Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

...μη χαλάτε το χατίρι της έρημης καρδιάς της


Έλενα Ζανταρίδου
«Έρημη Καρδιά»
Digital Single, 2 tracks

Επειδή πιστεύουμε ότι η ποιότητα στο χώρο της μουσικής του αύριο ανήκει στους νέους καλλιτέχνες του σήμερα, θέλουμε να σταθούμε στην περίπτωση της νέας πολύ καλής τραγουδίστριας, Έλενας Ζανταρίδου, που μόλις κυκλοφόρησε ένα εκπληκτικό latin τραγούδι με τίτλο «Έρημη καρδιά», γραμμένο  σε στίχους και μουσική  από τον Κώστα Φαλκώνη.
Μια bossa Nova γεμάτη ενέργεια και υπονοούμενα, όπως ακριβώς πρέπει να είναι ένα latin τραγούδι.
Στο ίδιο Digital Single συναντάμε και το έντεχνο λαϊκότροπο «Το Χατήρι μου»
σε μουσική Κώστα Φαλκώνη και στίχο του Χρίστου Γ. Παπαδόπουλου, στο οποίο αποκαλύπτονται και οι άλλες φωνητικές δυνατότητες της Έλενας Ζανταρίδου..

Η Έλενα Ζανταρίδου κατάγεται από την Έδεσσα, είναι Ταύρος (7 Μαΐου) και ασχολείται με την μουσική από τότε που θυμάται τον εαυτό της. Από πολύ μικρή κοιταζόταν στον καθρέφτη και με τα μάτια της φαντασίας έβλεπε τον εαυτό της τραγουδίστρια. Όλο αυτό μεταφράστηκε σε 10 χρόνια μουσικών σπουδών και αποφοίτηση από το τμήμα Λαϊκής και Παραδοσιακής μουσικής των ΤΕΙ της Άρτας. 
 
Επιπλέον έχει κάνει σπουδές στο κλασσικό και το σύγχρονο τραγούδι, καθώς επίσης και μαθήματα βιολιού. Σήμερα, παράλληλα με τις ηχογραφήσεις και τις εμφανίσεις της με το συγκρότημα The Vinyls, εργάζεται σαν καθηγήτρια σε μουσικά σχολεία τα τελευταία χρόνια.
Αυτό το κορίτσι ήταν αδύνατον να ξεφύγει από το πεπρωμένο της, που την ήθελε πάση θυσία να γίνει μουσικός. Γι’  αυτό άλλωστε και η ίδια πάντα στις παρέες της έλεγε, λέει και θα λέει «Να ΄μαστε καλά να τραγουδάμε».

Κυρίες Κύριοι και ...μικρά παιδιά, η παρέα ξανασμίγει, ετοιμαστείτε...


Παρασκευή 14 – Σάββατο 15  & Παρασκευή 21 – Σάββατο 22   Οκτωβρίου στο " ΚΥΤΤΑΡΟ"


Λάκης ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Γιάννης ΜΗΛΙΩΚΑΣ
Νίκος ΖΙΩΓΑΛΑΣ
Γιάννης ΓΙΟΚΑΡΙΝΗΣ

Κυρίες Κύριοι και ...μικρά παιδιά,
η παρέα ξανασμίγει, ετοιμαστείτε...

..και Λάκης Πάπαδόπουλος
..και Γιάννης Γιοκαρίνης
..και Νίκος Ζιώγαλας
..και Γιάννης Μηλιώκας ! ! ! !

Όλοι μαζί,  για τέσσερις μαγικές φθινοπωρινές βραδιές, στο Κύτταρο.