Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Η Ζωή Τηγανούρια στη Galerie Δημιουργών το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου


Η Ζωή Τηγανούρια στη Galerie Δημιουργών
το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, 21:00
Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στη Γκαλερί Δημιουργών, η διεθνώς γνωστή σολίστ του ακορντεόν & performer, μας καλεί αυτή τη φορά να γνωρίσουμε μία αθέατη στο Ελληνικό κοινό πλευρά της, αυτή της σύνθεσης.
Στο πλαίσιο της ενότητας «Έλληνες Συνθέτες», θα περπατήσουμε μαζί της στα μουσικά «Μονοπάτια» της καριέρας της ως συνθέτης, ξεδιπλώνοντας ένα-ένα τραγούδια και instrumental συνθέσεις από την εγχώρια και διεθνή δισκογραφία, που ξεκινά από το 1999 και φτάνει έως το σήμερα.
Συνοδοιπόροι πολλοί αγαπημένοι ερμηνευτές όπως:
Ελένη Βουδουράκη - Θάνος Πολύδωρας
Πολυτίμη - Βασιλική Στεφάνου
Κώστας Τηγάνης - Πελαγία
Επίσης συμμετέχει ο καθηγητής Βυζαντινής Μουσικολογίας, χοράρχης & ψάλτης Αχιλλέας Χαλδαιάκης
Στη κιθάρα η Αρετή Κοκκίνου, στο βιολί ο Ιάσονας Κτενάς και στα κρουστά ο Στέλιος Γενεράλης.

Θα ακούσουμε δημιουργίες της που έχουν ερμηνεύσει μεγάλοι ερμηνευτές καθώς και ορχηστρικές της συνθέσεις, που εμπεριέχονται στη προσωπική της δισκογραφία αλλά και σε διεθνείς συλλογές όπως το Buddha Bar.

Η Ζωή Τηγανούρια, η οποία μας έχει κατακτήσει με τον μοναδικό ήχο της στο ακορντεόν και τη σκηνική της παρουσία, αποδεικνύει πως έχει να δώσει παρά πολλά ακόμα στο Ελληνικό τραγούδι καθώς και στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα, όχι μόνο ως performer, αλλά και ως συνθέτης.

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, 21:00
Galerie Δημιουργών

Χελιδονούς 28, Κηφισιά

( Λεωφορεία: 504, 522, 523, 543, 721, Β9 )
Πληροφορίες - Κρατήσεις: 210 6251732

Ώρα Προσέλευσης 20:45
Ώρα έναρξης 21:00
Τιμή εισιτηρίου 10 €

Η Κατερίνα Μακαβού στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο - Up Stage

Κατερίνα Μακαβού
Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου
Γυάλινο Μουσικό Θέατρο - Up Stage
Η Κατερίνα Μακαβού, ξεκινάει τις χειμερινές εμφανίσεις της, με πρώτο σταθμό το Γυάλινο - UpStage.
Ενόψει της ετοιμασίας του καινούργιου της album, μας παρουσιάζει δείγμα της νέας της δουλειάς, τραγούδια από τους προηγούμενους δίσκους της, καθώς και διασκευές σε αγαπημένους της τραγουδοποιούς κάνοντας ένα πέρασμα από τον Δήμο Μούτση και την Αρλέτα, μέχρι τους Stranglers και την Annie Lennox.
 
Μαζί της οι μουσικοί:
Ορέστης Μπενέκας, πλήκτρα
Διονύσης Μακρής, κοντραμπάσο
Νίκος Παπαβρανούσης, τύμπανα
 
Τιμές
10 ευρώ με μπύρα ή κρασί
12 ευρώ με ποτό
 
Προπώληση εισιτηρίων



www.viva.gr
11876
σε όλα τα καταστήματα
Public, Seven Spots, Reload, Media Markt & Ευριπίδης Βιβλιοπωλεία
 
ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ - UpStage
Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη
τηλ. 210 9315600
www.gialino.gr 
 
Η Κατερίνα Μακαβού είναι τραγουδίστρια, μουσικός και τραγουδοποιός. Δισκογραφικά έχει στο ενεργητικό της δύο προσωπικούς δίσκους.
Είναι αριστούχος απόφοιτος του τμήματος Jazz Φωνητικής του Σύγχρονου Ωδείου Θεσσαλονίκης. Ολοκλήρωσε τον κύκλο σπουδών Jazz Harmony και Jazz Vocals.
 
Έχει παρακολουθήσει μαθήματα φωνητικής με την Αμερικανίδα Soprano Heather Heliger, και μαθήματα ορθοφωνίας και σκηνικής παρουσίας με την σκηνοθέτιδα και καθηγήτρια του τμήματος Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας –Θράκης, Σοφία Καρακάτζα. Με τον Ισπανό σκηνογράφο Alfonso Calderon Morcilo έχει κάνει ένα κύκλο σεμιναρίων Θεατρικής Παιδείας και Κινησιολογίας.

Καίτη Γαρμπή - Στέλλα Καλλή κέρδισαν τις εντυπώσεις και αυτό το Σαββατοκύριακο στο “ΦΩΣ”.



ΦΩΣ ...σε ότι άξιζει

Καίτη Γαρμπή - Στέλλα Καλλή

Το νούμερο 1 γυναικείο σχήμα, η Καίτη Γαρμπή και η Στέλλα κέρδισαν τις εντυπώσεις και αυτό το Σαββατοκύριακο στο “ΦΩΣ”.

H Καίτη Γαρμπή και η Στέλλα Καλλή  πήραν τον ανθό του ελληνικού τραγουδιού και τον έφεραν στο ΦΩΣ. Με την εκρηκτική τους ενέργεια και την αμφίδρομη επικοινωνία τους με το κοινό, πιστές σε τραγούδια αγαπημένα, παρέσυραν τον κόσμο σε ένα non stop πάρτυ! Εναλλάσοντας τις solo εμφανίσεις τους με ντουέτα έκπληξη δημιούργησαν  το απόλυτο talk of town στέκι για το χειμώνα μας!




Έμπειρη, γοητευτική με μια φωνή που έχει το χρόνο σύμμαχο, η Καίτη Γαρμπή, πιο ώριμη από ποτέ φωνητικά και ερμηνευτικά, με την διαχρονικήιδιαίτερη, ζεστή και ξεχωριστή χροιά της, φώτισε το ΦΩΣ και όλους όσοι είμαστε εκεί, με τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία  αλλά και μεγάλες επιτυχίες του ’90.  Η Στέλλα Καλλή, σπουδαία λαϊκή φωνή της νέας γενιάςδυναμική παρουσία, φέρνει την δική της αύρα στο ΦΩΣ, τόσο ερμηνευτικά –  αποκάλυψη σε τραγούδια απρόσμενα -  όσο και με την σκηνική της παρουσία.



Σε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα και  σε ένα χώρο υψηλής αισθητικής φρόντισαν με κάθε λεπτομέρεια η οπτικοακουστική εμπειρία στο “ΦΩΣ” να είναι μοναδική! Ιδιαίτερη στιγμή η δεξιοτέχνης του σαξοφώνου MISS SAXO VAYA  και η DJ και ραδιοφωνική παραγωγός Μαίρη Αργυριάδου οι οποίες  φροντίζουν με τις επιλογές τους να δημιουργήσουν ένα ποιοτικά ζεστό κλίμα στο ΦΩΣ.





Ανάμεσα στους φίλους και θαυμαστές τους είδαμε τον θίασο του “Μόλις χώρισα” με τους Μέμο Μπεγνή, Νάντια Μπουλέ και Ορφέας Παπαδόπουλος, η Σόφη Ζανίνου, η Κωσταντίνα Κλαψινού που δεν σταμάτησαν να χορεύουν και να αφιερώνουν τραγούδια, μαζί τους ο σκηνοθέτης Βασίλης Μυριανθόπουλος , με την παρέα του διασκέδασε την Κυριακή και ο ο Χρήστος Μενιδιάτης.  Επίσης ο Νίκος Κοκλόνης με τον Τρύφωνα Σαμαρά, τον Γιάννη Καζανίδη, το Χάρη Σιανίδη, και τον  Ηλία Μιχαλόλια.



Καίτη Γαρμπή και Στέλλα Καλλή, στο «ΦΩΣ» κάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή απόγευμα. Το γυναικείο νυχτερινό σχήμα του φετινού χειμώνα! Μια αναμφισβήτητα επιτυχημένη δυναμική συνύπαρξη επί σκηνής φωτίζει τη νυχτερινή Αθήνα, με θηλυκή διάθεση, καλά λαϊκά τραγούδια που υπόσχεται να εκτοξεύσει τη διασκέδαση στα ύψη!

Credits

Concept σκηνοθεσία: Βικτώρια Βελλοπούλου

Ενορχήστρωση programming: Κώστας Μηλιωτάκης, Ματί Παλαιολόγος

Εικονογράφιση: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς

ΦΩΣ
Βουτάδων 6, Γκάζι
Τηλέφωνα Κρατήσεων: 2103411306
Ημέρες παραστάσεων: Σάββατο Βράδυ & Κυριακή απόγευμα

Στο " ΧΥΤΗΡΙΟ" το Σουίνγκ – Καμπαρέ συναντά την Όπερα



Les demoiselles dAvignon 

με την Pavlina Styl

Special guest η σοπράνο Μάιρα Μηλολιδάκη

Όταν το Σουίνγκ – Καμπαρέ συναντά την  Όπερα

ΘΕΑΤΡΟ ΧΥΤΗΡΙΟ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Η περφόρμερ Pavlina Styl και οι μουσικοί της θα υποδεχτούν την σοπράνο Μάιρα Μηλολιδάκη την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου και ώρα 10 μ.μ., στη μουσική σκηνή του Θεάτρου Χυτήριο, για να μας παρασύρουν σε ένα αλλιώτικο μελωδικό ταξίδι, όπου  οι ρυθμοί του σουίνγκ – καμπαρέ, του ταγκό και του βαλς θα σμίξουν με την όπερα.

Μέσα από τις πρωτότυπες ενορχηστρώσεις του μαέστρου Χρίστου Θεοδώρου ο λυρισμός της κλασικής φωνής συνδυάζεται με το βαθύ ηχόχρωμα του καμπαρέ, στήνοντας ένα εκρηκτικό παιχνίδι που ανατρέπει τα όρια ανάμεσα στις εποχές και τα μουσικά είδη: έτσι, η Μπελ Επόκ, το Βερολίνο του μεσοπολέμου, η τζαζ του Porter, η Piaf και ο Brel συνυπάρχουν με συνθέτες όπως η Strozzi, o Gounod, o Bizet, ο Villa-Lobos.




Οι ευφάνταστες Δεσποινίδες της Avignon που εμπνεύστηκαν το όνομά τους από τον διάσημο πίνακα του Πικάσο, διασκεδάζουν αυτοσχεδιάζοντας και… o κύβος ερρίφθη!



Συντελεστές :
Pavlina Styl, Μάιρα Μηλολιδάκη: τραγούδι
Χρίστος Θεοδώρου: πιάνο  ενορχηστρώσεις
Ανδρέας Μουρτζούκος: σαξόφωνο

Αντώνης Αρβανίτης: κοντραμπάσο
Ρόλη Γιαμοπούλου: ντραμς


Επιμέλεια παραγωγής: Pavlina Styl

Επιμέλεια κίνησης: Φρόσω Κορρού 



Info Παράσταση: ‘Les demoiselles d’ Avignon’

Live Σουίνγκ#Καμπαρέ#Μιούζικαλ#Όπερα



Στο Θέατρο Χυτήριο



Διεύθυνση: Ιερά Οδός 44, Κεραμεικός Αθήνα


Ημέρα: Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016



Ώρα έναρξης: 22:00



Πληροφορίες – Κρατήσεις: Τηλ. 2103412313

Ώρες ταμείου: Καθημερινά 5.00 μ.μ. - 9.00 μ.μ.

Είσοδος: 8 euro


Προπώληση: www.viva.gr

Τα δέκα πιο παράξενα έθιμα για τη γιορτή των Χριστουγέννων!

Αν νομίζεις ότι τα Χριστούγεννα γιορτάζονται με τον ίδιο τρόπο σε όλον τον κόσμο, κάνεις πολύ μεγάλο λάθος! Κάθε χώρα έχει τις δικές της παραδόσεις και μάλιστα κάποιες έχουν και πολύ περίεργες! Δες τα δέκα πιο παράξενα έθιμα για τη γιορτή των Χριστουγέννων!
1. Ουκρανία
Τα χριστουγεννιάτικα δέντρα στην Ουκρανία, εκτός από τα συνηθισμένα, έχουν και ένα ασυνήθιστο «στολίδι». Μια ψεύτικη αράχνη με τον ιστό της βρίσκονται κρυμμένα στο δέντρο και όποιος τα βρει πρώτος θεωρείται ο τυχερός της χρονιάς που έρχεται.

 Η παράδοση λέει ότι κάποτε μια φτωχή χήρα δεν είχε τα χρήματα για να στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο της. Ένα πρωινό ξύπνησε και είδε ότι μία αράχνη είχε στολίσει με τον ιστό της το δέντρο, δίνοντας χαρά στην οικογένεια.
2. Νορβηγία
Για εκατοντάδες χρόνια στη Νορβηγία , η γυναίκα του σπιτιού κρύβει όλες τις σκούπες την παραμονή των Χριστουγέννων. Αυτό συμβαίνει γιατί οι μάγισσες βγαίνουν την παραμονή των Χριστουγέννων ειδικά για να ψάξουν για σκούπες.
3. Ιαπωνία
Χριστουγεννιάτικο Γεύμα στο KFC! Καλά ακούσατε! Η αλυσίδα θα πουλήσει 240.000 κουβάδες κοτόπουλου κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων. Οι ενδιαφερόμενοι προσθέτουν το όνομά τους σε λίστες αναμονής ενός μήνα για να εξασφαλίσουν το γεύμα τους για την συγκεκριμένη ημέρα.
4. Καταλονία
Ένα έθιμο μοναδικό και ιδιαίτερο που δεν μοιάζει με κάποιο άλλο είναι αυτό που επικρατεί στην Καταλονία και πρόκειται για τα caganers. Αυτά, δεν είναι τίποτε άλλο παρά μικρά είδωλα σε μορφή ανθρώπου, ο οποίος φορά παραδοσιακή στολή, έχει πάντα κατεβασμένο παντελόνι και στέκεται σε στάση… αφόδευσης. Μπορεί να ακούγεται κάπως αηδιαστικό, ωστόσο οι Καταλανοί συνηθίζουν να το κρύβουν στη φάτνη και όποιος το βρει είναι αρκετά τυχερός, αφού συμβολίζει την καλή συγκομιδή και την καλή τύχη της επόμενης χρονιάς.
5. Αυστρία
Μπορεί εμείς να μην ασχολούμαστε ιδιαίτερα με την… οικογενειακή κατάσταση του Αγίου- Βασίλη, ωστόσο στην Αυστρία ο δίδυμος αδερφός του είναι εξίσου διάσημος με αυτόν. Λέγεται Krampus και στην ουσία είναι το ακριβώς αντίθετο από τον γλυκό και αγαπημένο Άγιο μικρών και μεγάλων, αφού είναι ένας δαίμονας που παρακολουθεί τα παιδιά και τιμωρεί όσα ήταν κακά τη χρονιά που πέρασε, παίρνοντάς τα μαζί του στα σκοτεινά και βαθιά έγκατα της γης.
6. Ιταλία
Σε κάποιες περιοχές της Ιταλίας, τα δώρα τα φέρνει η Μπεφάνα (La Befana), μια καλή αλλά άσχημη μάγισσα. Στα φρόνιμα παιδιά αφήνει δώρα, γλυκά και φρούτα, ενώ στα άτακτα, κάρβουνο και σκόρδα. Οι σπιτονοικοκύρηδες της αφήνουν ένα ποτήρι κρασί και αν η μάγισσα μείνει ευχαριστημένη, θα σκουπίσει το σπίτι προτού πετάξει με τη σκούπα της. Φανταστικό! Ε αυτήν τη μάγισσα την θέλουμε σπίτι μας!
7. Ισλανδία
Όχι έναν, όχι δύο, ούτε τρεις αλλά 13 Άγιους Βασίληδες έχει η παράδοση της Ισλανδίας. Η… ομάδα τους ονομάζεται Yule Lads και η παράδοση τους θέλει να μοιάζουν με κοντά, άσχημα αλλά τρισχαριτωμένα τρολ. Σύμφωνα με το μύθο, ξεκινούν τις «επισκέψεις» τους από τις 12 Δεκεμβρίου και για τον υπόλοιπο μήνα βγαίνει στα σπίτια κάθε μέρα και ένα διαφορετικό από αυτά. Ο στόχος τους; Να σκορπίζουν έναν ευχάριστο πανικό με τις σκανδαλιές τους, καθώς μπαίνουν στα σπίτια από το τζάκι και σκορπίζοντας γύρω τους αστρόσκονη, κάνουν συνεχώς μικρές φάρσες στους κατοίκους τους.
8. Ολλανδία
Zwarte Piet ή αλλιώς Μαύρος Πέτρος, λέγεται η δημοφιλής γιορτινή φιγούρα της Ολλανδίας. Το μικρόσωμο αυτό τρολ, που περνά το χρόνο του σκάβοντας στα ανθρακωρυχεία (εξού και το μαύρο χρώμα του), ανεβοκατεβαίνει με άνεση τις καμινάδες των σπιτιών, αφού ο καπνός και τα κάρβουνα πλέον δεν τον ενοχλούν. Σύμφωνα με την παράδοση, το χόμπι του είναι να παρακολουθεί τα παιδιά, δίνοντας στη συνέχεια αναφορά στον Άγιο Βασίλη για το ποια ήταν καλά και ποια όχι, αλλά και να τον συνοδεύει στο μοίρασμα των δώρων. Τα κακά παιδιά, αντί για δώρα βρίσκουν από τον Μάυρο Πέτρο μια κάλτσα γεμάτη με… κάρβουνα.
9. Σουηδία
Από το 1966 και κάθε χρόνο στην πόλη Gavle της Σουηδίας, μία τεράστια αχυρένια κατσίκα ύψους 13 περίπου μέτρων, στήνεται στο κέντρο της πόλης και γίνεται πόλος έλξης τουριστών.  Μια θεωρία λέει ότι το έθιμο αυτό σχετίζεται με τον αγαπημένο μας μυθολογικό θεό Θωρ, ο οποίος είχε ένα ιπτάμενο άρμα με δύο κατσίκες.  Δυστυχώς, η αχυρένια κατσίκα κάθε χρόνο γίνεται στόχος εμπρηστών και λίγες φορές έχει καταφέρει να σταθεί στα πόδια της καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών.  Αν βρεθείτε εκεί, μέχρι και στοίχημα μπορείτε να παίξετε για το αν και μέχρι πότε θα επιβιώσει η δύσμοιρη κατσίκα!
10. Ουαλία
Τα Χριστούγεννα σε μερικά χωριά της Ουαλίας έχουν έναν ξεχωριστό πρωταγωνιστή.  Ένας άνθρωπος σκεπάζεται με ένα λευκό σεντόνι, κρατώντας στο χέρι του ένα μακρύ ξύλινο κοντάρι με το στολισμένο κρανίο ενός αλόγου και μαζί με 5-6 «φυσιολογικούς» ανθρώπους κάνουν βόλτες στους δρόμους, τραγουδώντας!  Προσοχή όμως γιατί το άλογο δαγκώνει και ο περαστικός-θύμα του θα πρέπει να πληρώσει ένα «πρόστιμο».  Επίσης, η παρέα κάνει και κατ’οίκον επισκέψεις, ελπίζοντας σε κάποιο κέρασμα, καθότι η επίσκεψη τους θεωρείται ότι φέρνει καλή τύχη.
Καλά Χριστούγεννα!

Η Νατάσσα Μποφίλιου στο Estate


Νατάσσα Μποφίλιου
Θέμης Καραμουρατίδης, Γεράσιμος Ευαγγελάτος
"Βαβέλ 2"
, στο Estate
Έναρξη:
Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016
Για λίγες παραστάσεις: 16-17, 23-24, 30 Δεκεμβρίου | 6-7, 13-14 Ιανουαρίου

Συζητήθηκε όσο λίγες παραστάσεις τη χρονιά που πέρασε, έγινε κοινό μυστικό και τόπος συνάντησης και ταξίδεψε σε Ελλάδα κι εξωτερικό, κερδίζοντας τις εντυπώσεις κοινού και κριτικών.

Η ΒΑΒΕΛ - βασισμένη στην 5η δισκογραφική συνάντηση της Νατάσσας Μποφίλιου με το Θέμη Καραμουρατίδη και το Γεράσιμο Ευαγγελάτο - ανανεώνει τον ήχο και το ύφος της κι επιστρέφει για 9 μόνο παραστάσεις στο Estate.
Εξωστρεφής, δυναμική, ρυθμική και πολύχρωμη, φωτίζει νέες πτυχές της συγκίνησης και προσκαλεί τους πολυάριθμους φίλους της σε ένα απρόβλεπτο πρόγραμμα – γιορτή, που συνδέει όλους τους σταθμούς της αγαπημένης τριάδας του ελληνικού τραγουδιού με σημαντικές στιγμές του εγχώριου και διεθνούς ρεπερτορίου.
Από την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, για 9 παραστάσεις, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Estate και στη ΒΑΒΕΛ 2, για να ενώσουμε τις φωνές μας κόντρα στους δύσκολους καιρούς και να αποδείξουμε ότι..."δε σώπασε ακόμα η μουσική στην Αθήνα".
Μουσικοί:
Θέμης Καραμουρατίδης (πιάνο, ενορχηστρώσεις)
Άρης Ζέρβας (τσέλο, βοηθός ενορχηστρωτή)
Γιάννης Δημητριάδης (πλήκτρα, ακορντεόν)
Γιώργος Μπουλντής (μπάσο ηλεκτρικό και κοντραμπάσο)
Μανώλης Γιαννίκιος (τύμπανα)
Βαγγέλης Κατσαρέλης (τρομπέτα)
Γιώργος Κάστανος (κλαρινέτο-σαξόφωνο)
Nίκος Μέρμηγκας (λαούτο, λάφτα, μπουζούκι, μαντολίνο)
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ : ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ
ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΕΙΣ : ΘΕΜΗΣ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ : ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΑ: ΕΛΛΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΒΟΗΘΟΣ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΗ : ΑΡΗΣ ΖΕΡΒΑΣ
ΑΚΟΥΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ : ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΞΕΒΑΝΗΣ & ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΦΩΤΙΣΜΩΝ : ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ
HΧΟΛΗΠΤΕΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΞΕΒΑΝΗΣ – ΑΝΤΩΝΗΣ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ VIDEO: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΙΝΗΣ
ARTWORK: ΕΛΕΝΗ ΣΑΚΑΛΗ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΟΥΛΟΣ

Διέυθυνση: Ανδρονίκου 3-5 & Πειραιώς. Έναντι Μουσείου Μπενάκη
Περιοχή: Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 3469154

Ο Νίκος Βέρτης στο "YTON THE MUSIC SHOW" .


Τέσσερα γράμματα μια λέξη…
ΥΤΟΝ
Υ όπως υπέροχο, υπερθέαμα, υπέρλαμπρο
Τ όπως ταιριαστό, τέλειο, τραγούδι
Ο όπως όμορφο, όνειρο, όαση
Ν όπως νέο, νεανικό, νύχτα

Αυτό και άλλα πολλά που θα τα ανακαλύψουμε στη πορεία είναι το ΥΤΟΝ the music show. Ένας νέος ολοκαίνουριος πολυχώρος, υψηλών προδιαγραφών, που σε ταξιδεύει σε άλλους δρόμους, χώρες και πολιτισμούς, με στόχο να κάνει τη διασκέδαση και τη ψυχαγωγία στην Αθήνα πιο όμορφη... και τον Νίκο Βέρτη να εγκαινιάζει τη σκηνή του στις 16 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Το ΥΤOΝ the music show, στην οδό Πέτρου Ράλλη 38, είναι ένα κόσμημα, που «χτίστηκε» με την αγάπη, το μεράκι και τη φροντίδα ανθρώπων που αγαπούν την ποιότητα στη ψυχαγωγία αλλά πάνω απ´ όλα σέβονται το κοινό τους. Οι αριθμοί είναι εντυπωσιακοί όσο και το μέγεθος του ΥΤΟΝ the music show. Πάνω από 2.500 χιλιάδες θέσεις, μια σκηνή μεγάλων διαστάσεων, με εκπλήξεις που η μια θα διαδέχεται την άλλη... τέλειες τεχνικές και ηχοακουστικές προδιαγραφές. Ένας μοναδικός χώρος, φτιαγμένος έτσι - αμφιθεατρικά - ώστε όλοι να έχουν την καλύτερη δυνατή ορατότητα προς τη σκηνή έχοντας ένα αίσθημα οικειότητας.

Ο Νίκος Βέρτης μας δίνει ραντεβού στο ΥΤΟΝ the music show. Η φετινή συνάντηση μαζί του κρύβει πολλές εκπλήξεις.
Νίκος Βέρτης: η  φωνή, η άψογη σκηνική παρουσία, η διαχρονική αξία στην νυχτερινή διασκέδαση, ο πιο δημοφιλής καλλιτέχνης με τον απόλυτο σεβασμό στο κοινό του. Στο πλευρό του η Θωμαή Απέργη, ο Στέλιος Λεγάκης, ο Πάρις, η Άννα Καμαρινού, η Athena Manoukian και οι 719.

Το ΥΤΟΝ the music show στην οδό Πέτρου Ράλλη 38 είναι ΠΡΟΤΑΣΗ!
ΥΤΟΝ the music show από τις 16 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή

ΥΤΟΝ
Πέτρου Ράλλη 38
Τηλ. Κρατήσεων 2103426677 - 2103453139
Ημέρες λειτουργίας: Σάββατο & Κυριακή

Οι "ΧΑΙΝΗΔΕΣ" στο ΜΥΛΟΣ CLUB



ΧΑΙΝΗΔΕΣ
 
ΠΕΜΠΤΗ 22 & ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23  ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016
 ΜΥΛΟΣ CLUB
Εκ της Αστυνομικής Διευθύνσεως :
Με υψηλόν αίσθημα ευθύνης, ανακοινώνομεν στους φιλομούσους ακροατάς, τας βασίμους υποψίας μας ότι η ανυπόταχτος ομάς των «ΧΑΪΝΗΔΩΝ» θα επιδράμει προσεχώς εντός της περιοχής της Θεσσαλονίκης.

Πάσα βοήθεια εις την σύλληψην των, ανταμοιφθήσεται δι’ απαλλαγής καταβολής ΕΝΦΙΑ και διοδίων εις τας εθνικάς οδούς.

 Επισημαίνομεν δε, ότι η εν λόγω ληστοσυμμορία παραμένει ασύλληπτος εκ της εποχής που η Νεκρά Θάλασσα ήτο Νοσούσα και αποτελεί τον υπ’ αριθμόν έναν κίνδυνον δια την δημοσίαν ασφάλειαν, μετά το πυρηνικό πρόγραμμα του βορειοκορεάτου ηγέτου Κιμ Γιονγκ Ουν.
Ο εκτελεστικός βραχίων της σπείρας, εις την παρούσα φάσιν, αποτελείται από τους:
Αποστολάκην Δημήτριον (λύρα, τραγούδι)
Ζαχαριουδάκην Δημήτριον (ακουστική κιθάρα, τραγούδι)
Κανέλλον Παναγιώτην (τύμπανα)
Μπάκαν Σπυριδούλαν (τραγούδι)
Μπρένταν Δημήτριον (γκάιντα, κλαρίνο, καβάλι, φλογέρα)
Νικόπουλον Μιχαήλ (λαούτο, μαντολίνο, μπουζούκι, τραγούδι)
Νόνην Ιωάννην (μπάσο)
INFOΜύλος Club
Ανδρεου Γεωργίου 56, περιοχη Σφαγεία
Ώρα προσέλευσης: 21:30 / Ώρα έναρξης: 22:30   
Εισιτήριο θεάματος: 12€, Φοιτητικο, ανέργων: 10€

Στο εισιτήριο δεν περιλαμβάνεται ποτό και είναι μόνο είσοδος θεάματος της συναυλίας, καθώς και δεν εξασφαλίζει θέση καθημένου.
Σε περίπτωση που θέλετε να εξασφαλίσετε θέση καθημένου πριν την ημερομηνία της συναυλίας μπορείτε να επικοινωνείτε στο: 2310 510081