Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Οι Epica επιστρέφουν στην Ελλάδα

Οι Epica, ένα από τα κορυφαία συγκροτήματα της παγκόσμιας σκηνής του συμφωνικού metal, επιστρέφουν στην Ελλάδα για δύο συναυλίες, την Παρασκευή 27 Μαρτίου στο Fuzz Live Music Club (Αθήνα) και το Σάββατο 28 Μαρτίου στο Fix Factory of Sound (Θεσσαλονίκη)!
Με την πανέμορφη Simone Simons στα φωνητικά και τον κιθαρίστα και τραγουδιστή Mark Jansen σε ηγετικό ρόλο, η σπουδαία μπάντα από την Ολλανδία θα μας επισκεφτεί στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης περιοδείας που ακολούθησε την κυκλοφορία του 6ου album της μέχρι τώρα καριέρας τους, “The Quantum Enigma”, το οποίο αποτέλεσε έναν πραγματικό καλλιτεχνικό θρίαμβο, αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές από το σύνολο του παγκόσμιου metal μουσικού Τύπου.
Η προπώληση και για τις δύο συναυλίες ξεκινάει στα 23 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 26 ευρώ. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 29 ευρώ.
Θα διατεθεί πολύ περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων στην τιμή των 52 ευρώ για κάθε συναυλία. Τα προνόμια που περιλαμβάνει είναι τα εξής:  meet and greet με όλα τα μέλη του συγκροτήματος, είσοδο στον χώρο της συναυλίας νωρίτερα από τους κατόχους απλών εισιτηρίων, υπογεγραμένο poster, lanyard και VIP pass.
Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015, Fuzz Live Music Club (Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος, Αθήνα, 210 3450817,www.fuzzclub.gr) και Σάββατο 28 Μαρτίου 2015, Fix Factory of Sound (26ης Οκτωβρίου 15, Θεσσαλονίκη / τηλ. 2310 500670 & 2310 504014 / www.fixfactoryofsound.gr).
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00. Opening acts: t.b.a.
Εισιτήρια διατίθενται τηλεφωνικά στο 11 876, στα καταστήματα Public, Seven Spots, Παπασωτηρίου, Ιανός, Reload και online στο www.viva.gr!
Οι Epica σχηματίστηκαν το 2002 και σχεδόν αμέσως κατέλαβαν μία ξεχωριστή θέση στον χώρο του συμφωνικού metal. Το Ελληνικό κοινό τους έχει αγκαλιάσει από τις αρχές της καριέρας τους και οι εδώ εμφανίσεις τους το πιστοποιούν.

«Ρόδινο Όνειρο» από την Demy


 DEMY
NEO ALBUM
ΡΟΔΙΝΟ ΟΝΕΙΡΟ


Aκόυστε το εδώ:
Spotify: bit.ly/SpotifyDemyRodinoOneiroAlbum
I-tunes : bit.ly/ItunesDemyRodinoOneiroAlbum

 Η πριγκίπισσα της ελληνικής ποπ μουσικής σκηνής κυκλοφορεί το «Ρόδινο Όνειρο»!
Το δεύτερο album της αγαπημένης τραγουδίστριας κυκλοφορεί με τραγούδια  που θα μας ταξιδέψουν! 
 Η ζεστή χροιά της Demy, συναντά μελωδίες που διαλέχτηκαν, για να ολοκληρώσουν τη δεύτερη δισκογραφική δουλειά της, με τίτλο «Ρόδινο Όνειρο»!
 Συνθέτες που υπογράφουν επιτυχίες, Δημήτρης Κοντόπουλος, Alex Leon, Playmen, Μάριος Ψιμόπουλος, Βασίλης Γαβριηλίδης, Oge,
και άλλοι, στιχουργοί που γράφουν απο καρδιάς, Νίκος Μωραϊτης, Θάνος Παπανικολάου, Romy Παπαδέα,
και μοναδικά ντουέτα με καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως οι ΜΕΛΙSSES και η Σοφία Βόσσου
αλλά και η προσωπική πινελιά της Demy, σε ένα δίσκο, με μοναδικά τραγούδια και ερμηνείες!
To δεύτερο ολοκληρωμένο album της Demy, κυκλοφορεί για να μας παρασύρει στο δικό της «Ρόδινο Όνειρο» από την Panik Records!

Παραμονή Χριστουγέννων στο Black Duck με … “123 Swing”

Παραμονή Χριστουγέννων
στο Black Duck
        με … “123 Swing

Το μουσικό γυναικείο τρίο που ξεσηκώνει
τους λάτρεις της jazz - swing σκηνής

123 Swing. Από το σαλόνι του Savoy -το ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης που γεννήθηκε το swing- στο Black Duck. Την Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου, παραμονή Χριστουγέννων, στις 10.30 το βράδυ.
Τ
ρεις γυναίκες performers, παρέα με τον Νίκο Δρογώση στα πλήκτρα και τον Μάνο Λούτα στο κοντραμπάσο, δημιούργησαν ένα ατμοσφαιρικό jazz - swing group, και έρχονται να μας ταξιδέψουν στην αίγλη  περασμένων δεκαετιών. Προερχόμενες από τον χώρο της όπερας , οι 123 Swing,  δημιούργησαν ένα τρίο εμπνευσμένο από τα αντίστοιχα Αμερικάνικα γκρουπ του ΄30 όπως οι Andrews Sisters και επιστρατεύουν την εμπειρία και το ταλέντο τους παρουσιάζοντας  ένα show με πολλή αγάπη, κέφι και vintage αισθητική. Το πρόγραμμά τους περιλαμβάνει swing επιτυχίες όπως  Boogie woogie,  Sincerely, In the mood, lollipop, i will survive αλλά και ανατρεπτικές διασκευές ελληνικών τραγουδιών του Μάνου Χατζιδάκι, του Μανώλη Χιώτη και του Βασίλη Τσιτσάνη.
Black Duck MultiplarteΝτόρα Ρίζου
Cafe-Bar-Restaurant-Gallery
Χρήστου Λαδά 9α
210 3234760
info@blackduck.gr

Μαριώ, Λένα Αλκαίου, Άβα Γαλανοπούλου «Στις Γραμμές του Έρωτα»

H Μαριώ, η Λένα Αλκαίου
και η Άβα Γαλανοπούλου

 «Στις Γραμμές του Έρωτα»

Κάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι
στη μουσική σκηνή «Γραμμές»

Το σενάριο και την σκηνοθεσία υπογράφει ο Λευτέρης Χαρέλλης
και την σκηνογραφία ο Γκάυ Στεφάνου


Εικοστός αιώνας. Σ’ ένα από τα σπίτια με το χαρακτηριστικό κόκκινο φως, δυό γυναίκες του περιθωρίου, η Λουλού (Άβα Γαλανοπούλου) και η Ρόζα (Λένα Αλκαίου), φίλες και αντίζηλες παράλληλα, ζώντας κάτω από την ίδια στέγη, καυγαδίζουν  και συμφιλιώνονται μέσα από ξεκαρδιστικές ιστορίες και νταλκαδιάρικα τραγούδια που σχολιάζουν τις ζωές τις δικές τους και των γύρω τους.
Η Μαριώ, με τον μοναδικό της τρόπο, παρεμβαίνει και επηρεάζει τις ζωές τους, μέσα από  στίχους  ρεμπέτικων και λαϊκών τραγουδιών.

Σε μια εποχή που όλα αλλάζουν γρήγορα και βίαια, σ' αυτή την «γειτονιά» που συγκατοικούν άγιοι και δαίμονες, η διάθεση για ζωή ενώνει τον κόσμο , σε μια αέναη γιορτή , που οδηγεί  στην τελική κάθαρση.
Η συγκινητική ερμηνεία της Μαριώς, η αυθεντικά λαϊκή φωνή της Λένας Αλκαίου, η νεανική, ζεστή χροιά της φωνής του Χάρη Πανόπουλου, μαζί με τις μπριόζες ερμηνείες της Άβας Γαλανοπούλου,  συνθέτουν ένα μοναδικό γλέντι με πρόζες, τραγούδι και χορό, που κορυφώνεται  στο δεύτερο μέρος της παράστασης.
Καταξιωμένοι βιρτουόζοι μουσικοί θα πλαισιώνουν την παράσταση: Παναγιώτης Παπαγεωργίου (πιάνο, φωνή), Δημήτρης Λίβανος (μπουζούκι, φωνή), Γιάννης Παππάς (βιολί), Αντώνης Κουτελιέρης (κιθάρα), Ισίδωρος Παπαγεωργίου (μπάσο).

Την ενορχήστρωση υπογράφει ο Παναγιώτης Παπαγεωργίου και την μουσική επιμέλεια έχει ο Δημήτρης Λίβανος.

Κωνσταντινουπόλεως 111 Κεραμεικός 
Τηλ 2103414350