Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

ΜΑΛΟΥ - «ΔΕΣ ΜΕ» νέο video clip

ΜΑΛΟΥ - «ΔΕΣ ΜΕ»

Δείτε το νέο video clip της Μαλού: ένα νεανικό love story

γυρισμένο στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Καλαμάτα!
Ενώ τα δυο προηγούμενα video clip της («Τους Είπες Πως» & «Μια Φορά Στο Τόσο») έχουν συμπληρώσει το καθένα πάνω από 15 εκατομμύρια views, αναδεικνύοντας τη Μαλού σε φαινόμενο του ελληνικού YouTube, το δροσερό & φρέσκο κορίτσι με την υπέροχη φωνή και την ιδιαίτερα χαρακτηριστική χροιά, κυκλοφορεί σήμερα το νέο της video clip για το τραγούδι «ΔΕΣ ΜΕ» (μουσική-στίχοι: Θάνος Παπανικολάου).

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟ #1 ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ COBALT MUSIC

Γυρισμένο στην ιδιαίτερη πατρίδα της την Καλαμάτα, στα μπαράκια που έζησε τους πρώτους της έρωτες και στα φυσικά τοπία όπου κατέφευγε για να εκτονωθεί όταν κάτι πήγαινε στραβά, το video clip του «ΔΕΣ ΜΕ», σε σκηνοθεσία Γιάννη Παπαδάκου & επιμέλεια Μιχάλη Παπανικολάου, διηγείται ένα love story που δεν εξελίσσεται όμορφα για τη Μαλού, αλλά με τη δύναμη του χαρακτήρα της και τη βοήθεια των φίλων, καταφέρνει να ξεπεράσει τα δύσκολα και να πάει παραπέρα
Νέες πτυχές του γοητευτικού χαρακτήρα της Μαλού φωτίζονται πια, όχι μόνο μέσα από τους στίχους και τη δυναμική ερμηνεία της στο «ΔΕΣ ΜΕ», αλλά και από το συγκινητικό σενάριο του video clip για ένα τραγούδι που έχει να κάνει με τη χειραφέτηση, την ελευθερία των επιλογών και τη συναισθηματική επιβίωση στο σκληρό παιχνίδι του έρωτα που ένα κορίτσι πρέπει να μάθει να παίζει… και να κερδίζει.
Ένα δροσερό, νεανικό video clip που πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία των αντηλιακών Hei Poa & της  Dominos Pizza.
Το νέο single «ΔΕΣ ΜΕ» της Μαλού κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

STAN " Kαι Ζηλεύω Που Σ'έχει " Περισσότερες από 1,3εκ Προβολές

STAN  
Kαι Ζηλεύω Που Σ'έχει 
  Περισσότερες από 1,3εκ Προβολές  

Σε λιγότερο από 2 εβδομάδες κυκλοφορίας
ο πιο ανατρεπτικός καλλιτέχνης της γενιάς του, o STAN
ξεπερνά το 1,3 εκ. Προβολές στο Youtube

Και Ζηλεύω Που Σ΄έχει... O STAN επιστρέφει ανανεωμένος με το πρώτο του single υπό τη νέα του δισκογραφική στέγη  Panik Records & την ICON MUSIC Records το οποίο θα αποτελέσει το hit του καλοκαιριού!

Μετά τις τελευταίες του επιτυχίες,
“Όταν Αγαπάς”, “Με Στεναχωρεί”, “Δε Σου Ανήκω” και “Παράξενο Παιδί” που κατάφεραν να αγγίξουν την κορυφή των ραδιοφωνικών Charts,
o δημοφιλής ερμηνευτής και δημιουργός επιστρέφει δριμύτερος και υπόσχεται να μας ταξιδέψει και να μας ξεσηκώσει με την μουσική του.
Από τις πρώτες κιόλας μέρες κυκλοφορίας το νέο κομμάτι του με τίτλο
Και Ζηλεύω Που Σ'έχει, έχει αγαπηθεί.
Με μια συνεχώς ανοδική πορεία ο πάντα δημιουργικός  καλλιτέχνης, βρίσκεται σταθερά στο Ημερήσιο Top 10 του Airplay Chart του MediaInspector
Και Ζηλεύω Που Σ'έχει....
Η επιτυχία του καλοκαιριού είναι εδώ,
με τη στιχουργική υπογραφή του STAN, μουσική των Πάνου Βλασακούδη, Ιωσήφ Κοτσυφάκη, Μάνου Δεδεβέση, Σίμου Κίναλη & STAN, και παραγωγή της ICON MUSIC.
 
                               Κυκλοφορεί από την 
          PANIK RECORDS & ICON MUSIC Records.
                                 OFFICIAL YOUTUBE VIDEO:

Δωρεάν είσοδο για 1.500 ανέργους στην πρόβα τζενεράλε της «Αΐντας»


H Εθνική Λυρική Σκηνή, στο πλαίσιο της κοινωνικής της πολιτικής, προσφέρει χίλιες πεντακόσιες δωρεάν θέσεις στη γενική δοκιμή της όπερας «Αΐντα» του Τζουζέπε Βέρντι – της πρώτης καλοκαιρινής της παραγωγής στο Ηρώδειο την Πέμπτη 9 Ιουνίου στις 21.00.
Αναλογιζόμενη την παρούσα κοινωνική κατάσταση, προσφέρει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας, την ευκαιρία να γίνουν κοινωνοί ενός σπουδαίου έργου τέχνης, με στόχο να καταδείξει ότι η λυρική τέχνη δεν γνωρίζει κοινωνικούς αποκλεισμούς και περιορισμούς.
Η δημοφιλής όπερα παρουσιάζεται σε νέα παραγωγή της ΕΛΣ, από το φημισμένο Φεστιβάλ Όπερας της Ταορμίνας, σε μουσική διεύθυνση Μύρωνα Μιχαηλίδη και Ηλία Βουδούρη, σκηνοθεσία Ενρίκο Καστιλιόνε, με μια πλειάδα σπουδαίων Ελλήνων και ξένων μονωδών και με την ορχήστρα, τη χορωδία και το μπαλέτο της Λυρικής.
Η διανομή των δωρεάν εισιτηρίων για τη γενική δοκιμή, θα γίνεται με επίδειξη της κάρτας ανεργίας και του δελτίου ταυτότητας των ενδιαφερομένων, στα ταμεία του θεάτρου Ολύμπια (Ακαδημίας 59 – 61, 210 36.62.100), την Τρίτη 7 Ιουνίου από τις 14.00 έως τις 21.00 και την Τετάρτη 8 Ιουνίου από τις 10.00 π.μ. έως τις 21.00. Μ. Μάζη
Πηγή  http://www.aixmi.gr