Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

...έκρηξη από την όμορφη Βαλένθια

Το νέο Βίντεο κλιπ της Βαλένθιας Διγενή με τίτλο (Έκρηξη)   μπορείτε πλέον  να το απολάυσετε…Ενα βίντεο που συνδυάζει χρώμα ,κίνηση ,φρεσκάδα σε μία διαφορετική ερμηνεία από την πολύ όμορφη Βαλένθια.Τα γυρίσματα έγιναν στο Λουτράκι  σε σκηνοθεσία από τον Αλέξη Κωνσταντινίδη. Την μουσική  έχει γράψει  ο Κυριάκος  Παπαδόπουλος  και τους στίχους  η Βίκυ Γεροθόδωρου.


Μια  παραγωγή  της Prime Productions
Δείτετο εδώ :

Beach Party Στο... Γκάζι

Beach Party Στο... Γκάζι | Πουλάμε Τρέλα #001

Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014 και ώρα 5.00 μ.μ. στον Πολυχώρο Χυτήριο

Αν είστε απ' αυτούς που ξέμειναν στην Αθήνα και δε μπορούν να τα βγάλουν πέρα με τη ζέστη, μπορείτε να πάρετε μαγιό, μπουρνούζι, κουβαδάκια και μπρατσάκια για ένα «αστικό beach party» στο Χυτήριο.Χωρίς άμμο που κολλάει σε σαγιονάρες, χωρίς μπαλάκια και ρακέτες, χωρίς λαδωμένες θάλασσες, με δωρεάν είσοδο, την Τετάρτη 6 Αυγούστου στις 5 το απόγευμα.Έχει και γαλάζια σημαία, μέσα όπως μπαίνεις, δίπλα στο μπαρ.
 On decks: Boogie Thief
 Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014
Ώρα έναρξης: 5.00 μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΧΥΤΗΡΙΟ
Ιερά Οδός 44, Κεραμεικός (στάση μετρό: Κεραμεικός)
τηλ.: 2103412313, 695 1787821

Όταν ο Λευτέρης Πανταζής συνάντησε τον TUS


 
Ο Λευτέρης Πανταζής ξέρει πώς να δημιουργεί …«ταραχή» με τα τραγούδια του αλλά και τις συνεργασίες του.
 




Η ανατρεπτική συνεργασία με τον δημοφιλή στη νεολαία και τα εκατομμύρια like στο Youtube, TUS είχε σαν αποτέλεσμα το απόλυτο summer hit

Τίτλος του τραγουδιού που έγραψαν οι Barrice, Vido μουσική και στίχους οι Καίσαρας και Bovito είναι «Έρωτας» και οπτικοποιήθηκε πρόσφατα από τον Alex Konstantinidi.
Και όπως ήταν φυσικό για τις ανάγκες των γυρισμάτων οι δύο καλλιτέχνες πλαισιώθηκαν από άκρως εντυπωσιακές αιθέριες υπάρξεις γεγονός που έκανε τα γυρίσματα ιδιαίτερα ευχάριστα και για τους δύο!..

Αυτή την εποχή ο Λευτέρης Πανταζής βρίσκεται σε μια ακόμη νεανική συνεργασία στο Romeo μαζί με το Γιώργο Γιαννιά ενώ σχεδιάζει μεγάλη περιοδεία στην Αυστραλία στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Καλοκαίρι χωρίς το Σωκράτη δεν γίνεται .



Καλοκαίρι χωρίς το Σωκράτη Μάμαμα  σε ανοιχτούς συναυλιακούς χώρους και όχι μόνο δεν γίνεται .Δευτέρα 28 Ιουλίου το Βεάκειο θέατρο γέμισε ασφυκτικά από τους φίλους του Σωκράτη και του καλού Ελληνικού μας τραγουδιού και έγινε το αναμενόμενο .
 Ένας χαμός .
Ο τραγουδοποιός με την απλότητα που τον διακρίνει και το ευλογημένο του ταλέντο  γέμισε ασφυκτικά  το ανοιχτό θέατρο εκεί στο  λόφο του Προφήτη Ηλία  και τον έναστρο ουρανό του Αργοσαρωνικού με μοναδικές αγαπημένες  μελωδίες κερδίζοντας για άλλη μια φορά την αγάπη του κοινού.