Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Διαβάστε ένα βιβλίο, συντροφιά με την αγαπημένη σας μουσική!

Διαβάστε ένα βιβλίο, συντροφιά με την αγαπημένη σας μουσική!

Αποκλειστικά από τα ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ IANOS

Από 6 έως 18 Απριλίου
O IANOS σας χαρίζει ένα CD με κάθε αγορά αξίας 15€!
Από τις 6 έως τις 18 Απριλίου, ο IANOS χαρίζει 1 CD, από 65 επιλεγμένους τίτλους, με κάθε αγορά αξίας 15€ που έχει πραγματοποιηθεί αποκλειστικά από τα Βιβλιοπωλεία ΙANOS.
H προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο για όσους πραγματοποιούν τις αγορές τους από τα καταστήματα της Σταδίου 24, στην Αθήνα και της Αριστοτέλους 7, της Καλαμαριάς και στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη.

Κάντε ΣΗΜΕΡΑ τις αγορές σας από τα ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ IANOS
και διαλέξτε την αγαπημένη σας μουσική, ανάμεσα σε 65 επιλεγμένα CD!

Η προσφορά ΔΕΝ ισχύει για αγορές βιβλίων που ανήκουν στην Ενιαία Τιμή.

Επισκεφθείτε τα καταστήματά μας!

Θεσσαλονίκη
Αριστοτέλους 7, Τηλ. 2310 277 004, E: info@ianos.gr
Mediterranean Cosmos, Tηλ. 2310 472 308, Ε: cosmos@ianos.gr
Μεταμορφώσεως 18, Καλαμαριά, Τηλ. 2310 426 780,  Ε: kalamaria@ianos.gr
Αθήνα
Σταδίου 24 , Τηλ. 210 32 17 917, Ε: info.stadiou@ianos.gr

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΟΝΙΑΚ Full Band Live στο Σταυρό Του Νότου (Club)

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΟΝΙΑΚ Full Band Live
Κυριακή 5 Απριλίου 2015
Σταυρός Του Νότου (Club)
Η Αλεξάνδρα Κόνιακ επιστρέφει στο Σταυρό του Νότου για μία μοναδική εμφάνιση, έτοιμη να μας παρουσιάσει το νέο της single ''Άνοιξέ μου'' σε στίχους Νίκου Μπόβολου και μουσική Χρίστου Σερενέ, https://www.youtube.com/watch?v=lCZ3_khQv-Y
αλλά και το “Σούπερ κορίτσι”, την πρόσφατη παρθενική δισκογραφική της δουλειά, που κυκλοφορεί από την Polymusic (τους στίχους στο ομώνυμο τραγούδι υπογράφει η Sunny Μπαλτζή).
Μία από τις πλέον υποσχόμενες ερμηνεύτριες της νέας γενιάς, τη γνωρίσαμε το 2008 με την επιτυχία “Μέσα σου” (Stavento) και την ακούσαμε στο πλευρό του Χρήστου Δάντη, μέχρι το 2013. Αυτή τη φορά σε ρόλο πρωταγωνιστή, αποκαλύπτει την πραγματική της ταυτότητα.
Το σκηνικό συνθέτουν ιδιαίτερες ενορχηστρώσεις, που με την εκφραστική κι ερωτική φωνή της, δημιουργούν μια επιβλητική θεατρική ατμόσφαιρα, μέσα στην οποία τραγούδια των προηγούμενων δεκαετιών και του σήμερα, γεννιούνται ξανά (N. Simone, Archive, Portishead, Π. Παυλίδης κ.α.).
Πιάνο/ πλήκτρα/ ενορχηστρώσεις: Χρίστος Σερενές
Τύμπανα: Νίκος Παγώνης
Μπάσο: Γιάννης Νάτσιος
Κιθάρα: Πέτρος Πολίτης
Ηχοληψία: Παύλος Πανταζόπουλος
Ώρα Έναρξης: 22.00
Είσοδος: 10€ με μπύρα ή κρασί
Διεύθυνση: Φραντζή & Θαρύπου 35, Νέος Κόσμος
Τηλ. Κρατήσεων
210-9226975

Ντοκιμαντέρ για τη θρυλική Amy Winehouse

Η Amy Winehouse δεν έχει ξεχαστεί. Η θρυλική καλλιτέχνης του «Back to Black», που έφυγε για πάντα σε ηλικία μόλις 27 ετών το 2011 από υπερβολική δόση αλκοόλ, συνεχίζει να «ζει» μέσα από τη μουσική της. «Ζει» και μέσα από το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της «Amy» το τρέιλερ του οποίου δόθηκε μόλις σήμερα στη δημοσιότητα.  

Το ντοκιμαντέρ, σε σκηνοθεσία Asif Kapadia, και σε παραγωγή του James Gay-Rees, περιγράφει τα πρώτα χρόνια της Amy, το έντονο ενδιαφέρον της για τη μουσική, και την άνοδο της στο καλλιτεχνικό στερέωμα.

Αν και η ίδια, δεν φαίνεται να συμφωνεί με αυτό (την άνοδο), όπως είπε και η ίδια: «Δε νομίζω να γίνω διάσημη», ακούγεται να λέει στο τρείλερ του ντοκιμαντέρ «δε νομίζω πως θα άντεχα κάτι τέτοιο. Πιθανόν να τρελαινόμουν, ξέρεις τι εννοώ; Θα τρελαινόμουν».
Δεν έχει δοθεί συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας του ντοκιμαντέρ.