Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

Οι Rolling Stones επιστρέφουν με νέο δίσκο ύστερα από 11 χρόνια σιωπής / ακούστε το "Just Your Fool"


Παρέμειναν ενεργοί και ...ζωηροί όλο αυτό το διάστημα οι Rolling Stones, μα κύλησαν 11 ολόκληρα χρόνια από το τελευταίο στούντιο άλμπουμ τους A Bigger Bang, που τους βρήκε να διατηρούν τη δημοτικότητά τους στα ύψη, κατακτώντας το #2 της Βρετανίας και το #3 στα αμερικάνικα charts -ακόμα και top 15 επιτυχία τους χάρισε στην πατρίδα, με το "Streets Of Love".

Έφτασε λοιπόν η ώρα να ακούσουμε καινούριο υλικό από τους αρχετυπικούς γερόλυκους του rock 'n' roll, οι οποίοι ανακοίνωσαν ότι επιστρέφουν στις 2 του Δεκέμβρη με το άλμπουμ Blue & Lonesome (θα βγει από την Polydor).


Ο δίσκος θα περιέχει διασκευές τους σε παλιά blues, άλλωστε ο Ronnie Wood το είπε ξεκάθαρα στο BBC και το αφήνουμε αμετάφραστο για να μη χάσει το νόημά του: «this is what the Stones do, we play blues».

Ως πρώτο δείγμα γραφής, οι Stones λάνσαραν στη δημοσιότητα τη διασκευή τους στο rhythm and blues anthem "Just Your Fool", επιτυχία για τον Buddy Johnson και την ορχήστρα του πίσω στα 1962. Μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.