Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

...νυχτερινή μελέτη στο " RΟMEO Summer"

Λευτέρης Πανταζής , Γιώργος Γιαννιάς και Βασιλική Νταντά όπως δείχνουν τα πράγματα έχουν κλέψει τις καρδιές των επωνύμων στο " RΟMEO Summer" 

Η Ελεονώρα Μελέτη λοιπόν  έκανε μια νυχτερινή βολτούλα από το γνωστό παραλιακό στέκι για να διασκεδάσει αλλά όπως δείχνει η ( φωτο) είπε και ένα τραγουδάκι με Λευτέρη και Γιώργο .
Σταθερή αξία πάντα  το " ROMEO Summer" για καλοκαιρινές νυχτερινές  αποδράσεις  μέχρι τα ξημερώματα .

Γιώργος Παπαδόπουλος και Κώστας Καραφώτης ξεχωρίζουν στη Θεσσαλονίκη


Γιώργος Παπαδόπουλος και Κώστας Καραφώτης έχουν κερδίσει τα τελευταία βράδια την αγάπη του κοινού της Θεσσαλονίκης με την ξεχωριστή παρουσία τους και τα όμορφα τραγούδια τους από την πίστα του " LIDO Live"

6ο Athens School Festival 2014 «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων


6ο Athens School Festival 2014
«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων
4 - 5 Ιουλίου 2014

«Κάνε τη διαφορά. Μίλα ΤΩΡΑ!»
Οι νέοι της Αθήνας πατάνε Γκάζι... ενάντια στην ενδοσχολική βία
Η «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας οργανώνουν το 6ο Athens School Festival 2014 με το σύνθημα «Κάνε τη διαφορά. Μίλα ΤΩΡΑ!»
Οι νέοι της πρωτεύουσας συμμετέχουν στο 6ο Athens School Festival 2014 και με τα τραγούδια τους στέκονται ενάντια στο φαινόμενο των καιρών, στο Bullying, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα ενάντια στο σχολικό εκφοβισμό και την ενδοσχολική βία.
22 σχολικές και φοιτητικές μπάντες ανεβαίνουν φέτος στο stage της Τεχνόπολης στο Γκάζι, χαρίζοντας μας ένα full power music διήμερο, την Παρασκευή 4 και το Σάββατο 5 Ιουλίου. Μαζί τους τα Ημισκούμπρια (4/7) και ο Ρους (5/7), που στηρίζουν αφιλοκερδώς με την παρουσία και τα τραγούδια τους την εκδήλωση.
Το φετινό φεστιβάλ πραγματοποιείται σε συνεργασία με το YouSmile.gr, τη διαδικτυακή πλατφόρμα εκπαίδευσης και ενημέρωσης του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Παρασκευή 4 Ιουλίου
PURPLE STRINGS
FM
SHUTTERS
BAZZINGA
SAVE SEX
VIOLENT CARTOONS
ACE OF HEAVEN
REPTILE
SIMPLEFAST
THE MOUND

Guest: ΗΜΙΣΚΟΥΜΠΡΙΑ
Σάββατο 5 Ιουλίου
JUNK BOX
GED
JAMESON
HE UNIQUES
INSIDE OUT
ROCKAMORA
EVAGELOS KDM
BOMBING THE AVENUE
CAFROCK ASSUS
RAISIN LEVEL
FACELESS MASS

Guest: ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΥΣ
Οργάνωση: Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας και «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων.

 Διεύθυνση: Πειραιώς 100 & Βουτάδων
Περιοχή: Γκάζι, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 -3475518, 210-3453548
Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός»,
 Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο»,
 Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση  «Φωταέριο»

Μανώλης Μητσιάς" Εσπερινοί Διάλογο" Ωδείο Ηρώδου του Αττικού


Μανώλης Μητσιάς
Εσπερινοί Διάλογοι
«Από τον Τσιτσάνη στο Χατζιδάκι»
Ωδείο Ηρώδου του Αττικού
Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών 2014
Τετάρτη, 2 Ιουλίου 2014
Συμμετέχει η Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης»
του Δήμου Πάτρας
Μουσικές μνήμες άφθαρτες στο χρόνο, θα ξυπνήσουν την Τετάρτη 2 Ιουλίου στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, σε μία εκρηκτική συνύπαρξη αριστουργημάτων της σύγχρονης Ελληνικής δημιουργίας, διαφορετικού μεν ύφους, που βρίσκουν όμως την απαιτούμενη αρμονία στο κοινό ήθος, την ποιότητα, την αισθητική, την αυθεντικότητα και την ομορφιά.
Ένας πρωτότυπος μουσικός διάλογος ανάμεσα σε δύο κορυφαίους αλλά και πολύ διαφορετικούς μεταξύ τους, Έλληνες δημιουργούς. Μία μελωδική συνομιλία μέσα από τα αξέχαστα τραγούδια τους, με όχημα την φωνή του Μανώλη Μητσιά. Τον σπουδαίο ερμηνευτή θα συνοδεύει επί σκηνής, μια ορχήστρα με ιδιαίτερο ήχο, η Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πάτρας.
Ένα πρωτοποριακό και εξαιρετικό πάντρεμα μεγάλων λαϊκών τραγουδιών του Βασίλη Τσιτσάνη όπως η Αχάριστη, η Συννεφιασμένη Κυριακή, ο Απόκληρος, το Σκαλοπάτι, η Αρχόντισσα, το Πέφτεις σε Λάθη, το Μπαξέ Τσιφλίκι, με τα έντεχνα και λυρικά ακούσματα του Μάνου Χατζιδάκι, την Αθανασία, το Νανούρισμα, το Μελαγχολικό εμβατήριο, το Κυκλαδίτικο, τον Τσάμικο, το Παραμύθι, τη Μικρή Ραλλού.
Ερμηνευμένα ιδανικά από τον μοναδικό Μανώλη Μητσιά, που είχε την τύχη να συνεργαστεί και με τους δύο αυτούς μεγάλους μας συνθέτες. Με τον Βασίλη Τσιτσάνη που του εμπιστεύτηκε ακόμη και την επέτειο των 40 χρόνων του και το Μάνο Χατζιδάκι που του πρόσφερε τις πρώτες εκτελέσεις σε σημαντικούς δίσκους, όπως η Αθανασία, ο Χειμωνιάτικος Ήλιος, της Γης το Χρυσάφι.
Ένα πρόγραμμα ανθολόγιο κλασικών πλέον ελληνικών τραγουδιών, που μοσχοβολάει Ελλάδα και προσκαλεί σε γιορτές αλλά και ξαφνικούς εσπερινούς. Μία ανάταση ψυχής, ένας διάλογος βγαλμένος απ' τα σωθικά και την καρδιά της πρόσφατης ιστορίας μας, που την αφηγούνται με τον μοναδικό μελωδικό τους τρόπο εναλλάξ-εκεί που σταματάει ο ένας, αρχίζει ο άλλος-δύο από τους πρώτους των πρώτων μας.
Ο αδιαμφισβήτητος Μάνος Χατζιδάκις και όπως χαρακτήριζε ο ίδιος τον Βασίλη Τσιτσάνη: «η Ελληνική μετεμψύχωση του Μπαχ, του Μπετόβεν και του Μότσαρτ».
Μία συναυλία με έργα υψηλής τέχνης, με συνθέσεις παγκόσμιας λάμψης, που αποδίδονται συγκλονιστικά από τα μαντολίνα, τις κιθάρες, τις μάντολες μίας εξαιρετικής ορχήστρας, που δομεί συνοδεύοντας την εξαίσια φωνή του Μητσιά, ένα μοναδικό ηχητικό σύμπαν.

 Ώρα έναρξης: 21.00
 Τιμές εισιτηρίων:  Ζώνη VIP: 40€
 Ζώνη Α: 35€
 Ζώνη Β: 30€
 Ζώνη Γ: 25€, 15€ (φοιτητικό)
 Άνω Διάζωμα: 15€, 10€ (φοιτητικό), 5€ (ανεργίας)
 ΑμεΑ: 5€
 Έναρξη προπώλησης: 11 Ιουνίου
 Προπώληση: Εισιτήρια για τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ μπορείτε να εξασφαλίσετε:
-Online με χρέωση πιστωτικής κάρτας στην ιστοσελίδα www.greekfestival.gr.
-Τηλεφωνικά με χρέωση πιστωτικής κάρτας στο 210.3272000 καθημερινά
(και Κυριακές) 9:00 - 21:00.

-Από τα Βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου, Καταστήματα Public και τα Βιβλιοπωλεία Ιανός
-Εκδοτήρια: Κεντρικά: Πανεπιστημίου 39 (εντός στοάς Πεσμαζόγλου)
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00-17:00, Σάββατο: 9:00-15:00

Ωδείο Ηρώδου Αττικού: Πεζόδρομος Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Μακρυγιάννη
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά: 9:00-14:00 και 18:00-21:00

Λοιποί χώροι: Εκδοτήρια εισιτηρίων λειτουργούν σε όλους τους χώρους των εκδηλώσεων και ανοίγουν δύο ώρες πριν την ώρα έναρξης των παραστάσεων.

Πέθανε η συγγραφέας Καίτη Οικονόμου

Υπήρξε μεταφράστρια της σειράς βιβλίων του Χάρι Πότερ

 
Η συγγραφέας και μεταφράστρια Καίτη Οικονόμου πέθανε τη Δευτέρα 30 Ιουνίου, όπως ανακοίνωσαν οι εκδόσεις «Ψυχογιός». Η ίδια έχασε τη μάχη με τον καρκίνο.

Τα βιβλία της Καίτης Οικονόμου ήταν αρκετά συχνά στις λίστες των ευπωλήτων και αγαπήθηκαν ιδιαιτέρως από εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστριες.

Στις εκδόσεις «Ψυχογιός» εξέδωσε τα μυθιστορήματά της «Λευκή ορχιδέα» (2010), «Το φθινόπωρο της μάγισσας» (2011), «Έρωτας πόλεμος» (2012) και «Η καρδιά θυμάται» (2013) που προσφάτως έλαβε και το Βραβείο Κοινού από τα καταστήματα Public στην κατηγορία των Μεγάλων Συγκινήσεων.  

Από τις εκδόσεις Ωκεανίδα κυκλοφόρησαν τα βιβλία της «Ο κήπος με τις μουριές» (2006), «Το σκουλαρίκι της τύχης» (2007), «Μου το είπε ένας άγγελος» (2008), «Δράκος στο χιόνι» (2009).

Η Καίτη Οικονόμου συνεργάστηκε, επίσης, με πολλούς εκδοτικούς οίκους ως μεταφράστρια. Στα δεκάδες έργα τα οποία μετέφρασε συγκαταλέγονται και εκείνα της αγαπημένης σειράς βιβλίων του «Χάρι Πότερ». 
Η κηδεία της θα τελεστεί την Τετάρτη 2 Ιουλίου στις 16:00 από το νεκροταφείο Αγίων Αναργύρων.
Πηγή : http://www.tovima.gr/culture/article/?aid=611292

Αποθέωση Παπασταθόπουλου Kαραγκούνη από τους Ιταλούς


Ειδικό αφιέρωμα σε ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στην Serie A, δεν καθιερώθηκαν, αλλά έλαμψαν στο φετινό Μουντιάλ έκανε η "Gazzeta dello Sport" . Ανάμεσά τους ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και ο Γιώργος Καραγκούνης.
  Η "Gazzeta dello Sport", η μεγαλύτερη αθλητική εφημερίδα της Ιταλίας, πραγηματοποίησε ειδικό αφιέρωμα σε παίκτες που την περίοδο που αγωνίζονταν στο ιταλικό πρωτάθλημα δεν κατάφεραν να διακριθούν, ωστόσο αυτήν τη στιγμή πραγματοποιούν εξαιρετικές εμφανίσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο.
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αποτελεί ένα τρανταχτό παράδειγμα καθώς -όπως σημειώνει το δημοσίευμα- "είχε απορριφθεί από εμάς. Μετά από μια τρομερή χρονιά στην Τζένοα, δεν τα πήγε αντίστοιχα καλά στη Μίλαν. Ωστόσο, στη Γερμανία και τη Ντόρντμουντ κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις, ενώ αποτελεί έναν από τους πυλώνες της άμυνας για την Ελλάδα".
Για τον Γιώργο Καραγκούνη αναφέρει ότι "ούτε η σημαία της Ελλάδας, ο Καραγκούνης, δεν εκτιμήθηκε από την Ίντερ. Αυτό έγινε από τη Φούλαμ".
Η λίστα των ποδοσφαιριστών συμπληρώνεται από τους Σέρχιο Ρομέρο, Φερνάντο Γκάγκο (Αργεντινή), Ζούλιο Σέζαρ (Βραζιλία), Πάμπλο Αρμέρο (Κολομβία), Μάικλ Μπράντλεϊ (ΗΠΑ), Γουέσλεϊ Σνάιντερ, Κλάας Γιαν Χούντελααρ (Ολλανδία) και Χάρις Σεφέροβιτς (Ελβετία).
Πηγή : http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/National-Greece/apothewsh-swkrath-apo-toys-italous.2875659.html

Αναρτήθηκαν οι βαθμολογίες των Πανελληνίων


Και ηλεκτρονικά τα αποτελέσματα

Τους βαθμούς που έγραψαν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις έχουν τη δυνατότητα να δουν οι υποψήφιοι για τα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ καθώς αυτοί αναρτήθηκαν στα Λύκεια όλης της χώρας.

Οι μαθητές, με αγωνία, στρέφονται στον υπολογισμό των μορίων τους για ένα καλύτερο μέλλον μέσα από την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση της χώρας.

Τα στατιστικά στοιχεία των βαθμολογιών, σε ό,τι αφορά τα ποσοστά των φετινών αριστούχων ανά μάθημα, αλλά και εκείνων των υποψηφίων που έγραψαν κάτω από τη βάση και όλα τα υπόλοιπα στατιστικά στοιχεία, θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες ημέρες. Σημειώνεται ότι οι υποψήφιοι μπορούν να δουν τις επιδόσεις τους και στο Internet.

Πιο συγκεκριμένα:

Οι βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων των ΓΕΛ (Γενικά Λύκεια) και των ΕΠΑΛ-Β' (στα κοινά με τα ΓΕΛ μαθήματα) θα αναρτηθούν την Τρίτη 1-7-2014 περί τις 13:00 μ.μ. σε όλα τα Λύκεια της χώρας.

Αντίστοιχα, οι βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων των ΕΠΑΛ-Α', καθώς και των ΕΠΑΛ-Β' (μαθήματα ειδικότητας) θα αναρτηθούν την Τετάρτη 2-7-2014 περί τις 13:00 μ.μ. σε όλα τα ΕΠΑΛ της χώρας.

Όλοι οι υποψήφιοι και των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ (ομάδες Α' και Β') θα μπορούν, μετά τις 13:00 μ.μ. της Τρίτης, να βρίσκουν τη βαθμολογία τους και στην ιστοσελίδαhttp://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Οι βαθμοί των ειδικών μαθημάτων αναμένεται να ανακοινωθούν στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Υπενθυμίζεται, ότι οι υποψήφιοι για τα ΤΕΦΑΑ, οι οποίοι συμμετείχαν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις, πρέπει μέχρι τις 4-7-2014 να έχουν ολοκληρώσει την εξέτασή τους στις πρακτικές δοκιμασίες (αγωνίσματα).

Τέλος, επισημαίνεται ότι μέχρι την Πέμπτη 3-7-2014 οι υποψήφιοι θα μπορούν να κάνουν μόνο πρόχειρα μηχανογραφικά δελτία (προσωρινή αποθήκευση).

Από την Πέμπτη 3-7-2014 έως τη Δευτέρα 14-7-2014 όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό τους δελτίο στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr
 newsbeast.gr

Θεοδωρίδου-Ρέμος -Παντελίδης στη " FANTASIA"

Στο νυχτερινό κέντρο Fantasia, όπου εμφανίζονται με επιτυχία ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Πάολα βρέθηκε η Νατάσα Θεοδωρίδου  και διασκέδασε μαζί με τους  καλούς της φίλους.
 Στην παρέα της βρίσκονταν, μεταξύ άλλων, ο Αντώνης Ρέμος, ο Παντελής Παντελίδης, η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης.




Η Μπιγιονσέ πιο ισχυρή σταρ του κόσμου

Στην κορυφή των πιο ισχυρών σταρ του κόσμου φιγουράρει η τραγουδίστρια της R&B, Μπιγιονσέ Νόουλς, σύμφωνα με τη λίστα του Forbes.
Η διάσημη τραγουδίστρια που έγινε κατά 115 εκατ. δολάρια πλουσιότερη πέρυσι, ακολουθείται από τον σύζυγό της, τον ράπερ Jay-Z που βρίσκεται στην έκτη θέση, έχοντας κερδίσει 60 εκατ. δολάρια.
Το ζευγάρι την περσινή χρονιά είχε ανακηρυχθεί το πιο ακριβοπληρωμένο από το Forbes, με αμφότερους να έχουν κερδίσει μαζί 95 εκατομμύρια δολάρια.
Για τη λίστα των 100 ισχυρών σταρ το Forbes λαμβάνει υπόψη επίσης και τη δημοφιλία των προσώπων, υπολογίζοντας τις αναφορές στο πρόσωπό τους μέσω του Τύπου, της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου, ενώ επίσης χρησιμοποιεί και ένα σύστημα που υπολογίζει τις αναρτήσεις σε 11 πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένων των Twitter, Facebook και YouTube.
Δεύτερος στη λίστα έρχεται ο μπασκετμπολίστας ΛεΜπρον Τζέιμς, ενώ στην τρίτη ο σταρ της χιπ χοπ Dr Dre, ο οποίος μαζί με τον μουσικό παραγωγό Jimmy Iovine ίδρυσαν την Beats Electronics, την κατασκευάστρια εταιρία ακουστικών και υπηρεσιών μουσικής παραγωγής το 2008.
Η Όπρα Γουίνφρεϊ που βρισκόταν πέρυσι στην κορυφή, φέτος περιορίστηκε στην τέταρτη θέση, με πέμπτη την Έλεν ντε Τζένσερις.
Το Forbes δημοσιεύει τη λίστα με τους 100 ισχυρότερους σταρ του πλανήτη τα τελευταία 15 χρόνια. Φέτος οι 13 από το Top 25 είναι από το χώρο της μουσικής, συμπεριλαμβανομένων και της Ριάνα (8η), Κέιτι Πέρι (9η) και Μάιλι Σάιρους (17η).
Νεοεισερχόμενοι στη λίστα είναι ο τραγουδιστής Μπρούνο Μαρς (13ος), Μπράντλεϊ Κούπερ (48ος), Μάθιου Μακόναχι (52ος) και Μπράιαν Κράνστον (88ος).
Οι δέκα κορυφαίοι
1. Μπιγιονσέ Νόουλς
2. ΛεΜπρόν Τζέιμς
3. Dr Dre
4. Όπρα Γουίνφρεϊ
5. Ελεν ντε Τζένερις
6. Jay-Z
7. Φλόιντ Μέιγουεδερ
8. Ριάνα
9. Κέιτι Πέρι
10. Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ
 

Ελισάβετ Σπανού: «Δεν ένιωσα ποτέ παρουσιάστρια"

Η Ελισάβετ Σπανού δηλώνει πως δεν νιώθει παρουσιάστρια. «Δεν ένιωσα ποτέ παρουσιάστρια. Ένιωθα, και ίσως γι' αυτό μπόρεσα να το κάνω και όλο αυτό στην τηλεόραση ως μέλος μιας παρέας. Το τραγούδι είναι το επάγγελμά μου και η μεγάλη μου αγάπη. Πρόσφατα δε, άλλαξα και δισκογραφική εταιρεία» τόνισε στο περιοδικό Celebrity.Μιλώντας για τις σχέσεις είπε: «Στις σχέσεις μου είμαι επίμονη, βιαστική, παρορμητική και ακραία ειλικρινής. Όλα αυτά έχουν θετικές και αρνητικές πλευρές. Είμαι, υπό συνθήκες, το καλύτερο ή το χειρότερο π
αιδί».