Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Οι πρόβες στις " ΓΡΑΜΜΕΣ" με τους Γιώργο Μαργαρίτη, Νίκο Ζιώγαλα και Ελεάνα Παπαϊωάννου!



Μουσικό ραντεβού επιτυχίας  !!!

Γιώργος  Μαργαρίτης, Νίκος Ζιώγαλας, Ελεάνα Παπαϊωάννου

Έναρξη: Παρασκευή 4 Νοεμβρίου

Εν μέσω πυρετωδών προετοιμασιών και λιγες μέρες πριν την πρεμιέρα τους ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο Νίκος Ζιώγαλας και η Ελεάνα Παπαϊωάννου με τους μουσικούς τους, μας δίνουν μια μικρή εικόνα από τις  πρόβες τους και από το τι θα ακολουθήσει στη μουσική σκηνή  Γραμμές, όπου θα εμφανίζονται από την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο.




Ο Γιώργος Μαργαρίτης, έρχεται κι αυτό το χειμώνα στη μουσική σκηνή Γραμμές, μετά την περσινή του επιτυχία, με συνοδοιπόρους γι’ αυτή τη σαιζόν, τον εξαιρετικό Νίκο Ζιώγαλα και την καλή λαϊκή ερμηνεύτρια Ελεάνα Παπαϊωάννου.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης δεν χρειάζεται συστάσεις. Μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής, με δωρική φωνή και αυθεντικό ύφος, ο Γιώργος Μαργαρίτης, ξέρει να απογειώνει το κοινό του με ένα ρεπερτόριο βασισμένο στις προσωπικές του επιτυχίες αλλά και σε διαχρονικά τραγούδια, μεγάλων συνθετών.


Συνεργασία έκπληξη, στη μουσική σκηνή Γραμμές, ο Νίκος Ζιώγαλας. Ο Νίκος Ζιώγαλας είναι από τους πιο αγαπημένους και διαχρονικούς καλλιτέχνες τραγουδοποιούς, ήταν απο τους πρώτους που ένωσε το ροκ με την ελληνική παράδοση και το μετέφερε στη μουσική σκηνή. Στην συνέχεια της καλλιτεχνικής του πορείας δημιουργεί ένα πάνθεον μουσικών ακουσμάτων από λαϊκό, έντεχνο, ποπ, ροκ και βέβαια παραδοσιακό, είναι ο δικός του δρόμος, η δική του αγάπη για την "μουσική" που τον γαλούχησε.

Η Ελεάνα Παπαϊωάννου, μια νέα γνήσια λαϊκή φωνή, έμπειρη πια και ωριμότερη, συμπληρώνει την παρέα στη μουσική σκηνή Γραμμές.




Ένα πρόγραμμα που ξεκινάει από το λαϊκό και το έντεχνο ως το δημοτικό τραγούδι και υπόσχεται να δώσει μια άλλη διάσταση στα μουσικά δρώμενα της πόλης.



Το πρόγραμμα πλαισιώνουν η Βίκυ Καρνέζη και η Χριστιάνα Γαλιάτσου.



Την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος έχει αναλάβει ο Νίκος Κούρος.




Μπάσο: Κώστας Πέττας

Βιολί: Γιάννης Τσατούχας

Μπουζούκι: Άγγελος Παπαδημητρίου, Λουκάς Λιάκος

Πλήκτρα: Αβράαμ Τσαγκαλίδης

Κιθάρα: Κώστας Βλάχος
 Τύμπανα: Άγγελος Κουσάκης

 





Παραγωγή: ΓΡΑΜΜΕΣ



Μουσική Σκηνή Γραμμές

Κωνσταντινουπόλεως 111, Βοτανικός Γκάζι

Τηλ. Κρατήσεων: 2103414350, 6986130016

Ημέρες λειτουργίας:  Παρασκευή - Σάββατο



Αντώνης Ρέμος- Χρήστος Δάντης από 11/11 στο " STAGE Live" στη Θεσσαλονίκη


Αντώνης Ρέμος και Χρήστος Δάντης θα ζεστάνουν αυτό το χειμώνα τις κρύες νύχτες της Θεσσαλονίκης με τις μοναδικές επιτυχίες τους στο " STAGE Live" 
Με τραγούδια μέσα από την προσωπική δισκογραφική τους μεγάλη διαδρομή και άλλα σημαντικά τραγούδια θα χαρίσουν από τις 11/11 μοναδικές στιγμές διασκέδασης στο Βορειοελλαδίτικο κοινό .
Σολίστ  ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Μανώλης Καραντίνης .
Συμμετέχουν 
Κατερίνα Λιόλιου
Les Au Revoir
Δημήτρης Τικτόπουλος 
Βαγγέλης Βαδέκας