Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Λάκης Παπαδόπουλος, Νίκος Ζιώγαλας , Γιάννης Γιοκαρίνης 21 και 28/3 στη Νέα Σμύρνη

Λάκης Παπαδόπουλος - Νίκος Ζιώγαλας - Γιάννης Γιοκαρίνης
Area 22 - Νέα Σμύρνη
Σάββατο
21 και 28 Μαρτίου 2015
Ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Νίκος Ζιώγαλας και ο Γιάννης Γιοκαρίνης εμφανίζονται στο stage του AREA 22 στην πλατεία της Νέας Σμύρνης για 2 μόνο παραστάσεις: το Σάββατο 21 και  το Σάββατο 28 Μαρτίου. Οι τρεις τραγουδοποιοί μας υπόσχονται δύο αξέχαστες βραδιές και ένα πρόγραμμα που θα περιέχει όλες τους τις επιτυχίες, και τραγούδια που έχουν αγαπηθεί πολύ από το κοινό. "Ο Κουρσάρος ", "Νοσταλγός Του Rock'N'Roll", "Πάρε με απόψε", "Σαν σταρ του σινεμά", "Γυριστρούλα", "Βασιλική", "Ευλαμπία", "Μενεξεδιά", "Τσικαμπούμ" κ.α.
Ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο γνωστός σε όλους μας Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ, είναι ένας από τους σημαντικότερους δημιουργούς της γενιάς του που με τα τραγούδια του έχει χαρακτηρίσει μία ολόκληρη εποχή. Τραγούδια που έγραψαν ιστορία, έγιναν "σλόγκαν", τραγούδια διαχρονικά,  τραγούδια που αγαπήθηκαν και μέχρι σήμερα βρίσκονται στα χείλη όλων.
Ο Νίκος Ζιώγαλας συνδυάζοντας παραδοσιακή μουσική με ήχους rock και ηλεκτρονικούς από το 1985 που κυκλοφόρησε ο πρώτος προσωπικός του δίσκος "Το τζάμπο" και με 11 συνολικά προσωπικούς δίσκους μέχρι σήμερα, έχει γράψει και ερμηνεύσει μερικά από τα ωραιότερα τραγούδια της τελευταίας εικοσαετίας όπως τα "Σαν star του σινεμά", "πάρε με απόψε πάρε με", "Βασιλική", "Βέροια, Θεσσαλονίκη, Αθήνα", "Πέρασε η μπόρα" κ.α.
Η Ευλαμπία του Γιάννη Γιοκαρίνη από την πρώτη προσωπική του δουλειά "Φόρα Παρτίδα" αγαπήθηκε και τραγουδήθηκε από όλους μας. Ο Γιάννης Γιοκαρίνης παραμένει ένας αμετανόητος 'νοσταλγός του rock n roll' που δεν έχει αποφασίσει, από το 1968 που άρχισε να παίζει μουσική σε διάφορα συγκροτήματα, εάν θα είναι "κιθαρίστας ή ντράμερ"... Το σίγουρο είναι ότι ο Γιάννης Γιοκαρίνης είναι ένας καλλιτέχνης που μας συγκινεί όλους!
Οι τρεις τους θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα με ενέργεια και το γνωστό τους αυθορμητισμό!
Δύο ζωντανές εμφανίσεις που δεν πρέπει να χάσετε!
Σάββατο 21 Μαρτίου
Σάββατο 28 Μαρτίου
Ώρα Έναρξης: 22:00
Είσοδος: 12 ευρώ μπύρα ή κρασί
Area 22 - Stage
Αγ. Φωτεινής 22, Ν. Σμύρνη – Αθήνα
Τηλ. 211 405 4442
http://www.area22.gr/

Τα ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ «με δυο κιθάρες…» στο PASSPORT

 Παρασκευή 3/4
ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ
«με δυο κιθάρες…»

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.30 
Τιμή εισιτηρίου: 12
eur (γενική είσοδος - με μπύρα ή κρασί)
 Το αγαπημένο ροκ συγκρότημα, πειραματίζεται άλλη μια φορά με τον ήχο του κι αλλάζει για λίγο τη γνώριμη, έντονη-ηλεκτρική ταυτότητά του, "μεταφράζοντας" μουσικά τις μελωδίες και τα δυνατά μηνύματα των τραγουδιών του, σε έναν πιο ακουστικό κιθαριστικό ήχο.
Η χειμερινή περιοδεία  "με δυο κιθάρες…" συνεχίζεται, με επόμενο σταθμό τον Πειραιά και τη φιλόξενη σκηνή του Passport, την Παρασκευή 3 Απριλίου.
Οι δύο δημιουργοί, Αλέξανδρος και Γιώργος Παντελιάς, καλούν τους φίλους τους στη μοναδική αυτή ιδιαίτερη συναυλία, με διάθεση να αποδείξουν άλλη μια φορά, πως η εσωτερική δύναμη και το νόημα των τραγουδιών μπορεί να αποκτήσει ιδιαίτερη αξία πάνω στις χορδές από δυο κιθάρες...
Σε αρκετά σημεία του, διάρκειας δυόμιση ωρών, προγράμματός τους, τα Κίτρινα Ποδήλατα θα συμπράξουν με εξαιρετικούς καλεσμένους φίλους μουσικούς, εμπλουτίζοντας τα ηχοχρώματα στις μελωδίες των μουσικών επιλογών τους.
Εκτός από τις γνωστότερες στιγμές της 15χρονης πορείας του συγκροτήματος, οι φίλοι που θα βρεθούν στο PassPort, θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν για πρώτη φορά ζωντανά και το ολοκαίνουργιο «Κάπου Υπάρχει Αγάπη», τραγούδι που πολύ σύντομα θα εκπροσωπήσει το νέο ακουστικό album που τα Κίτρινα Ποδήλατα θα ολοκληρώσουν τον ερχόμενο Οκτώβρη.
Παρασκευή 3 Απριλίου, λοιπόν, "με δυο κιθάρες…" τα ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ στοιχηματίζουν να μας ξεσηκώσουν, με δυναμισμό που πηγάζει απ’ την ψυχή, με ρυθμό που δυναμώνει στα χέρια που ενώνονται και αρμονίες στις φωνές της παρέας που ακούγονται σαν μία...
Πειραιάς .Τηλ 2104296401
 

Η Shaya ολοκλήρωσε τα γυρισματα του νέου της video clip

SHAYA

«ΕΥΚΟΛΑ»

ΜΟΥΣΙΚΗ: TEO TZIMAS - BO [EPIC MUSIC]
ΣΤΙΧΟΙ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΕΡΗΣ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ - ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ: EPIC MUSIC

ΜΙΞΗ - MASTERING: ΠΑΡΗΣ ΚΑΛΠΟΣ

DIGITAL SINGLE PLANETWORKS 2015

Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Τσαουσόπουλος

Η Shaya ολοκλήρωσε τα γυρισματα του νέου της video clip για το τραγούδι «Εύκολα» σε μουσική  Τέο τζίμα και στίχους Δημήτρη Μπέρη
Η Shaya δεν επαναπάυεται ποτέ! Αφού πλήσιασε το ονείρο της και συμμετείχε στον τελικό της Eurovision τώρα κυκλοφορεί το νέο της smash hit «ευκολα»! Το τραγούδι οπτικοποιήθηκε σε ενα βιομηχανικό διστημικό σκηνικό οπου η Shaya τραγούδησε και χόρεψε «εύκολα»,  ντύθηκε με ιδιαίτερα ρούχα και παπούτσια που θα εντυπωσιάσουν υπο τις στυλιστικές οδηγίες της Φανής Πολυχρονίου,  αλλά και πειραματίστηκε με επίσης εντυπωσιακά χτενίσματα απο τον hair stylist Κωσταντίνο Παπαδόπουλο.
Την σκηνοθεσία ανέλαβε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος και τα γυρίσματα διήρκησαν πολλές ωρες στο εργοστάσιο παρασκευής πόσιμης Αλόης , Λίτινας στην Μαλακάσα. Στο video clip συμμετέχει το γνωστό μοντέλο παρουσιαστής Δημήτρης Λαγιόπουλος που ...ηρθαν πολύ κοντα!