Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Αφιέρωμα στη Βίκυ Μοσχολιού με τη Ζωή Παπαδοπούλου

Αφιέρωμα στη Βίκυ Μοσχολιού με τη Ζωή Παπαδοπούλου

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου και 4 Μαρτίου στον Κόμη
Η Ζωή Παπαδοπούλου τιμά με τον δικό της τρόπο μία από τις μεγαλύτερες φωνές του ελληνικού τραγουδιού, τη Βίκυ Μοσχολιού. Με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων χωρίς τη Βίκυ Μοσχολιού θα θυμηθούμε υπέροχα τραγούδια της, όπως τα "Άνθρωποι μονάχοι", "Δε ξέρω πόσο σ' αγαπώ", "Επεμβαίνεις", "Βάλε κι άλλο πιάτο", "Δεν κλαίω για τώρα",  "Θα κλείσω τα μάτια", "Τι να φταίει" και άλλα, τραγουδισμένα από τη φωνή της Ζωής Παπαδοπούλου.

Την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου και 4 Μαρτίου στη μουσική σκηνή του Κόμη, η Ζωή έχει επιλέξει τραγούδια των Γιώργου Ζαμπέτα, Σταύρου Ξαρχάκου, Άκη Πάνου, Γιάννη Σπανού, Απόστολου Καλδάρα, Σταμάτη Κραουνάκη και άλλων που έχει πρωτοτραγουδήσει με μοναδικό και αξεπέραστο τρόπο η Βίκυ Μοσχολιού.

Μαζί της ο Νεοκλής Νεοφυτίδης στο πιάνο και τις ενορχηστρώσεις και ο Παντελής Ντζιάλας στις κιθάρες και τις ενορχηστρώσεις.
  

Κόμης
Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου και 4 Μαρτίου
Λασκαράτου 20, Άνω Πατήσια
τηλέφωνο κρατήσεων: 2102112135

Η Ελένη Καραΐνδρου 22 Απριλίου στον ΙΑΝΟ

Σας ενημερώνουμε ότι προγραμματισμένη για την επόμενη Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου εκδήλωση ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ ΣΤΟ CAFE TOY IANOY με καλεσμένη την Ελένη Καραΐνδρου, δυστυχώς ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ λόγω έκτακτων υποχρεώσεων της κυρίας Καραΐνδρου και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Απριλίου 2015, στις 20:30.

Ρίξτε κάτι «πρόχειρο» πάνω σας... για το τρελό party μασκέ στο Central Live Clubbing!

Κυριακή της Αποκριάς 22/2 και το πιο τρελό party μασκέ μόνο στο Central Live Clubbing! Γιώργος Τσαλίκης, Πάνος Καλίδης και Βασιλική Νταντά ... έτσι όπως δεν τους έχετε ξαναδεί!!! Ρίξτε κάτι «πρόχειρο» πάνω σας... άλλωστε δεν θα σας παρεξηγήσει κανείς και διασκεδάστε στο Central Live Clubbing… εκεί που η τρέλα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο ακόμη και τις Απόκριες!!! Μη λείψει κανείς!!!
 Central Live Clubbing Λεωφόρος Βουλιαγμένης 22 Τηλέφωνο 210 92 34 603