Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

H Shaya Hansen με το “Sunshine” συμμετέχει στον Ελληνικό τελικό της Eurovision 2015

SHAYA - “Sunshine”

H Shaya Hansen σε συνεργασία με την Planetworks συμμετέχει στον Ελληνικό τελικό της Eurovision 2015, με το τραγούδι Sunshine”!
Ένα ξεσηκωτικό, αισιόδοξο, έθνικ τραγούδι με χαρακτηριστικά Ελληνικά μουσικά στοιχεία, αλλά και διεθνής ήχους που έγραψε η ίδια μαζί με τους Σκανδιναβούς Reil Bros και τον Μάριο Ψιμόπουλο. Το τραγούδι Sunshineμε το οποίο θα διαγωνιστεί στιον Ελληνικό τελικό στις 4 Μαρτίου την εκπροσωπεί πλήρως οπως παραδέχεται και η ίδια γιατί την εκφράζει  και εχει "γεύση" απο καλοκαίρι και τον ήλιο της Ελλάδας.
 Η Shaya Hansen «ξέρει τι ζητάει» και αυτό είναι να εκπροσωπήσει τα Ελληνικά χρώματα στη Βιέννη!


Άλλωστε και το όνομα της σημαίνει...«δημιουργώ» ! με άρωμα από το Βορρά γεννήθηκε στην Δανία αλλά μεγάλωσε στην θεσσαλονίκη, είναι πανέτοιμη να δημιουργήσει ένα μοναδικό show στη σκηνή με την εκρηκτική της παρουσία.
Όλα ξεκίνησαν από την τηλεοπτική εκπομπή “Pop Stars” με το πιο επιτυχημένο girl group των τελευταίων ετών. Απο το 2008 η Shaya ακολούθησε solo καριέρα και ξεχώρισε αμέσως ! Έκτοτε μας δίνει συνεχώς μόνο όμορφες μουσικές στιγμές, Έχει συνεργαστεί με μεγάλους καλλιτέχνες και τραγούδια της εχουν κυκλοφορήσει και στο εξωτερικό με μεγάλη επιτυχία! το 2009 κέρδισε βραβείο στα MAD VIDEO MUSIC AWARDS με το τραγούδι "πριν σε γνωρίσω" και την συνεργασία της με τους Stavento.  Το 2010 το MAD επέλεξε ως Theme song των MAD VIDEO MUSIC AWARDS με τον Μark Angelo  το τραγουδι "far from everything" .  Μια χρονιά αργότερα και γνωρίζοντας παγκόσμια επιτυχία ήταν η επιλογή του David Guetta στην συναυλία του στο Μαυροβούνιο. Το εν λογω τραγούδι την ιδια χρονιά  κέρδισε βραβειο στα  MTV Europe Music Awards ! η Shaya με την εξωτική ομορφιά και το ταλέντο στη φωνή εμφανίστηκε το 2014 στο festival Køge Festuge της Κοπενχάγης και η επιτυχία συνεχίζεται.... She is a "SUNSHINE" girl! 
  
“Sunshine”!!!