Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Ο Σωκράτης Μάλαμας στη Θεσσαλονίκη

Τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη στο " Fix Factory of Sound" ξεκίνησε  ο Σωκράτης Μάλαμας  13/12.
Τον σημαντικό τραγουδοποιό το βορειοελλαδίτικο κοινό θα απολαύσει σε δύο ακόμα μουσικές παραστάσεις 20 και 27/12
Μαζί του οι:
Λαμπρινή Καρακώστα / τραγούδι
Νίκος Μαγνήσαλης / τύμπανα
Γιάννης Παπατριανταφύλλου/ κοντραμπάσο
Φώτης Σιώτας/ βιολί, βιόλα
Κυριάκος Ταπάκης/ λαούτο, μπουζούκι.
Διεύθυνση:  26ης Οκτωβρίου 15 Τηλέφωνο2310 500670, 2310 504014

Το "La Μπουάτ" ξεκινάει με Γεωργία Νταγάκη

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΕ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ

Στην κάθοδο της λεωφόρου Συγγρού, εκεί όπου μέχρι πρόσφατα στεγαζόταν η μουσική σκηνή "Κύκλος", ξεκινά τώρα το ταξίδι της η νέα μουσική σκηνή "LaΜπουάτ".

Με όνομα που παραπέμπει βεβαίως στο Νέο Κύμα του ελληνικού τραγουδιού και προκύπτει από το ιδιαίτερο σχήμα αλλά και την ξύλινη διακόσμηση του χώρου, όπου στεγάζεται (στα γαλλικά μπουάτ σημαίνει κουτί), η σκηνή "LaΜπουάτ" φιλοξενεί νέους, καθώς και ήδη καταξιωμένους καλλιτέχνες, με μουσικά προγράμματα που προσεγγίζουν με μια φρέσκια ματιά το ελληνικό ρεπερτόριο.

Έτσι, λοιπόν, πολύ σύντομα θα απολαύσουμε στη "LaΜπουάτ" πρωτότυπα αφιερώματα σε περιόδους, είδη και προσωπικότητες του ελληνικού τραγουδιού, ειδικές βραδιές όπου το κοινό μετατρέπεται σε χορωδία ("Απόψε Όλοι Τραγουδάμε") καθώς και την ειδική ενότητα "Το Τραγούδι Γυμνό", όπου ο κάθε καλλιτέχνης καλείται να τραγουδήσει με τη συνοδεία  ενός μόνο μουσικού οργάνου.

Οι  Πρώτες Βραδιές Μας

Με τη δύναμη της κρητικής λύρας

Εγκαίνια στο "LaΜπουάτ" κάνει η Γεωργία Νταγάκη την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου. Η Γεωργία Νταγάκη επιστρέφει στην Αθήνα και, για τέσσερις Πέμπτες, μας παρουσιάζει το νέο της άλμπουμ "Φόβος", απ' όπου ήδη ακούγεται στο ραδιόφωνο το συγκινητικό "Σκέτος Εγώ",αλλά και διασκευές σε αγαπημένα της τραγούδια, μέσα από το χαρακτηριστικό ήχο της κρητικής λύρας που συνοδεύει κάθε της εμφάνιση.

Τα Παιδιά Μες στην Πλατεία Τραγουδούν

Μια δυναμική παρέα υπόσχεται εορταστικά Σαββατόβραδα και δυνατές ατμοσφαιρικές στιγμές.
Ο Πάνος Παπαϊωάννου, ο Χρυσόστομος Καραντωνίου (Τα Μεροκάματα), ο Θεολόγος Κάππος (Για τα Μάτια σου Μόνο, Γέλια Πλαστικά) και η Μαρίνα Δακανάλη (Θολά Νερά) είναι τα "Παιδιά Μες Στην Πλατεία" και τραγουδούν Μάλαμα, Θανάση Παπακωνσταντίνου, Περίδη κ.α.
Από το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου

Απόψε Όλοι Τραγουδάμε

Φανταστείτε μια χορωδία φτιαγμένη από το κοινό μιας συναυλίας, όπου όλοι τραγουδούν με μια φωνή κλασικά και αγαπημένα τραγούδια των Χατζιδάκι, Τσιτσάνη, Θεοδωράκη, Χιώτη και άλλων. Αυτό υπόσχεται η νέα πρωτότυπη μουσική παράσταση "Απόψε Όλοι Τραγουδάμε", που παρουσιάζει η καθηγήτρια φωνητικής Νένη Ζάππα, σε επιμέλεια του ραδιοφωνικού παραγωγού Δημήτρη Βραχνού.
Από την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου στις 20.00 (ακριβώς)


LaΜπουάτ
Λεωφόρος Συγγρού 338
Τηλ. Κρατήσεων 210 95 70 400 & 210 34 24 299

Περί λαϊκών ασμάτων ο λόγος


Περί λαϊκών ασμάτων ο λόγος εκεί στο " FRANGELICO" γιατί η παρέα είναι δυνατή και δηλώνει πάντα έτοιμη για όμορφα ξενύχτια διασακέδασης .
 Σταμάτης Γονίδης και Χρήστος Χολίδης συνοδοιπόροι αυτό το χειμώνα στην νυχτερινή ζωή της Αθήνας με επισκέπτες σημαντικούς ερμηνευτές του λαϊκού μας τραγουδιού.
 Η φωτο λοιπόν τα λέει όλα .
 Ο ατόφιος Γιώργος Μργαρίτης ανεβαίνει στην πίστα και το έργο ξεκινάει.
Τα λαϊκά άσματα ...πιάνουν δουλειά και η συνέχεια χωρίς αυτοψία δεν περιγράφεται. 

Μανώλης Λιδάκης & Γιάννης Κότσιρας στο Levare Music Theatre.

Μανώλης Λιδάκης & Γιάννης Κότσιρας
LEVARE Music Theatre
Kάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι
&
Παραμονή Χριστουγέννων
Μία επιπλέον βραδιά, την παραμονή των Χριστουγέννων, υπόσχονται ο Μανώλης Λιδάκης και ο Γιάννης Κότσιρας, στο Levare Music Theatre.
Η φετινή τους συνεργασία, που χαρακτηρίστηκε ως το "καλύτερο λαϊκό  πρόγραμμα της Αθήνας", συνεχίζει να συγκινεί στις παραστάσεις τους, κάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι, όπου υπάρχει και η δυνατότητα φαγητού.
Μέσα από ένα πρόγραμμα που έχει για αφετηρία το προσωπικό τους ρεπερτόριο, μαγεύουν στις ερμηνείες τους σε κλασικά λαϊκά τραγούδια αλλά και σε επιλογές από Χατζιδάκι, Λοΐζο, Μικρούτσικο και άλλους μεγάλους συνθέτες.
Για τον Γιάννη Κότσιρα, η πρόσφατη συνεργασία του με τον Θάνο Μικρούτσικο και τον Οδυσσέα Ιωάννου, έδωσε ένα στιβαρό σύνολο τραγουδιών με τίτλο "Ό,τι θυμάσαι δεν πεθαίνει", ενώ  ο Μανώλης Λιδάκης κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες το δίσκο "Αύριο θα είναι αργά", όπου τη μουσική υπογράφουν η Βάσω Αλλαγιάννη, ο Σωκράτης Μάλαμας και ο Ορφέας Περίδης πάνω σε στίχους αξιόλογων στιχουργών (Θ. Γκόνη, Β. Αλλαγιάννη, Σ. Μάλαμα, Γ. Σιδερή, Γ. Κλεφτογιώργου, Γ. Μελισσίδη και του μοναδικού Μανώλη Ρασούλη).
Μαζί τους εμφανίζεται και η Χριστίνα Παπατριανταφύλλου
Παίζουν οι μουσικοί
 
Άκης Γαβαλάς: τύμπανα
Γιάννης Άννινος: μπάσο
Κώστας Μιχαλός, Σπύρος Δέλτα: κιθάρες
Βασίλης Ραψανιώτης: Βιολί
Γιώργος Σπηλιόπουλος, Βαγγέλης Μαχαίρας: μπουζούκι
Άκης Κατσουπάκης:  πιάνο – πλήκτρα - ενορχηστρώσεις
Νίκος Παπαναστασίου: πλήκτρα – ακορντεόν – ενορχηστρώσεις
Ηχοληψία: Βασίλης Αζίσης, Στρατής Καραδημητράκης, Λάμπρος Μπούνας
Φωτισμοί: Azaad Χαραλάμπους
Ώρα έναρξης
Σάββατο στις 22.30
και Κυριακή στις 14.30
Πληροφορίες
Είσοδος: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί  στο μπαρ / 15 ευρώ με ποτό
Τιμή φιάλης: 120 ευρώ, κρασί 60 ευρώ
Κυριακές: Οι ισχύουσες τιμές για ποτό - πλήρες μενού και απεριόριστο κρασί
με 30 & 35 ευρώ / άτομο
Για την Παραμονή Χριστουγέννων ισχύουν οι ίδιες τιμές
 
LEVARE Music Theatre
Ιερά Οδός 76 & Σπύρου Πάτση
(είσοδος από Κασσάνδρας 23)
Τηλ.: 210 3412 622 | 6974 488 403

“Με τη μαγεία της κιθάρας” του Παναγιώτη Μάργαρη και ο Σταμάτης Κραουνάκης

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ  ΑΠΟ ΤΙΣ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

 

Παναγιώτης Μάργαρης

“Με τη μαγεία της κιθάρας”


Συμμετέχουν: Σταμάτης Κραουνάκης, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Μάρκος Κούμαρης (Locomondo), Γεωργία Νταγάκη, Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου.



“Δύο χρόνια μετά από την κυκλοφορία του πολύ επιτυχημένου “Rock of my soul”, ο σπουδαίος δεξιοτέχνης της κιθάρας Παναγιώτης Μάργαρης επανέρχεται δισκογραφικά με ένα ακόμα άλμπουμ, το οποίο πλημμυρίζει από τα πλούσια συναισθήματα, το πάθος, το ταπεραμέντο και τον ερωτισμό των ηχοχρωμάτων της κλασικής κιθάρας.

“Με τη μαγεία της κιθάρας” είναι ο τίτλος της νέας δισκογραφικής δουλειάς του δημοφιλούς καλλιτέχνη. Στο άλμπουμ αυτό, ο Παναγιώτης Μάργαρης διασκευάζει και ερμηνεύει αγαπημένες μουσικές από όλο τον κόσμο όπως το soundtrack του Clint Mansell από την ταινία Requiem for a dream, την υπέροχη μελωδία Love theme του Ennio Morricone από το Cinema Paradiso, το ιστορικό Αργεντίνικο tango Por Una Cabeza του Carlos Gardel κ.α. Δε λείπουν φυσικά, κομμάτια από το ρεπερτόριο της κλασικής κιθάρας καθώς και συνθέσεις του Παναγιώτη. Ευχάριστη έκπληξη αποτελεί η συμμετοχή των Σταμάτη Κραουνάκη, Ελένης Τσαλιγοπούλου, Μάρκου Κούμαρη (Locomondo), Γεωργίας Νταγάκη

και παιδικής χορωδίας Σπύρου Λάμπρου.

Ένα μοναδικό ταξίδι αισθήσεων με τους μαγικούς ήχους της κιθάρας του Παναγιώτη Μάργαρη… Κυκλοφορεί από την Polymusic.

Γιώργος Νταλάρας, Ελένη Βιτάλη, Γλυκερία συνεχίζουν να γράφουν την δική τους ιστορία

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου η επίσημη πρεμιέρα της Ιεράς Οδού με τον Γιώργο Νταλάρα, την Ελένη Βιτάλη και τη Γλυκερία. Με ανεβασμένη διάθεση και πολλά χαμόγελα μας χάρισαν μια δυνατή παράσταση και ένα μοναδικό τετράωρο πρόγραμμα που απέσπασε το δυνατό χειροκρότημα των παρευρισκομένων!

 Ο Γιώργος Νταλάρας, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία, τρεις μεγάλοι ερμηνευτές, τρεις φωνές που έγραψαν και συνεχίζουν να γράφουν την δική τους ιστορία, συναντήθηκαν ξανά στη σκηνή της Ιεράς Οδού για να θυμηθούν και να μας θυμίσουν τραγούδια σταθμούς στο ελληνικό τραγούδι, αλλά και να σηματοδοτήσουν το σήμερα!

Ο Γιώργος Νταλάρας, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία με διαδρομές που συνενώνονται στον άξονα καλό τραγούδι δεν έμμειναν στα τετριμμένα. Με την προσωπική του ιστορία ο καθένας, την πείρα τους, την απαράμιλλη τέχνη τους, το μοναδικό ταλέντο τους και την αστείρευτη φλόγα τους, μας χάρισαν μια βραδιά πραγματικής ψυχαγωγίας και χαράς.

Οι τρεις τους σε αυτή την μοναδική συνύπαρξη, «μοιράστηκαν» για αρχή το καινούριο τους τραγούδι “Σου χρωστώ κάποια τραγούδια” σε μουσική Νίκου Αντύπα και σε στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου. Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε η Βιτάλη τραγουδώντας το “Ίσως φταίνε τα φεγγάρια”, με μια γρήγορη εναλλαγή η Γλυκερία τραγούδησε το “Πάρε με απόψε πάρε με” και ακολούθησε ο Γιώργος Νταλάρας με το “Του κάτω κόσμου τα πουλιά” και το “Μάνα δε φυτέψαμε”. Ακολούθησαν ατομικά προγράμματα, εναλλαγές ντουέτων, ενώ στο τελευταίο μέρος εμφανίστηκαν και οι τρεις μαζί με μια μεγάλη γκάμα τραγουδιών από λαϊκά, παραδοσιακά, σμυρναίικα, ρεμπέτικα και έντεχνα ακούσματα.

  Ένα πρόγραμμα στημένο με αγάπη και πάθος. Το σκηνικό είναι η αλάνα που σχηματίστηκε από την κατεδάφιση ενός σπιτιού. Εκεί συνάντησε ο Γιώργος την Ελένη και τη Γλυκερία. Μια αφίσα στον τοίχο φωτίζει τις στιγμές. Στην οθόνη (αφίσα) ο Νίκος Σούλης παρέμβηκε εικαστικά, δίνοντας κίνηση-ζωή στις φωτογραφίες δρόμου του δημοσιογράφου Νικήτα Καραγιάννη, που τα τελευταία χρονιά καταγράφει “ότι κινείται”. Εικόνες του κέντρου της πόλης γύρω από την Ιερά Οδό. Τα σπίτια, οι άνθρωποι, οι καλλιτέχνες του δρόμου, τα συνθήματα. Ζευγάρια αγκαλιάζονται, ζωγραφίζουν στους τοίχους και γεμίζουν τους δρόμους.

 Γιώργος Νταλάρας, Ελένη Βιτάλη, Γλυκερία ΜΑΖΙ!
Τρεις μοναδικές φωνές, μια μεγάλη συνάντηση, μια σπουδαία στιγμή φέτος στην Ιερά Οδό κάθε Παρασκευή και Σάββατο.


 Μαζί τους μια σπουδαία ορχήστρα από σολίστες μουσικούς που στηρίζουν και φωτίζουν με το παίξιμο τους τα τραγούδια.

Γιώργος Παπαχριστούδης, πιάνο-διεύθυνση ορχήστρας
Γιώργος Μάτσικας, μπουζούκι
Γιώργος Ρόκας, μπουζούκι
Δημήτρης Λάππας, κιθάρα-μπουζούκι
Νίκος Ζέρβας, πλήκτρα
Χρήστος Ζέρβας, κιθάρα
Κωνσταντίνος Φωτιάδης, κιθάρα
Θανάσης Σοφράς, μπάσο
Πόλυς Πελέλης, μπάσο
Ντάσσο Κούρτι, ακορντεόν
Ζήσης Σκλαβουνάκης, βιολί
Αποστόλης Βαγγελάκης, πνευστά
Πέτρος Κούρτης, κρουστά
Πέτρος Πελέλης, κρουστά
Γρηγόρης Συντρίδης, τύμπανα

 Καλλιτεχνική επιμέλεια: Γιώργος Νταλάρας
Ενορχηστρωτική επιμέλεια: Γιώργος Νταλάρας, Γιώργος Παπαχριστούδης, Στέλιος Φωτιάδης, Δημήτρης Λάππας

Ο Νίκος Σούλης έχει επιμεληθεί σκηνοθετικά το πρόγραμμα

Παντελής Γιατζιτζόγλου-Αντώνης Ζαχόπουλος, σχεδιασμός ήχου-ηχοληψία
Γιάννης Μανιατάκος, σχεδιασμός φωτισμού-φωτισμοί
Ηχητική κάλυψη: ALPHA Sound, Κώστας Κωνσταντινόπουλος


 Ιερά Οδός
Ιερά Οδός 18-20
Ημέρες παραστάσεων: Παρασκευή και Σάββατο
Τηλέφωνο
κρατήσεων: 210-3428272

Δημήτρης Μητροπάνος «ΚΡΥΦΑ»

Ανέκδοτες ζωντανές ηχογραφήσεις του Δημήτρη Μητροπάνου
μαζί με  το βιβλίο που έγραψε για τον «Μήτσο»  ο Ευθύμης Φιλίππου,
κυκλοφορούν σε  μία πολυτελή 5απλή κασετίνα – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ - 
με τον τίτλο «ΚΡΥΦΑ» από την ΜΙΝΟΣ-ΕΜΙ
Η έκδοση αυτή περιλαμβάνει ηχογραφήσεις από το 2000 έως το 2012,
όταν πρόωρα έφυγε από κοντά μας ο  σπουδαίος ερμηνευτής.

Ο επί πολλά έτη ηχολήπτης του Δημήτρη Μητροπάνου,
Δημήτρης Ευαγγελάτος τον ηχογραφούσε « ΚΡΥΦΑ» ,  
όποτε τραγουδούσε σε κέντρα, μουσικές σκηνές ή υπαίθριες συναυλίες.
 Όλο αυτό το υλικό ήθελε να του το χαρίσει μια μέρα,
δώρο ανεκτίμητο για τον ίδιο και την οικογένεια του,
που αποτύπωνε το μεγαλείο του στις ζωντανές εμφανίσεις.

Τα πράγματα ήρθαν δυστυχώς αλλιώς.
Ο Δημήτρης Μητροπάνος δεν πρόλαβε να γίνει αποδέκτης των στιγμών αυτών,
αφού έφυγε από τη ζωή αιφνίδια
και ενώ συνέχιζε «να τα δίνει όλα τραγουδώντας».

Δύο χρόνια σχεδόν από τότε,
και με την ατμόσφαιρα συναισθηματικά φορτισμένη ακόμα,
αποφασίστηκε να γίνει μια επιλογή από δεκάδες τραγούδια,
για να αποτυπωθούν για πρώτη φορά   σε cd
κλασικά λαϊκά τραγούδια παλαιότερα αλλά και άλλα σύγχρονα, 
που ο ίδιος λάτρευε και του άρεσε να τα βάζει στα προγράμματα του,
παρότι δεν είχε τραγουδήσει τις πρώτες εκτελέσεις.

Ο Δημήτρης Ευαγγελάτος ανέλαβε την επιλογή μαζί με τον επί έτη παραγωγό του Ηλία Μπενέτο
και όπως δηλώνει στο σημείωμα του
«στην κασετίνα Κρυφά τον ηχογραφούσε ο Ευαγγελάτος,
όταν ο Μήτσος με γκάζια στο χίλια έμπαινε στα τραγούδια,
απελευθερωμένος από τους κώδικες του στούντιο».

Αυτή του η μοναδική αυθαιρεσία στη σκηνή,
έβγαζε ολόκληρη τη δύναμη ψυχής και φωνής που είχε και που τόσο μας λείπει.
Η συλλεκτική αυτή έκδοση συμπληρώθηκε από το βιβλίο με τίτλο  «ΔΗΜΗΤΡΗ»,
  που έγραψε ο Ευθύμης Φιλίππου που αν και τόσο νεώτερος,
ήταν προσωπικός φίλος της οικογένειας.

Ο Ευθύμης Φιλίππου γράφει για το βιβλίο:
«Το κείμενο του βιβλίου «Δημήτρη» δημιουργήθηκε μέσα από τις συζητήσεις με έντεκα ανθρώπους που έζησαν κοντά στον Δ. Μητροπάνο. Δεν πρόκειται για βιογραφία ή για ιστορικό ντοκουμέντο με ημερομηνίες και σταθμούς της πορείας του. Επίσης δεν χαρακτηρίζεται από καμία αντικειμενικότητα και δεν είναι καθόλου αποστασιοποιημένο. Είναι μια παράθεση σκέψεων και αναμνήσεων, χωρίς ψυχραιμία, με αυτονόητη την συναισθηματική εμπλοκή όλων των συμμετεχόντων. Μίλησαν για αυτόν άνθρωποι που έχουν φάει κεράσια από τα χέρια του, που έχουν πάει μαζί του στις δύσκολες μέρες της μεταμόσχευσης στο Παρίσι, που έχουν κολυμπήσει δίπλα του στην θάλασσα του Τύμβου στον Μαραθώνα ή σε παραπόταμους του Πηνειού, που του έχουν πετάξει φύλα που δεν του έκαναν στην μπιρίμπα, που οδήγησαν το αμάξι του, άνθρωποι που τον φίλησαν, τον κράτησαν, γελάσανε μαζί του όταν ειπώθηκε κάποιο αστείο κάποιο βράδυ στον κήπο. Οπότε αυτό το κείμενο ας πούμε ότι αυτό που προσπαθεί να καταφέρει δεν είναι να αποτυπώσει, αλλά μόνο  να περιγράψει ένα πολύ μικρό κομμάτι των ανθρώπων που μίλησαν από την μία, του Δημήτρη από την άλλη και της αγάπης ανάμεσά τους».
 

"ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ" ΣΤΟ CAFETOY IANOY

"ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ"  ΣΤΟ CAFETOY IANOY
με την Μαργαρίτα Πουρνάρα
 
Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014, στις 19:00
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ & ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ

 
Η Μαργαρίτα Πουρνάρα συνομιλεί με τον Δήμαρχο της Αθήνας Γιώργο Καμίνη και τον Δήμαρχο της Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη. Παρότι διανύουν την δεύτερη τους τετραετία, είναι από τις σπάνιες φορές που ο Γιώργος Καμίνης και ο Γιάννης Μπουτάρης, εμφανίζονται μαζί, για να μας εξηγήσουν πως οι πόλεις μας θα ήταν καλύτερες, αν οι δήμαρχοι είχαν περισσότερες εξουσίες.

Είσοδος ελεύθερη.

Στις απρόβλεπτες συναντήσεις που θα πραγματοποιούνται κάθε μήνα στο CAFE του ΙΑΝΟΥ, η Μαργαρίτα Πουρνάρα θα συνομιλεί με σημαντικούς ανθρώπους. Όλοι τους έχουν διακριθεί στον επαγγελματικό στίβο, από την πολιτική, την αρχαιολογία και τις επιχειρήσεις ως τα γράμματα και τις επιστήμες. Το πιο σημαντικό τους χαρακτηριστικό, όμως, είναι το θάρρος να χαράσσουν και να ακολουθούν την δική τους πορεία. Είναι, δηλαδή, φυσιογνωμίες - χαμηλόφωνα ή ανορθόδοξα - ηγετικές που, αν και συχνά δεν ασχολούνται με τα κοινά, ωφελούν την κοινωνία με το δικό τους παράδειγμα ζωής και δράσης. Ας τους γνωρίσουμε καλύτερα και ας μιλήσουμε μαζί τους, για ένα νέο συλλογικό ήθος, που συναπαρτίζεται από φωτισμένες μονάδες.

Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να υποβάλλει τις ερωτήσεις του στον κάθε καλεσμένο, έως και 3 μέρες πριν από την κάθε εκδήλωση στην ειδική πλατφόρμα επικοινωνίας της εκδήλωσης ή στο email: magazine@ianos.gr και όλες θα αναμεταδίδονται ζωντανά από το ianos.gr

ΙΑΝΟS: Σταδίου 24, τηλ. 210 3217917, www.ianos.gr

15 50 "Θεός Αν Είναι" Live @ Κατράκειο Θέατρο

15 50
  "Θεός Αν Είναι" 
Live @ Κατράκειο Θέατρο
WATCH THE LIVE VIDEO ON YOUTUBE
 
Στις 2 Ιουλίου 2014 οι 15 50 μοιράστηκαν την σκηνή του Κατράκειου θεάτρου με τον Βασίλη Παππακωνσταντίνου σε μια από τις μεγαλύτερες συναυλίες του καλοκαιριού αφού την παρακολούθησαν και συμμετείχαν ενεργά πάνω από 6.000 φίλοι!!!

Οι 15 50 στο παρελθόν είχαν συνεργαστεί με τον θρυλικό ροκά για ένα χρόνο σε πάνω από 50 συναυλίες και άλλες τόσες παραστάσεις και είχαν συμμετάσχει και στον δίσκο του ''Μετωπική'' με δύο τραγούδια («Απόγευμα της Κυριακής» και «Κάψε με») σε μουσική του ιδρυτή και κιθαρίστα τους Ρουσσέτου Δημητρόγλου.

Μέσα από αυτό το αξέχαστο live προκύπτουν μία σειρά από videos όπου θα έχουμε την ευκαιρία να τους απολαύσουμε σε γνωστές επιτυχίες τους όπως, τα πιο παλιά “Τις Νύχτες Ντύνομαι Παιδί” “Ταξιδιώτης της Ερήμου”, “'Όσα Μπορείς'” και “Αμερικάνο” αλλά και πιο νέα όπως το ''Εγώ Είμαι Για Σένα”, “'Πίστεψέ Το” και “Να Καιγόμουνα”.

Οι 15 50 αυτό τον καιρό είναι στο στούντιο και ηχογραφούν το νέο τους διπλό άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει από την PLATINUM Records και θα περιέχει δικές τους νέες συνθέσεις αλλά και τραγούδια που έχουν διασκευάσει και κατά κάποιο τρόπο μέσα από τα χρόνια έχουν κάνει δικά τους, από αγαπημένους τους Έλληνες καλλιτέχνες όπως Χάρης και Πάνος Κατσιμίχας, Γ. Αγγελάκας, Ξύλινα Σπαθιά, Παύλος Σιδηρόπουλος κ.α...
 
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε
στην επίσημη σελίδα της μπάντας στο facebook 
https://www.facebook.com/1550band

Παραμονή Χριστουγέννων στο Black Duck με … “123 Swing”

Παραμονή Χριστουγέννων
στο Black Duck

        με … “123 Swing

Το μουσικό γυναικείο τρίο που ξεσηκώνει
τους λάτρεις της jazz - swing σκηνής

123 Swing. Από το σαλόνι του Savoy -το ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης που γεννήθηκε το swing- στο Black Duck. Την Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου, παραμονή Χριστουγέννων, στις 10.30 το βράδυ.
Τ
ρεις γυναίκες performers, παρέα με τον Νίκο Δρογώση στα πλήκτρα και τον Μάνο Λούτα στο κοντραμπάσο, δημιούργησαν ένα ατμοσφαιρικό jazz - swing group, και έρχονται να μας ταξιδέψουν στην αίγλη  περασμένων δεκαετιών. Προερχόμενες από τον χώρο της όπερας , οι 123 Swing,  δημιούργησαν ένα τρίο εμπνευσμένο από τα αντίστοιχα Αμερικάνικα γκρουπ του ΄30 όπως οι Andrews Sisters και επιστρατεύουν την εμπειρία και το ταλέντο τους παρουσιάζοντας  ένα show με πολλή αγάπη, κέφι και vintage αισθητική. Το πρόγραμμά τους περιλαμβάνει swing επιτυχίες όπως  Boogie woogie,  Sincerely, In the mood, lollipop, i will survive αλλά και ανατρεπτικές διασκευές ελληνικών τραγουδιών του Μάνου Χατζιδάκι, του Μανώλη Χιώτη και του Βασίλη Τσιτσάνη.
Black Duck MultiplarteΝτόρα Ρίζου
Cafe-Bar-Restaurant-Gallery
Χρήστου Λαδά 9α
210 3234760
info@blackduck.gr

Ο Γιάννης Μηλιώκας στα Λαδάδικα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΗΛΙΩΚΑΣ
Φιλικη συμμετοχή: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΜΠΑΝΙΑΡΗΣ & ΒΙΟΛΕΤΑ
Support: ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΡΑΚΗΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ / ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ
Ο Γιάννης Μηλιώκας γεννήθηκε  στη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στη δεκαετία του 1980 και είχε αμέσως μεγάλη απήχηση. Τα τραγούδια του «Κακοσάλεσι», «Για το καλό μου», «Ροζ» (ντουέτο με την Αφροδίτη Μάνου) «Ποιμενικό Ροκ»,«Γκρέκο Μασκαρά» έγιναν επιτυχίες σταθμοί στην Ελληνική μουσική.
Το 2010 εξέδωσε το βιβλίο "Μαίανδρος: Η άγνωστη γυμναστική των αρχαίων Ελλήνων" από τις εκδόσεις ΚΑΚΤΟΣ.
Ο Γ. Mηλιώκας μετά από χρόνια, με νέα τραγούδια στις αποσκευές του, θα περιοδεύσει σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Ο Γιάννης σε μουσική φόρμα θα εντυπωσιάσει με τα νέα του τραγούδια, σατιρίζοντας τα πάντα, αλλά και με τον τρόπο που εκείνος ξέρει, μιλάει  για την σημερινή άθλια εποχή που ζούμε. Ένας Γιάννης Μηλιώκας, που σίγουρα θα προβληματίσει  και θα διασκεδάσει.. 

Μαζί του θα έχει  δύο νέους ανερχόμενους τραγουδοποιούς. Τον Βασίλη Μπαμπανιάρη  και την Βιολέτα..

INFO
Ζωντανή Μαύρη Τρύπα
Βαίου 5, Πλατεία Μοριχόβου, Λαδάδικα
Προσέλευση: 21:30
Τηλ κρατήσεων: 2310510081
Εισιτήριο θεάματος: 8€, Φοιτητικό: 6€