Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Νατάσα Θεοδωρίδου Στέλλα Καλλή ρίχνουν την αυλαία στο VOX



Η Νατάσα Θεοδωρίδου στο VOX!
Σ
το πλευρό της η Στέλλα Καλλή,
αλλά και, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, ο Κωνσταντίνος Φραντζής
και φυσικά ο Παντελής Καναράκης.

Φινάλε το Σάββατο 16/4

 Το πιο επιτυχημένο σχήμα της σεζόν που απέσπασε το δυνατότερο χειροκρότημα του κοινού και καθιέρωσε νέα πρότυπα στη διασκέδαση,  κάνει φινάλε το Σάββατο 16 Απρίλίου. Η Νατάσα Θεοδωρίδου, με την Στέλλα Καλλή, τον Παντελή Καναράκη αλλά και, τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη και τον Κωνσταντίνο Φραντζή δημιούργησαν μια εκρηκτική μουσική ατμόσφαιρα και δικαιώς ήταν η πρώτη επιλογή του κόσμου για πολλούς μήνες. Ένα πολυδιάστατο ξεσηκωτικό πρόγραμμα με προσεγμένο ρεπερτόριο γεμάτο αγαπημένες επιτυχίες, μοναδικά ντουέτα και στιγμιότυπα που χαρίζουν γέλιο και κορυφώνουν τη διασκέδαση και το χορό κλείνουν τον κύκλο αυτο το Σάββατο 16 Απριλίου




Σε ένα κατάμεστο VOX κάθε Σαββατοκύριακο πλήθος κόσμου και celebrity απολαμβάνουν και καταχειροκρότησαν την Νατάσα Θεοδωρίδου και τη Στέλλα Καλλή, γελούν με την ανατρεπτική “Ντολόρες” του Παντελή Καναράκη, και ενθουσιάζονται με όλη την dream team Παναγιώτη Ραφαηλίδη και Κωνσταντίνο Φραντζή.



Την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος έχει επιμεληθεί με τη γνωστή του αγάπη για την Ελληνική μουσική ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ενώ την ενορχήστρωση ο Θανάσης Βήχος.



VOX
Ιερά Οδός 16
Τηλ. Κρατήσεων:
2103411000
https://www.facebook.com/VOXofficialpage?ref=ts&fref=ts


Aντύπας : E ρε τι μεθύσι έχει να γίνει

Ο διαχρονικός Αντύπας επιστρέφει στα δισκογραφικά μονοπάτια  του τόπου μας για να κάνει αυτό που κάνει εδώ και πολλά χρόνια .
 Μια καινούργια επιτυχία!!!
Το νέο τραγούδι του Αντύπα θα έχει για τίτλο " Το μεθύσι" και θα κυκλοφορήσει στις 18/4

Γιώργος Μαργαρίτης - Ραλλία Χρηστίδου τελευταίο Σαββατόβραδο στις Γραμμές

Γιώργος Μαργαρίτης - Ραλλία Χρηστίδου
στη Μουσική Σκηνή Γραμμές

Τελευταία παράσταση
Σάββατο 16 Απριλίου

Για μια τελευταία εμφάνιση θα συναντηθούν αυτό το Σάββατο 16 Απριλίου ο Γιώργος Μαργαρίτης με την Ραλλία Χρηστίδου στη Μουσική Σκηνή Γραμμές  μετά τις πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις τους που κατάφεραν να κερδίσουν τις εντυπώσεις αυτό τον χειμώνα.

Από τις 10.30 το βράδυ με guest καλεσμένο τον Γιάννη Βίτσα στα decks των Γραμμών  σε μια διαφορετική βραδιά που θα σημάνει το τέλος της πολύ επιτυχημένης αυτής συνεργασίας.

Για ένα τελευταίο βράδυ, πάντα με πρωταγωνιστή το καλό λαϊκό τραγούδι, σε ένα αληθινό, αυθεντικό πρόγραμμα με τραγούδια της προσωπικής διαδρομής του Γιώργου Μαργαρίτη και της Ραλλίας Χρηστίδου, αλλά και καλά λαϊκά τραγούδια που αγαπούν να ερμηνεύουν σε ένα μοναδικό πρόγραμμα ποιότητας.

Το ραντεβού είναι στη Μουσική Σκηνή Γραμμές το Σάββατο 16 Απριλίου από τις 10.30 το βράδυ και με ειδικές τιμές:
100 € φιάλη απλή / 120 € φιάλη σπέσιαλ
30 € / άτομο με φαγητό και απεριόριστο κρασι.
Μουσική Σκηνή Γραμμές
Διεύθυνση: Κωνσταντινουπόλεως 111, Βοτανικός Γκάζι
Τηλ. Κρατήσεων: 2103414350, 6986130016

Φινάλε για Σταμάτη Γονίδη- Ελένη Χατζίδου-Σάκη Αρσενίου -Τάνια Καρρά

Tο Σάββατο 16 Απριλίου κλείνει ο κύκλος των εμφανίσεων του Σταμάτη Γονίδη , της Ελένης Χατζίδου , του Σάκη Αρσενίου και της Τάνιας Καρρά στο " FRANGELICO"  Το γνωστό παραλιακό στέκι διασκέδασης σύντομα θα ανακοινώσει το νέο  καλοκαιρινό  καλλιτεχνικό του  σχήμα .
 Frangelico
Λεωφόρος Ποσειδώνος 35, Καλαμάκι
Τηλ. 210 9843 250



Μ Α Υ Ρ Ι Κ Ι Ο Σ "Ταξίδι στο συναίσθημα" στον "Πολυχώρο Τέχνης & Έκφρασης +αίσθημα"

Μ Α Υ Ρ Ι Κ Ι Ο Σ

"Ταξίδι στο συναίσθημα"
Μια ακουστική βραδιά χωρίς μικρόφωνα.

Μετά την πρώτη sold out ακουστική συναυλία στις 26 Φεβρουαρίου στον "Πολυχώρο Τέχνης & Έκφρασης +αίσθημα" και μετά από απαίτηση του κοινού που μπόρεσε ή δεν μπόρεσε να την παρακολουθήσει, ο Μαυρίκιος επιστρέφει και για μία δεύτερη, το Σάββατο 16/4 στις 10 το βράδυ.

Ο μόλις 25 ετών Μαυρίκιος Μαυρικίου, ερμηνευτής κορυφαίων συνθετών, πιανίστας με κλασικό και σύγχρονο ύφος, συνθέτης τραγουδιών και θεατρικής - κινηματογραφικής μουσικής και μαέστρος - ενορχηστρωτής της 20μελούς "Ορχήστρας των Αισθήσεων" που τον συνοδεύει στις συναυλίες του με καταξιωμένους ερμηνευτές και δημιουργούς τα τελευταία χρόνια, επιστρέφει για ακόμη μία φορά με μια καινοτόμα μουσική πρόταση. Μια ακουστική βραδιά χωρίς μικρόφωνα. Μια βραδιά με φυσικό ήχο. Μια βραδιά με αλήθεια.

Ο νέος καλλιτέχνης που έχει ήδη στο ενεργητικό του σειρά συναυλιών και συνεργασιών με κορυφαίους δημιουργούς και ερμηνευτές όπως ο Μίμης Πλέσσας, ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Αντώνης Μιτζέλος, ο Βασίλης Λέκκας, η Ελένη Δήμου, η Γιώτα Νέγκα, η Μελίνα Κανά και άλλους που τον εμπιστεύτηκαν, μία σειρά sold out συναυλιών σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό, ένα χρυσό ολοκληρωμένο άλμπουμ και την δεύτερη δισκογραφική του δουλειά έτοιμη να κυκλοφορήσει, παρουσιάζει για ακόμη μία φορά κάτι αλλιώτικο.

Τα τελευταία 2 χρόνια δημιούργησε, ενορχηστρώνει και διευθύνει ο ίδιος την 20μελή "Ορχήστρα των Αισθήσεων" η οποία τον πλαισιώνει στις συναυλίες του. Το Σάββατο  16/04/2016 και ώρα 10.00 μ.μ., ο Μαυρίκιος ανεβαίνει ξανά στην σκηνή του "Πολυχώρου Τέχνης & Έκφρασης +αίσθημα" [Αθηνάς 30, Μοναστηράκι] με την φωνή του, ένα κλασικό πιάνο, την σολίστ φλαουτίστα Κωνσταντίνα Ρούσσου, τον σολίστ σαξοφωνίστα Φοίβο Μποζά  και την σκηνοθετική επιμέλεια του Στέλιου Καλαθά.

Όσον αφορά το ρεπερτόριο, ο Μαυρίκιος θα ερμηνεύσει επιλογές τραγουδιών από κορυφαίους έλληνες δημιουργούς όπως Θεοδωράκη, Χατζιδάκι, Πλέσσα, Χατζηνάσιο, Σπανό, Ξαρχάκο, Σαββόπουλο, Κραουνάκη, Σπανουδάκη, Κορκολή, Ρεμπούτσικα, Μικρούτσικο, Μαχαιρίτσα, Ιωαννίδη μέχρι Γιαννίδη και Σουγιούλ καθώς και επιλογές διαμάντια από το διεθνές ρεπερτόριο. Τέλος, ο Μαυρίκιος θα ερμηνεύσει για πρώτη φορά τραγούδια από την καινούργια του δισκογραφική δουλειά με τον Μίμη Πλέσσα.

Ατμόσφαιρα μυσταγωγική, στίχοι που ταξιδεύουν, μελωδίες που ξυπνούν αισθήσεις, κλασσικές πινελιές και ένα ξεχωριστό "ταξίδι στο συναίσθημα" που ψάχνει τους ακροατές του.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
Τίτλος: "Ταξίδι στο συναίσθημα" - Μια ακουστική βραδιά χωρίς μικρόφωνα και ηχεία

Ερμηνεία - Πιάνο: Μαυρίκιος Μαυρικίου
Φλάουτο: Κωνσταντίνα Ρούσσου
Σαξόφωνο: Φοίβος Μποζάς
Σκηνοθετική επιμέλεια: Στέλιος Καλαθάς

"Πολυχώρος Τέχνης & Έκφρασης +αίσθημα"
Αθηνάς 30, Μοναστηράκι [Μετρό Μοναστηράκι]
Σάββατο 16/04/2016 - Ώρα προσέλευσης: 21:30 - Ώρα έναρξης: 22:00.
Διάρκεια παράστασης: 2 ώρες με διάλειμμα
Γενική είσοδος: €10 με ποτήρι κρασί
Τηλ. κρατήσεων: 6946105520