Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Ο Νίκος Βέρτης από 24/10 στο Κέντρο Αθηνών



 Ο Νίκος Βέρτης επιστρέφει ανανεωμένος στη νυχτερινή Αθήνα  με καινούριο και δυναμικό πρόγραμμα. Από τις 24 Οκτωβρίου κάθε Σάββατο και Κυριακή θα βρίσκεται σε ένα γνώριμο στέκι, στο Κέντρο Αθηνών.
Η επιστροφή του στο Κέντρο Αθηνών ύστερα από 4 χρόνια ξυπνάει μνήμες από τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις του εκεί που κράτησαν 12 συνεχόμενους μήνες! Οι αναμνήσεις παραμένουν ζωντανές για το αθηναϊκό κοινό που κάθε βράδυ γέμιζε τον χώρο και τον αποθέωνε. 

Ο Νίκος Βέρτης είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο επιτυχημένους τραγουδιστές της γενιάς του. 
Με λαμπρή πορεία στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού και πολύ πετυχημένη δισκογραφία τα 12 τελευταία χρόνια με δίσκους που γίνονται κάθε φορά  χρυσοί και  πλατινένιοι.
  Με μια μαγευτική φωνή που τον κάνει να ξεχωρίζει και τραγούδια που έχουν  μεγάλη απήχησ
στο κοινό και βρίσκονται στην κορυφή των charts ο Νίκος Βέρτης υπόσχεται να μας χαρίσει και πάλι νύχτες απόλυτης διασκέδασης.

Στο πλευρό του η Ελένη Φουρέιρα, με την εκρηκτική παρουσία και την ιδιαίτερη φωνή θα δώσει την ποπ πινελιά στο Κέντρο Αθηνών.
Ο Νίκος Βέρτης αναμένεται να βάλει φωτιά στις νύχτες μας κλέβοντας την παράσταση και τον φετινό χειμώνα!

Ραντεβού κάθε Σάββατο και Κυριακή στο Κέντρο Αθηνών!
ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ
Πειραιώς 142 & Π.Ράλλη
Ημέρες λειτουργίας  Σάββατο & Κυριακή
Τιμές:
Απλή φιάλη 160€
Σπέσιαλ φιάλη 180€
Φιάλη κρασί 80€
Είσοδος 15€
Τιμή ποτού 10€
Τηλκρατήσεων
 2103454108, 2103454888
info@kentro-athinon.gr

Ο ένας έχει πρόβλημα... αλλά και οι άλλοι δεν είναι καλά! στο " Ρυθμό Stage"

ΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ
 ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΟΚΑΡΙΝΗΣ
 Σάββατο 1 & 8 Νοεμβρίου    
 Ο ένας έχει πρόβλημα... αλλά και οι άλλοι δεν είναι καλά!         
 Ο Ρυθμός Stage παρουσιάζει τους Λάκη Παπαδόπουλο, Νίκο Ζιώγαλα και Γιάννη Γιοκαρίνη το Σάββατο 1 και 8 Νοεμβρίου στην μουσική παράσταση "Ο ένας έχει πρόβλημα... αλλά και οι άλλοι δεν είναι καλά".   

Ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Νίκος Ζιώγαλας και ο Γιάννης Γιοκαρίνης τρεις ζωντανοί θρύλοι του Ελληνόφωνου Έντεχνου και Rock τραγουδιού ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν για δύο Σάββατα ένα μοναδικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει όλες με τις γνωστές μεγάλες επιτυχίες τους, «Ο Κουρσάρος», «Σαν σταρ του σινεμά», «Νοσταλγός Του Rock’N’Roll», «Γυριστρούλα», «Βασιλική», «Ευλαμπία», «Πάρε με απόψε», «Μενεξεδιά», «Τσικαμπούμ» και τόσα άλλα...

Ο Λάκης Παπαδόπουλος (“ΛΑΚΗΣ ΜΕ ΤΑ ΨΗΛΑ ΡΕΒΕΡ”) είναι ο τραγουδοποιός με το αστείρευτο ταλέντο που με τις συνθέσεις και τους στίχους του  έχει τροφοδοτήσει όλους τους μεγάλους τραγουδιστές αλλά και συγκροτήματα στη χώρα μας.

Ο Νίκος Ζιώγαλας από το 1985 που κυκλοφόρησε ο πρώτος προσωπικός του δίσκος "Το τζάμπο" μέχρι σήμερα, έχει γράψει και ερμηνεύσει μερικά από τα ωραιότερα τραγούδια της τελευταίας εικοσαετίας.

Ο Γιάννης Γιοκαρίνης από τις πιο κλασικές φυσιογνωμίες της Ελληνικής Μουσικής  Σκηνής  και αναπόσπαστο κομμάτι της προοδευτικής Ελληνικής Μουσικής θα παρουσιάσουν με τον Λάκη και τον Νίκο ένα πρόγραμμα με χαρούμενη διάθεση, επικοινωνία, ενέργεια και αυθορμητισμό!

 Ρυθμός Stage
Μαρίνου Αντύπα 38
16346 Ηλιούπολη
Τηλέφωνο: 210 9750060

Γιώτα Νέγκα Θέμης Καραμουρατίδης "Σταυρός του Νότου Plus"

ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ – ΘΕΜΗΣ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ

«ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΦΙΛΙ» - δεύτερος χρόνος!
Επόμενη παράσταση: Σάββατο 25 Οκτωβρίου
και η επιτυχία ολοκληρώνεται με μία ΕΠΙΠΛΕΟΝ παράσταση
Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014
Σταυρός του Νότου Plus

Ο Σταυρός του Νότου κλείνει φέτος τα 20 χρόνια λειτουργίας του και συνεχίζει με αμείωτη αγάπη να προωθεί το ταλέντο και τη δουλειά των καλλιτεχνών με ποιότητα και συνέπεια στην ελληνική μουσική σκηνή...
Η Γιώτα Νέγκα και ο Θέμης Καραμουρατίδης, κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα πρόγραμμα που χαρακτηρίστηκε ως ένα από τα ωραιότερα της σεζόν που πέρασε, αποσπώντας  εξαιρετικές κριτικές. Κατέκτησε από την έναρξή του το ενδιαφέρον του κοινού, το οποίο γέμιζε κάθε Δευτέρα το Σταυρό του Νότου συμμετέχοντας με ενθουσιασμό σε ένα πρόγραμμα όπου το  παλιό και αγαπημένο της ελληνικής μουσικής εναρμονίστηκε ευφυώς με το καινούριο. Σε ένα πρόγραμμα που άφηνε στο τέλος κάθε βραδιάς μία αίσθηση τόσο ζεστή και λυτρωτική, όσο μια αξέχαστη βραδιά με φίλους, από εκείνες που θυμάσαι.
Γι΄αυτό και επέστρεψε, για δεύτερη χρονιά, στον ίδιο χώρο, αλλά σε διαφορετική μέρα και για 4 μόνο παραστάσεις! Για 4 sold out Σάββατα στον Σταυρό του Νότου Plus, η Γιώτα Νέγκα και ο Θέμης Καραμουρατίδης ανταλλαξαν και φέτος το «Καινούριο Φιλί» τους, τον κοινό τους δίσκο που έδωσε τον τίτλο και στις εμφανίσεις τους, αποδεικνύοντας πως μία υπέροχη φωνή και ένας από τους καλύτερους νέους συνθέτες μπορούν, έχοντας ως βάση καινούριο υλικό,  να στήσουν ένα πρόγραμμα οικείο και ταυτόχρονα νοσταλγικό, δυναμικό όσο και ονειρικό, εξωστρεφές όσο και συγκινητικό. Κι επειδή αυτό δεν μας έφτασε, θα κλείσουν τις παραστάσεις τους με μια επιπλέον μέρα, τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου.

Παίζουν οι μουσικοί:
Γιώργος Μπουλντής - μπάσο
Φοίβος Κουντουράκης - τύμπανα
Ντίνος Χατζηιορδάνου - ακορντεόν
Νίκος Κατσίκης - μπουζούκι, μαντολίνο,κιθάρες
Γιάννης Βιλιώτης- Κιθάρες
Ήχος: Γιάννης Παξεβάνης
Φώτα: Μανώλης Μπράτσης
Φωτογραφίες: Άρτεμις Παπαγεράκη
Artwork: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς

*To album «Καινούργιο Φιλί» κυκλοφορεί από την Feelgood Records
Είσοδος: 12 € με μπύρα/κρασί
Ώρα: 22:30
Διεύθυνση: Φραντζή 14, Νέος Κόσμος
Τηλέφωνο: 210 9226975

Ορχήστρα «Smyrna» Επίσημη παρουσίαση της νέας τους δισκογραφικής δουλειάς

Ορχήστρα «Smyrna»

«Θα τραγουδήσω αγαληνά»
Επίσημη παρουσίαση της νέας τους δισκογραφικής δουλειάς
Ρυθμός Stage, Τετάρτη 5 & 12 Νοεμβρίου

Έχοντας ήδη ξεκινήσει τις φθινοπωρινές της εμφανίσεις, η ορχήστρα ελληνικής παραδοσιακής μουσικής «Smyrna» μας καλεί σε δύο πολλά υποσχόμενες βραδιές, τις Τετάρτες 5 και 12 Νοεμβρίου στη μουσική σκηνή «Ρυθμός stage», όπου θα μας παρουσιάσουν ζωντανά τον πρώτο ψηφιακό τους δίσκο με τίτλο «Θα τραγουδήσω αγαληνά».

Η Κάλη Καμπούρη (κανονάκι, τραγούδι), η Ελευθερία Κουρλιά (κιθάρα, τραγούδι), η Πένυ Παπακωνσταντίνου (πολίτικο λαούτο, κρουστά, τραγούδι), η Ειρήνη Συσκάκη (βιολί, τραγούδι) και η Χαρά Τσαλπαρά (ακορντεόν, τραγούδι), ερμηνεύουν με τον δικό τους τρόπο μουσική που μας μεταφέρει πίσω στις ρίζες μας και μας τη συστήνουν εκ νέου με την δική τους νεανική ματιά.

Ο δίσκος ξεκίνησε το ταξίδι του τον Ιούλιο, από τη δισκογραφική εταιρία Final touch του Μίλτου Καρατζά και αποτελείται από δέκα τραγούδια και σκοπούς του τόπου μας («Θα τραγουδήσω αγαληνά-Χασαπιά», «Μιλήσσω», «Μια γαλάζια περιστέρα», «Σεράντα μήλα», «Εγώ κρασί δεν έπινα», «Αδανιωτοπούλα», «Guzel oglan» οργανικός καρσιλαμάς , «Φόρα τα μαύρα», «Στον κατηφένιο σου οντά», «Μια μαύρη πέτρα του γιαλού-Μπαρμπαγιαννακάκης»), επιλεγμένα με προσοχή και διασκευασμένα με όρεξη και κέφι, σ’ ένα ταξίδι από την Μ. Ασία στον Πόντο, τη Θράκη, τη Μακεδονία και την Ήπειρο με τη συμμετοχή της Σοφίας Μάνου.

Στη σκηνή θ’ ανέβουν για να γιορτάσουν μαζί με τα κορίτσια της ορχήστρας η Κατερίνα Παπαδοπούλου (Τετάρτη 5 Νοεμβρίου) και η Μαρία Αναματερού (Τετάρτη 12 Νοεμβρίου), ερμηνεύτριες που υπηρετούν με μεγάλη αγάπη το παραδοσιακό τραγούδι και θα χρωματίσουν ακόμα περισσότερο τις βραδιές με τις ξεχωριστές ερμηνείες τους.

*αγαληνά : ήσυχα,αργά,χαμηλόφωνα

Είσοδος : 10€ με μπύρα ή κρασί
Ώρα έναρξης : 22.00

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Ρυθμός Stage
Μαρίνου Αντύπα 38
16346 Ηλιούπολη
Τηλ: 210 9750060

Ζωή Παπαδοπούλου «Το αναλύσαμε πολύ»

Η Ζωή Παπαδοπούλου παρουσιάζει το νέο της τραγούδι με τίτλο
«Το αναλύσαμε πολύ» σε μουσική Άρη Βλάχου και στίχους Γιάννη Καστανάκη.

 

Πρόκειται για ένα ρυθμικό, λαϊκό τραγούδι
που αποτελεί μαζί με το τραγούδι «Μέσα στο μετρό»


τους προπομπούς της νέας της δισκογραφικής δουλειάς.


Το τραγούδι «Το αναλύσαμε πολύ» παρουσιάστηκε για πρώτη φορά
στην εκπομπή του Κωστή Μαραβέγια «Μουσική παντού».

Η Ζωή Παπαδοπούλου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη.
Από τις πρώτες της εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές την ξεχωρίζει
ο Μανώλης Ρασούλης και την ακούει ο Δημήτρης Μητροπάνος,
ο οποίος της κάνει πρόταση να εμφανιστεί μαζί του στην Αθήνα.
Το 2002 η Ζωή Παπαδοπούλου έρχεται στην Αθήνα.
Συνεργάζεται με τους Δημήτρη Μητροπάνο, Χάρις Αλεξίου, Γιάννη Κότσιρα,
Ελευθερία Αρβανιτάκη, Πασχάλη Τερζή, Κώστα Μακεδόνα,
Μιχάλη Χατζηγιάννη, Αντώνη Ρέμο και πολλούς άλλους.

Το 2005 κυκλοφορεί το πρώτο της προσωπικό cd με τίτλο
«Κρύσταλλα κόκκινα φιλιά» σε παραγωγή της Χάρις Αλεξίου
όπου μοιράζεται μαζί της την επιτυχία «Αχ και να σε είχα εδώ».

Το 2008 κυκλοφορεί ο δεύτερος δίσκος της, με τίτλο ΤΑΤΟΥΑΖ
και η χαρακτηριστική φωνή της Ζωής ταξιδεύει στα ερτζιανά,
ερμηνεύοντας τους στίχους της Χάρις Αλεξίου στο ομώνυμο τραγούδι.

Ο Εισβολέας γιορτάζει στο Anodos Live Stage

Ο Εισβολέας γιορτάζει 15 χρονιά δισκογραφικής παρουσίας στην ελληνική hip hop σκηνή  με ένα live στο Anodos Live Stage, το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014.


Ο Εισβολέας λέει: Με αφορμή τα 15 χρόνια δισκογραφικής μου παρουσίας, αποφασίσαμε να διοργανώσουμε ένα μεγάλο επετειακό λάϊβ, μαζί με φιλαράκια γνώριμα, που έχουμε συνεργαστεί και συνυπάρξει όλα αυτά τα χρόνια... με τους: Τάκι Tσαν, Γέλως, Ιμάμ Mπαϊλντί, Ματούλα Ζαμάνη και άλλους... Με αγάπη, χρόνο, προσπάθεια, μεράκι

.
 Θα παρουσιάσουμε παλιά και νέα κομμάτια, μια αναδρομή  από το χθες στο σήμερα και μια υπενθύμιση για το ποιοί ήμαστε και το τι μπορούμε να καταφέρουμε αν έχουμε όρεξη, έμπνευση και υπομονή.
 Σε αυτό το λάϊβ μαζί μου θα είναι οι "THE TEDD'S", η καινούργια μου μπάντα!
 Μετά το "Μύθος καταρρέει", πήρα 90 μοίρες στροφή, ξαναμπλέκομαι και πειραματίζομαι με μουσικούς και όργανα  , σε ένα ύφος και ηχόχρωμα που δεν μπορείς να το κατατάξεις εύκολα κάπου, μπορείς να το πεις χιπ χοπ, μπορείς να το πεις και μπλούζ , όπως το νιώσεις... άλλωστε η μουσική  είναι μία και δεν έχει όρια... εάν ήταν μέρος, ίσως να ήταν πλανήτης, που μπορεί κανείς να ταξιδέψει μέχρι το κέντρο του, με άπειρα νέα μέρη να ανακαλύψεις, ένα κύμα που σε πάει και σε φέρνει χωρίς σταματημό!
 Το "ΜΠΑΧΑΛΙΑΖΟΜΑΙ" είναι το πρώτο κατά σειρά PROJECT του συγκροτήματος και θα παρουσιαστεί λάϊβ στην Αθήνα, στο Anodos Live Stage, μαζί με παλιά τραγούδια, διασκευασμένα σε πιο εξελιγμένο μοτίβο, που μπερδεύουν το ηλεκτρονικό sequence με το φυσικό παίξιμο. Και το beat δε σταματά!
 Οι ΤΗΕ ΤΕDD'S αποτελούνται από τους:

Λιάκος, φωνή
Jim Σταρίδας στο τρομπόνι
Κώστας Φόρτσας στο κλαρίνο
Κώστας Κεφαλάς στην τρομπέτα
Βαγγέλης Καραπέτρος στην κιθάρα
Κώστας Στεργίου στα πλήκτρα,
Λευτέρης Αντωνόπουλος στα τύμπανα
Κώστας Ξηρογιάννης στο μπάσο
DJ cutbrwal στις λούπες και τα scratch

«ΣΜΥΡΝΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ» και έκθεση «Η ΣΜΥΡΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ» από την Ένωση Σμυρναίων,


«ΣΜΥΡΝΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ»
της Μιμής Ντενίση
&
έκθεση «Η ΣΜΥΡΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ» από την Ένωση Σμυρναίων,
στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»

Στις 30 Οκτωβρίου ξεκινούν οι παραστάσεις  της πολυαναμενόμενης παραγωγής του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού «Σμύρνη μου αγαπημένη», στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Το θεατρικό έργο της Μιμής Ντενίση για τη Σμύρνη και την ιστορία της γράφτηκε μετά από έρευνα πολλών ετών και καλύπτει την πιο  σημαντική ιστορικά περίοδο από το 1917 μέχρι την προσφυγιά και την ανταλλαγή των πληθυσμών το 1923. Tο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, στο πλαίσιο των στόχων του να διατηρήσει ζωντανή την ιστορική μνήμη και παράδοση, δημιουργεί μια μεγάλη παραγωγή για τη Σμύρνη, με ζωντανή μουσική, πλούσια σκηνικά και κοστούμια εποχής και αυθεντικό φωτογραφικό υλικό από τη θρυλική πόλη. 


 Παράλληλα στο φουαγιέ του «ΘΕΑΤΡΟΝ» θα φιλοξενείται από 10 Νοεμβρίου, η έκθεση «Η Σμύρνη των Ελλήνων»  από την Ένωση Σμυρναίων. Το υλικό της έκθεσης προέρχεται κατά μεγάλο μέρος από τις συλλογές της Ενώσεως Σμυρναίων και περιλαμβάνει βιβλία, εφημερίδες, περιοδικά, φωτογραφίες, πορτρέτα και κειμήλια που διασώθηκαν από τις φλόγες και την καταστροφή της Σμύρνης το 1922. Στόχος της έκθεσης είναι να αναδειχθούν όψεις της ελληνικής Σμύρνης, κυρίως κατά τον 19ο και 20ο αιώνα έως το 1922 και να καταδειχθούν οι υψηλότατες επιδόσεις των Ελλήνων της Σμύρνης στις επιστήμες, την παιδεία, τα γράμματα, τις τέχνες, την οικονομία, το εμπόριο, τον αθλητισμό και την κοινωνική πρόνοια. 



ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
Κείμενο- Σκηνοθεσία: Μιμή Ντενίση
Σκηνικά – Κοστούμια: Γιώργος Πάτσας
Μουσική-ενορχηστρώσεις: Ανδρέας Κατσιγιάννης
Φωτισμοί: Αλέκος Αναστασίου
Χορογραφίες: Mάρω Μαρμαρινού
3D & επεξεργασία οπτικού υλικού: Γιάννης Βολιώτης

Ερμηνεύουν:
Μιμή Ντενίση, Tάσος Χαλκιάς, Τάσος Νούσιας,  Χριστίνα Αλεξανιάν, Κρατερός Κατσούλης, Δημήτρης Μακαλιάς, Κατερίνα Γερονικολού
ο Μιχάλης Μητρούσης και ο Κώστας Βουτσάς.
Συμμετέχουν επίσης οι Μαρία Εγγλεζάκη, Λευτέρης Ζαμπετάκης, Νέδη Αντωνιάδη, Αναστασία Σκοπελίτη, Νέλη Αλκάδη, Χρήστος Βελιάνο, Χριστίνα Δρεμετσικα, Εβελίνα Κυπραίου, Δήμητρα Μιχαηλίδου, Άγγελος Μπέσσας, Ζαχαρένια Φραγκιαδάκη, Ηλίας Νομικός, Ηλίας Παπακωνσταντίνου, Νικόλας Γκιούλης
Συμμετέχει ζωντανά η ορχήστρα Εστουδιαντίνα  με τους μουσικούς Κυριάκο Γκουβέντα, Νίκο Μέρμυγκα, Γιάννη Τσέρτο και Γιάννη Πλαγιαννάκο
Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Εστουδιαντίνα: Ανδρέας Κατσιγιάννης
Τα τραγούδια ερμηνεύουν  o Mπάμπης Τσέρτος και η Σοφία Μέρμηγκα.


Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού

«ΘΕΑΤΡΟΝ»
Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»
Πειραιώς 254, Ταύρος
Τηλ. 212 254 0300