Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Ζήστε την εμπειρία του ACRO Club με τον Γιώργο Σαμπάνη, την Ευρυδίκη και την Τάμτα

ACRO Club -  3η σεζόν επιτυχίας!
Γιώργος Σαμπάνης - Ευρυδίκη - Τάμτα
Στα Decks ο DJ Αντώνης Δημητριάδης!






Ο Γιώργος Σαμπάνης, ο πιο αγαπητός και δημοφιλής τραγουδιστής της νεότερης γενιάς  έδωσε και αυτό το διήμερο ένα εκρηκτικό live στο ACRO Club παρέα με την Ευρυδίκη και την Τάμτα! Μαζί τους στα Decks ο DJ Αντώνης Δημητριάδης που ανέβασε την αδρεναλίνη στα ύψη με τις μουσικές του επιλογές. 
Η διασκέδαση είναι εμπειρία κάθε φορά στο ACRO Club, στο πιο in στέκι καθώς οι πιο hot παρουσίες, φίλοι, θαυμαστές και επώνυμοι παρελαύνουν κάθε Παρασκευή και Σάββατο γεμίζοντάς το ασφυκτικά και διασκεδάζοντας μέχρι το πρωί στο πιο live party της Αθήνας




Ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές και ατέλειωτος χορός με ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα γεμάτο αγαπημένες επιτυχίες. Ανάμεσά τους διασκέδασαν και η Δέσποινα Βανδή με την παρέα της την Μαργαρίτα Μάτσα, την Κική Τσόλκα και τον Γιάννη Δόξα, η Κατερίνα Καινούργιου, η Κόρτνεϊ Πάρκερ, η Μαρία Λουίζα Βούρου, ο Νίκος Γεωργιάδης, η Σαμάνθ  Αποστολοπούλου, ο Χάρης Σιανίδης, ο Μάνος Μαγιάτης με τον Βασίλη Φορτούνη από τον Δρόμο FM και άλλοι.





Ζήστε την εμπειρία του ACRO Club με τον Γιώργο Σαμπάνη,
την Ευρυδίκη και την Τάμτα

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο


 ACRO Club

Ιερά Οδός 13


Τηλ. Κρατήσεων: 2103417300


https://www.facebook.com/ACROofficial?fref=ts

Ημέρες Λειτουργίας: Παρασκευή & Σάββατο
Τιμή φιάλης: απλή 140 € / special 170 €
Πίσω διάζωμα κάτω 130 € / πάνω διάζωμα 120 €

Είσοδος με ποτό: 10 €

Δυναμικά έχει επιστρέψει το " CARAMELA Live Stage" με τον Πάνο Καλίδη

Δυναμικά έχει επιστρέψει το " CARAMELA Live Stage" στη νυχτερινή διασκέδαση της πρωτεύουσας παρουσιάζοντας τον Πάνο Καλίδη.

Τα τελευταία βραδιά ο φακός ..συνέλαβε να διακεδάζουν στο γνωστό στέκι της Λ. Συγγρού τον Λευτέρη Πανταζή , τον Χάρη Κωστόπουλο και την Βασιλική Νταντά
  Ξεχωριστή η παρουσία στο πρόγραμμα των : Knock Out, Στέλλας Καλαντζή, Αθηνάς Πολίτη, Γιώργο Λιάτη, Αναστασίας Τερζή, Βασίλη, Φρατζανά, Διογένη, Βίκυς Καρνέζη και Μελίτας



Αντύπας- Χρήστος Μενιδιάτης- Βασιλική Νταντά στο " FRANGELICO"

Μια ξεχωριστή χρονιά ξεκίνησε για το Frangelico!
 
ΑΝΤΥΠΑΣ – ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ
 
Μαζί τους η
Βασιλική Νταντά
 
Κάθε
Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο
για όλο το χειμώνα στο Frangelico
 
Την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, στην πρεμιέρα του Frangelico, το κοινό επιφύλαξε μια πραγματικά απίστευτη υποδοχή στους δύο αγαπημένους καλλιτέχνες!
 
Τώρα πια είμαστε σίγουροι ότι η συνάντηση του Αντύπα με τον Χρήστο Μενιδιάτη (από την οποία και οι φωτογραφίες) θα είναι από τις πιο επιτυχημένες της σεζόν!
 Στον υπόλοιπο κόσμο λένε "sold out", εμείς στην Ελλάδα λέμε "έσπασαν πόρτες" και αυτό ακριβώς συνέβη στο "άνοιγμα" του Frangelico!

Οι δύο καλλιτέχνες "άλωσαν" την πίστα με τις μεγάλες επιτυχίες να διαδέχονται η μία την άλλη. 
Ο Αντύπας μας χάρισε ένα καταιγισμό από τραγούδια όπως τα "Ώρες Ώρες", "Άραγε (Δεν κοιμάμαι)", "Σημάδι", "Καταιγίδα", "Οδηγώ και σε σκέφτομαι", "Είμαι ανεβασμένος (Είμαι στα χάι μου)", "Μωρό μου καλησπέρα", "Για να μην τρελαθώ", "Απαγορεύεται να σε αγαπάω". Αγαπημένες επιτυχίες από μία λίστα που δεν έχει τελειωμό, ενώ δεν δίστασε να κάνει δυναμικές δεύτερες εκτελέσεις σε σπουδαία τραγούδια που αγαπήσαμε από άλλους ερμηνευτές.

 
Ο Χρήστος Μενιδιάτης νιώθοντας "σα στο σπίτι του", καθώς το όνομα του έχει συνδεθεί με τη δυναμική πορεία του χώρου, μας διαβεβαίωσε ότι και φέτος "Χαμός θα γίνει", χωρίς βέβαια να λείψουν και τα "Μόνο τα μάτια σου", "Τις Κυριακές", "Απόψε λείπεις", "Δεν πιστεύω", "Εγώ δε βάζω μυαλό", "Αμαρτωλά μου μάτια", "Πάνω απ' όλα", "Κάνε δουλεία σου" και "Γύρνα ξανά". Σε μια ιδιαίτερη στιγμή του προγράμματος του, μας παρουσίασε και το νέο του τραγούδι "Τα κλειδιά", το οποίο θα κυκλοφορήσει στις αρχές Νοεμβρίου (Στίχοι & Μουσική: Θοδωρής Κοτονιάς).

 Μαζί τους μια τραγουδίστρια με άψογη και καθαρά λαϊκή φωνή, δυναμική και εντυπωσιακή παρουσία στην πίστα και προσεγμένο ρεπερτόριο στο πρόγραμμα της, η Βασιλική Νταντά, που απέδειξε ότι έχουμε πολλά να περιμένουμε από αυτή στο μέλλον.
 
Μαγική στιγμή στο πρόγραμμα, τα ταξιδιάρικα ντουέτα των Αντύπα - Μενιδιάτη, με μια αγκαλιά τραγούδια αγαπημένων δημιουργών.
 
Ο μεγάλος όμως πρωταγωνιστής της βραδιάς δεν ήταν άλλος από το κοινό, που ανταποκρίθηκε με τον πιο δυναμικό τρόπο και γέμισε ασφυκτικά το αγαπημένο στέκι της παραλιακής. Ο κόσμος διασκέδασε με την καρδιά του, αποδεικνύοντας ότι η εγγυημένη εκρηκτική ατμόσφαιρα του Frangelico, παίζει το δικό της πρωταγωνιστικό ρόλο, σε μια εποχή που ζητούμενο είναι το αυθεντικό, το αληθινό.
 
Ξεκινήσαμε και για μια ολόκληρη σεζόν,
ο Αντύπας συναντά τον Χρήστο Μενιδιάτη στο Frangelico!
Μαζί τους η Βασιλική Νταντά!
 
κάθε Πέμπτη - Παρασκευή - Σάββατο
 
Frangelico
Λεωφόρος Ποσειδώνος 35, Καλαμάκι
Τηλ. 210 9843 250
 
 
Τιμή φιάλης
Πέμπτη – Παρασκευή: 140 ευρώ/ 4 άτομα
Σάββατο: 150 ευρώ/ 4 άτομα
 
Φοιτητική τιμή
Πέμπτη: 110 ευρώ /6 άτομα
Παρασκευή: 120 ευρώ/ 6 άτομα
Σάββατο: 130 ευρώ/ 6 άτομα

" VOX" Νατάσα Θεοδωρίδου- Στέλλα Καλλή- Νικηφόρος - Παναγιώτης Ραφαηλίδης- Κωνσταντίνος Φραντζής και Παντελής Καναράκης


Η Νατάσα Θεοδωρίδου φέτος στο VOX.
Σ
το πλευρό της η Στέλλα Καλλή,
αλλά και ο Νικηφόρος, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, ο Κωνσταντίνος Φραντζής
και φυσικά ο Παντελής Καναράκης.

Έναρξη: Σάββατο 14 Νοεμβρίου


Η  Νατάσα Θεδωρίδου φέτος στο VOX έχει ετοιμάσει ένα άκρως διασκεδαστικό πρόγραμμα όπως με συνεπεία κάνει εδώ και χρόνια έχοντας στο πλευρό της νέους καλλιτέχνες. Την ταλαντούχα και αξιόλογη φωνή της Στέλλας Καλλή, τον  
Νικηφόρο που έχει κερδίσει τον κόσμο με τα τραγούδια του, τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη, τον Κωνσταντίνο Φραντζή και φυσικά τον Παντελή Καναράκη  που με το χιούμορ του θα δώσει τη δική του πινελιά στο πρόγραμμα.
Την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος έχει επιμεληθεί με τη γνωστή του αγάπη για την Ελληνική μουσική ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ενώ την ενορχήστρωση έχει  
κάνει ο μόνιμος συνεργάτης της Νατάσας Θεοδωρίδου, Θανάσης Βήχος.
Ημέρες Λειτουργίας: Σάββατο βράδυ - Κυριακή μεσημέρι


Τιμή φιάλης: απλή 140 €, special 170 €
Τιμή φιάλης κρασί: απλή 70 €, special 90
Κυριακή μεσημέρι: 70 € / 2 άτομα με φαγητό και 1 φιάλη κρασί
Είσοδος με ποτό: 10
 

 VOX
Ιερά Οδός 16
Τηλ. Κρατήσεων:
2103411000
https://www.facebook.com/VOXofficialpage?ref=ts&fref=ts
 

Η «Εφημερίδα των Συντακτών» σβήνει τρια κεράκια

Η «Εφημερίδα των Συντακτών» έκλεισε τρία χρόνια ζωής και το γιορτάζει με τους αναγνώστες της, την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου, στη γειτονιά της, γύρω από την πλατεία Καρύτση. 
Σε επτά σημεία της περιοχής, στο κέντρο της Αθήνας, θα έχει συναυλίες, ρεμπέτικα γλέντια, θεατρικά, πάρτι με djs.
 Όλα σε χώρους γύρω από τα γραφεία της «Εφ.Συν.» και σε ειδική συμφωνία για τις τιμές των ποτών, να είναι παντού πιο χαμηλές, ειδική προσφορά για όλους τους αναγνώστες της. Τρία ευρώ το ποτήρι κρασί, πέντε ευρώ τα πιο... βαριά ποτά. Η είσοδος είναι παντού δωρεάν, χωρίς εισιτήριο, τόσο στις συναυλίες όσο και στα θεατρικά έργα. 

* Μουσείον της Πόλεως των Αθηνών (Παπαρρηγοπούλου 5-7) - ώρα 19:00 

Η θεατρική παράσταση «Julius» του Κωνσταντίνου Χατζή, με την Αγλαΐα Παππά και τον Γιάννη Χαρτοδιπλωμένο. Η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο με προσκλήσεις - κλείστε τις θέσεις σας με ένα τηλέφωνο στο 211 1045000. 

* «Barley Cargo», Κολοκοτρώνη 6 (τηλ. 210 3230445 για κρατήσεις) - ώρα 21:00 

Live: Θάνος Μικρούτσικος. Μαζί του στο τραγούδι θα είναι η Αφροδίτη Μάνου και ο Κώστας Θωμαΐδης. Μετά τη συναυλία, μουσική θα επιλέγει ο Ξενοφώντας Ραράκος, ραδιοφωνικός παραγωγός του «Μελωδία 99,2». Η «Εφ.Συν.» κερνάει στους αναγνώστες της και την πρώτη μπίρα που θα πιουν (ελληνική, μάλιστα, τη «Νήσος»). 

* «Ημεροδρόμος», Πραξιτέλους 6 - ώρα 22:00 

Live: KollektivA με πολιτικά τραγούδια, από το «Bella Ciao» μέχρι... αντάρτικα. Τη σκυτάλη μετά παίρνει ο Σπύρος Γραμμένος, στο ίδιο μουσικό και πολιτικό μοτίβο. 

* «Toy Cafe», Καρύτση 10 - ώρα 22:00 

Πάρτι, με τη μουσική να αναλαμβάνουν συνηθισμένοι αλλά και κάπως... ασυνήθιστοι djs. Στα πικάπ θα βρίσκονται οι Ιωάννα Παππά (ηθοποιός), Μαριέττα Φαφούτη (τραγουδίστρια), Γιώργος Μουχταρίδης (Pepper 96,6) και Αφροδίτη Σημίτη (Join Radio). 

* «Servante», Καρύτση 3 - ώρα 22:00 

Τραγούδια θα επιλέγουν συντάκτες της εφημερίδας. 

* «Πρίζα», Χρήστου Λαδά 1 - ώρα 22:00 

Η «Εφ.Συν.» ενώνει δυνάμεις με τον «105,5 Στο Κόκκινο». Μουσική θα επιλέγουν ο Μάκης Μηλάτος, η Θάλεια Καραμολέγκου και ο Θανάσης Μήνας. 

* «Black Duck» (Χρήστου Λαδά 9, τηλ 210 3234760 για κρατήσεις) - ώρα 23:00 

Ρεμπέτικο γλέντι με την Μαριώ και την κομπανία της σε ειδικά για την περίσταση φθηνές τιμές, 14 ευρώ το μπουκάλι κρασί και 60 ευρώ τα μπουκάλια ουίσκι, βότκα κ.λπ. 

Για όλες τις πληροφορίες στο www.efsyn.gr και στο 211 1045000.

Πηγή : http://www.avopolis.gr/music-news/greek-news/54417-efimeris-3-sydakton

ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ «Ο,ΤΙ ΑΓΑΠΑΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ»

ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ
«Ο,ΤΙ ΑΓΑΠΑΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ»

Η μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού για τα 20 χρόνια καλλιτεχνικής πορείας του Μίλτου Πασχαλίδη,ηχογραφήθηκε και κυκλοφορεί στο τέλος Νοεμβρίου σε ένα διπλό cd με τον τίτλο 
 «Ο,ΤΙ ΑΓΑΠΑΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ»


Συμμετέχουν όλοι οι φίλοι του που μοιράστηκαν μαζί του τη σκηνή του Θεάτρου Βράχων , ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου,
ο Χρήστος Θηβαίος, ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Φίλιππος Πλιάτσικας ο Μπάμπης Στόκας,
η Γιώτα Νέγκα, ο Νότης Μαυρουδής και η Μιρέλα  Πάχου.

Μία μικρή «γεύση» στα teasers που ακολουθούν :

Τα Τραγούδια Μια Σταλιά - Μίλτος Πασχαλίδης https://www.youtube.com/watch?v=nvvc-LT-bRY

Φωτιά Μου - Μίλτος Πασχαλίδης, Χρήστος Θηβαίος & Γιάννης Χαρούλης https://www.youtube.com/watch?v=nOSM4TKWmzg

Η Αφροδίτη Μάνου στο Ρυθμός Stage

Η Αφροδίτη Μάνου στο Ρυθμός Stage
 
Παρασκευή  27 Νοεμβρίου και 4 Δεκεμβρίου

Η Αφροδίτη Μάνου είναι από τους πιο “ακριβοθώρητους” καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής. Οι εμφανίσεις της λιγοστές και μετρημένες. Έτσι, ο “Ρυθμός Stage”, το γνωστό μας στέκι του καλού ελληνικού τραγουδιού, με χαρά θα την φιλοξενήσει σε δύο από τις σπάνιες εμφανίσεις της, 27 Νοεμβρίου και 4 Δεκεμβρίου.
 
Με τα’ άπαντα των τραγουδιών της στη βαλίτσα μιας διαδρομής 30+1 χρόνων της τραγουδοποιΐας της, αλλά και με τραγούδια που έγραψε για το θέατρο και τον κινηματογράφο από το ‘84 μέχρι σήμερα, όπως και τραγούδια που προέκυψαν από τις συνεργασίες της με άλλους σπουδαίους τραγουδοποιούς. Με μια νεανική πενταμελή ορχήστρα που έχει επικεφαλής τον πιανίστα και πολλά υποσχόμενο νέο τραγουδοποιό Σπύρο Λούκο.
 
Σε μια εμφάνιση έκπληξη ο τραγουδοποιός Σταύρος Παπασταύρου, τραγουδά Αφροδίτη Μάνου κι άλλα απρόβλεπτα τραγούδια.
 
“30+1 Χρόνια Νυχτερινή Εκπομπή” με τα διαχρονικά τραγούδια και τη σημαντική ερμηνεία της Αφροδίτης Μάνου!
 
Μαζί της:
Ενορχήστρωση/πλήκτρα: Σπύρος Λούκος
Τύμπανα:Τάσος Λούκος
Κιθάρες: Χρήστος Ζαντιώτης
Μπάσο: Ευριπίδης Διονυσιάδης
Ακκορντεόν/Μπαγιάν: Μαρία Δελή

Ρυθμός Stage
Παρασκευή 27 Νοεμβρίου και 4 Δεκεμβρίου
Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη
Τηλέφωνο: 210 9750060
Ώρα έναρξης: 22.30