Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Η θεαματική πρεμιέρα του Νίκου Βέρτη στο ΥΤΟΝ the music show


ΥΤΟΝ the music show
ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ – ΠΡΕΜΙΕΡΑ
Με μια θεαματική πρεμιέρα, ένα τριήμερο sold out και ένα δυναμικό come back στο ολοκαίνουριο και κατάμεστο ΥΤΟΝ the music show ξεκίνησε τις εμφανίσεις του ο Νίκος Βέρτης όπου ανέβασε για άλλη μια φορά το θερμόμετρο της διασκέδασης στα ύψη. 


Αισθητική, ποιότητα, δυναμισμός, θέαμα κι ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα γεμάτο αγαπημένα τραγούδια έδωσαν το στίγμα της έναρξης του ΥΤΟΝ με το Νίκο Βέρτη οικοδεσπότη ενός χώρου που τιμά το κοινό του. Γιατί ο Νίκος Βέρτης δεν βρίσκεται τυχαία εκεί…

Οι εκπλήξεις διαδέχονταν η μια την άλλη. Άρτιοι φωτισμοί, εξαιρετικός ήχος μέσα σε ένα περιβάλλον που σε ταξιδεύει. Εντυπωσιακά χορευτικά δρώμενα και φαντασμαγορικά σκηνικά εντυπωσίασαν τους φίλους και θαυμαστές του που ξεπέρασαν τις 2.500 κάθε βράδυ και που δεν σταμάτησαν λεπτό να ανεβάζουν φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα.

 Το παραμύθι στο υπέρλαμπρο ΥΤΟΝ ξεκινά με το αναδυόμενο από την τεραστίων διαστάσεων σκηνή του δέντρο, με τις πέντε υπέροχες αθλήτριες ρυθμικής κολύμβησης σε χορογραφίες που μαγεύουν στην εντυπωσιακή πίστα – πισίνα αλλά και την σκεπή που ανοίγει για να φέρει το φως των αστεριών μέσα στο ΥΤΟΝ


Μέσα σ’ αυτή τη μαγική ατμόσφαιρα ο Νίκος Βέρτης, με ευγένεια, θετική ενέργεια και πολλά χαμόγελα έδωσε – όπως άλλωστε συνηθίζει σε όλες τις ζωντανές του εμφανίσεις, τον καλύτερό του εαυτό, απολαμβάνοντας το χειροκρότημα του πολυπληθούς κοινού που όπως συνηθίζει να λέει τον τιμά με την παρουσία του.
Στο πλευρό του η Θωμαή Απέργη, ο Στέλιος Λεγάκης, ο Πάρις, η Άννα Καμαρινού, η Athena Manoukian και οι 719, ξεσήκωσαν το κοινό με ένα ιδιαίτερα κεφάτο πρόγραμμα.
Το μουσικό φαντασμαγορικό ραντεβού στο ΥΤΟΝ the music show με τον Νίκο Βέρτη είναι η ψυχαγωγία στη νυχτερινή Αθήνα.
Νίκος Βέρτης και ΥΤΟΝ – ΥΤΟΝ και Νίκος Βέρτης, η ποιότητα και η αισθητική στη διασκέδαση

ΥΤΟΝ  Τέσσερα γράμματα μια λέξη…

ΥΤΟΝ  Υ όπως υπέροχο, υπερθέαμα, υπέρλαμπρο
Τ όπως ταιριαστό, τέλειο, τραγούδι
Ο όπως όμορφο, όνειρο, όαση
Ν όπως νέο, νεανικό, νύχτα
ΥΤΟΝ
Πέτρου Ράλλη 38
Τηλ. Κρατήσεων 2103426677 - 2103453139
Ημέρες λειτουργίας: Σάββατο & Κυριακή

ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΙΤΟΔΙΠΛΩΜΕΝΟΣ & Polis ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΙΓΑΛΗΣ ΠΩΛΙΝΑ στο ΚΥΤΤΑΡΟ

The Christmas 80s Party..

ΣΑΒΒΑΤΑ: 24-31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ & 7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΙΤΟΔΙΠΛΩΜΕΝΟΣ & Polis
ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΙΓΑΛΗΣ
ΠΩΛΙΝΑ


Πωλίνα Μπίγαλης και Χαριτοδιπλωμένος !!!
Οι τρεις .. «Μάγοι» με δώρα τα αγχωλυτικά τραγούδια τους
και το μοναδικό κέφι που ξέρουν να δημιουργούν
θα μας χορέψουν στους ρυθμούς τους τα τρία Σάββατα των γιορτών:
παραμονή Χριστουγέννων, παραμονή Πρωτοχρονίας και το Σάββατο 7 Ιανουαρίου!!!

Αυτή η μοναδική παρέα,
που τα τελευταία χρόνια σαρώνει τα πάντα στο πέρασμα της
που δεν έχει αφήσει άνθρωπο για άνθρωπο ...καθιστό,
με την συνδρομή των εκρηκτικών Polis και του showman Δημήτρη Κίκλη
θα μας ξεσηκώσουν με τις αμέτρητες επιτυχίες τους
για τρια μοναδικά εορταστικά 80s-90s live happenings
μέχρι τελικής πτώσης!!!!!

Ετοιμαστείτε για….
«Πάμε για τρέλες στις Σευχέλες» «Μελισσούλα» «Τα κορίτσια ξενυχτάνε» «Ροζ Μπικίνι»
«Του Αιγαίου τα Μπλούζ» «Βραδινό μπανάκι» «Πους Απς» «Κατερίνα»
«Όσο υπάρχει αυτή η αγάπη» «Μπιρίμπα» «Με την πρώτη ματιά» «Στοιχηματίζω»
«Κυκλοφόρησε» «Σοκολατί» «Μου λείπεις» «Έτσι σε θέλω» «Ράδιο αγάπη μου»
«Η κόρη του περιπτερά» «Ψηλές κοντές» «Καλή επιτυχία»
«Ζηλεύω» «Το καπελάκι» «Lost in the Night”
και after – Party με όλα τα 80s και 90s Super Hits ..!!!!!!!!

Πόρτες: 22.00 (Στις 31/12 οι πόρτες θα ανοίξουν στις 00.30)
Επικοινωνια- Κρατήσεις:  210 8224134 info@kyttarolive.gr
Εισιτήριο: 15€ (με ποτό) / Φιάλη- 120€
Προπώληση εισιτηρίων:
ΚΥΤΤΑΡΟ 10-13.00 καθημερινές και ώρες-μέρες συναυλιών
VIVA.GR  http://www.viva.gr/ 
SEVEN SPOT  http://www.sevenspot.gr/
11876 Πληροφορίες Τηλεφωνικού Καταλόγου  http://www.11876.gr/

KYTTARO Live Club
Ipeirou 48 & Acharnon, Athens
Mob: +30 6977641373

ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ τέσσερις τελευταίες παραστάσει στο Νέο Κόσμο

ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ
Σταυρός του Νότου Κεντρική Σκηνή
Τέσσερις τελευταίες παραστάσεις:
Παραμονή Χριστουγέννων: Σάββατο 24 Δεκεμβρίου
Ανήμερα Πρωτοχρονιάς: Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017
Σάββατα 7 & 14 Ιανουαρίου
ο μίλτος Πασχαλίδης μετά τις sold out εμφανίσεις του από τις αρχές Νοεμβρίου στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου, ολοκληρώνει τον χειμερινό αυτό κύκλο παραστάσεων με 4 τελευταίες εμφανίσεις:
Παραμονή Χριστουγέννων: Σάββατο 24 Δεκεμβρίου
Ανήμερα Πρωτοχρονιάς: Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017
Σάββατα 7 & 14 Ιανουαρίου
Από τους σημαντικότερους τραγουδοποιούς τις γενιάς ο Μίλτος Πασχαλίδης φημίζεται κυρίως για τις ζωντανές εμφανίσεις τους. Συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τη ροκ μουσική με την παραδοσιακή και σε κάθε του παράσταση οδηγός είναι το αίσθημα της στιγμής.

Στις 5 Νοεμβρίου κυκλοφόρησε από το Όγδοο η τελευταία δισκογραφική του δουλειά με τίτλο «Περσείδες», με τραγούδια που πραγματεύονται τον έρωτα και την απώλεια.
Μαζί με αυτά τα καινούρια τραγούδια, θα θυμηθούμε τα πολύ αγαπημένα παλιότερα τραγούδια του, από το «Παραμύθι Με Λυπημένο Τέλος» ως το «Σ’ τα Είπα Όλα» και από τις «Πεθαμένες Καλησπέρες» ως τις «Βυθισμένες Άγκυρες». Κυρίως όμως ό,τι φέρει η διάθεση της στιγμής με απρόβλεπτη πάντα εξέλιξη.
Μαζί του η Μιρέλα Παχου (πιάνο, ακορντεόν και τραγούδι), ο Θύμιος Παπαδόπουλος (πνευστα) ο Δημήτρης Σινογιαννης (ηλ. Κιθαρα), ο Πάρις Περυσινάκης (λύρα) ο Δημήτρης Μουτάφης (μπάσο) και ο Ηλίας Δουμάνης (τύμπανα). Στην ηχοληψία ο Πασχάλης Κολεντσης και στο φώτα ο Μανώλης Μπράτσης.

Οργάνωση παραγωγής: Stray music
 


Ώρα έναρξης: 22:30
Σταυρός του Νότου Κεντρική Σκηνή
Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος

“Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΗΣ ΝΙΟΤΗΣ” Οι παραστάσεις θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017.

Με το έργο του Φέρντιναντ Μπρούκνερ “Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΗΣ ΝΙΟΤΗΣ” , ο Δημήτρης Λάλος μας συστήνει έναν κόσμο γεμάτο νεανικό πάθος και ερωτικό εκτροχιασμό, όπου τα σκοτεινά παιχνίδια εξουσίας έχουν τον πρώτο λόγο. Μια παρέα φοιτητών Ιατρικής εξερευνά τα όριά της,  φλερτάροντας με το θάνατο και την καταστροφή.
Το ψυχογράφημα «Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΗΣ ΝΙΟΤΗΣ» του Μπρούκνερ, γραμμένο το 1926, παρακολουθεί μια ομάδα νέων φοιτητών ιατρικής, που μέσα στην υπεροψία και στην απόγνωσή τους, προετοιμάζουν άθελά τους το έδαφος για τα κηρύγματα της εθνικοσοσιαλιστικής ναζιστικής ιδέας.

 Οι χαρακτήρες, ακροβατώντας ανάμεσα στην ιδιοφυΐα και στην παράνοια, στις σπουδές και στα πειράματα, ανακαλύπτουν τα όρια τους, φωτίζοντας σκοτεινές πτυχές του υποσυνείδητου που θα θέλαμε να ξεχάσουμε. Η παζολινική ατμόσφαιρα του έργου, μας κάνει να αναρωτηθούμε πραγματικά πόσο μακριά μπορεί να βρισκόμαστε από μια εποχή σκληρότητας και απανθρωπισμού. Τα παιχνίδια εξουσίας και το ερωτικό τους πάθος, θα τους φτάσει στο τέλος στα άκρα.
Τολμηρός και άκρως ρεαλιστικός , για την εξπρεσιονιστική του καταγωγή, ο συγγραφέας, λίγο πριν ο Χίτλερ ανέβει στην καγκελαρία, αυτοεξορίζεται στην Γαλλία και γράφει το αντιφασιστικό έργο «Οι Ράτσες».
Το ’68 ο γνωστός σκηνοθέτης Ράινερ Βέρνερ Φασμπίντερ πρωταγωνιστεί σε έναν από τους βασικούς ρόλους, ξεθάβοντας το κλασικό πλέον έργο της γερμανικής λογοτεχνίας, με γερμανικό τίτλο “KRANKHEIT DER JUGEND”, ενώ ο Μάρτιν Κρίμπ το μεταφράζει διασκευάζοντάς το  Pains Οf Υouth” και ανεβαίνει με μεγάλη επιτυχία το 2009 στο Λονδίνο.
Ο Δημήτρης Λάλος συνεχίζει για δεύτερη χρονιά με την ίδια ομάδα ηθοποιών, αναλαμβάνοντας τη μετάφραση και τη σκηνοθεσία ενός έργου που φωτίζει τα σκοτεινά παιχνίδια εξουσίας..

Μετάφραση – Σκηνοθεσία: Δημήτρης Λάλος
Σκηνικά: Μιχάλης Σαπλαούρας
Κοστούμια: Βασιλική Σύρμα
Βοηθός σκηνοθέτη: Γιάννα Τζερμιά
Video: Θάνος Κερμίτσης
Φωτογραφίες: Νίκος Πανταζάρας
Επιμέλεια γραφιστικών: Tom Yang
Προβολή / Επικοινωνία: BrainCo S.A.
Παίζουν:
Ξένια Αλεξίου, Τάσος Δέδες, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Κρίστελ Καπερώνη, Χριστίνα Μαριάνου, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Ουσίκ Χανικιάν
 Κάθε  εβδομάδα, από Παρασκευή έως Κυριακή


Tempus Verum
Εν Αθήναις
Ιάκχου 19 Γκάζι



Επισκεφθείτε τα κάτωθι Link για Trailer της παράστασης:
https://www.youtube.com/watch?v=WUxu66M7I2U

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»


ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
«ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»
Ξεναγήσεις στη νέα έκθεση «ΤΟΥΤΑΓΧΑΜΩΝ: Ταξίδι στην Αιωνιότητα», εκπαιδευτικά προγράμματα για μικρούς αιγυπτιολόγους με αφορμή την έκθεση, προβολές στη «Θόλο» εικονικής πραγματικότητας, θεατρική παράσταση «Ο Εμίλ και οι ντετέκτιβ» και πολλές ακόμα εκδηλώσεις περιμένουν τους επισκέπτες του «Ελληνικού Κόσμου» κατά τη διάρκεια των γιορτών.
 

Έκθεση «ΤΟΥΤΑΓΧΑΜΩΝ: Ταξίδι στην Αιωνιότητα»
Η έκθεση «ΤΟΥΤΑΓΧΑΜΩΝ- Ταξίδι στην Αιωνιότητα» δίνει την ευκαιρία στον επισκέπτη να ταξιδέψει χιλιάδες χρόνια πριν, να πάρει μέρος στην ανασκαφή του σπουδαίου Βρετανού αρχαιoλόγου Howard Carter και να νιώσει τη συγκίνηση και τον θαυμασμό από το πλήθος και τη λάμψη των εκατοντάδων αρχαιολογικών ευρημάτων που συνόδευσαν τον νεαρό Φαραώ στη μετά-θάνατον ζωή. Τα πιστά αντίγραφα των ανεκτίμητων θησαυρών από τον τάφο του Τουταγχαμών που παρουσιάζονται στην έκθεση και που κατασκευάστηκαν από έμπειρους τεχνίτες, υπό την επίβλεψη αρχαιολόγων, προσφέρουν ένα συναρπαστικό ταξίδι στον αρχαίο αιγυπτιακό πολιτισμό.
Στο πλαίσιο της έκθεσης πραγματοποιούνται ξεναγήσεις από τους Μουσειοπαιδαγωγούς του «Ελληνικού Κόσμου» και εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά 7-12 ετών.
Ξεναγήσεις
Η έμπειρη ομάδα των Μουσειοπαιδαγωγών σας κατευθύνει σε όλα τα «μονοπάτια» του αρχαίου αιγυπτιακού πολιτισμού με αφετηρία τους σπάνιους θησαυρούς της έκθεσης. Διαρκούν περίπου 1 ώρα και 40 λεπτά σε συνδυασμό με την προβολή του ντοκιμαντέρ «Οι μούμιες και τα μυστικά των Φαραώ».
Ημερομηνίες
ΔΕΥΤΕΡΑ
26-Δεκ
12:00 & 14:00
ΤΡΙΤΗ
27-Δεκ
12:00 & 14:00
ΤΕΤΑΡΤΗ
28-Δεκ
12:00 & 14:00
ΠΕΜΠΤΗ
29-Δεκ
12:00 & 14:00
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
30-Δεκ
12:00 & 14:00
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα: «Ο Τουτ και το μυστήριο του σκαραβαίου»
Ο Τουτ ένας παγκοσμίου φήμης αιγυπτιολόγος μελετάει επί σειρά ετών το μυστήριο της αποκρυπτογράφησης του προσωπικού ονοματόσημου του Τουταγχαμών. Η στήλη της Ροζέτα θα του δώσει πολλές πληροφορίες σχετικά με την αποκρυπτογράφηση των ιερογλυφικών. Είναι όμως αρκετές; Ποια στοιχεία από τα ευρήματα του φαραωνικού τάφου θα ρίξουν φως στο μυστήριο; Σε ποια σημεία κρύβεται ο σκαραβαίος και τι συμβολίζει;  Πώς συνδέεται με τη ζωή του Τουταγχαμών; Αν σας διακρίνει οξυδέρκεια, περιέργεια, τόλμη και διάθεση για περιπέτεια, αν κρύβετε κι εσείς μέσα σας έναν αιγυπτιολόγο, μη διστάσετε! Τότε έχετε όλα όσα χρειάζονται για να λύσετε το μυστήριο του χαμένου σκαραβαίου!
Ημερομηνίες:
ΔΕΥΤΕΡΑ
2-Ιαν
12:00
ΤΡΙΤΗ
3-Ιαν
12:00
ΤΕΤΑΡΤΗ
4-Ιαν
12:00
ΠΕΜΠΤΗ
5-Ιαν
12:00
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
6-Ιαν
12:00
Διάρκεια Προγράμματος: 90’
Τιμή: 8,5€ και 7,5€ για τα μέλη του ΙΜΕάκια Club
Για παιδιά από 7 έως 12 ετών (μαθητές Δημοτικού)
Προβολές «Θόλου» εικονικής πραγματικότητας
Δευτέρα 26, Τρίτη 27, Τετάρτη 28, Πέμπτη 29, Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016
& Δευτέρα 2, Τρίτη 3, Τετάρτη 4, Πέμπτη 5, Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017
11:15   ΚΑΤΑΚΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ
12:00   ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ: 1.500 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
13:00   ΤΙΤΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ
14:00   ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ: 1.500 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
15:00   ΔΑΡΒΙΝΟΣ: ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ
16:00   ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
Θεατρική παράσταση Ο Εμίλ και οι ντετέκτιβ    
Οι ήρωες ενός από τους καλύτερους συγγραφείς παιδικών βιβλίων στον κόσμο (Παγκόσμιο Βραβείο Λογοτεχνίας Χανς Κρίστιαν Άντερσεν) ζωντανεύουν στη σκηνή σε μία διαδραστική και κεφάτη υπερπαραγωγή από το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού. Το έργο ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μετά τον θρίαμβο που γνώρισε στο Εθνικό Θέατρο της Αγγλίας.
Ο Εμίλ και η παρέα του, σύμβολα της αθωότητας και της ανυπότακτης παιδικής δύναμης, σε μία τρυφερή και συνάμα ξεκαρδιστική παράσταση που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους.
Ημερομηνίες παραστάσεων
26/12
11:30
29/12
17:00
30/12
17:00
02/01
11:30
06/01
11:30
07/01
14:45
CTY Greece at Anatolia College
Το CTY στην Αθήνα είναι ένα Κέντρο μοναδικό στην Νοτιανατολική Ευρώπη το οποίο προσφέρει σε μαθητές από Β’ Δημοτικού έως Β’ Λυκείου εξωσχολικά εκπαιδευτικά προγράμματα ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά με εξαιρετικές ακαδημαϊκές ικανότητες και μεγάλη αγάπη για τη μάθηση.
Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 10:30, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε μία γεύση από ορισμένα από τα μαθήματα του CTY Greece at Anatolia College, τα οποία καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος επιστημών.
·         Επιστήμη και Μηχανική (Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού)
·         Ο μυστηριώδης κόσμος των πιθανοτήτων (Ε’ και ΣΤ ’Δημοτικού)
·         Το εργαστήρι του συγγραφέα (Ε’ και ΣΤ ’Δημοτικού)
·         Θέλεις να γίνεις επιστήμονας; (Γ’ και Δ’ Δημοτικού)
·         Διεθνείς Σχέσεις (Α’ Γυμνασίου και Α’ Λυκείου)
·         Μαθηματικά Μοντέλα (Α’ Γυμνασίου και Α’ Λυκείου)
*Αμέσως μετά την έναρξη των μαθημάτων, θα ακολουθήσει ενημέρωση όσων γονέων επιθυμούν να μάθουν περισσότερα για το πρόγραμμα του CTY. Η συμμετοχή είναι δωρεάν (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).
Δηλώσεις συμμετοχής στο www.anatolia.edu.gr/CTYeventAthens  και στο 2310 398 253.
Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»
Πειραιώς 254, Ταύρος
Τ. 212 254 0000
Διατίθεται δωρεάν χώρος στάθμευσης