Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Πέγκυ Ζήνα ...........ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!!!!!!!

Γράφοντας ...........ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!!!!!!! στο προσωπικό της προφίλ στο FB η Πέγκυ Ζήνα ενημερώνει τους φίλους της ότι συνεχίζει τις εμφανίσεις της με το Νίκο Οικονομόπουλο στο παραλιακό " ΘΕΑ"

Φαίη Σκορδά Σας αγαπώ".

Η Φαίη Σκορδά καλημέρισε τους φίλους της στο twitter! Η παρουσιάστρια θέλησε και μέσω των social media να ευχαριστήσει τους τηλεθεατές.Η παρουσιάστρια έγραψε: "Τελευταία μέρα σήμερα. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη ακόμη μια φορά. Σας αγαπώ".

Γιώργος Νταλάρας: Ρεμπέτικο «Unplugged» στο Κήπο του Μεγάρου Μουσικής

Ο Γιώργος Νταλάρας παρουσιάζει τη Παρασκευή 4 Ιουλίου στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών την παράσταση Ρεμπέτικο «Unplugged», ένα μεγάλο μουσικό ταξίδι - αφιέρωμα στο ρεμπέτικο. Ένα είδος που ο Γιώργος Νταλάρας έχει προσεγγίσει όλα αυτά τα χρόνια με συνέπεια και γνώση. Γνώστης βαθύς της παράδοσης του ρεμπέτικου τραγουδιού, ο Γιώργος Νταλάρας του έδωσε νέα ώθηση, κάνοντας γνωστά τα διαχρονικά στοιχεία του είδους σε όλες τις ηλικίες στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Τα τραγούδια αυτά, όπως του Βαμβακάρη και του Τσιτσάνη, αλλά και μεγάλων Σμυρνιών συνθετών όπως ο Βαγγέλης Παπάζογλου ή συνθετών όπως ο Απόστολος Καλδάρας, ο Απόστολος Χατζηχρήστος, είναι τα κοσμήματα της μουσικής μας. 

Ο Γιώργος Νταλάρας θα βρίσκεται στη σκηνή στον Κήπο του Μεγάρου τραγουδιστής και μουσικός (κιθάρα, μπουζούκι, μπαγλαμά) με μια εξαιρετική ορχήστρα και δύο πολύ καλές τραγουδίστριες: την Ασπασία Στρατηγού, συνεργάτιδά του τα τελευταία χρόνια, και τη σχεδόν πρωτοεμφανιζόμενη Αθηνά Λαμπίρη, η οποία έχει εντρυφήσει στο ρεμπέτικο όχι μόνο ως ερμηνεύτρια, αλλά και ως μουσικός, μ’ έναν πολύ γοητευτικό δικό της τρόπο. Μαζί τους ο τραγουδιστής και μουσικός Βασίλης Κορακάκης, γιος του σπουδαίου λαϊκού συνθέτη Βαγγέλη Κορακάκη.
Ώρα έναρξης: 21:00
Τιμές: 10 ευρώ (τιμή προπώλησης) | 12 ευρώ (τιμή κατά την είσοδο)
Εισιτήρια προπωλούνται στα ταμεία του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και στα εκδοτήρια (Ομήρου 8), πληροφορίες - κρατήσεις: 210-7282333 & www.megaron.gr

Η Ναυσικά και ο Phoenix "No1"


 Η Ναυσικά και ο Phoenix μία ημέρα μετά την επίσημη κυκλοφορία του νέου κομματιού τους από την MINOS EMI, μας παρουσιάζουν και το video clip του "No1" σε σκηνοθεσία του Αλέξη Κωνσταντινίδη! Με διάθεση άκρως καλοκαιρινή και «ανεβαστική» το ντουέτο τους είναι σίγουρο ότι θα γίνει η Νο1 επιτυχία του φετινού καλοκαιριού.
 Το styling του clip επιμελήθηκε ο Γιάννης Τράκας και το make up και hair styling ο Γιώργος Φυτάς.
 Την παραγωγή του κομματιού έχει κάνει ο Κώστας Καλημέρης και τη μουσική του κομματιού συνυπογράφουν ο Mark F. Angelo και ο Phoenix.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς διακέδασε στο " ROMEO"

Στην Ελλάδα βρέθηκε ο Zeljko Obradovits και έκανε την σχετική του βόλτα στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας .

 Ο προπονητής που συνέδεσε απόλυτα το όνομά του με το Ελληνικό μπάσκετ μέσα από τις επιτυχίες του με τον Παναθηναϊκό σε Ελλάδα και Ευρώπη πήγε στο " ROMEO Summer" και διασκέδασε με τα τραγούδια του Λευτέρη Πανταζή ,του Γιώργου Γιαννιά και της Βασιλικής Νταντά.

Ησαΐας Ματιάμπα «Κάθε Καλοκαίρι»


   ΗΣΑΪΑΣ ΜΑΤΙΑΜΠΑ
 «ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ»
 Στίχοι: Χρήστος Γκίκας
Μουσική: Ησαΐας Ματιάμπα

Το 2014 ήταν αναμφισβήτητα η χρονιά του!

Ο Ησαΐας Ματιάμπα ολοκλήρωσε έναν κύκλο sold out εμφανίσεων με τον Μύρωνα Στρατή σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στέφθηκε νικητής στο Dancing with the stars 4, κατακτώντας τις καρδιές του κοινού και της κριτικής επιτροπής και τώρα επιστρέφει δισκογραφικά με το πιο καλοκαιρινό τραγούδι της πορείας του με τίτλο «Κάθε Καλοκαίρι». Το τραγούδι θα έχετε την δυνατότητα να το κατεβάσετε δωρεάν από το επίσημο site του Ησαΐα Ματιάμπα  www.matiaba.gr
Παράλληλα, ο Ησαΐας Ματιάμπα ταξιδεύει με τον Μύρωνα Στρατή πραγματοποιώντας την καλοκαιρινή τους περιοδεία.

Δείτε το σχετικό link:

Έκθεση του William Abranowicz στη Σαντορίνη



Έκθεση του William Abranowicz  στη Σαντορίνη

Ο Δήμος Θήρας και η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου σε συνεργασία με το  Athens House of Photography και το Φωτογράφο Γιώργο Βεντούρη / Ventouris Photography έχουν την τιμή να παρουσιάσουν για πρώτη φορά στην Σαντορίνη την δουλειά του γνωστού Αμερικάνου φωτογράφου William Abranowicz για την Ελλάδα.

Τα εγκαίνια της έκθεσης, παρουσία του καλλιτέχνη, θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή, 6 Ιουλίου, στις 20:30, στον εκθεσιακό χώρο της Εστίας του Πύργου στην κεντρική πλατεία του χωριού.
Η έκθεση θα διαρκέσει  εώς και την  15η Αυγούστου κ θα είναι ανοιχτή για το κοινό καθημερινά 10.00 – 13.00 κ το απόγευμα 18.00 – 21.00.

 O W. Abranowicz ασχολείται  με την ταξιδιωτική και αρχιτεκτονική φωτογραφία εδώ και 35 χρόνια και είναι συνεργάτης πολλών εντύπων όπως τα Conde Naste Traveler, Esquire, Vogue, NYT Magazine και Architectural Digest. Έχει φωτογραφήσει επανειλημμένα  στην Ελλάδα, με έμφαση το νησί της  Σαντορίνης.

Η έκθεση περιλαμβάνει μέρος της δουλειάς του για τη χώρα μας από το 1988 έως και το 2007.

Την έκθεση θα προλογίσει ο επιμελητής του Μουσείου Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης Ηρακλής Παπαιωάννου.

Ο William Abranowicz έχει εκδόσει δύο βιβλία για την Ελλάδα, το “The Greek File”, με εισαγωγή του Edmund Keeley και το “Hellas, Photographs of Modern Greece” με εισαγωγή του Louis de Bernieres.

Η έκθεση αυτή εντάσσεται στο Έτος Πoλιτισμού 2014.

Η έκθεση θα εγκαινιαστεί με τη λήξη ενός τετραήμερου σεμιναρίου φωτογραφίας από τον W. Abranowicz. Tο σεμινάριο θα στεγαστεί στην Εστία του Πύργου που θα διδάξει σε προχωρημένους φωτογράφους τη μεθοδολογία δημιουργίας καλλιτεχνικού έργου με διδασκαλία φωτογράφισης κ επιλογής εικόνων.

Για περισσότερες πληροφορίες:    6981 077602 ή στο info@phototheatron.com

Η έκθεση παρουσιάζεται σε συν-διοργάνωση με:
Αthens House of Photography |   Ventouris Photography 
Περιφέρεια του Νοτίου Αιγαίου  |   Δήμο Θήρας  | Πολιτιστικό Σύλλογο Εστία Πύργου

Gаlа Mπαλέτου αφιερωμένο στη θρυλική μπαλαρίνα MΑYΑ ΡLΙSΕTSKΑYΑ


“ΑVΕ  MΑYΑ” 
Gаlа  Mπαλέτου αφιερωμένο στη θρυλική μπαλαρίνα

  MΑYΑ  ΡLΙSΕTSKΑYΑ
ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ
Τρίτη  23  Σεπτεμβρίου  21.00


MΑYΑ  ΡLΙSΕTSKΑYΑ



ΤΑ  ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ  ΑΣΤΕΡΙΑ  ΤΟΥ  ΧΟΡΟΥ  ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ θα λάμψουν στη σκηνή του ΩΔΕΙΟΥ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ το βράδυ της 23ης Σεπτεμβρίου  για να τιμήσουν την μεγαλύτερη χορεύτρια του αιώνα μας, την μπαλαρίνα μύθο την MΑYΑ  ΡLΙSΕTSKΑYΑ.

 Το Gala Mπαλέτου, που είναι αφιερωμένο στην σπουδαία αυτή καλλιτέχνη έχει τίτλο :
«ΑVΕ  MΑYΑ»

Την επιλογή των χορευτών – όλοι τους рrinсipаl dаnсеrs των μεγαλύτερων μπαλέτων του κόσμου – έκανε η ίδια η Mаyа Рlisеtskаyа και το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει έργα και ρόλους στους οποίους η Mаyа έχει γράψει ιστορία ερμηνεύοντάς τους όπως: Δον Κιχώτης – Ραϊμόντα – Καρυοθραύστης – Ωραία Κοιμωμένη – Μαύρος Κύκνος – Ρωμαίος και Ιουλιέτα – Μανόν – Κουρσάρος – Κάρμεν.


Συμμετέχουν рrinсipаl dаnсеrs από τα:

MАRΙΙNSКY  ВАLLЕT  ТHЕАTRЕ
Vlаdimir  Shklyаrоv

RОYАL  ВАLLЕT – CОVЕNT  GАRDЕN
Mаriаnеlа  Nunеz

Rоbеrtа  Mаrquеz

Тhiаgо  Sоаrеs

ЕNGLΙSΗ  NΑTΙΟNΑL  ВАLLЕT
Αlinа  Cоjоcаru

Аriоnеl  Vаrgаs

ВОLSНОI  ВАLLЕT  TНЕАTRЕ
Аnаstаsiа  Stаshkеviсh

Vyаchеslаv  Lоpаtin


ВАLLЕT  NАCIОNАL  DE  ЕSPАNА
Sеrgiо  Веrnаl

RОYАL  DАNISН  ВАLLЕT
Gudrun  Воjеsеn

Ulriκ  Вirkkjаеr

ΝΕW  ΥΟRK  СΙΤY   ΒΑLLΕT
Αna  Sоphiа  Sсhеllеr


Την εκδήλωση θα λαμπρύνει με την παρουσία της, η σπουδαία αυτή χορεύτρια  συμμετέχοντας  στον  εορτασμό των  90ων γενεθλίων  της.


Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά για τους λάτρεις του μπαλέτου από το να παρακολουθούν μαζί με την θρυλική μπαλαρίνα Mаyа Рlisеtskаyа μια παράσταση χορού αφιερωμένη σ’ αυτήν, αλλά δεν υπάρχει και μεγαλύτερη τιμή για τους χορευτές και τις χορεύτριες να συμμετέχουν σ’ ένα gаlа προς τιμήν της μυθικής θεάς του χορού, χορεύοντας μπροστά της, γνωρίζοντας ότι η ίδια τους επέλεξε γι’ αυτή την βραδιά.


Για τον λόγο αυτό αλλά και για να τιμήσουμε την απόλυτη рrimа μπαλαρίνα, η σκηνή του Ηρωδείου θα φιλοξενήσει το βράδυ της 23ης Σεπτεμβρίου τα πιο διάσημα ονόματα του μπαλέτου και για μια μόνο νύχτα η Αθήνα θα μετατραπεί σε μητρόπολη του χορού.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν πρέπει να χάσει κανείς αυτή την μοναδική βραδιά, αυτό το Gаlа, για να μπορεί περήφανα να λέει «ήμουν κι εγώ εκεί» παρέα με το ιερό φαινόμενο του χορού την Mаyа Рlisеtskаyа κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης στο ωραιότερο θέατρο του κόσμου. АVЕ MАYА.

Στην Mаyа Рlisеtskаyа έχει απονεμηθεί ο κορυφαίος τίτλος της «Απόλυτης Πρώτης Χορεύτριας» και όπως αναφέρουν οι Finаnсiаl Тimеs « Η Mаyа ήταν και είναι ακόμα και σήμερα μια σταρ, ένα Ιερό Τέρας του μπαλέτου, η τέλεια επιτομή για τη θεατρική δόξα, ένα φωτεινό λαμπερό ορόσημο σ’ ένα κόσμο που όλο και περισσότερο λείπουν τα μεγάλα ταλέντα, μια ομορφιά στο κόσμο της γοητείας του μπαλέτου. АVЕ MАYА»

.
 ΙNFΟ

«ΑVΕ MΑYΑ»
Gаlа Μπαλέτου αφιερωμένο στη θρυλική μπαλαρίνα Mаyа Рlisеtskаyа
ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ
Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21.00

ΤΙΜΕΣ  ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

ΚΑΤΩ ΔΙΑΖΩΜΑ

Διακεκριμένη Ζώνη: 80 €

A΄ Ζώνη: 68 €

Β΄ Ζώνη: 55 €

Γ΄ Ζώνη: 42 €

ΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑ

Δ΄ Ζώνη: 25 €

Ε΄ Ζώνη: 15 €  (Φοιτητικά – Ανέργων – Πολυτέκνων – ΑΜΕΑ)



ΣΗΜΕΙΑ  ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ  ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Оnlinе: www.ticketservices.gr
Τηλεφωνικά: 210 7234567
Στα ταμεία της Тickеt Sеrviсеs: Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσματζόγλου)
Στα καταστήματα РUВLIС σε όλη την Ελλάδα

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΕΛΒΑ τηλ.: 210 6728080     www.elvaevents.gr

ΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΠΑΡΑΓΩΓΗ :  ЕLVА еvеnts