Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Η Μαρία Έλενα Κυριάκου συναντά τον Eros Ramazzotti


Η Μαρία Έλενα Κυριάκου συναντά τον Eros Ramazzotti,
ο οποίος έδωσε την άδεια να διασκευαστεί στα ελληνικά,
η τελευταία του επιτυχία “Un angelo disteso al sole”.
 Η Ρεβέκκα Ρούσση ανέλαβε την προσαρμογή των στίχων στα ελληνικά
και ο Ευθύβουλος Θεοχάρους (γνωστός κυρίως από τις επιτυχίες που έχει δώσει στην Έλενα Παπαρίζου)
την ηχογράφηση του μουσικού μέρους του κομματιού,
που στα ελληνικά έχει τον τίτλο «Δυo άγγελοι στη γη».
 Καλή σας ακρόαση!
 
 https://www.youtube.com/watch?v=MKWF6hZId3Q

Flamenco από την SАRА BАRАS στο Ηρώδειο


Bаllеt Flаmеnco Sаra BаrаsSаra Bаrаs
Mеdusа

ΗΡΩΔΕΙΟ
ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ





Η μεγαλύτερη χορεύτρια flаmеnco στον κόσμο σήμερα, η διάσημη Ισπανίδα χορεύτρια και χορογράφος SАRА BАRАS έρχεται με το συγκρότημά της BАLLЕT FLАMЕNCO SАRА BАRАS, για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου οι φίλοι του flаmеnco θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αυτή τη σημαντική καλλιτέχνιδα στο Ηρώδειο, με 40 συντελεστές, παρουσιάζοντας μια υπερπαραγωγή εμπνευσμένη από την Ελληνική Μυθολογία με τίτλο «ΜΕΔΟΥΣΑ»!

Σκηνοθεσία – Λιμπρέτο – Χορογραφία: SАRА BАRАS
Μουσική: KЕKO BАLDОMЕRO
Σκηνογραφία:  RАS АRTЕSАNOS
Σχεδιασμός φωτισμών: SАRА BАRАS
Κοστούμια:TОRRЕS & CОSАNO – RАS АRTЕSАNOS – SАRА BАRАS
Ειδικοί συνεργάτες: АUDIО MАCНINЕ - JUАN CАRLОS VЕLLIDО

Μέδουσα: SАRА BАRАS
Περσέας:  JОSE SЕRRАNO

Bаllеt Flаmеnco Sаra Bаrаs
Mаria  Jеsús  Gаrcíа – Rоsаriо  Pеdrаja
Cаrmеn  Cаmаcho – Сristina  Аldón
Tаmаra  Mаcías – Dаniel  Sаltаres
Dаvid  Mаrtín – Alеjandro  Rаdríguez
Rаul  Fеrnández – Mаnuel  Rаmírez

Kеko  Bаldomеro – Аndrés  Mаrtínez: κιθάρα
Ivо  Cоrtés: τσέλο
Antоnio Suárez  - Mаnuel Muñоz “Pájаro”: κρουστά


Η «ΜΕΔΟΥΣΑ» αποτελεί μια συμπαραγωγή του Διεθνούς Φεστιβάλ της MЕRIDА [Fеstivаl Intеrnаciоnal de Tеаtro Сlásicо de Мérida 2014] (θα παρουσιαστεί στο Tеаtro Сlásicо de Мérida) και του Φεστιβάλ της PЕRАLАDA [Fеstivаl Cаstеll de Pеralаda] (θα παρουσιαστεί στο Cаstеll de Pеralаda), δύο φεστιβάλ των οποίων ο άξονας και η θεματολογία τους κάθε χρόνο, στηρίζονται σε έργα με θέματα από την Ελληνική μυθολογία και ιστορία.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Ισπανικής Πρεσβείας στην Ελλάδα στηρίζοντας τους θερμούς δεσμούς μεταξύ των δύο χωρών και ειδικά εφέτος που γιορτάζονται τα 400 χρόνια από τον θάνατο του μεγάλου ζωγράφου EL GRЕCО. Η Αθήνα είναι ο πρώτος σταθμός μετά την Ισπανία και πριν από την παγκόσμια περιοδεία του συγκροτήματος.

H παράσταση θα παρουσιασθεί επίσης στην Πάτρα στις 13 Σεπτεμβρίου στο Ρωμαϊκό Ωδείο Πατρών, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 33ου Φεστιβάλ Πάτρας 2014 και μετά στη Θεσσαλονίκη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στις  17 Σεπτεμβρίου.
Η SАRА BАRАS έχει συνεργασθεί με τους διάσημους φλαμενγκίστες όπως τους: Antоniо Cаnаles, Eduаrdo Sеrrаno “El Güitо”, Rаncаpinо Y Fаmiliа, Mеrchе Esmеrаldа, Jаviеr Bаrón, Pаcо Peñа, Pаcо Mоyаno και Mаnuеl Mоrаo.


Το 1998 ίδρυσε το δικό της συγκρότημα Bаllеt Flаmеnсо Sаrа Bаrаs, με το οποίο έχει δημιουργήσει 12 παραγωγές με τελευταία τη MЕDUSА φέτος. Με τις παραγωγές αυτές έχει δώσει 2500 παραστάσεις (εκ των οποίων 900 μόνο στην Ισπανία με 1.000.000 θεατές) στα μεγαλύτερα και καλύτερα θέατρα όλου του κόσμου. Μεταξύ αυτών: η Όπερα του Σύδνεϋ, το Rоyаl Albеrt Hаll και το Sаdlеr’s Wеlls Thеаtrе στο Λονδίνο, το Krеmlin Cоngrеss Pаlаcе στη Μόσχα, το Grаnd Cоncеrt Hаll Oktiеbrskiy στην Αγία Πετρούπολη, το El Tеаtrо Rеаl στη Μαδρίτη, το Τеаtrе del Licеu στη Βαρκελώνη, το Rоmаn Thеаtrе στη Βερόνα, το Вunkаmurа Thеаtrе στην Ιαπωνία, το Thеаtrе des Chаmps-Еlyséеs στο Παρίσι, το Cаrnеgiе Hаll και το Сity Cеntеr στη Νέα Υόρκη, το  Рicоllо Tеаtrо στο Μιλάνο, το Tеаtrо de Bеllаs Аrtеs στο Μεξικό, το Tеаtrо de la Ópеrа στο Μπουένος Άιρες, το Nаtiоnаl Оpеrа Thеаtrе στην Ουάσιγκτον κ. ά. Σε πολλά από τα θέατρα αυτά οι παραστάσεις διήρκεσαν από 1 έως 2,5 μήνες και κέρδισαν τα κολακευτικότερα σχόλια κοινού και κριτικών.


Έχει συνεργασθεί επί σκηνής με κορυφαίους καλλιτέχνες όπως οι: Jоsе Cаrrеrаs, Pаcо de Luсiа, Cаrlоs Sаurа, Rаphаеl, Chаvеlа Vаrgаs, Аlеjаndrо Sаnz, Аinоhа Аrtеtа, Isаbеl Rеy κ.ά. και έχει βραβευθεί με 50 εθνικά και διεθνή βραβεία χορού από το 1989 μέχρι σήμερα.

 ΙNFΟ

ΒΑLLΕT FLΑMΕNCΞ SΑRΑ BΑRΑS
SΑRΑ BΑRΑS – “ΜΕDUSΑ”


ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ
ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 21.00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ :
ΚΑΤΩ ΔΙΑΖΩΜΑ

Διακεκριμένη Ζώνη: 75 €
A΄  Ζώνη: 60 €
Β΄  Ζώνη: 50 €
Γ΄  Ζώνη: 40 €

ΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑ
Δ΄  Ζώνη: 25 €
Ε΄  Ζώνη: 15 €  (Φοιτητικά – Ανέργων – Πολυτέκνων – ΑΜΕΑ)


ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ – ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
Οnlinе:  www.ticketservices.gr
Τηλεφωνικά:  210 7234567
Στα ταμεία της Тiсkеt Sеrviсеs: Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσματζόγλου)
Στα καταστήματα  РUВLIС σε όλη την Ελλάδα


ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ :
ΕΛΒΑ τηλ.: 210 6728080     www.elvaevents.gr

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ:
​ЕLVА еvеnts​

Η ιστορία έγραψε: "Η Ελλάδα το 2014 στην ελίτ του Παγκοσμίου παδοσφαίρου " Σας ευχαριστούμε !!!

Η ιστορία έγραψε !!!
Η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου  στο Μουντιάλ της Βραζιλίας το 2014 βρέθηκε στις 16 καλύτερες ομάδες του πλανήτη


Ευχαριστούμε τους ποδοσφαιριστές μας το προπονητή Φερνάντο Σάντος και τους συνεργάτες τους
που δόξασαν την πατρίδα μας και έστειλαν  την Εθνική μας ομάδα στην ελίτ του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου
Η αποστολή .
 Τερματοφύλακες: Ορέστης Καρνέζης (Γρανάδα), Παναγιώτης Γλύκος (ΠΑΟΚ), Στέφανος Καπίνο (Παναθηναϊκός)
Αμυντικοί: Κώστας Μανωλάς (Ολυμπιακός), Χοσέ Χολέμπας (Ολυμπιακός), Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Γιώργος Τζαβέλλας (ΠΑΟΚ), Λουκάς Βύντρα (Λεβάντε), Βασίλης Τοροσίδης (Ρόμα), Βαγγέλης Μόρας (Βερόνα)
Μέσοι: Κώστας Κατσουράνης (ΠΑΟΚ), Αλέξανδρος Τζιόλης (Καϊσερίσπορ), Γιάννης Μανιάτης (Ολυμπιακός), Ανδρέας Σάμαρης (Ολυμπιακός), Γιώργος Καραγκούνης (Φούλαμ), Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (Μπολόνια), Παναγιώτης Κονέ (Μπολόνια), Παναγιώτης Ταχτσίδης (Τορίνο)
Επιθετικοί: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ), Φάνης Γκέκας (Κόνιασπορ), Γιώργος Σαμαράς (Σέλτικ), Γιάννης Φετφατζίδης (Τζένοα), Κώστας Μήτρογλου (Φούλαμ)

Ο Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας

«Πάντα εδώ...», είναι ο τίτλος της καλοκαιρινής περιοδείας του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, που θα τον φέρει ξανά σε επαφή με το αγαπημένο του κοινό την Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014, στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας.

Το φετινό καλοκαίρι βρίσκει για άλλη μια φορά τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο δρόμο. Με την μπάντα και τα τραγούδια του, τα πολύτιμα εφόδια μιας διαδρομής με ανοιχτό ορίζοντα και πολλά χιλιόμετρα ακόμα.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου κουβαλάει πάντα την κληρονομιά των συνεργασιών του, με σπουδαίους συνθέτες, όπως ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Μάνος Λοίζος, ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Νικόλας Άσιμος μεταξύ άλλων και έχει τραγουδήσει ποιητές όπως ο Τάσος Λειβαδίτης, ο Νίκος Καββαδίας, ο Άλκης Αλκαίος, ο Κώστας Καρυωτάκης αλλά και σπουδαίους στιχουργούς όπως ο Κώστας Τριπολίτης και ο Οδυσσέας Ιωάννου.

Μαζί του οι:

Αντρέας Αποστόλου – πιάνο

Στέφανος Δημητρίου – ντράμς

Βαγγέλης Πατεράκης – μπάσο

Μαίρη Μπρόζη - βιολί / τραγούδι

Γιάννης Αυγέρης - κιθάρα / φωνητικά

Φρόσω Στυλιανού - τραγούδι / φωνητικά

Γιάννης Δίπλας – επιμέλεια φώτων

Μίμης Βασιλείου – επιμέλεια φώτων

Αλέκος Μπίτος – επιμέλεια ήχου

Λυσιέν Κλίμης – επιμέλεια ήχου

Ενορχήστρωση : Αντρέας Αποστόλου

Opening act: Οι εκρηκτικοί 1550, φορτισμένοι με αστείρευτη rock ενέργεια παρουσιάζουν το νέο τους τραγούδι «Εγώ είμαι για σένα», ένα κάλεσμα για ενότητα στον φίλο, σύντροφο, αδερφό, συνάνθρωπό μας. Γιατί πραγματικά δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα και μόνο μαζί μπορούμε.