Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Γιώργος Σαμπάνης Άννα Πρέλεβιτς Πίνι Γκέρσον στο " POSIDONIO"


Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ, Η ΑΝΝΑ ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ, Ο ΠΙΝΙ ΓΚΕΡΣΟΝ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΙΑΚΩΒΟΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΑΡΓΥΡΟ ΣΤΟ POSIDONIO
 
Ένα τριήμερο απόλυτης διασκέδασης με πολύ κέφι και χορό ήταν αυτό στο Posidonio
 
Tο βράδυ της Παρασκευής, συναντήσαμε εκεί τον Πίνι Γκέρσον, τον διεθνούς φήμης ισραηλινό προπονητή καλαθοσφαίρισης της Μακάμπι Τελ Αβίβ και πρώην προπονητή της Εθνικής Ομάδας Βουλγαρίας και του Ολυμπιακού, ο οποίος επισκέφθηκε τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο καμαρίνι του μαζί με τον εκπρόσωπό του, Δημήτρη Μπούρα.
 
Το βράδυ του Σαββάτου, διασκέδασαν στο Posidonio ο Γιώργος Σαμπάνης με την σύντροφό του Άννα Πρέλεβιτς, οι οποίοι χειροκρότησαν θερμά τον Κωνσταντίνο Αργυρό και δε σταμάτησαν να τραγουδούν τις επιτυχίες του. Το ίδιο βράδυ, και η
Μαρία Ιακώβου ανέβηκε στην πίστα και ερμήνευσε γνωστά τραγούδια.
 
Το νέο album του Κωνσταντίνου Αργυρού «Δεύτερη Φορά» καταγράφει ρεκόρ πωλήσεων και πλέον -πέρα από όλα τα δισκοπωλεία- διατίθεται και στα «Chillbox» με εκτεταμένο δίκτυο σε όλη τη χώρα. Πρόκειται για μια πρωτότυπη μουσική συνεργασία που συμβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
 

Μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό εμφανίζονται: η Ελεάνα Παπαϊωάννου, ο Νικηφόρος, ο Λευτέρης Κιντάτος, η Φανή Αβραμίδου, ο Πάρις, η Josephine, ο Haris Mos, η Βαλένθια Διγενή κ.α


 
 

Λ.Ποσειδώνος 18, Ελληνικό

Ξεκινάει σήμερα το Φεστιβάλ του Σαϊνοπουλείου Αμφιθεάτρου Σπάρτης.

Από την Δευτέρα 7 Ιουλίου "ανοίγουν" οι πόρτες για το Φεστιβάλ του Σαϊνοπουλείου Αμφιθεάτρου Σπάρτης.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεατρικές παραστάσεις υψηλής κλίμακας, συναυλίες σημαντικών Ελλήνων καλλιτεχνών καθώς και διάφορες καλλιτεχνικές δραστηριότητες τοπικών φορέων της Λακωνίας υπό την Αιγίδα του Σαϊνοπολείου Ιδρύματος.
Για ακόμα ένα καλοκαίρι ο υπέροχος χώρος του Σαϊνοπουλείου Άλσους κάτω από τον έναστρο ουρανό της Λακωνίας και με φόντο την καστροπολιτεία του Μυστρά, μας περιμένει με σκοπό να ψυχαγωγηθούμε, να συγκινηθούμε και να διασκεδάσουμε.


ΦΕΣΤΙΒΑΛ 2014
Δευτέρα 7 Ιουλίου & ώρα 9.00 μ.μ.
ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
Κάρμεν Ρουγγέρη
«Το Μαγικό Κλειδί»
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 8€

Φέτος, η Κάρμεν Ρουγγέρη και η ομάδα της θα ταξιδέψουν σε όλη σχεδόν την Ελλάδα για να παρουσιάσουν στους μικρούς τους φίλους «Το μαγικό κλειδί», έργο εμπνευσμένο από το παραμύθι της Πηνελόπης Δέλτα «Η καρδιά της βασιλοπούλας». Ένα υπέροχο παραμύθι που προσφέρει τροφή για σκέψη και ζωντανεύει στη σκηνή με τον μοναδικό τρόπο της αγαπημένης δημιουργού μικρών και μεγάλων.
Η παράσταση, με παραμυθένια σκηνικά και κοστούμια, είναι γεμάτη χρώματα, χορούς, υπέροχη μουσική και τραγούδια και μαγεύει μικρούς και μεγάλους.

Λίγα λόγια για το έργο
Ήταν μια φορά ένας βασιλιάς και μία βασίλισσα που ζούσαν σ’ ένα μεγάλο νησί. Το νησί αυτό δεν ήταν πολύ πλούσιο, όμως αυτός που κυβερνούσε ήταν άξιος και όλος ο κόσμος ήταν ευτυχισμένος.
Όλα τα καλά τα είχε ο βασιλιάς, την αγάπη του λαού, τα πλούτη που δίνει η εργασία και μία πολύ καλή βασίλισσα. Όταν μάλιστα απέκτησαν και ένα κοριτσάκι, η ευτυχία τους μεγάλωσε ακόμα πιο πολύ. Κάλεσε στη βάφτιση όλο το λαό του και έγινε μεγάλο γλέντι. Την ώρα λοιπόν που όλοι γλεντούσαν, οι νεράιδες του νησιού μαζεύτηκαν γύρω από την κούνια του μωρού για να του δώσουν από μία ευχή. Η μία έδωσε ομορφιά. Η άλλη ωραία φωνή, η τρίτη έδωσε χάρη, η τέταρτη εξυπνάδα. Η πέμπτη, όμως, δεν έδωσε τίποτα απ’ όλα αυτά, έσκυψε μόνο στο προσκεφάλι του μωρού και του ψιθύρισε: «Είμαι η Mοίρα. Εγώ δε θα σου δώσω μία ευχή όπως έκαναν οι άλλες. Εγώ θα σε προστατέψω από την ίδια τη ζωή σου, μικρή μου. Θα ’θελα να μη λυπηθείς και να μην κλάψεις ποτέ! Γι’ αυτό θα πάρω την καρδιά σου, θα την κλείσω σε ένα χρυσό κουτάκι και θα το πάρω μαζί μου. Αυτό έκανε και χάθηκε μέσα στη νύχτα χωρίς να μπορέσει κανείς να τη σταματήσει.
Τρομαγμένοι έτρεξαν ο βασιλιάς και η βασίλισσα στην κούνια του μωρού να δουν αν ζούσε το παιδί. «Τώρα χωρίς καρδιά πώς θα μας αγαπήσει;», ρώτησε η βασίλισσα. «Χωρίς καρδιά πώς θα κυβερνήσει;», είπε ο βασιλιάς. Ήταν τόση η λύπη τους, που άρχισαν να κλαίνε απελπισμένοι.
Τότε… από μακριά είδαν τη Ζωή να έρχεται. «Ξεχάσαμε τη Ζωή! Αυτή ίσως μας σώσει! Κυρά Ζωή, σε παρακαλώ, είσαι η τελευταία. Μπορείς να ξαναδώσεις στην κόρη μας την καρδιά της;». «Δεν γίνεται», απάντησε η Ζωή. «Η Μοίρα είναι ισχυρότερη από μένα. Η Μοίρα ορίζει τη ζωή! Το μόνο που μπορώ να κάνω εγώ είναι να σας δώσω αυτό». Έβγαλε από τον κόρφο της μία αλυσίδα που στην άκρη είχε ένα χρυσό κλειδάκι. «Αν ποτέ θελήσει η ίδια η βασιλοπούλα να αποκτήσει πάλι την καρδιά της, τότε μ’ αυτό το κλειδάκι...».

Η συνέχεια στο Θέατρο!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Κείμενο - σκηνοθεσία: Κάρμεν Ρουγγέρη Σκηνικά - κοστούμια: Χριστίνα Κουλουμπή Κίνηση - χορογραφίες - φωτισμοί: Πέτρος Γάλλιας Μουσική σύνθεση - ενορχήστρωση: Αντώνης Δελαπόρτας Στίχοι & επιλογή τραγουδιών από παραδοσιακά της Κάτω Ιταλίας: Ανδρέας Κουλουμπής Παραγωγή: «Κιβωτός» Γιώργου Φρατζεσκάκη

Παίζουν και τραγουδούν οι ηθοποιοί Ελένη Ζιώγα, Ορέστης Καρύδας, Αλέξανδρος Κομπόγιωργας, Γιάννης Νικολάου, Νάντια Μητρούδη, Αμάντα Σοφιανοπούλου, Μυρτώ Χρυσανθακοπούλου.

Στο club των παντρεμένων ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος


Στο club των παντρεμένων ανήκει πλέον ο διεθνής  ποδοσφαιριστής μας Σωκράτης Παπασταθόπουλος .
Το περασμένο Σάββατο παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Ξανθή Σταμουλάκη . Το αγαπημένο ζευγάρι ήδη έχει φέρει στο κόσμο μια κορούλα .
Κουμπάροι  ήταν ο Αβράμ Παπαπδόπουλος και η σύντροφός του Ιωάννα Δέδε

Χρυσό μετάλλιο η Εθνική πόλο Εφήβων στη Ρώμη

Με το χρυσό μετάλλιο επέστρεψε απ’ το Μεσογειακό Κύπελλο της Ρώμης η Εθνική πόλο Εφήβων, που επικράτησε και της οικοδέσποινας Ιταλίας στο τελευταίο της ματς στη διοργάνωση.

 Μια ακόμα μεγάλη επιτυχία σημειώθηκε στο ελληνικό πόλο. Η ομάδα εφήβων επέστρεψε με το χρυσό μετάλλιο απ’ το Μεσογειακό Κύπελλο που έγινε στην Όστια της Ρώμης, επικρατώντας και της Ιταλίας (7-4) στο τελευταίο της ματς.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα τερμάτισε στην πρώτη θέση με τρεις νίκες και μια ισοπαλία, ενώ ξεχώρισαν και δύο παίκτες της. Ο Μανώλης Ζερδεβάς αναδείχτηκε κορυφαίος τερματοφύλακας της διοργάνωσης, ενώ ο Μανώλης Πρέκας πρώτος σκόρερ.

Το τρόπαιο του MVP της διοργάνωσης όμως, κατέληξε στον Μαυροβούνιο Πιέσιβατς.

Τα οκτάλεπτα (με πρώτη την Ελλάδα): 2-2, 0-1, 3-1, 2-0

Σκόρερ για την ελληνική ομάδα: Καλογεράκος 2, Αργυρόπουλος 1, Μασμανίδης 1, Πρέκας 1, Θεοδόσης – Παπαλουκάς 1, Καπετανάκης 1.

Η ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ:
1.Ελλάδα 10
2. Σερβία 9
3. Μαυροβούνιο 7
4. Ιταλία 3
5. Τουρκία 0


sport-fm.gr

Γενική πρόγνωση καιρού για Δευτέρα 7-7-2014

Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες μεμονωμένες μπόρες στα ορεινά της Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας τις θερμές ώρες της ημέρας, περιμένουμε τη Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 32 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 19 έως 33 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 21 έως 35 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 19 έως 33 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 22 έως 31 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικές ασθενείς έως μέτριοι.
Ηλιοφάνεια και ζέστη, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 35 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό θα πνέουν ασθενείς και στο Νότιο Ευβοϊκό βόρειοι σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νοτιοανατολικοί μέτριοι.

Η μνήμη της Αγίας ενδόξου μεγαλομάρτυρος Κυριακής

 
Η μνήμη της Αγίας ενδόξου μεγαλομάρτυρος Κυριακής τιμάται από την Ορθόδοξο Εκκλησία μας την 7η Ιουλίου.