Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

" Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει" στο " HALF NOTE"

H μουσική ποιότητα που μας έχει προσφέρει ο Κώστας Χατζής είναι μοναδική . 
Μελωδικά τραγούδια ανίκητα από το χρόνο θα ακολουθούν πάντα την σπουδαία  του καλλιτεχνική διαδρομή .
 Από εκείνα τα χρόνια στο " ΣΚΟΡΠΙΟ" στη Πλάκα που πιτσιρικάδες τρέχαμε να πιάσουμε στασίδι για  να τον απολαύσουμε μέχρι σήμερα μοιάζει σαν να μην πέρασε μια μέρα . 
Με την κιθάρα του και την μοναδική φωνή του πάντα καθηλώνει το ακροατή και περνάει το μύνημα ότι το τραγούδι είναι μια αξεπέραστη  μελωδική αγάπη.
Ο Κώστας Χατζής λοιπόν είναι ο καλός μας φίλος που έχει αυτό το μεγάλο ταλέντο να μας μαγεύει πάντα όσα χρόνια και αν περάσουν 
Έρχεται λοιπόν  για άλλη μια φορά κοντά σε αυτούς που τον αγάπησαν  αλλά και στη νέα γενιά που πρέπει να τον γνωρίσει επιλέγοντας την μουσική σκηνή " HALF NOTE" όπου μέσα από την παράσταση " Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει" θα κάνει ένα ακόμα μουσικό ταξίδι 8,9,10 και 12 Φεβρουαριου  απλά και λιτά έτσι όπως μας συστήθηκε εδώ και πολλά χρόνια

Μιχάλης Χατζηγιάννης Παναγιώτης Μάργαρης «Concerto για δύο»

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ένας από τους σημαντικότερους ερμηνευτές και συνθέτες της σύγχρονης μουσικής σκηνής, συναντά στις 9 Φεβρουαρίου στη σκηνή «Αιμίλιος Ριάδης» του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης και την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής, τον εξαίρετο δεξιοτέχνη της κλασικής κιθάρας Παναγιώτη Μάργαρη.
Ένα ανατρεπτικό "Concerto για δύο" φτιαγμένο για κιθάρα και φωνή, με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να ερμηνεύει μοναδικά και μόνο με τη συνοδεία της κιθάρας του Παναγιώτη Μάργαρη ορισμένα από τα πολυαγαπημένα τραγούδια του καθώς και άλλων δημιουργών της ελληνικής και διεθνούς μουσικής σκηνής.
Στην παράσταση θα παρουσιαστούν επίσης μουσικές συνθέσεις για σόλο κιθάρα μέσα από το πρόσφατο cd του Παναγιώτη Μάργαρη «Με τη μαγεία της κιθάρας», αλλά και από προηγούμενα δισκογραφικά του έργα.
Το  θα ταξιδέψει κατά τη διάρκεια του 2015 σε μεγάλα θέατρα της Ελλάδας.
Συντελεστές
Κιθάρα - Παναγιώτης Μάργαρης
Ερμηνεία – Μιχάλης Χατζηγιάννης

O Μίλτος Πασχαλίδης στο" PASSPORT"

Από την Παρασκευή 13/2 και για λίγες εμφανίσεις
 Μετά τις 9 sold out εμφανίσεις στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου, ο Μίλτος Πασχαλίδης κατηφορίζει στον Πειραιά στο " PASSPORT"  μαζί με 5 κορυφαίους μουσικούς και αμέτρητα αγαπημένα τραγούδια.
 Ο Μίλτος Πασχαλίδης μαζεύει τα καλύτερα τραγούδια του αλλά και όλα όσα έχει αγαπήσει, και ετοιμάζει ένα πρόγραμμα εφ’ όλης της ύλης.
Γνωστός για τη μοναδική ατμόσφαιρα των ζωντανών εμφανίσεών του αλλά και την αυτοσχεδιαστική του διάθεση επί σκηνής, όπου το ένα τραγούδι αυθόρμητα φέρνει το επόμενο, ο Μίλτος Πασχαλίδης πετυχαίνει να συγκινήσει σε κάθε του συναυλία.
Καταφέρνει να ακροβατήσει με μοναδικό τρόπο ανάμεσα στην κρητική παράδοση και τη σύγχρονη μουσική, στο ερωτικό και το πολιτικό τραγούδι, και να δημιουργήσει ένα σπάνιο αποτέλεσμα που κάνει το πρόγραμμά του μια αξέχαστη και έντονα φορτισμένη εμπειρία.
Μαζί του σε αυτές της εμφανίσεις η νέα τραγουδοποιός Μιρέλα Πάχου στο πιάνο, το ακορντεόν και το τραγούδι, ο Δημήτρης Σινογιάννης στις ηλεκτρικές κιθάρες, ο Δημήτρης Μουτάφης στο μπάσο, ο Ηλίας Δουμάνης στα τύμπανα και ο Πάρις Περυσινάκης στην κρητική λύρα.
 
Μουσική/Θέατρο/Βιβλίο/Εικαστικά
Καραΐσκου 119, Πλατεία Κοραή, Πειραιά, τηλ. 2104296401

Επιστρέφουν Χριστοδουλόπουλος -Πλούταρχος

 Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος
Επιστρέφει όπως λένε οι πληροφορίες ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος στις Αθηναϊκές πίστες . Τα καλλιτεχνικά ονόματα που ακούστηκαν ότι θα συνεργαστούν μαζί του είναι του Χάρης Ακριτίδη και του Νίκου Τζούμα
Φινάλε ο " ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ"
Αντύπας , Νίκος Μακρόπουλος , Ελεάνα Παπαϊωάννου και οι KINGS τελείωσαν τις εμφανίσεις του από την πίστα του "ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ"


  Τις Κυριακές ο Νίκος Ζωϊδάκης
Κάθε Κυριακή μεσημέρι ο Νίκος Ζωιδάκης χαρίζει όμορφες στιγμές της Κρητικής μουσική στο μουσικό μεζεδοπωλείο " Άμμος" στη παραλιακή Λ. Ποσειδώνος

 Το Μάρτιο ο Γιάννης Πλούταρχος
Στις 12 Μαρτίου θα επιστρέψει μετά από χρόνια και πάλι στην πίστα του " POSODONIO" μαζί του και ο Κώστας Μαρτάκης.

 Με Χάρη Κωστόπουλο
Ξεκίνησε τις εμφανίσεις του στο " CARAMELA Live  o Χάρης Κωστόπουλος  

  Πρεμιέρες σήμερα 

Πρεμιέρα κάνουν απόψε 6/2 δύο νυχτερινά στέκια . Το " ΕΜΠΑΤΗ Live stage" με Άντζελα Δημητρίου , Σπύρο Σπυράκο και Έλενα Γκρέκου και το " Συγγρού Live" με τους Τριαντάφυλλο, Ίμβριο και Έρη Ζώρα .