Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Μπάμπης Τσέρτος Νάντια Καραγιάννη στο εξωκλήσι του Προφήτη Ηλία στην ΕΛΑΤΕΙΑ Λοκρίδος

Δύο σημαντικοί καλλιτέχνες με πολύ μεγάλη προσφορά  στο ρεμπέτικο και δημοτικό μας τραγούδι θα βρεθούν σήμερα 19/7 παραμονή της γιορτής του Προφήτη Ηλία στο εξωκλήσι του Προφήτη Ηλία στην ΕΛΑΤΕΙΑ Λοκρίδος για να παρουσιάσουν  μια ξεχωριστή μουσική βραδιά γεμάτη από διαχρονικά αγαπημένα ρεμπέτικα και δημοτικά τραγούδια .
 Ο λόγος για τον Μπάμπη Τσέρτο και την Νάντια Καραγιάννη που μέσα από τις ερμηνείες τους θα χαρίσουν  στο κοινό μοναδικές  στιγμές διαδκέδασης 
Δείτε το spot για την σημερινή βραδιά  


 


Η Μελίνα Ασλανίδου στη Γιορτή Κρασιού της Αλεξανδρούπολης

Μελίνα Ασλανίδου
«Καλοκαίρι, αγκαλιά μου...»
Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Γιορτή Κρασιού - Αλεξανδρούπολη
Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής
Η Μελίνα Ασλανίδου, έπειτα από ένα πολύ επιτυχημένο χειμώνα, συνεχίζει την καλοκαιρινή της περιοδεία, που με τίτλο «Καλοκαίρι αγκαλιά μου...», ενώνει πόλεις και σταθμούς της Ελλάδας και έρχεται ακόμα πιο κοντά στο κοινό, που την ακολουθεί και τη συντροφεύει από τα πρώτα της βήματα, έως σήμερα.
Η Μελίνα Ασλανίδου, θα βρεθεί στην Αλεξανδρούπολη τη Δευτέρα 25 Ιουλίου όπου και θα εγκαινιάσει τις φετινές εκδηλώσεις της Γιορτής Κρασιού στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής. Με μια αγκαλιά τραγούδια θα ταξιδέψει τη νύχτα μας, με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της και την εντυπωσιακή της σκηνική παρουσία.
Ένα μελωδικό ταξίδι... «πυροτέχνημα στον Έρωτα Θεό».
Με καινούρια μπάντα, μια παρέα εξαιρετικών μουσικών, ηλεκτρίζει τα καλοκαιρινά μας βράδια, με ένα πρόγραμμα «προσωπική επιλογή», από αγαπημένα της τραγούδια. Ένα πρόγραμμα με τραγούδια δυνατά και απρόβλεπτα, τραγούδια γεμάτα ηχοχρώματα, ένα πολύφωνο μωσαϊκό, ένα ρεπερτόριο γεμάτο εκπλήξεις. Μια «προσωπική επιλογή», μια μουσική περιπλάνηση με μελωδίες που αγαπούν τους στίχους, μια περιπλάνηση σε μονοπάτια που το λαϊκό φλερτάρει με το παραδοσιακό, το κλασσικό συναντά νέα δροσερά τραγούδια.
Η Μελίνα Ασλανίδου, μια από τις πιο ταλαντούχες ερμηνεύτριες της γενιάς της, ερμηνεύει και συγκινεί, τραγουδά και καθηλώνει σε μια απόλυτη αμφίδρομη σχέση με τους θεατές.
Αυτό θα συμβεί και τη Δευτέρα 25 Ιουλίου στη Γιορτή Κρασιού στην Αλεξανδρούπολη στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής.
Μαζί της επί σκηνής
Ντίνος Γεωργούντζος – πιάνο, ενορχηστρώσεις
Ανδρέας Καραντίνης, μπουζούκι
Θάνος Γκιουλετζής, βιολί
Σάββας Χριστοδούλου, κιθάρες
Έλενα Δεληχρήστου, κρουστά, κιθάρα, τραγούδι
Λεωνίδας Κυρίδης, μπάσο
Βαγγέλης Καλαμάρας, τύμπανα
Ηχοληψία: Αγγελίνα Υφαντή, Χρήστος Νταλίπης
Φωτισμός: Γιάννης Καραμπελιάς
Μελίνα Ασλανίδου
Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016
Γιορτή Κρασιού
Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής



Τιμή εισιτηρίου
Ταμείο της Γιορτής: 5 ευρώ
 

Ώρα έναρξης των εκδηλώσεων: 21:00

Σπύρος Σπυράκος Γιώργος Δασκουλίδης Έλενα Γκρέκου Σαββατόβραδο στη Χαλκίδα

Το καλλιτεχνικό δίδυμο Σπύρου Σπυράκου Γιώργου Δασκουλίδη που τάραξε για τα καλά τα  νερά της  νυχτερινή διασκέδαση πηγαίνει το Σάββατο 23/7 στη Χαλκίδα να χαρίζει ξεχωριστούς ρυθμούς διασκέδασης στο κοινό της πόλης .
Μαζί τους και η Έλενα Γκρέκου με σημαντική δισκογραφική διαδρομή και με ξεχωριστή παρουσία στα καλλιτεχνικά δρώμενα του τόπου μας . Μια δυνατή παρέα λοιπόν  που εκπροσωπεί το λαϊκό μας τραγούδι θα παρουσιάσει ένα μοναδικό πρόγραμμα από την πίστα του " Thalassa Live"