Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Νίκος Βέρτης " Θέλω να με νιώσεις"

ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ
«ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΝΙΩΣΕΙΣ»
Μουσική: Δημήτρης Δέκος
Στίχοι: Ρένα Καμάρη

ΝΕΟ SINGLE & NEO VIDEO CLIP
Το πρώτο δείγμα από τις περσινές φαντασμαγορικές συναυλίες που θα κυκλοφορήσουν σύντομα σε live cd & dvd!


To «Θέλω Να Με Νιώσεις» είναι η τρυφερή και ατμοσφαιρική μπαλάντα που ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε ο δίσκος «Προτάσεις» και το τραγούδι που σιγοτραγουδούσε συγκινημένο το κοινό σε όλες τις πόλεις-σταθμούς της περσινής φαντασμαγορικής περιοδείας του αγαπημένου τραγουδιστή.

Το νέο single «Θέλω Να Με Νιώσεις» και το εξαιρετικής παραγωγής video clip που το συνοδεύει σε σκηνοθεσία του διάσημου Βούλγαρου σκηνοθέτη Luydmil Illarionov – Liusi, είναι το πρώτο δείγμα μιας ανεπανάληπτης δουλειάς, που δεν έχει ξαναγίνει στη χώρα μας, αφου οι εντυπωσιακές εικόνες και ο άψογος ήχος από τις sold-out συναυλίες του καλλιτέχνη, που μάγεψαν χιλιάδες κόσμο σε όλη την Ελλάδα, θα κυκλοφορήσουν τον Ιουνιο σε ένα ολοκληρωμένο live DVD και live CD από την Cobalt Music.

 Δείτε ΕΔΩ το βίντεο :



Το single «Θέλω να με Νιώσεις» και το άλμπουμ «Προτάσεις» του Νίκου Βέρτη κυκλοφορούν από την Cobalt Music.
 

O Σωκράτης Μάλαμας ξεκινάει από το Θέταρο Βράχων

Από το Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη ξεκινάει το καλοκαιρινό μουσικό του ταξίδι στις 25 Ιουνίου ο Σωκράτης Μάλαμας.

Στα πλαίσια του Φεστιβάλ «Στη σκιά των βράχων», ο Σωκράτης Μάλαμας θα περιπλανηθεί με τον δικό του αυθεντικό τρόπο σε μουσικά σταυροδρόμια, όπου συναντώνται η Ανατολή κι η Δύση, τα λαϊκά με τα ροκ ακούσματα.
Αυθεντικός και πηγαίος όπως πάντα, ο Σωκράτης Μάλαμας ξέρει να δημιουργεί συναυλίες που θυμίζουν σε ένταση, ρυθμό και συναίσθημα ρoκ live, ρεμπέτικες βραδιές αυθεντικών μαστόρων της μουσικής, αυθόρμητα γλέντια παρέας.

Ο Σωκράτης Μάλαμας έρχεται στον Βύρωνα με πολλά κέφια και με έναν ολοκαίνουργιο δίσκο, τον «Χάρτη». Τα νέα τραγούδια πατούν σε δρόμους λαϊκούς, αλλά περνούν μέσα από ηλεκτρικά μονοπάτια με οδηγό τις ερωτικές μπαλάντες και τον κοινωνικό στίχο να παραμονεύει υπόγειος και δυνατός.

Πρόγραμμα Συναυλιών - Καλοκαίρι 2014
Ιούνιος

Τετάρτη 25 Ιουνίου. Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη», Βύρωνας

Ιούλιος

Τετάρτη 2 Ιουλίου. Θεσσαλονίκη, Στρατόπεδο Κόδρα
Κυριακή 6 Ιουλίου. Πτολεμαΐδα, Οικισμός Καρδιάς
Σάββατο 19 Ιουλίου. Κυριάκι Βοιωτίας , Μουσικό Φεστιβάλ Δάσους ¨Αρβανίτσας¨
Παρασκευή 25 Ιουλίου. Παρανέστι Δράμας, Forestis
Δευτέρα 28 Ιουλίου. Πειραιάς, Βεάκειο Θέατρο

Αύγουστος

Σάββατο 9 Αυγούστου. Σάμος, Ireon Music Festival
Δευτέρα 11 Αυγούστου. Λευκάδα, Ανοιχτό Θέατρο Λευκάδας
Πέμπτη 14 Αυγούστου. Εύβοια, Δημοτικό σχολείο Αγίου Γεωργίου Αυλωναρίου
Σάββατο 16 Αυγούστου. Κόνιτσα, Πέτρινο Γεφύρι ποταμού Αώου

Σεπτέμβριος

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου. Τεχνόπολις Γκάζι

Η Κάτια Δανδουλάκη ξεκινάει από τους Δελφούς


Η  Kάτια Δανδουλάκη   ξεκινάει τον Ιούλιο (9/7) από τους Δελφούς την καλοκαιρινή περιοδεία της με την κωμωδία «Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε». 
 Οι Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας υπογράφουν τη διασκευή αυτής μαύρης κωμωδίας που είναι βασισμένη στο κλασικό θρίλερ «Παγίδα» του Ρομπέρ Τομά.
Η παράσταση «Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε», αφού παρουσιάστηκε τη χειμερινή σεζόν στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη, θα ταξιδέψει τώρα σε διάφορα εγχώρια θεατρικά φεστιβάλ. Στη σύνθεση του θιάσου έχουμε κάποιες μικρές αλλαγές αφού προστίθενται οι Θάνος Καλλιώρας και Πρόδρομος Τοσουνίδης.
Το έργο διαδραματίζεται στα μέσα της δεκαετίας του 50 σε ένα ορεινό θέρετρο στην Γαλλία. H Κατρίν (Κάτια Δανδουλάκη) δηλώνει στην αστυνομία την εξαφάνιση του άντρα της. Μετά τρεις μέρες απουσίας του συζύγου έρχεται στο σπίτι της ο αστυνομικός επιθεωρητής (Τάσος Χαλκιάς) να της ανακοινώσει ότι οι έρευνές του απέβησαν άκαρπες. Και τότε ξαφνικά έρχεται στο σπίτι ο εξαφανισμένος σύζυγος (Αλέξανδρος Αντωνόπουλος). Αλλά η Κατρίν δεν τον αναγνωρίζει…
Διασκευή και σκηνοθεσία Θανάσης Παπαθανασίου-Μιχάλης Ρέππας. Σκηνικά: Μαίρη Τσαγκάρη, κοστούμια ‘Εβελυν Σιούπη, φωτισμοί Κατερίνα Μαραγκουδάκη. Παίζουν: Κάτια Δανδουλάκη,  Τάσος Χαλκιάς, Θάνος Καλλιώρας, Τζόϋς Ευείδη, Ελένη Κρίτα, Πρόδρομος Τοσουνίδης.

DREAM FESTIVAL MEDUSA 2014 στην Ερέτρια

DREAM FESTIVAL MEDUSA 2014

Τετάρτη 16 Ιουλίου – Κυριακή 20 Ιουλίου
Νησί των Ονείρων – Ερέτρια Ευβοίας

5 μέρες, 20 δράσεις, χιλιάδες κόσμου

Κεντρική συναυλία: ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ

Το καλοκαίρι είναι η κατεξοχήν εποχή του χρόνου που η διάθεσή μας αναζητά ήλιο & θάλασσα. Πρωταγωνιστές από τη μια άκρη της Ελλάδας έως την άλλη είναι η μουσική, τα βραδινά δροσερά πάρτυ και γενικά οι διάφορες καλοκαιρινές δραστηριότητες.

Στην Ερέτρια, στην πιο όμορφη και ιδιαίτερη γωνιά της, στο «Νησί των Ονείρων», η μουσική, η τέχνη και οι εναλλακτικές δραστηριότητες βρίσκουν για 4η συνεχή χρονιά φιλόξενο καταφύγιο, σ’ ένα πευκόφυτο νησί στην αγκαλιά του Ευβοϊκού κόλπου. Ιδανικό σκηνικό για ένα 5ήμερο στην καρδιά του καλοκαιριού, γεμάτο ψυχαγωγία και δράσεις, που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και τα γούστα.

Φέτος, το Φεστιβάλ «Μέδουσα» οικειοποιείται και επίσημα το χώρο που το φιλοξενεί και μετονομάζεται σε Dream Festival Medousa 2014”, παραπέμποντας στο στοιχείο της απόδρασης που υπόσχεται, αφού ο επισκέπτης μπορεί να συνδυάσει μια μίνι απόδραση από τα καθιερωμένα με τη γνωριμία του μ’ ένα Φεστιβάλ … όνειρο!


Τα
 highlights του Φεστιβάλ:

Τετάρτη 16/7: Ποδηλατοβόλτα «Γνωρίζοντας την Αρχαία Ερέτρια»
Πέμπτη 17/7:       Προβολή Κινηματογραφικής Ταινίας – Θερινό σινεμά
Παρασκευή 18/7: Θεατρική Παράσταση «Τρωάδες» του Ευρυπίδη
Σάββατο 19/7:     Συναυλία Γιάννη Χαρούλη
Κυριακή 20/7:    beach party με τον Sugar Boy


Το Φεστιβάλ στο σύνολό του περιλαμβάνει
 πολλές και ποικίλες δραστηριότητες & παράλληλες δράσεις,
που λαμβάνουν χώρα από το πρωί στις 10.00 έως αργά το βράδυ:

  • Παιδικό Φεστιβάλ: Επιδείξεις Karate, Αναρρίχηση, δημιουργικά εργαστήρια.
  • Fitness corner: Επιδείξεις Ζumba, Δωρεάν μαθήματα Aqua Pilates
  • Μουσικοθεατρικές & χορευτικές παραστάσεις
  • Μηχανοκίνητες επιδείξεις 4χ4
  • Οικογιορτές/εκθέσεις από παραγωγούς-δημιουργούς χειροποίητων αντικειμένων,
  • κοσμημάτων & οικολογικών προϊόντων
  • Beach party
  • Beach bar που θα λειτουργεί όλη τη μέρα, με καφέ, ποτά, snacks και cocktails
    Αποκορύφωμα του Φεστιβάλ, η κεντρική συναυλία το
     Σάββατο 19/7, με τον Γιάννη Χαρούλη να ερμηνεύει δίπλα στη θάλασσα, στην ίδια σκηνή που εμφανίστηκαν τις προηγούμενες χρονιές οι Ελευθερία Αρβανιτάκη, Σωκράτης Μάλαμας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Κίτρινα Ποδήλατα και Τάνια Κικίδη.

Ας σημειωθεί ότι ειδικά για τους επισκέπτες του Φεστιβάλ, θα ισχύουν προνομιακές τιμές για τη διαμονή στα ξενοδοχεία της Ερέτριας, ενώ έχει προβλεφθεί να προγραμματιστούν έξτρα δρομολόγια με το καράβι από Ερέτρια προς Ωρωπό, για την επιστροφή του κοινού, μετά τη συναυλία του Γιάννη Χαρούλη, το Σάββατο 19/7.