα, το ελληνικό φως και η μουσική φέρνουν ελπίδες. Χρέος μας είναι τις ελπίδες να τις επενδύσουμε με φαντασία και με όνειρα που θα τα κάνουμε πράξη για να ξαναβρούμε την πατρίδα που χάσαμε.

Η μουσική μου πορεία, λοιπόν, 50 και πλέον χρόνων με τα πιο αντιπροσωπευτικά τραγούδια από τον κινηματογράφο, το θέατρο, την τηλεόραση και την δισκογραφία θα αποτελεί το πρόγραμμα αυτής της περιοδείας το Καλοκαίρι του 2014.

Συνταξιδιώτες μου σε αυτή την περιοδεία θα είναι η Ηρώ Σαΐα, μόνιμη συνεργάτιδά μου τα τελευταία χρόνια, ο Ζαχαρίας Καρούνης, με τον οποίο συνεργάστηκα στις παραστάσεις, “Αμάν – Αμήν” και “Το Μεγάλο μας Τσίρκο”, ο Νεοκλής Νεοφυτίδης, καθώς και μια 10μελής ορχήστρα καταξιωμένων μουσικών – σολίστ.» Σταύρος Ξαρχάκος



 Ηρώ Σαΐα
Η Ηρώ Σαΐα ξεκίνησε ως μέλος της ομάδας «Σπείρα-Σπείρα», του Σταμάτη Κραουνάκη. Συνεργάστηκε με τον Λουκιανό Κηλαηδόνη, την Αφροδίτη Μάνου, τον Γιάννη Σπανό, τον Ορφέα Περίδη, κ. α.
Έχει κυκλοφορήσει δύο προσωπικούς δίσκους.

Με τον Σταύρο Ξαρχάκο συνεργάστηκε στις παραστάσεις: «Αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι» (2011, Gazarte), «Αμάν – Αμήν» (2012, Ακροπόλ) «Μελίνα: όπου και να ταξιδέψω, η Ελλάδα…» (2013, Πρέσπες -Ηρώδειο) «νυν και αει… Τσιτσάνης» (2014, Ιερά Οδός).

Ζαχαρίας Καρούνης

Ο Ζαχαρίας Καρούνης ξεκίνησε την πορεία του στο Εθνικό Θέατρο, ενώ μέχρι σήμερα έχει βρεθεί δίπλα στη Δόμνα Σαμίου, στο Γιώργο Νταλάρα, τη Μαρία Φαραντούρη, τη Μαριώ κ. α.
Έχει κυκλοφορήσει 3 προσωπικούς δίσκους.

Με τον Σταύρο Ξαρχάκο έχουν συνεργαστεί ξανά στην παράσταση «Αμάν – Αμήν» (2012, Ακροπόλ) και στο «Μεγάλο μας Τσίρκο» (2012 – 13, ΚΘΒΕ/Ακροπόλ), όπου επελέγει, από τον συνθέτη, να ενσαρκώσει το ρόλο του τραγουδιστή, που πρώτος ενσάρκωσε ο Νίκος Ξυλούρης.

Την 10μελή ορχήστρα απαρτίζουν οι σολίστες μουσικοί:

Νεοφυτίδης Νεοκλής (πιάνο - φωνή)
Καλαντζής Δημήτρης (πιάνο)
Σαμπαζιώτης Νίκος (κιθάρα)
Σιάμπος Δημήτρης (κιθάρα κλασική – ηλεκτρική)
Σιδερίδης Διαμαντής (μπαγλαμάς μπουζούκι – τζουράς)
Ζάκκας Ηρακλής (μαντολίνο – μπουζούκι – τόμπρα)
Δρογκάρης Βασίλης (ακορντεόν)
Κακουλίδου Σοφία (ντραμς – νταούλι – μπεντίρ – ζίλια – κουρτίνες)
Τσεμπερούλης Φίλιππας (κλαρίνο – σαξόφωνο – φλάουτο)
Μέρμηγκας Χάρης (κοντραμπάσο)


ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ:

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Αντώνης Κοκολάκης
kokolakispr@yahoo.gr και kokolakispr@gmail.com

Πρόγραμμα Καλοκαιρινών Συναυλιών
ΣΤΑΥΡΟΥ ΞΑΡΧΑΚΟΥ


ΙΟΥΝΙΟΣ


• Δευτέρα 16 Ιουνίου 21.00

ΒΥΡΩΝΑΣ
Θέατρο Βράχων Μ. Μερκούρη
Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «Στη Σκιά των Βράχων 2014»

Γενική είσοδος : 25 €
ΠΡΟΣΦΟΡΑ μέχρι 30 Μαϊου : 20 €
Eιδική τιμή : 15 € (Φοιτητικά – Ανέργων – Πολυτέκνων – ΑΜΕΑ)

• Τρίτη 17 Ιουνίου 21.00

ΒΟΛΟΣ
Θερινό Δημοτικό Θέατρο Μ. Μερκούρη

Γενική είσοδος : 20 €
Eιδική τιμή : 15 € (Φοιτητικά – Ανέργων – Πολυτέκνων – ΑΜΕΑ)

• Τετάρτη 18 Ιουνίου 21.00

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Θέατρο Δάσους

Γενική είσοδος : 20 €
Eιδική τιμή : 15 € (Φοιτητικά – Ανέργων – Πολυτέκνων – ΑΜΕΑ)

• Παρασκευή 20 Ιουνίου 21.00

ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Δημοτικό Θερινό Θέατρο

Γενική είσοδος : 20 €
Eιδική τιμή : 15 € (Φοιτητικά – Ανέργων – Πολυτέκνων – ΑΜΕΑ)

• Σάββατο 21 Ιουνίου 21.00

ΣΕΡΡΕΣ
Αμφιθέατρο Τ.Ε.Ι
«Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2014» K.E.Δ.Η ΣΕΡΡΩΝ

Γενική είσοδος : 20 €
Eιδική τιμή : 15 € (Φοιτητικά – Ανέργων – Πολυτέκνων – ΑΜΕΑ)

• Κυριακή 22 Ιουνίου 21.00

ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Υπαίθριο Θέατρο Ε.Η.Μ – Φρόντζου
Υπό την Αιγίδα του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών

Γενική είσοδος : 20 €
Eιδική τιμή : 15 € (Φοιτητικά – Ανέργων – Πολυτέκνων – ΑΜΕΑ)




• Τρίτη 24 Ιουνίου 21.00

ΛΑΡΙΣΑ
Κηποθέατρο Αλκαζάρ

Γενική είσοδος : 20 €
Eιδική τιμή : 15 € (Φοιτητικά – Ανέργων – Πολυτέκνων – ΑΜΕΑ)



ΙΟΥΛΙΟΣ

• Δευτέρα 7 Ιουλίου 21.00

ΠΑΤΡΑ
Ρωμαϊκό Ωδείο
Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας 2014

Γενική είσοδος : 20 €
Eιδική τιμή : 15 € (Φοιτητικά – Ανέργων – Πολυτέκνων – ΑΜΕΑ)

• Δευτέρα 14 Ιουλίου 21.00

ΜΥΤΙΛΗΝΗ
Κάστρο

Γενική είσοδος : 20 €
Eιδική τιμή : 15 € (Φοιτητικά – Ανέργων – Πολυτέκνων – ΑΜΕΑ)

• Τρίτη 15 Ιουλίου 21.00

ΧΙΟΣ
Ανοιχτό Θέατρο Καρδαμύλων

Γενική είσοδος : 20 €
Eιδική τιμή : 15 € (Φοιτητικά – Ανέργων – Πολυτέκνων – ΑΜΕΑ)

• Παρασκευή 18 Ιουλίου 21.00

ΡΟΔΟΣ
Μεσαιωνικό Θέατρο Τάφρου Μ. Μερκούρη
20 Φεστιβάλ Ρόδου 2014

Γενική είσοδος : 20 €
Eιδική τιμή : 15 € (Φοιτητικά – Ανέργων – Πολυτέκνων – ΑΜΕΑ)

• Δευτέρα 21 Ιουλίου 21.00

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Θέατρο Πέτρας

Γενική είσοδος : 20 €
Eιδική τιμή : 15 € (Φοιτητικά – Ανέργων – Πολυτέκνων – ΑΜΕΑ)

• Τετάρτη 23 Ιουλίου 21.00

ΣΠΑΡΤΗ
Σαϊνοπούλειο Αμφιθέατρο

Γενική είσοδος : 20 €
Eιδική τιμή : 15 € (Φοιτητικά – Ανέργων – Πολυτέκνων – ΑΜΕΑ)

• Παρασκευή 25 Ιουλίου 21.00

ΦΛΟΚΑ
Θέατρο Φλόκα Αρχαίας Ολυμπίας

Γενική είσοδος : 20 €
Eιδική τιμή : 15 € (Φοιτητικά – Ανέργων – Πολυτέκνων – ΑΜΕΑ)


• Κυριακή 27 Ιουλίου 21.30

ΔΙΟΝ
Αρχαίο Θέατρο
43ο Φεστιβάλ Ολύμπου

Γενική είσοδος : 20 €
Eιδική τιμή : 15 € (Φοιτητικά – Ανέργων – Πολυτέκνων – ΑΜΕΑ)

• Δευτέρα 28 Ιουλίου 21.00

ΒΕΡΟΙΑ
Θέατρο Άλσους Μ Μερκούρη

Γενική είσοδος : 20 €
Eιδική τιμή : 15 € (Φοιτητικά – Ανέργων – Πολυτέκνων – ΑΜΕΑ)

• Τετάρτη 30 Ιουλίου 21.00

ΔΡΑΜΑ
Πέτρινο Θέατρο Φαράγγι Πετρούσας

Γενική είσοδος : 20 €
Eιδική τιμή : 15 € (Φοιτητικά – Ανέργων – Πολυτέκνων – ΑΜΕΑ)

• Πέμπτη 31 Ιουλίου 21.00

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
Κηποθέατρο Πάρκου Εγνατία

Γενική είσοδος : 20 €
Eιδική τιμή : 15 € (Φοιτητικά – Ανέργων – Πολυτέκνων – ΑΜΕΑ)

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ


• Σάββατο 2 Αυγούστου 21.00

ΜΟΥΔΑΝΙΑ
Αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών
«Φεστιβάλ Θάλασσας 2014»

Γενική είσοδος : 20 €
Eιδική τιμή : 15 € (Φοιτητικά – Ανέργων – Πολυτέκνων – ΑΜΕΑ)

• Δευτέρα 4 Αυγούστου 21.00

ΛΕΥΚΑΔΑ
Ανοιχτό Θέατρο

Γενική είσοδος : 20 €
Eιδική τιμή : 15 € (Φοιτητικά – Ανέργων – Πολυτέκνων – ΑΜΕΑ)

• Τετάρτη 6 Αυγούστου 21.00

ΚΕΡΚΥΡΑ
Παλαιό Φρούριο - Κάστρο

Γενική είσοδος : 20 €
Eιδική τιμή : 15 € (Φοιτητικά – Ανέργων – Πολυτέκνων – ΑΜΕΑ)


• Σάββατο 9 Αυγούστου 21.00

ΑΜΦΙΠΟΛΗ
Αρχαιολογικό Πάρκο

Γενική είσοδος : 20 €
Eιδική τιμή : 15 € (Φοιτητικά – Ανέργων – Πολυτέκνων – ΑΜΕΑ)

• Δευτέρα 25 Αυγούστου 21.00

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
3ο Γυμνάσιο Ιεράπετρας

Γενική είσοδος : 20 €
Eιδική τιμή : 15 € (Φοιτητικά – Ανέργων – Πολυτέκνων – ΑΜΕΑ)

• Τετάρτη 27 Αυγούστου 21.00

ΧΑΝΙΑ
Θέατρο Ανατολικής Τάφρου

Γενική είσοδος : 20 €
Eιδική τιμή : 15 € (Φοιτητικά – Ανέργων – Πολυτέκνων – ΑΜΕΑ)

• Πέμπτη 28 Αυγούστου 21.00

ΡΕΘΥΜΝΟ
Θέατρο Ερωφίλη - Φορτέτζα

Γενική είσοδος : 20 €
Eιδική τιμή : 15 € (Φοιτητικά – Ανέργων – Πολυτέκνων – ΑΜΕΑ)

• Παρασκευή 29 Αυγούστου 21.30

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Κηποθέατρο Ν. Καζαντζάκης

Γενική είσοδος : 20 €
Eιδική τιμή : 15 € (Φοιτητικά – Ανέργων – Πολυτέκνων – ΑΜΕΑ)

Προπώληση Εισιτηρίων

Εισιτήρια Online:

• www.ticketservices.gr

• www.viva.gr
Τηλεφωνική Αγορά:

• 210 - 7234567

• 11876
Στα Ταμεία:

• Πανεπιστημίου 39, (Στοά Πεσματζόγλου)

και στα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα

• Public
• Παπασωτηρίου
• Seven Spots

Και ανά πόλη σε χώρους που θα ανακοινωθούν σύντομα

Τι χρήματα παίρνει ο Παναθηναϊκός

Σε μεγάλη οικονομική ανάσα ενδέχεται να εξελιχθεί η παρουσία του Παναθηναϊκού στο Champions League της ερχόμενης περιόδου, ακόμα κι αν δεν προκριθεί στη φάση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Το "τριφύλλι" θα αρχίσει την... περιπέτειά του στο Champions League από τον 3ο προκριματικό γύρο και σε περίπτωση που προκριθεί στις επόμενες φάσεις θα έχει αξιοσημείωτο οικονομικό όφελος, ενώ ακόμα και ο αποκλεισμός από την πρώτη αποστολή του, δεν τον καταδικάζει.
Σε περίπτωση που οι "πράσινοι" προκριθούν από τον 3ο προκριματικό όμιλο, τότε εισπράττουν 2.100.000 ευρώ από την παρουσία τους στη φάση των πλέι οφ. Ακόμα και ο αποκλεισμός τους, γεμίζει τα ταμεία με 200.000 ευρώ συν μία θέση στα πλέι οφ του Europa League.
Εάν, όμως, καταφέρει να προκριθεί στη φάση των ομίλων του Champions League, τότε εισπράττει 8.600.000 ευρώ (συν το πριμ των πλέι οφ), καθώς και πάνω από 3.500.000 ευρώ από το market pool, συν ό,τι πετύχει από αγωνιστική άποψη, αφού η νίκη προσφέρει 1.000.000 ευρώ και η ισοπαλία 500.000 ευρώ.
Εφόσον αποκλειστεί στη φάση των πλέι οφ του Champions League, συνεχίζει στη φάση των ομίλων του Europa League, ήτοι εισπράττει 2.100.000 ευρώ από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και 1.300.000 ευρώ από την παρουσία του στη δεύτερη διοργάνωση της UEFA. Εκεί η νίκη αποφέρει 200.000 ευρώ και η ισοπαλία 100.000 ευρώ 
Πηγή :contra.gr