Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Μελωδικά Χριστούγεννα με τον Κώστα Μαρτάκη

ΜΕΛΩΔΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ VILLAGE shopping & more…

Με τον ΚΩΣΤΑ ΜΑΡΤΑΚΗ και τους Dj Kas & Mario Brasil! 27/12!
Με μελωδικό τρόπο καλωσορίζουν τα Χριστούγεννα, την αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων, στο VILLAGE shopping & more
 Live Christmas  @ VILLAGE shopping & more…
Το Σάββατο 27/12 στις 19:00 το Village Shopping and more… υποδέχεται τoν μοναδικό Κώστα Μαρτάκη, σε μια συναυλία που ξεσηκώσει μικρούς και μεγάλους, με όλες τις μεγάλες επιτυχίες και αγαπημένα χριστουγεννιάτικα τραγούδια! Μαζί του ο dj Kas και ο Μάριος Brasil θα απογειώσουν το κέφι με τις τελευταίες τους επιτυχίες και όχι μόνο και θα μας  «βάλουν» σε εορταστικό κλίμα με χριστουγεννιάτικες μελωδίες.
Τα Σάββατα του Δεκεμβρίου… γίνονται πιο μαγικά στο VILLAGE shopping & more
Ώρα έναρξης:19.00
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
VILLAGE shopping & more … : Θηβών 228 Αγ.Ι.Ρέντης
Τηλ. επικοινωνίας: 210 4256087

«Κι ύστερα έρχεται η αγάπη» στο Ρυθμός Stage

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος
και ο Σταμάτης Χατζηευσταθίου
 στο Ρυθμός Stage

 «Κι ύστερα έρχεται η αγάπη»
 Παρασκευή 2 και 9 Ιανουαρίου
Μαζί τους η Ζωή Παπαδοπούλου

 Γεράσιμος Ανδρεάτος, απλώνει το χέρι στον Σταμάτη Χατζηευσταθίου και ανεβαίνουν μαζί τη σκηνή του "Ρυθμός Stageγια δύο μοναδικές παραστάσεις την Παρασκευή 2 και 9 Ιανουαρίου με τον τίτλο «Κι ύστερα έρχεται η αγάπη».

Αυτός είναι και ο τίτλος της νέας δισκογραφικής δουλειάς του Γεράσιμου, του  πιο αυθεντικού τραγουδιστή της γενιάς του, τα τραγούδια του οποίου υπογράφει ο Σταμάτης.

Τα νέα τραγούδια, άλλοτε φωτεινά επειδή μας το προστάζουν οι μέρες μας κι άλλοτε εσωστρεφή επειδή το έχει ανάγκη η ψυχή μας, αναμιγνύονται με τα  τραγούδια που ήδη κυλάνε στο αίμα μας όλα αυτά τα χρόνια, δημιουργώντας ένα χαρούμενο κι  απρόσμενο πάντρεμα.

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος σε  ένα πρόγραμμα έκπληξη, με τη λαχτάρα έφηβου για κάτι διαφορετικό, τραγουδά στίχους και μουσικές που πάντα υπήρχαν μέσα του και που τώρα θέλει να μοιραστεί με τον ξεχωριστό δημιουργό και μας ψιθυρίζει χαμογελώντας... «κι ύστερα έρχεται η αγάπη».

Η αγκαλιά των δύο καλλιτεχνών όμως ανοίγει διάπλατα για να υποδεχτεί μια φίλη τους που είναι και από τις πιο προικισμένες, σύγχρονες ερμηνεύτριες. Η Ζωή Παπαδοπούλου   επισκέπτεται τον Γεράσιμο και τον Σταμάτη για να τους πει ότι «Το αναλύσαμε πολύ» τον τελευταίο καιρό  και ότι οι άνθρωποι «Μέσα στο μετρό» μοιάζουν τόσο εγκλωβισμένοι στο γκρίζο της εποχής μας. Η εξαιρετική ερμηνεύτρια ενώνει τη χαρακτηριστική φωνή της με αυτές του κόσμου και των φίλων της για να μας χαρίσουν όλοι μαζί δύο ξεχωριστές παραστάσεις.
Παίζουν μαζί τους οι μουσικοί:

Aγγελος Παπαδάτος – μπάσο
Θάνος Σταυρίδης – ακκορντεόν
Νίκος Κασαβέτης – τύμπανα
Βαγγέλης Κονταράτος – ηλεκτρική κιθάρα

Ρυθμός Stage
Είσοδος:
 12€ με μπύρα ή κρασί
Ώρα έναρξης: 22.30
Μαρίνου Αντύπα 38
16346 Ηλιούπολη

Η Βασιλική Καρακώστα γέμισε το Half Note και φεύγει για Βόλο

Γέμισε από κόσμο και από τη μοναδική ενέργεια της Βασιλικής Καρακώστα το Half Note, την περασμένη Πέμπτη το βράδυ στην πρώτη εμφάνιση της δυναμικής ερμηνεύτριας στο πιο ζωντανό τζαζ κλαμπ της Αθήνας. Η Vasiliki παρουσίασε συντροφιά με τους συνεργάτες της και πλανόδιους Σενεγαλέζους μουσικούς που συνάντησε στο δρόμο της πορείας της, ένα εκρηκτικό έθνικ πανηγύρι, όπου τα ελληνικά παραδοσιακά τραγούδια και τα τραγούδια από το προσωπικό της ρεπερτόριο, έγιναν ένα με τους αφρικάνικους ρυθμούς.
Η Vasiliki με το απίστευτα έντονο ταμπεραμέντο της τραγούδησε σε αφρικάνικη διάλεκτο, ενώ οι Σενεγαλέζοι μουσικοί την συνόδευσαν τραγουδώντας και χορεύοντας ελληνικούς στίχους από τα τραγούδια της.
Το κοινό κρατούσε το ρυθμό ενώ η πρωταγωνίστρια της βραδιάς Vasiliki προσέφερε απλόχερα από σκηνής μια αλυσίδα από συναισθήματα. Ένα πολύχρωμο πανηγύρι με τη σφραγίδα της Βασιλικής Καρακώστα και των συνεργατών της. Η Βασιλική κατέβαινε από τη σκηνή και τραγουδούσε μέσα στο ζεστό κοινό της που γέμισε το χώρο του Half Note. Το χειροκρότημα ήταν πηγαίο και ενθουσιώδες.
«Ελλάδα σ αγαπώ» τραγούδησαν οι Σενεγαλέζοι λίγο πριν από το τέλος, ενώ η Vasiliki ευχήθηκε «καλές γιορτές» στο κοινό που έφυγε από το Half Note κρατώντας στην καρδιά του μια διαφορετική βραδιά, που θα του μείνει αξέχαστη.
Στις 27 και 28 Δεκεμβρίου η Βασιλική Καρακώστα εμφανίζεται στο Βόλο, ως προσκεκλημένη του Δήμου της πόλης. Στις 27 Δεκεμβρίου θα εμφανισθεί στο Θέατρο Νέας Ιωνίας Βόλου (21.00), ενώ στις 28 Δεκεμβρίου το μεσημέρι (13.00) στην πλατεία Αγίου Νικολάου θα συμπράξει με την Φιλαρμονική του Δήμου, που θα συμμετέχει στη συναυλία της

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου στο Πειραιά

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2/1ΜΕ ΤΗΝ
ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ
PASSPORT!

 Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Bogaz Mousique συνεχίζoυν για δύο ακόμη βραδιές τις εμφανίσεις τους στο Passport!

Η χαρισματική ερμηνεύτρια με την αμεσότητα που τόσο αγαπά το κοινό και οι εξαιρετικοί συνεργάτες της μας προσκαλούν σε μία συναρπαστική συναυλιακή βραδιά, γεμάτη πάθος και αγαπημένα τραγούδια, που γεφυρώνουν Ανατολή και Δύση.
Και ειδικά για την παραμονή των Χριστουγέννων, την Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου, ετοιμάζουν μία άκρως εορταστική και πλούσια βραδιά, στο πνεύμα των ημερών.
 Τελευταία παράσταση: Παρασκευή 2 Ιανουαρίου
Οι boğaz musique είναι οι:Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου - κιθάρες, μαντολίνο, λούπες
Βαγγέλης Καλαμάρας - τύμπανα
Αριστείδης Χατζησταύρου - κιθάρες
Απόστολος Τσαρδάκας - κανονάκι, βιολί
Χάρης Κελλάρης - κοντραμπάσο
Αργύρης Διαμαντής – κρουστά
 Ήχος-Τάκης Σπυρόπουλος
 Φωτογραφίες: Άρτεμις Παπαγεράκη
 Kαραϊσκου 119 - Πειραιάς 2104296401