Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Colour Day Festival 2016 18 Ιουνίου Βάζουμε χρώμα στην Αθήνα και μετράμε τις ώρες!








Colour Day Festival 2016
18 Ιουνίου
Βάζουμε χρώμα στην Αθήνα και μετράμε τις ώρες!
It's a date! Let's party!
Για 2η συνεχόμενη χρονιά το Colour Day Festival έρχεται να απογειώσει τα δεδομένα των ελληνικών φεστιβάλ!
Οι πόρτες ανοίγουν στις 14.00
Η πρώτη μαζική ρίψη χρώματος θα γίνει στις 17.00
Το μεγαλύτερο πάρτι του καλοκαιριού με τα πιο hot ονόματα της ξένης και ελληνικής μουσικής σκηνής, DJ sets που θα συζητηθούν, special live acts σε ένα 10ωρο ατελείωτο event. Από 2 το μεσημέρι έως 11 το βράδυ ένα ξέφρενο, φαντασμαγορικό φεστιβάλ χρωμάτων και μουσικής, θα βάλει χρώμα ως η απόλυτη εμπειρία του καλοκαιριού!

και οι
PLAYMEN
στο Colour Day Festival!
Οι PLAYMEN είναι το σχήμα DJ's/ παραγωγών που θα παίξουν στο πασίγνωστο φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής του Tomorrowland. Πριν βρεθούν στο Βέλγιο, τέλος Ιούλη, ανεβαίνουν στο stage του Colour Day Festival.
Οι Playmen επιστρέφουν στο ΟΑΚΑ!
Το Colour Day Festival θα είναι και για φέτος το νούμερο #1 event, δημιουργώντας μία Xρωματοχώρα με χιλιάδες πρωταγωνιστές!
Το Colour Day Festival έχει προγραμματίσει μαζικές ρίψεις χρωμάτων που θα απογειώσουν το κέφι και θα χρωματίσουν τον ουρανό του ΟΑΚΑ!
H πρώτη και μεγαλύτερη ρίψη είναι προγραμματισμένη για τις 17.00 το απόγευμα, που ξεκινά και επίσημα το μουσικό πρόγραμμα του φεστιβάλ!

Σήμερα στο Καλλιμάρμαρο η μεγάλη συναυλία "Όλοι Μαζί Μπορούμε"

Σήμερα τ θα πραγματοποιηθεί στο Καλλιμάρμαρο  η μεγάλη συναυλία "Όλοι Μαζί Μπορούμε" με τη συμμετοχή πλήθους αξιόλογων καλλιτεχνών και στη διεύθυνση τον κορυφαίο  Σταύρο Ξαρχάκο!

Χάρις Αλεξίου Ελένη Βιτάλη Ελεωνόρα Ζουγανέλη Μανώλης Μητσιάς Γιώργος Νταλάρας Μίλτος Πασχαλίδης Άλκηστις Πρωτοψάλτη Ηρώ Σαϊα ¨Εναρξη 21.00 Οι πότρες ανοίγουν στις 17.00