Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Μαρία Έλενα Κυριάκου «Δυο άγγελοι στη γη»

Το πρώτο album της νικήτριας του “the VOICE“, Μαρίας  Έλενας Κυριάκου με τον τίτλο
«Δυο άγγελοι στη γη»  κυκλοφόρησε και ήρθε να αποδείξει ότι η βελούδινη φωνή της δεν άγγιξε τυχαία το τηλεοπτικό κοινό από  το πρώτο λεπτό της παρουσίας της στο παιχνίδι.

Πρόκειται για ένα cd με τραγούδια που η Μαρία- Έλενα μπορεί να υποστηρίξει τόσο με τη φωνή, όσο και με την προσωπικότητά της.

Οι μεγάλες επιτυχίες  BECAUSE OF YOU”, “HERO”, “HURT”, “LISTEN”, “BLEEDING LOVE”, όπως και το THAT  NIGHT σε ένα πολύ ενδιαφέρον remix του dj ANGELO, δένουν μοναδικά με το τραγούδι  «ΔΥΟ ΕΓΩΙΣΜΟΙ»  του Δημήτρη Κοντόπουλου και της Βάλιας Καλαντζή, που αγαπήθηκε και της χάρισε την πρωτιά στο «the VOICE»,όπως και με την αισθαντική μπαλάντα του  συνθέτη και παραγωγού της Ευθύβουλου Θεοχάρους και του στιχουργού  Κωσταντή Χανιώτη.

Το single που αυτή τη στιγμή ακούγεται παντού,  είναι το ομότιτλο «Δυο άγγελοι στη γη», το αγαπημένο τραγούδι της Μαρίας Έλενας Κυριάκου ,αφού πρόκειται για το “UN ANGELO DISTESO AL SOLE”  του Eros Ramazzotti , που της το εμπιστεύτηκε  αμέσως μόλις την άκουσε να το τραγουδά μέσα απ΄ την ψυχή της, με τους ελληνικούς  στίχους της Ρεβέκκας Ρούσση.