Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

Έλενα Χαραμή...μάθε να αγαπάς και ύστερα τα λέμε

Η Έλενα Χαραμή διαγράφει τα τελευταία χρόνια την δική της ξεχωριστή καλλιτεχνική πορεία στο λαϊκοδημοτικό μας τραγούδι με προσωπικές δισκογραφικές επιτυχίες και δυναμικές  εμφανίσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Το καλοκαίρι του 2016 λοιπόν την βρίσκει να παρουσιάζει  το νέο της single με τίτλο " Μάθε να αγαπάς" των  Γιάννη Κερμανίδη  Τάσου  Μπλάθρα .

"Ουρανόεσσα" ΝΕΟ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ από τη Ζωή Τηγανούρια με την ερμηνεία της Μικαέλας Δαρμάνη


"Ουρανόεσσα" ΝΕΟ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ από τη Ζωή Τηγανούρια με την ερμηνεία της Μικαέλας Δαρμάνη



"Ουρανόεσσα - Ζωή Τηγανούρια & Μικαέλα Δαρμάνη"
Official Audio Release
(από το ομώνυμο μυθιστόρημα του Κώστα Κρομμύδα)

 
Το νέο συναρπαστικό μυθιστόρημα του Κώστα Κρομμύδα «Ουρανόεσσα» γίνεται έμπνευση για το ομότιτλο εντυπωσιακό τραγούδι, που κυκλοφορεί σε Digital Single μέσω της 14 Music και της InSideOut music web promotion.
Η ανατρεπτική μουσικοσυνθέτις Ζωή Τηγανούρια υπογράφει την Electro - Tango σύνθεση, η Μαρίνα Γεωργίου τους υπέροχους στίχους και ερμηνεύει καθηλωτικά η Μικαέλα Δαρμάνη.  (ακούστε το πατώντας εδώ)
Το τραγούδι «Ουρανόεσσα» από το πρώτο άκουσμα, από την πρώτη μελωδία και από τους πρώτους στίχους, σε ταξιδεύει στον κόσμο του βιβλίου. Έναν κόσμο γεμάτο μυστήριους τόπους, όπου ο έρωτας, η μοίρα και οι θεοί, έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Μελωδία, στίχοι και ερμηνεία παντρεύονται, δυνατά και απόλυτα.
Το βιβλίο «Ουρανόεσσα» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα.