Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΦΩΤΗΣ «ΜΗ ΡΩΤΑΣ»

ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΦΩΤΗΣ
«ΜΗ ΡΩΤΑΣ»

Ο Κώστας Καραφώτης εγκαινιάζει τη δισκογραφική του συνεργασία με την Spicy με το νέο του single «Μη ρωτάς» σε μουσική Τάσου Παναγή και στίχους Χρήστου Καντζέλη.
Ο Κώστας επιστρέφει ανανεωμένος και στην πιο δημιουργική στιγμή της καριέρας του, μας παρουσιάζει τη νέα του επιτυχία, γεμάτη ρυθμό κι ένταση που αναμένεται ν’ αγαπηθεί αμέσως από τον κόσμο!
Με τη ξεχωριστή φωνή του μας τραγουδάει:
«Μη ρωτάς αν είναι όνειρο ή έρωτας
Της καρδιάς τον χτύπο νιώσε όταν μ’ ακουμπάς
Μη ρωτάς η νύχτα φτιάχτηκε μόνο για μας
Έλα πιο κοντά μου, φίλα με
Μη σταματάς»

Η Νατάσσα Μποφίλιου στο Κιάτο Κορινθίας


"ΒΑΒΕΛ" ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ: ΚΙΑΤΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνεδριακό Κέντρο «Αφοι Μάλλιου» Κιάτο Κορινθίας
Τηλ: 27420 25838
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30,Ωρα έναρξης : 21:30
Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση: 13€, είσοδος: 15€
Προπώληση εισιτηρίων: Αρτοζαχαροπλαστεία "Νέες Γεύσεις": Πετμεζά 25 και Σικυώνος 54 - Κιάτο, Αγίας Μαρίνης 192 - Βέλο Κορινθίας και Σπύρου Κοκκώνη 3 - Ζευγολατιό Κορινθίας

Ύστερα από τις sold out παραστάσεις του χειμώνα που συζητήθηκαν όσο λίγες στην Αθήνα, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος παρουσιάζουν την ξεχωριστή ΒΑΒΕΛ σε όλη την Ελλάδα.
Την Παρασκευή 8 Ιουλίου εμφανίζονται στο Συνεδριακό Κέντρο «Αφοι Μάλλιου», στο Κιάτο Κορινθίας.


ΒΑΒΕΛ είναι ο τίτλος του πολυαναμενόμενου νέου δίσκου τους που κυκλοφορεί επίσημα από την Feelgood Records στις 27 Ιουνίου, αλλά και ο τίτλος των καλοκαιρινών τους συναυλιών, στις οποίες θα συστήσουν στους χιλιάδες θαυμαστές τους τα νέα τους τραγούδια.
Τραγούδια που δοκιμάστηκαν ήδη σε πολύ απαιτητικές συναυλιακές σκηνές, άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις, αγαπήθηκαν πριν δισκογραφηθούν και αύξησαν κατακόρυφα την ανυπομονησία για την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ!

Από τις καλοκαιρινές συναυλίες δεν θα λείπουν όμως και όλες οι μεγάλες επιτυχίες της Νατάσσας Μποφίλιου καθώς και σοφά επιλεγμένες διασκευές σπουδαίων τραγουδιών, σε ένα συναρπαστικό πρόγραμμα που έκλεψε καθολικά τις εντυπώσεις κοινού και κριτικών την σεζόν που μας πέρασε.

Γιατί τελικά, όπως λένε η Νατάσσα, ο Θέμης και ο Γεράσιμος, «στη δική μας ΒΑΒΕΛ εξαργυρώνονται όλες οι γλώσσες, αρκεί να μιλάνε αληθινά. Ανυπομονούμε να σας ξεναγήσουμε στον καινούργιο μας κόσμο”.

Μία πρώτη γεύση από το νέο δίσκο μπορείτε να πάρετε εδώ: http://bit.ly/1rttrMu , στο πρώτο lyric video της Νατάσσας Μποφίλιου και στο πρώτο video clip: http://bit.ly/28PGXEh , ενώ μπορείτε να δείτε τι λέει η πιο δυναμική τριάδα του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού για τη δημιουργία της νέας τους μουσικής πρότασης εδώ: http://bit.ly/1sJOwTT

To άλμπουμ «Βαβέλ» είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και στα δισκοπωλεία από τις 27 Ιουνίου
http://www.babelthealbum.com/

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Μουσικοί:
Θέμης Καραμουρατίδης (πιάνο, ενορχηστρώσεις)
Άρης Ζέρβας (τσέλο, βοηθός ενορχηστρωτή)
Γιάννης Δημητριάδης (πλήκτρα, ακορντεόν)
Γιώργος Μπουλντής (μπάσο ηλεκτρικό και κοντραμπάσο)
Μανώλης Γιαννίκιος (τύμπανα)
Περικλής Αλιώπης (τρομπέτα)
Γιώργος Κάστανος (κλαρινέτο-σαξόφωνο)
Nίκο Μέρμηγκας (λαούτο, λάφτα, μπουζούκι, μαντολίνο)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ : ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ
ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΕΙΣ : ΘΕΜΗΣ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ
ΣΚΗΝΟΘΕΤΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ : ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ "Αυτό Να Μείνει Μεταξύ μας" σε στίχους του Stan

ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ 
"ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ
"
NEA ΕΠΙΤΥΧΙΑ


Η Οικογένεια της Panik Platinum καλωσορίζει την 
Αμαρυλλiς .
Μια δυναμική παρουσία με λαϊκή φωνή και Ροκ διάθεση που
έρχεται να μας ταξιδέψει.

 
"Αυτό Να Μείνει Μεταξύ μας", μια δυναμική Ρούμπα με τη στιχουργική υπογραφή του STAN, και μουσική (Πάνου Βλασακούδη, Ιωσήφ Κοτσυφάκη,
Μάνου Δεδεβέση, Σίμου Κίναλη & STAN,)
παραγωγή της ICON MUSIC.

"Αυτό Να Μείνει Μεταξύ Μας" 
το νέο κομμάτι της Αμαρυλλίς 
που εγκαινιάζει τη νέα της συνεργασία
με την Panik Platinum 
Κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Ο ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΜΙΟΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΧΑΝΙΩΝ


 Ο ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΜΙΟΣ

ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΧΑΝΙΩΝ

«Κάθε έργο… Mια ιστορία»
 
Εγκαίνια: 11 Ιουλίου (8.00 μ.μ.)

Διάρκεια 11/7-11/10/2016

Τη δική τους ιστορία διηγούνται 80+1 έργα του Παύλου Σάμιου, που  ταξιδεύουν στην Κρήτη, με αφορμή την έκθεση του καταξιωμένου εικαστικού, η οποία εγκαινιάζεται στις 11 Ιουλίου στη Δημοτική Πινακοθήκη Χανίων, με τίτλο «Κάθε έργο… Mια ιστορία». Πρόκειται για την πρώτη μεγάλη έκθεση του Παύλου Σάμιου στον τόπο που γεννήθηκε ο Καζαντζάκης, γεγονός για το οποίο ο καλλιτέχνης αισθάνεται μεγάλη χαρά και τιμή. 

Η έκθεση παρουσιάζει αντιπροσωπευτικά έργα από τις τρεις πρόσφατες ενότητες δουλειάς, που ο Παύλος Σάμιος δημιούργησε τα τελευταία πέντε χρόνια. Τρεις ενότητες που αναδεικνύουν τη σχέση του καλλιτέχνη με την επιθυμία. Η τέταρτη ενότητα έχει αναδρομικό χαρακτήρα.  

Η πρώτη ενότητα έργων της έκθεσης παρουσιάζει τη σχέση του ζωγράφου με το μοντέλο του, στην οποία ο Παύλος Σάμιος επισκέπτεται τα ατελιέ κορυφαίων δασκάλων της τέχνης, ενώ εκείνοι ζωγραφίζουν παρέα με τα μοντέλα τους.

Η δεύτερη ενότητα που είναι και η μεγαλύτερη ξεκινάει από την Κυκλαδική εποχή για να φτάσει ως τις μέρες μας, αποδεικνύοντας πως το πλέον διαχρονικό σύμβολο είναι το γυναικείο γυμνό. Άλλοτε ως Θεά, άλλοτε ως εταίρα, ή  Μητέρα. Ο καλλιτέχνης εισβάλλει ειρηνικά στα ατελιέ των καλλιτεχνών και τα εμπλουτίσει με τα δικά του σύγχρονα γυμνά που αποπνέουν την επιθυμία και την ερωτική διάθεση. Το σύγχρονο γυμνό γυναικείο σώμα «συνευρίσκεται» με αντίστοιχες γυναικείες φιγούρες άλλης εποχής στο ίδιο έργο σε μια εικαστική συνομιλία που βαδίζει έξω από τα όρια του χρόνου και αναδεικνύει το γυμνό ως αιώνιο σύμβολο ερωτισμού και δημιουργίας.

Η τρίτη ενότητα αποκρυσταλλώνει την άποψη του Παύλου Σάμιου για την δημιουργική πνοή του έρωτα και την θετική επιρροή που ασκεί στον καλλιτέχνη. Ο έρωτας και η επιθυμία για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο πυροδότησαν το μεγαλείο πολύ σημαντικών έργων που δημιούργησαν κορυφαίοι ζωγράφοι στην ιστορία της ζωγραφικής από την Αναγέννηση ως σήμερα. Ειδικότερα ο Παύλος Σάμιος επισκέπτεται ατελιέ μεγάλων δασκάλων της τέχνης, όπως του Τιτσιάνο, του Θεοτοκόπουλου και του Πικάσο, οι οποίοι ανέπτυξαν ισχυρές σχέσεις επηρεασμού μεταξύ τους και διαμόρφωσαν την ιστορία της σύγχρονης τέχνης. Ο Τιτσιάνο συγκεκριμένα ήταν δάσκαλος του Θεοτοκόπουλου, ενώ ο Πικάσο έλεγε συχνά ότι πατέρας του ήταν ο Γκρέκο και μητέρα του ο Σεζάν. Ο Παύλος Σάμιος «συναντά» τους παραπάνω δημιουργούς στα ατελιέ τους σε στιγμές υψηλής δημιουργίας που σημαδεύονται από τους έρωτες που ζούσαν εκείνη την εποχή.

Τέλος στην τέταρτη ενότητα περιέχονται έργα που προέρχονται από την πορεία του Παύλου Σάμιου στη ζωγραφική, έτσι ώστε η έκθεση να λαμβάνει αναδρομικό χαρακτήρα και ο επισκέπτης της έκθεσης να διαμορφώνει σφαιρική εικόνα για την διαδρομή του καλλιτέχνη και το στίγμα του στην εικαστική τέχνη.  

Εγκαίνια έκθεσης: 11 Ιουλίου 2016 8.00 μ.μ.

Διάρκεια έκθεσης: ως τις 11 Οκτωβρίου 2016.

Δημοτική Πινακοθήκη Χανίων

Χάληδων 98-102, 73 131 Χανιά, Κρήτη

τηλ +30 28210 92294 & +30 28210 92419

fax +30 28210 9229


Ωράριο Λειτουργίας Πινακοθήκης:Δευτέρα - Σάββατο:10:00-14:00 και 19:00-22:00

Κυριακή : κλειστά

Το ""Σαββατόβραδο" της Καίτης Γαρμπή


Καίτη Γαρμπή                  
"Σαββατόβραδο"
NEW HIT SINGLE!
 
Η αγαπημένη Ελληνίδα ερμηνεύτρια επιστρέφει με ολοκαίνουργια επιτυχία...

"Σαββατόβραδο"

Σε μουσική του Μάριου Ψιμόπουλου & στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια, ένα uptempo κομμάτι που με την ερμηνεία της μοναδικής Καίτης Γαρμπή θα μας ταξιδέψει!

Στη δεύτερη φωνή συμμετοχή έκπληξη από τον Διονύση Σχοινά!

Κυκλοφορεί από το "Σαββατόβραδο" 2 Ιουλίου αποκλειστικά από την Panik Platinum! 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ TEASER ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!