Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Σαμπάνης -Τάμτα -Demy πρεμιέρα σήμερα στο " CABARET AT ROMEO"

Η νύχτα θα έχει πάντα τις ομορφιές της και τους ξεχωριστούς χώρους διασκέδασης, μεταξύ αυτών και το " CABARET AT ROMEO" .
Το ιστορικό στέκι λοιπόν της Λ. Ποσειδώνος ανοίγει σήμερα 24/6  τις πύλες του στην νυχτερινή καλοκαιρινή διασκέδαση  της πρωτεύουσας για να παρουσιάσει τρία αγαπημένα καλλιτεχνικά πρόσωπα της νέας μουσικής γενιάς .
 Τον Γιώργο Σαμπάνη , την Τάμτα και την Demy που έχουν κερδίσει την αγάπη του κοινού με τις δισκογραφικές τους επιτυχίες και την πάντα ξεχωριστή τους παρουσία .
Η καλή πρόταση λοιπόν για τους φίλους των δυνατών νυχτερινών αποδράσεωμν υπάρχει εκεί στην περιοχή του Ελληνικού που δίνει τις αφορμές για μαγικές  νύχτες διασκέδασης .
2108945345 - 6970866666

Πάνος Κιάμος... Η πρεμιέρα που μάγεψε στο Must Seaside Club!

Ήταν όλοι εκεί... στην πιο «must» πρεμιέρα του καλοκαιριού!!!
Ο Πάνος Κιάμος μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια επέστρεψε στην καλοκαιρινή Αθήνα και χιλιάδες θαυμαστές του, βρέθηκαν δίπλα του, δίνοντάς του το πιο δυνατό τους χειροκρότημα!!!

Ο αγαπημένος όλων ερμηνευτής που ξεχωρίζει για το επικοινωνιακό του χάρισμα και τις μοναδικές του ερμηνείες παρέσυρε τους θαμώνες σε νέα «μονοπάτια»... του live clubbing!

Στο πλευρό του ο εκρηκτικός Κώστας Μαρτάκης που κέρδισε τα βλέμματα του γυναικείου και όχι μόνο κοινού τόσο με την εντυπωσιακή σκηνική του παρουσία αλλά και με τα τραγούδια του.

Ξεχωριστή και η συμμετοχή του νεανικού συγκροτήματος «Otherview» που δόνησαν το κοινό στους δικούς τους ρυθμούς!

Την λαμπερή βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο Νίκος Μακρόπουλος, ο Αντύπας, ο Χρήστος Χολίδης, ο Πάνος Καλίδης με την σύντροφο του Λεάνα Μάρκογλου, ο Γιώργος Λεμπέσης, ο Γιώργος Δασκουλίδης, ο Ηλίας Θάνος ,  ο ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Ταχτσίδης καθώς και εξέχοντα στελέχη της Cobalt Music και της Panik Records.
Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο ο Πάνος Κιάμος κατεβαίνει παραλία... στο Must Seaside Club στη Βούλα, Ειρηνικός!!!

Just be there!!!
Must Seaside Club Λεωφόρος Κωνσταντίνου Καραμανλή 4, Βούλα, Ειρηνικός Τηλ: 215 2151636