Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Η "ΒΑΒΕΛ" της Νατάσσας στο ΒΟΤΑΝΙΚΟ LIVE STAGE


Η Νατάσσα Μποφίλιου , ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος παρουσιάζουν τα  Σάββατα   στο ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ LIVE STAGE τη νέα τους παράσταση με τίτλο "ΒΑΒΕΛ".


Μία παράσταση βασισμένη στον καινούριο, ομότιτλο δίσκο τους, που θα κυκλοφορήσει παράλληλα με τις εμφανίσεις τους, από τη Feelgood Records.

"Η ΒΑΒΕΛ είναι η Αθήνα του 2016 όπως την είδαμε με τα μάτια μας τα χρόνια που μεσολάβησαν από τις "ημέρες του φωτός". Είναι οι νέες εμπειρίες, οι αναθεωρήσεις, οι αποχαιρετισμοί και τα καλωσορίσματα. Είναι η ωριμότητα μας και η εξέλιξη της σχέση μας με το τραγούδι ως φόρμα, μορφή έκφρασης και μέσο ψυχαγωγίας. Είναι ο τρόπος που ξαναγνωρίσαμε ο ένας τον άλλον κι ανανεώσαμε τους όρκους αιώνιας πίστης. Όλα αυτά θέλουμε να παρουσιάσουμε στη σκηνή του Βοτανικού - την οποία διαμορφώσαμε ειδικά για να φιλοξενήσει το αλλόκοτο καινούργιο σύμπαν μας. Είναι μια παράσταση στημένη ακριβώς όπως φανταστήκαμε ότι θέλουμε να παρουσιάσουμε τα νέα τραγούδια μας στους φίλους μας. Σ' αυτό μας το εγχείρημα καλωσορίζουμε τον Άγγελο Τριανταφύλλου, που μας άκουσε με υπομονή και ανέλαβε να δώσει στο όραμα μας την ατμόσφαιρα και τις εικόνες που ζητούσε για να αποκτήσει σώμα, αλλά και μια νέα ομάδα μουσικών που πλάι στους σταθερούς μας συνεργάτες θα ανανεώσει τον ήχο αυτής της παράξενης καινούργιας πολιτείας. Στη δική μας ΒΑΒΕΛ εξαργυρώνονται όλες οι γλώσσες, αρκεί να μιλάνε αληθινά. Ανυπομονούμε να σας ξεναγήσουμε στον καινούργιο μας κόσμο".

Νατάσσα Μποφίλιου - Θέμης Καραμουρατίδης - Γεράσιμος Ευαγγελάτος

Μουσικοί:

Θέμης Καραμουρατίδης (πιάνο, ενορχηστρώσεις)
Άρης Ζέρβας (τσέλο, βοηθός ενορχηστρωτή)
Γιάννης Δημητριάδης (πλήκτρα, ακορντεόν)
Γιώργος Μπουλντής (μπάσο ηλεκτρικό και κοντραμπάσο)
Μανώλης Γιαννίκιος (τύμπανα)
Περικλής Αλιώπης (τρομπέτα)
Γιώργος Κάστανος (κλαρινέτο-σαξόφωνο)
Nίκο Μέρμηγκας (λαούτο, λάφτα, μπουζούκι, μαντολίνο)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ : ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ
ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΕΙΣ : ΘΕΜΗΣ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ : ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΑ - ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑ: ΕΛΛΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΒΟΗΘΟΣ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΗ : ΑΡΗΣ ΖΕΡΒΑΣ
ΑΚΟΥΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ : ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΞΕΒΑΝΗΣ & ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΦΩΤΙΣΜΩΝ : ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ
HΧΟΛΗΠΤΕΣ : ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΞΕΒΑΝΗΣ & ΑΝΤΩΝΗΣ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ

ARTWORK: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΟΥΛΟΣ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: PROSPERO, www.prospero.com.gr



 Ημέρες: Κάθε Σάββατο

 Ώρα έναρξης: 22:30

 Τιμή εισιτηρίων: Τα εισιτήρια ξεκινούν από 13€



Διεύθυνση: Ιερά Οδός 76 & Σπύρου Πάτση (είσοδος από Κασσάνδρας 23)

Τηλέφωνο: 210-3473835

Οι ONIRAMA 10/5 συναυλία στο Λονδίνο


Την Τρίτη 10 Μαΐου, σε έναν από τους σημαντικότερους και ιστορικότερους συναυλιακούς χώρους του Λονδίνου, στο  O2Forum Kentish Town, οι ONIRAMA, με αφορμή τη μεγάλη επιτυχία του τραγουδιού τους "World party (The Yolo song), θα μεταδώσουν για πρώτη φορά και στο εξωτερικό τη μοναδική ενέργειά τους, αποδεικνύοντας ταυτόχρονα την ιδιαίτερη αλληλεπίδραση που υπάρχει με το κοινό και τους fans τους σε κάθε live εμφάνισή τους. 

Εδώ και καιρό, το ενδιαφέρον για την πραγματοποίηση μιας live εμφάνισης στην Αγγλία του πιο δημοφιλούς και δυναμικού Ελληνικού μουσικού γκρουπ ήταν ιδιαίτερα έντονο. Οι live εμφανίσεις τους, οι πλατινένιοι δίσκοι και οι συνεχείς διακρίσεις και βραβεία τους σε Ελλάδα και Κύπρο στα οποία συμπεριλαμβάνεται και το βραβείο καλύτερου γκρουπ για το 2015 στα MAD AWARDS CYPRUS, επιβεβαιώνουν μερικά από τα χαρακτηριστικά που τους προσδίδει έρευνα της έγκριτης εταιρείας ερευνών FOCUS BARI, όπως:
Αυθεντικότητα - Δημιουργικότητα - Αλληλεπίδραση - Θετική Ενέργεια κ.ά.

Όλα τα παραπάνω ενισχύονται και από το θετικό προφίλ του αρχηγού των ONIRAMA, Θοδωρή Μαραντίνη που από την πρώτη στιγμή αγαπήθηκε από το κοινό και εκτιμήθηκε για τις επικοινωνιακές του δεξιότητες, τη χαρακτηριστική φωνή του, και την απεριόριστη σε ενέργεια σκηνική του παρουσία. 

 Μαζί με τους ONIRAMA επί σκηνής θα εμφανιστούν ως guests ο πολυτάλαντος Πάνος Μουζουράκης και ο δυναμικός Stereo Mike.

Με την υπόσχεση για ακόμη περισσότερες εκπλήξεις κατά τη διάρκεια της συναυλίας, η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει στο παρακάτω link: 
http://o2forumkentishtown.co.uk/listings/upcoming-events/22182/onirama/

Η συναυλία οργανώνεται από την εταιρεία παραγωγής ATTICA ENTERTAINMENT, που φροντίζει να απευθύνεται στους Έλληνες όλου του κόσμου, προσφέροντας αξιόλογα προγράμματα και παραστάσεις που έχουν μυρωδιά Ελλάδας, ενώ το αγγλόφωνο κοινό μπορεί να πληροφορηθεί σχετικά με την ιστορία και την πορεία των ONIRAMA στο link:

http://atticaentertainment.com/?page_id=466

 https://www.youtube.com/watch?v=-jWABXhnDfA

Μίμης Πλέσσας: Αφιέρωμα στον Ελληνικό Κινηματογράφο

O Μίμης Πλέσσας στο " Ρυθμός Stage"
 
Αφιέρωμα στον Ελληνικό Κινηματογράφο
 
Παρασκευή 15 και 22 Απριλίου

Ο Μίμης Πλέσσας είναι ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες συνθέτες! Πολυγραφότατος, μας έχει χαρίσει μερικά από τα ωραιότερα τραγούδια του ελληνικού πενταγράμμου, ενώ σημάδεψε τον Ελληνικό Κινηματογράφο των περασμένων δεκαετιών με τις μελωδίες του.  

Μαζί με εξαιρετικές φωνές, την Δήμητρα Σταθοπούλου, τον Σπύρο Κλείσσα και τον Θάνο Ολύμπιο θα βρεθεί στη σκηνή του Ρυθμού Stage για δυο μοναδικές παραστάσεις, την Παρασκευή 15 και 22 Απριλίου, για να ξετυλίξει μαζί μας τα ωραιότερα τραγούδια μιας ζωής σε ένα μοναδικό αφιέρωμα στον Ελληνικό Κινηματογράφο.

Μαζί του οι εξαιρετικοί μουσικοί:
Νάσος Σωπύλης | πιάνο, πλήκτρα
Δημήτρης Στασινός | μπάσο
Γιώργος Παχής | μπουζούκι

***
Ρυθμός Stage
Παρασκευή 15 και 22 Απριλίου
Ώρα έναρξης: 22.30
Είσοδος στο μπαρ: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί
Μαρίνου Αντύπα 38,
Ηλιούπολη 16345, Αθήνα
Τηλ: 
210 975 0060
E-mail: 
info@rythmosstage.gr

Νατάσα Θεοδωρίδου Στέλλα Καλλή συνεχίζουν στο VOX

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στο VOX! Στο πλευρό της η Στέλλα Καλλή,
αλλά και, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, ο Κωνσταντίνος Φραντζής
και φυσικά ο Παντελής Καναράκης.
ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΗ
Σάββατοκύριακο 2 & 3/4 , Σάββατο 9/4 & Φινάλε  Σάββατο 16/4 
 
 Τα νέα πρότυπα στην διασκέδαση που καθιέρωσε η Νατάσα Θεοδωρίδου, με την Στέλλα Καλλή, τον Παντελή Καναράκη αλλά και, τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη και τον Κωνσταντίνο Φραντζή δημιουργούν κάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι μια εκρηκτική μουσική ατμόσφαιρα. Ένα πολυδιάστατο ξεσηκωτικό πρόγραμμα με προσεγμένο ρεπερτόριο γεμάτο αγαπημένες επιτυχίες, μοναδικά ντουέτα και στιγμιότυπα που χαρίζουν γέλιο και κορυφώνουν τη διασκέδαση και το χορό συνεχίζονται και τον Απρίλιο, το Σαββατοκύριακο 2 & 3/4, το Σάββατο 9/4  και φινάλε το Σάββατο 16/4!
Με μεγάλη επιτυχία και αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου συνεχίζονται οι εμφανίσεις στο VOX για το πιο επιτυχημένο σχήμα της σεζόν!  Σε ένα κατάμεστο VOX κάθε Σαββατοκύριακο πλήθος κόσμου και celebrity απολαμβάνουν και καταχειροκρότησαν την Νατάσα Θεοδωρίδου και τη Στέλλα Καλλή, γελούν με την ανατρεπτική “Ντολόρες” του Παντελή Καναράκη, και ενθουσιάζονται με όλη την dream team Παναγιώτη Ραφαηλίδη και Κωνσταντίνο Φραντζή.
Την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος έχει επιμεληθεί με τη γνωστή του αγάπη για την Ελληνική μουσική ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ενώ την ενορχήστρωση ο Θανάσης Βήχος.

VOX
Ιερά Οδός 16
Τηλ. Κρατήσεων:
2103411000
https://www.facebook.com/VOXofficialpage?ref=ts&fref=ts

Ημέρες Λειτουργίας: Σάββατο βράδυ - Κυριακή μεσημέρι

Ελένη Χατζίδου :Oμορφιά και αγαπημένα τραγούδια στο " FRANGELICO"




Γεμίζει την  πίστα του " FRANGELICO"  με ομορφιά και αγαπημένα τραγούδια η Ελένη Χατζίδου που έχει κερδίσει  τα τελευταία χρόνια  την αγάπη του κοινού στα νυχτερινά δρώμενα της Αθήνας και όχι μόνο.


Μαργαρίτα Χιονίδη : Μα πώς μπορείς να λες μ' αγαπάς

Η Μαργαρίτα Χιονίδη  ήδη έχει ένα πολύ καλό καλλιτεχνικό βιογραφικό με τις μέχρι τώρα συνεργασίες της με σημαντικούς ερμηνευτές και την παρουσία της στην δισκογραφία .
Με τον ερχομό του 2016 παρουσίασε το νέο της single  με τίτλο “ΜΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ” σε μουσική και στίχους δικούς της δείχνοντας για άλλη μια φορά ότι ανήκει στη νέα καλλιτεχνική γενιά που έχει τις δυνατότητες να υπηρετήσει το λαϊκό και ερωτικό μας τραγούδι

Στην παραλιακή Fantasia πρεμιέρα 8/4




Tον Κωνσταντίνο Αργυρό με την Ελένη Φουρέιρα και την Φανή Δρακοπούλου θα παρουσιάσει από την πίστα του στις 8/4 η
 " FANTASIA" στην Λ. Ποσειδώνος.
Ένα καλό καλλιτεχνικό σχήμα με εκπροσώπους της νέας γενιάς που ξέρουν να χαρίζουν όμορφες νύχτες διασκέδασης στο κοινό με τις προσωπικές τους δισκογραφικές επιτυχίες και άλλα αγαπημένα τραγούδια 

Γιώργος Μαργαρίτης - Ραλλία Χρηστίδου στη Μουσική Σκηνή Γραμμές

Γιώργος Μαργαρίτης - Ραλλία Χρηστίδου
στη Μουσική Σκηνή Γραμμές
Συνεχίζουν και τον Απρίλιο
2 & 3, 9 & 10, 16 & 17
και 23 Απριλίου
Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους ο Γιώργος Μαργαρίτης με την Ραλλία Χρηστίδου στη Μουσική Σκηνή Γραμμές  και τον Απρίλιο.
 Το ραντεβού είναι  κάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι.

Διεύθυνση: Κωνσταντινουπόλεως 111, Βοτανικός Γκάζι
Τηλ. Κρατήσεων: 2103414350, 6986130016
Ημέρες λειτουργίας: Σάββατο βράδυ-Κυριακή μεσημέρι στις 14:30