Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Η Ειρήνη Σκυλακάκη κυκλοφόρησε το νέο της άλμπουμ


Η τρυφερή και ευαίσθητη 24χρονη Ελληνίδα τραγουδίστρια με τη χαρακτηριστική φωνή και ταυτόχρονα ταλαντούχα τραγουδοποιός Ειρήνη Σκυλακάκη, που έγινε γνωστή πριν δύο χρόνια με το αγγλόφωνο indie hit «In The Light», κυκλοφόρησε το νέο της άλμπουμ «BEFORE DAWN» με 12 κομμάτια, στα οποία έχει γράψει η ίδια τόσο τη μουσική όσο και τους αγγλικούς στίχους.


 
Την ενορχήστρωση και παραγωγή αυτού του δίσκου υπογράφει ο Ευριπίδης Ζεμενίδης, την ηχογράφηση και την μίξη ο Γιάννης Λαμπρόπουλος ενώ συμμετείχαν πολλοί εξαιρετικοί μουσικοί όπως ο Μιχάλης Καλκάνης, ο Θάνος Μιχαηλίδης, ο Χρήστος Πετεβής, ο Γιώργος Θεοδωρόπουλος, ο Αντώνης Σουσάμογλου και ο Αντώνης Ανδρέου.
Το εξώφυλλο του δίσκου δημιούργησε η καλλιτέχνης Στεφανία Βλαστάρη.
 
 
Αγαπημένη μιας ρομαντικής γενιάς, η Ειρήνη Σκυλακάκη καταθέτει με σεμνότητα τον δίσκο «Before Dawn», ένα ολοκληρωμένο άλμπουμ που αναμένεται με ενθουσιασμό από την urban κοινότητα που την αγάπησε και ακολουθεί πιστά τη μουσική της. Πρώτο τραγούδι που έχει ξεχωρίσει είναι το «Clock».
 
 
ΟΛΑ τα υπέροχα τραγούδια του άλμπουμ μπορείτε να τα ακούσετε, καθώς και να παρακολουθήσετε τα lyric videos που τα συνοδεύουν, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:
 
 https://www.youtube.com/playlist?list=PLVSO1tpFIo7zzSKyQL8tyqhhlL2c0rqpz

Νίκος Σιακούφης «Ταξίδι σε φόντο μπλε»


Ο Νίκος Σιακούφης επιστρέφει σε λίγες μέρες με το δεύτερο προσωπικό του album που θα κυκλοφορήσει από την FM Records.
 
Μετά το πετυχημένο debute album του με τίτλο «Χάρτινα τρένα» σε λίγες μέρες θα μας παρουσιάσει το καινούργιο του cd με τίτλο «Ταξίδι σε φόντο μπλε».
 
Οι στίχοι και η μουσική ανήκουν αποκλειστικά στον ίδιο, ενώ η ενορχήστρωση όπως και η παραγωγή έγιναν από τον έμπειρο μουσικό και καθηγητή μουσικολογίας Νίκο Σαλωνίτη.
 
Μέχρι την κυκλοφορία του ακούστε το τραγούδι που έδωσε και τον τίτλο στο cd «Ταξίδι σε φόντο μπλε».