Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Χρόνια πολλά Naomi Campbell! Το κορυφαίο μοντέλο σήμερα γίνεται 44 ετών


naomi campbell Naomi hit me: Ήταν 22 Μαΐου του 1970 όταν η Naomi Campbell έκανε το πρώτο της «χτύπημα» στον κόσμο. Σήμερα, 44 χρόνια μετά, μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως εκείνο το κοριτσάκι που είδε το φως της ζωής στην Αγγλία θα έκανε πολλά «χτυπήματα» στην βιομηχανία της μόδας. Στα fashion λεξικά το όνομά της ερμηνεύεται ως κορυφαίο μοντέλο, είναι συνώνυμο της πασαρέλας και αντίθετο του συμβατικού.
Ανακαλύφθηκε σε ηλικία 15 ετών και καθιερώθηκε μεταξύ των πρώτων τριών πιο αναγνωρίσιμων μοντέλων των δεκαετιών 1980 και 1990. Βρίσκεται στην πεντάδα με τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της γενιάς της και μπορεί τώρα –όπως είναι λογικό- να έχουν πάρει τη σκυτάλη άλλες νεαρές αιθέριες υπάρξεις  ωστόσο τα πόδια της Naomi εξακολουθούν να είναι τα πιο καλλίγραμμα και όμορφα της πασαρέλας. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου πως αυτά τα πόδια συνεχίζουν να διασχίζουν τους διαδρόμους των μεγαλύτερων οίκων.
Σε αντίθεση με άλλες συναδέρφους της η ίδια έχει πολλές επαγγελματικές και καλλιτεχνικές ανησυχίες. Συγγραφέας, ηθοποιός, τραγουδίστρια, τηλεοπτική παραγωγός, ενώ είναι και ένας ευαίσθητος άνθρωπος με σημαντικό φιλανθρωπικό έργο. Η γνωστή σε όλους ως μαύρη γαζέλα δεν ήταν έως σήμερα ιδιαίτερα τυχερή με τα προσωπικά της καθώς καμία από τις θυελλώδεις σχέσεις της δεν οδήγησε ποτέ στα σκαλιά της εκκλησίας. Ο Robert De Niro και ο Vladislav Doronin είναι δύο από τους πιο γνωστούς άντρες που στάθηκαν επάξια στο δίμετρο κορμί της.
Η ζωή της 44χρονης αντισυμβατικής κυρίας Campbell δεν ήταν πάντα εύκολη καθώς συμπεριελάμβανε διαφόρων ειδών μπελάδες που όμως έμαθε να ξεπερνάει με τον δικό της άλλοτε κομψό και άλλοτε ατίθασο τρόπο.
Για τα γενέθλιά της επιλέξαμε κάποιες καταθέσεις ψυχής που έχει κάνει κατά καιρούς σε διάφορες συνεντεύξεις της. Έτσι, για να μπούμε για λίγο στα ψηλοτάκουνα παπούτσια της:
«Ο θυμός είναι συναίσθημα με βαθύτερα αίτια… και για εμένα βασίζεται στο τρίπτυχο,ανασφάλεια, αυτογνωσία και μοναξιά»
«Όταν πήγα για πρώτη φορά στον οίκο Yves Saint Laurent δεν γνώριζα τίποτα. Ρώτησα τις πραγματικές ντίβες της πασαρέλας, Katoucha και Dalma, να μου δείξουν. Ποτέ δεν φοβήθηκα ούτε ντράπηκα να ζητήσω βοήθεια»
«Δεν νομίζω ότι γεννήθηκα όμορφη. Νομίζω απλά πως γεννήθηκα εγώ, η Naomi»
«Δουλεύω σκληρά σε όλη μου τη ζωή και αξίζω κάθε cent που έχω πάρει»
«Πρέπει να κάνει κανείς λάθη διότι έτσι μαθαίνει. Καλώς ή κακώς έτσι λειτουργεί ο κόσμος».
 Aπό το instyle.gr

Στέφανος Κορκολής και Αντώνης Μιτζέλος πρώτη φορά μαζί .


Ο Στέφανος Κορκολής και ο Αντώνης Μιτζέλος, δύο αγαπημένοι,σύγχρονοι Έλληνεςσυνθέτες, αναγνωρισμένοι σολίστες υψηλού επιπέδου δεξιοτεχνίας, συναντιούνται πρώτη φορά επί σκηνής για να παρουσιάσουν από κοινού μεγάλες στιγμές από το έργο τους και τα 30 χρόνια παράλληλης καλλιτεχνικής δημιουργίας:

 Στέφανος Κορκολής: έχει συνθέσει έργα και μπαλάντες που θεωρούνται πλέον «κλασικά» και έχει αναγνωριστεί ως ένας από τους κορυφαίους Έλληνες πιανίστες, σε διεθνές επίπεδο. 


…για μία μοναδική  παράσταση στην Αθήνα
Ρυθμός Stage, Παρασκευή 23 Μαΐου, 22.30

 

Αντώνης Μιτζέλος: αυθεντική rock personna από την εποχή των θρυλικών ΤΕΡΜΙΤΩΝ, επηρέασε χαρακτηριστικά την μουσική της γενιάς του, τις επόμενες και συνεχίζει…

 

Οι δύο τους, έχοντας χτίσει τον δικό τους προσωπικό ήχο και έχοντας συνθέσει χιλιάδες (κυριολεκτικά!) τραγούδια, αναγνωρισμένα και αγαπημένα σε Ελλάδα και εξωτερικό, ανακαλύπτουν ως σημείο συνάντησης τόσο τις μουσικές συνθέσεις τους όσο και την κοινή τους, άνευ όρων αφοσίωση στην μουσική, κλασική, pop και rock, αλλά και στην ερμηνευτική δύναμη των οργάνων τους, στο πιάνο και την κιθάρα. Με δυναμική διάθεση και επιθυμία για ανατροπή σε αυτό που ήδη γνωρίζουμε και έχουμε ακούσει, προτείνουν ένα πρόγραμμα όπου θα ερμηνεύσουν και θα αυτοσχεδιάσουν πάνω στα δικά τους κομμάτια αλλά και σε άλλα από το διεθνές ρεπερτόριο, χωρίς ετικέτες, καταρρίπτοντας  το φράγμα μεταξύ ροκ και κλασικού, μοντέρνου και διαχρονικού, ατμοσφαιρικού και εκρηκτικού, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία.


Μαζί τους η νέα ταλαντούχα τραγουδίστρια Σοφία Μανουσάκη, η οποία παρά το νεαρό της ηλικίας της εντυπωσιάζει με την ωριμότητα της φωνής της και την δύναμη της ερμηνείας της. Την Σοφία ξεχώρισε ο Στέφανος Κορκολής πριν από λίγο καιρό και της εμπιστεύτηκε τραγούδια του που έχουν ερμηνεύσει μεγάλες Ελληνίδες τραγουδίστριες (Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Δήμητρα Γαλάνη κ.ά.) καθώς και την νέα δισκογραφική του δουλειά που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Τους συνοδεύουν οι μουσικοί Δημήτης Μπέλλος (keyboards), Βαγγέλης Παπαχριστόπουλος (ντραμς) και Κωστής Πυρένης (ηλεκτρική κιθαρά).

 

Ρυθμός Stage

Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη

Τηλέφωνο: 210 9750060


Ώρα έναρξης: 22.30

Είσοδος: 12€ (με μπύρα ή κρασί)

Διάλεξη με θέμα «Η Κατάκτηση του Διαστήματος: Ματιά στο μέλλον»



Διάλεξη  με θέμα «Η Κατάκτηση του Διαστήματος: Ματιά στο μέλλον»
από τον κ. Ξενοφώντα Μουσά
& αστροπαρατήρηση από το Αίθριο του «Ελληνικού Κόσμου»
Παρασκευή 30 Μαϊου

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα διάλεξη με θέμα τα τρέχοντα και μελλοντικά διαπλανητικά ταξίδια, θα πραγματοποιήσει ο κ. Ξενοφών Μουσάς, Καθηγητής Φυσικής Διαστήματος,  Διευθυντής Εργαστηρίου Αστροφυσικής και Διευθυντής  του Πανεπιστημιακού Αστεροσκοπείου του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στον «Ελληνικό Κόσμο» την Παρασκευή 30 Μαϊου και ώρα 19:00.  H διάλεξη με τίτλο «Η Κατάκτηση του Διαστήματος: Ματιά στο μέλλον»  που θα συνδυαστεί με βραδιά αστροπαρατήρησης σε συνεργασία με το Αστεροσκοπείο Αθηνών,  διοργανώνεται από τον «Ελληνικό Κόσμο» στο πλαίσιο της έκθεσης «Η κατάκτηση του διαστήματος» από το Αμερικανικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Νέας Υόρκης. 
Στο πλαίσιο της διάλεξης θα τεθούν και θα απαντηθούν τα πιο καίρια ερωτήματα για τον άνθρωπο και το διάστημα:  Πώς η ανθρωπότητα θα κατακτήσει τον Κόσμο; Γιατί ενδιαφερόμαστε για το διάστημα και την κατάκτησή του; Γιατί να πάμε στη Σελήνη και στον Άρη; Μπορούμε να επιτύχουμε την κατάκτηση των πλανητών και του διαστρικού χώρου; Σε ποιους πλανήτες μπορούμε να πάμε;
Μεταξύ άλλων ο κ. Μουσάς θα  μιλήσει για τα τρέχοντα επιτεύγματα και μελλοντικά σχέδια για τα διαπλανητικά ταξίδια, τους λόγους και τις τεχνικές τους, τη βαρυτική σφεντόνα, τις επανδρωμένες και ρομποτικές διαστημικές αποστολές και τις επιστημονικές βάσεις στη Σελήνη, τον Άρη και  άλλους πλανήτες. Μιλώντας για τα διαστρικά ταξίδια, θα αναλύσει τα όρια ταχύτητας, τους χρονικούς περιορισμούς, τις οικονομικές δυσκολίες, τα ενεργειακά όρια, τα ψυχολογικά και ηθικά προβλήματα και  τις νέες μέθοδους προώθησης και διαβίωσης
Μετά το τέλος της διάλεξης θα ακολουθήσει  παρατήρηση του ουρανού με τηλεσκόπια στο Αίθριο του «Ελληνικού Κόσμου» υπό την καθοδήγηση μελών αστρονομικών ενώσεων. Θα παρατηρηθούν ουράνια αντικείμενα όπως η Σελήνη, ο Δίας και ο Άρης.


Βιογραφικό κ. Δ. Μουσά
Ο κ. Ξενοφών Διονυσίου Μουσάς, αστρονόμος, καθηγητής Φυσικής Διαστήματος και  Διευθυντής του Πανεπιστημιακού Αστεροσκοπείου Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, είναι πρωταγωνιστής της μελέτης του Μηχανισμού των Αντικυθήρων. Εργάζεται ερευνητικά σε θέματα κοσμικής ακτινοβολίας, διαστήματος, πλανητών και Ηλίου και χάους. Εχει λάβει μια σειρά από βραβεία  όπως NASA, 2009, American Geophysical Union, 2000 και έχει δημοσιεύσει 100 επιστημονικά άρθρα, εκατοντάδες λήμματα (Εγκυκλοπαίδεια Εκδοτικής Αθηνών),  βιβλίο Διαστημικής Φυσικής στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο το 2003 αλλά και το βιβλίο Μηχανισμός των Αντικυθήρων της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών το 2011/2012. Επέβλεψε είκοσι διδακτορικά, δεκάδες μεταπτυχιακά, διακόσιες πτυχιακές. Έχει συμμετάσχει σε πολλαπλές εκθέσεις σε NASA, UNESCO, Παιδικό Μουσείο Μανχάταν, Βιβλιοθήκη Αλεξανδρείας, Γουσταβιανό Μουσείο Ουψάλας, Πολωνία, Istituto Veneto di Scienze, Lettere ed Arti, Μόναχο, Σλοβακία, Ενωμένο Βασίλειο, Πορτογαλία, Αλγερία, Ελληνικά Σχολεία-Πανεπιστήμια.

 30 Μαΐου 2014
Έναρξη: 19:00
Αίθουσα Ιφιγένεια
Είσοδος ελεύθερη


Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»
Πειραιώς 254, Ταύρος
Τηλ. 212 254 0000

ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ

Γλυκερία :Το καλοκαιρινό συναυλιακό της δρομολόγιο

 
 Μια ολόκληρη μουσική ιστορία κουβαλάει στην καλλιτεχνική της πορεία η Γλυκερία . 
Μοναδικές δισκογραφικές δουλειές με διαχρονικά λατρεμένα τραγούδια . 
Συναυλίες εντός και εκτός Ελληνικών συνόρων  και παραστάσεις σε μουσικούς χώρους που πάντα ξεχωρίζουν και πάνω από όλα η αγάπη της για το καλό Ελληνικό τραγούδι .
Η Γλυκερία λοιπόν ξεκίνησε το καλοκαιρινό της συναυλικαό δρομολόγιο στις  17/5 από το Αγρίνιο  παρέα  με το νέο τραγουδιστή Β. Προδρόμου 
 Επίσης το φετινό Καλοκαίρι παρουσιάζει και ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα με Σμυρνέικα, Παραδοσιακά/Ρεμπέτικα τραγούδια, πλαισιωμένη από τον Βασίλη Σαλέα ή την Αρετή Κετιμέ ή την Dilec Koc.

Μέχρι στιγμής το πρόγραμμα των εμφανίσεων είναι :


Παρασκευή 4 Ιουλίου Λευκωσία, Κύπρος (Αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη με Δημήτρη Μπάση, Σοφία Παπάζογλου και Δώρο Δημοσθένους)
Δευτέρα 14 Ιουλίου συμμετοχή στη συναυλία των Ιmam Baildi  στο Θέατρο Βράχων
Σάββατο 19 Ιουλίου Βελβεντό Κοζάνης (με τον Βασίλη Σαλέα)
Παρασκευή 25 Ιουλίου Κήποι Μεγάρου Μουσικής Αθηνών
Σάββατο 9 Αυγούστου Αρχαία Ολυμπία
Δευτέρα 11 Αυγούστου Νεμέα (με τον Βασίλη Σαλέα)
Τετάρτη 01 Οκτωβρίου Ηρώδειο, Αφιέρωμα στον Μάριο Τοκα, Μαζί με τον Γιώργο Νταλάρα, τον Γιάννη Κότσιρα κ.α.

Το πρώτο Φεστιβάλ "Ρίζα στην Πρίζα".


Ένα διαφορετικό μουσικό φεστιβάλ με επίκεντρο την ελληνική μουσική. Το πρώτο Φεστιβάλ "Ρίζα στην Πρίζα".
Σχήματα και καλλιτέχνες απ' όλη την Ελλάδα θα παρουσιάσουν το καινούριο δημιουργικό υλικό τους και θα διασκευάσουν παραδοσιακά και παλιά αστικά τραγούδια, βάζοντάς τα στην πρίζα! Μεταδίδοντας έτσι, την ανάγκη πηγαίας δημιουργίας,
όπως αυτή αναδύεται από τις ανάγκες του τόπου και του χρόνου.Ένα φεστιβάλ που συνδέει το παλιό με το νέο, θυμίζοντας μας να μην ξεχνάμε τις ρίζες μας, αλλά να εκμεταλλευόμαστε τη δημιουργικότητα που μας κληρονόμησαν.
Το φεστιβάλ θα κάνει στάση σε πολλά μέρη της Ελλάδας, απ’ όπου θα αφουγκράζεται τις εκάστοτε τοπικές μελωδίες.

Πέμπτη 22 Μαΐου
• Ρεμπετιέν
• Κάτω από το δέντρο
• Παραδοξόνια
• Παν Καπερνέκα

Παρασκευή 23 Μαΐου
• Τζουράν Τζουράν
• Ελελεύ
• Βόμβοι
• Κρίστη Στασινοπούλου & Στάθης Καλυβιώτης

Πέμπτη 22 και Παρασκευή 23 Μαΐου 2014
Ώρα 21.00
Είσοδος: 7 ευρώ / διήμερο 10 ευρώ


 ΤΗΛΕΦΩΝΟ 

 2108215469

Τα καλλιτεχνικά σχήματα στις πίστες της Λ. Ποσειδώνος

Ολοκληρώνεται σιγά σιγά το παζλ της νυχτερινής διασκέδασης στην παραλία Ποσειδώνος .
Από τις 16 Μαΐου ο Γιώργος Μαζωνάκης με την Πάολα  δίνουν το παρόν τους  στη " FANTASIA"
Τα στέκια λοιπόν με τα νέα σχήματα στη Ποσειδώνος είναι :

 " Frangelico" Χρήστος Χολίδης, Χρήστος, Μενιδιάτης, Ελένη Χατζίδου, Θανάσης Βασιλάκος.



 " Teatro" Γιάννης Πλούταρχος, Παντελής Παντελίδης, Ελισάβετ Σπανού κ.α




" ΘΕΑ" Πέγκυ Ζήνα , Νίκος Οικονομόπουλος.


" Fantasia" Γιώργος Μαζωνάκης-Πάολα


" Posidonio" Κωνσταντίνος Αργυρός, Ελεάνα Παπαϊωάννου, Νικηφόρος
  Φανή Αβραμίδου,  Πάρις,  JosephineHaris Mos και η Βαλένθια Διγενή



" Romeo" Νίκος Μακρόπουλος, Γιώργος Γιαννιάς .




" Γεύσεις του Μίνωα" στη Βούλα

Στη παρέα θα βάλουμε για τους καλοφαγάδες και  το νέο    Κρητικό ρακάδικο " Γεύσεις  του Μίνωα" στη πλατεία της Βούλας που καθημερνιά προσφέρει μοναδικές γεύσεις
 Τηλ :210 8990197

Γενική πρόγνωση καιρού για Πέμπτη 22-5-2014

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα, οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν πάνω από τα ορεινά και θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες στα ορεινά της Μακεδονίας, περιμένουμε την Πέμπτη 22 Μαΐου 2014.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 29 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 13 έως 30 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 14 έως 30 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 13 έως 31 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 17 έως 27 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στις Κυκλάδες και το Καρπάθιο σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς και το μεσημέρι σχεδόν μέτριοι.
Ηλιοφάνεια, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι στο Σαρωνικό και μέτριοι έως ισχυροί στο Νότιο Ευβοϊκό.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν πάνω από τα ορεινά και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.
meteo.gr

Νίκος Πορτοκάλογλου «ΛΙΜΑΝΙΑ ΞΕΝΑ» στο Κήπο του Μεγάρου


Την πρώτη συναυλία στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής εγκαινιάζουν φέτος ο
Νίκος Πορτοκάλογλου
και οι Φτερωτές Κιθάρες
 «ΛΙΜΑΝΙΑ ΞΕΝΑ»

 Στον πιο μουσικό κήπο της Αθήνας, τον κήπο του Μεγάρου Μουσικής, θα δώσει την πρώτη του μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία ο Νίκος Πορτοκάλογλου – μια συναυλία-γιορτή με όλα τα αγαπημένα του τραγούδια, μαζί με ένα αφιέρωμα στη νέα του δουλειά.

Παρασκευή 6 Ιουνίου, ώρα 9:00 μ.μ.
 
Την Παρασκευή 6 Ιουνίου ανοίγει ο φετινός κύκλος συναυλιών στον δροσερό κήπο του Μεγάρου με τον Νίκο Πορτοκάλογλου. Σ’ αυτή την καλοκαιρινή όαση της Αθήνας, χώρο συνάντησης και ψυχικής ανάτασης για όλους τους πολίτες της πόλης, ο Νίκος Πορτοκάλογλου θα μας ταξιδέψει σε «Λιμάνια ξένα», σε μια συναυλία εφ’ όλης της ύλης, με βασικό άξονα τον ήχο της ηλεκτρικής κιθάρας, παντρεύοντας το παρελθόν με το σήμερα της ελληνικής τραγουδοποιίας.
Στη διάρκεια του 2013 ο Νίκος Πορτοκάλογλου δούλεψε στο στούντιο για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, προσπαθώντας να μεταγράψει σε έναν δικό του σημερινό ήχο τα παραδοσιακά, μικρασιάτικα, ρεμπέτικα, λαϊκά και ελαφρά τραγούδια που αγαπάει.
Δημιούργησε ένα δίσκο-φόρο τιμής σε όλους αυτούς τους ανώνυμους και επώνυμους ιδιοφυείς δημιουργούς, στους οποίους χρωστάμε το ότι έχουμε ακόμη δική μας ταυτότητα και γλώσσα. Ήταν μια προσπάθεια που έγινε, όπως λέει και ο ίδιος: «για να μην εγκαταλείψουμε την παράδοσή μας στο ράφι ενός μουσείου, αλλά να κρατήσουμε τη σχέση μας μαζί της ζωντανή και σε αυτή την εποχή της δοκιμασίας που περνάμε, μια ματιά στο παρελθόν όχι για να νοσταλγήσουμε και να μεμψιμοιρήσουμε αλλά για να αντλήσουμε έμπνευση για το μέλλον».
Στον Κήπο του Μεγάρου, μαζί με τα δικά του αγαπημένα τραγούδια, θα παρουσιάσει και τη νέα του δουλειά με τίτλο «Λιμάνια Ξένα». Πρόκειται για τραγούδια των προγόνων και των δασκάλων του και ταυτόχρονα ένα αφιέρωμα στο αγαπημένο του όργανο, την κιθάρα.
Για τη ζωντανή παρουσίαση της δουλειάς του, ο Νίκος Πορτοκάλογλου δημιούργησε μια νέα μπάντα ταλαντούχων μουσικών, τις «Φτερωτές Κιθάρες», που τον συνοδεύουν και δίνουν πνοή τόσο στα νέα όσο και  και στα δικά του προσωπικά, γνωστά και αγαπημένα τραγούδια.

Πληροφορίες για το κοινό στο τηλέφωνο: 210 72.82.333
και στην ιστοσελίδα του Μεγάρου: www.megaron.gr

Επίσης:

Μαζωνάκης- Πλούταρχος στις πίστες της Αθήνας


Γιώργος Μαζωνάκης και Γιάννης Πλούταρχος δίνουν τo παρόν τους στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας.
 Ο πρώτος παρέα με την Πάολα στη " FANTASIA" και ο δεύτερος με τον Παντελή Παντελίδη στο " Teatrο"