Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας για 2 ακόμα, τελευταίες εμφανίσεις στη Σφίγγα


Ο Φίλιππος Πλιάτσικας για 2 ακόμα,
τελευταίες εμφανίσεις στη Σφίγγα
Σάββατο 1 και 8 Απριλίου
 Μόνο για το Σάββατο 1η Απριλίου special guest
η Δήμητρα Καραμπεροπούλου
Με έναν καινούργιο δίσκο που θα κυκλοφορήσει σε πολύ λίγες μέρες και μία πορεία που μετρά πάνω από 2 δεκαετίες στις αποσκευές του, ο Φίλιππος Πλιάτσικας κάνει στάση για 2 ακόμα τελευταία Σάββατα στη μουσική σκηνή Σφίγγα. 
Με τραγούδια αγαπημένα από το παρελθόν και το παρόν έρχεται να “βάλει φωτιά” και να μας απογειώσει με τρόπο που μόνο ο ίδιος και η ομάδα του ξέρει. 
Η Δήμητρα Καραμπεροπούλου, το ακορντεόν και η μοναδική παρουσία γένους θηλυκού των Πυξ Λαξ θα εμφανιστεί για μία και μόνο εμφάνιση το Σάββατο 1 Απριλίου παρέα με τον Φίλιππο Πλιάτσικα στη σκηνή της Σφίγγας!
Η Δήμητρα με το “μαγικό” της ακορντεόν θα μας ταξιδέψει στον ήχο των αγαπημένων μας τραγουδιών όπως αυτά είχαν πρωτοπαιχτεί!

Σάββατο 1 & 8 Απριλίου
Νίκος Σάλτας - Πιάνο
Χάρης Μιχαηλίδης - Ηλεκτρική κιθάρα
Γιώργος Λιβαδάς - Τύμπανα
Νίκος Παππάς - Ήχος
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845
sfigamusic@gmail.com
Ώρα έναρξης: 22.30
Τιμή εισόδου στο μπαρ: 10 ευρώ με μπύρα ή κρασί
Τιμή εισόδου στο μπαρ για φοιτητές και ανέργους: 8 ευρώ με μπύρα ή κρασί

Η Ζωή Τηγανούρια στο Κουβέιτ θέατρο Yarmouk Κυριακή 2 Απριλίου



Η Ζωή Τηγανούρια στο Κουβέιτ
θέατρο Yarmouk
Κυριακή 2 Απριλίου
Την Κυριακή 2 Απριλίου, η διακεκριμένη συνθέτης και σολίστ ακορντεόν  Ζωή Τηγανούρια θα εμφανιστεί στο θέατρο Yarmouk του Κουβέιτ για να ερμηνεύσει γνωστά κομμάτια από τη προσωπική της δισκογραφία, η οποία αποτελείται από 19 προσωπικά άλμπουμ, εκατοντάδες συμμέτοχες ως συνθέτης & σολίστ στην Ελληνική δισκογραφία, soundtracks και ορχηστρικές συνθέσεις σε διεθνείς συλλογές όπως το Buddha Bar. Επίσης στη παράσταση  θα συμπεριλάβει κομμάτια  από το πλούσιο Ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριό  της.
Ενημερωθείτε για τη Ζωή Τηγανούρια στην επίσημη ιστοσελίδα της:  www.zoe-music.net
Η εκδήλωση υποστηρίζεται από το ίδρυμα Dar Al Athar Al Islamiyya και έχει σαν στόχο την επαφή του κοινού του Κουβέιτ με την Ελληνική μουσική.
Την Ζωή Τηγανούρια θα συνοδεύσουν η Αρετή Κοκκίνου στην κιθάρα και ο Στέλιος Γενεράλης στα κρουστά.
Την επιμέλεια της εκδήλωσης έχει η εταιρεία πολιτιστικών ταξιδιών Κανών www.kanon.gr
Tην εκδήλωση θα ανοίξει ο πρέσβης της Ελλάδας στο Κουβέιτ, κ. Ανδρέας Παπαδάκης.

Help! A Beatles Tribute Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017 (νέα ημερομηνία) - Κύτταρο Live



 
Help! A Beatles Tribute

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017 (νέα ημερομηνία) - Κύτταρο Live

Όταν τίθεται το ερώτημα, ποιό είναι το πιο επιδραστικό και σημαντικό συγκρότημα στην ιστορία της μουσικής, η απάντηση που έρχεται αμέσως στο στόμα όλων, είναι αναμφισβήτητα μία: Οι BEATLES!!! Ένα γκρουπ που έχει τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην ιστορία της μουσικής με περισσότερα από 600 εκατομμύρια αντίτυπα, με τα περισσότερα #1 τραγούδια στο Billboard, δέκα βραβεία Grammy, ένα βραβείο Oscar, αδιανόητες άλλες διακρίσεις, μα πάνω απ’ όλα μία άνευ προηγουμένου φρενίτιδα του κόσμου για την τετράδα από το Liverpool, των John Lennon, Paul McCartney, Ringo Starr και George Harrison.

Όπως είναι λογικό, έχουν υπάρξει πάρα πολλά tribute σχήματα στους BEATLES, το πιο σημαντικό όμως εξ’ αυτών, οι Help! A Beatles Tribute, θα μας επισκεφτούν στις 30 Σεπτεμβρίου στο Κύτταρο Live για μία βραδιά αφιερωμένη στα θρυλικά “Σκαθάρια”, με διάρκεια μεγαλύτερη από δύο ώρες, όπου θα απολαύσουμε τη μοναδική μουσική των BEATLES. Οι Help! A Beatles Tribute είναι πασίγνωστοι για τις εξαιρετικές, νότα προς νότα, αποδόσεις των κομματιών των BEATLES, με την ίδια ενέργεια, τα ίδια κοστούμια αλλά και τα ίδια μουσικά όργανα, ώστε να προσφέρουν στον κόσμο την ίδια ποιότητα την οποία γνώρισε και αγάπησε ο κόσμος από το 1960 που δημιουργήθηκε αυτό το μοναδικό συγκρότημα στην ιστορία της μουσικής.

Οι Help! A Beatles Tribute τα τελευταία τρία χρόνια έχουν δώσει πάνω από 200 συναυλίες σε ολόκληρη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανόμενης μία εβδομαδιαίας περιοδείας στην γενέτειρα των BEATLES, το Liverpool, παίζοντας ακόμα και στο Cavern Club κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Beetleweek. Άλλο σημείο αναφοράς τους, είναι η συναυλία τους στο Obertauren της Αυστρίας, όπου έπαιξαν για να γιορτάσουν την 50η επέτειο του γυρίσματος της ταινίας “Help!” σε εκείνο το μέρος.

Οι λάτρεις των BEATLES, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μία συναυλία, όπου για περισσότερα από 120 λεπτά θα ακουστούν διαχρονικοί ύμνοι της μουσικής, απ’ όλες τις περιόδους των Σκαθαριών. Μια συναυλία-γιορτή για τη μουσική που άλλαξε τον κόσμο…

Ώρα έναρξης: 21:00 - Τιμή εισιτηρίου: 20 Ευρώ (Προπώληση & Ταμείο)

Προπώληση εισιτηρίων

Ticket House - Κύτταρο Live (10:00 - 13.00 Καθημερινές & Ώρες - Ημέρες Συναυλιών) - Metal Era - No Remorse Records - Reload Stores - Cinema Libre - Uncle Chronis Tattoo - Monsterville


Όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια για την προηγούμενη ημερομηνία διεξαγωγής της συναυλίας, ισχύουν κανονικά. Σε περίπτωση που δεν μπορούν να είναι παρόντες, μπορούν να εξαργυρώσουν το εισιτήριο από το σημείο που το αγόρασαν.



Facebook event: https://www.facebook.com/events/1885352458387672/

ΗΡΩ “ Η Artista ” Νέο CD


ΗΡΩ
Η Artista ”
Νέο CD
Πάρτε μια γεύση για τον Έρωτα
Έντονα προσωπικό ύφος, δάχτυλα που τρέχουν πάνω στα πλήκτρα του πιάνου και μια φωνή δροσερή και άμεση. Αυτή είναι η Ηρώ.
H Artista.
Αναμφίβολα, μια ταλαντούχα καλλιτέχνιδα, με πολλά κι επιτυχημένα χρόνια στη μουσική σκηνή. Ερμηνεύτρια, συνθέτρια και πιανίστα, με αγάπη για την ίδια τη μουσική και αυστηρές επιλογές.
Αυτή είναι η Ηρώ. H Artista.

Ο καινούργιος της δίσκος με το τίτλο “H Artista” επιβεβαιώνει το ταλέντο και την ανήσυχη όσο και δημιουργική ματιά της.
Με αναφορές πολυποίκιλες σε διαφορετικές δεκαετίες, σε διαφορετικά είδη, σε πολλές γλώσσες αλλά με μια αίσθηση, αυτήν της … Αrtista, η Ηρώ, φέρνει στην επικαιρότητα μια δουλειά όμοια με μουσική παλέτα.

 

Δεκαπέντε υπέροχα τραγούδια, μεγάλες επιτυχίες, μοναδικών ερμηνευτών επιλέχθηκαν

 με αγάπη και θαυμασμό από την Ηρώ για να γίνουν μέρος της νέας αυτής δουλειάς της.


H Artista, μας θυμίζει με το δικό της προσωπικό ύφος, τραγούδια όπως το

Ρόζα Ροζαλία από την Λιλιπουπολη

Ίρμα που αγαπήσαμε από τη φωνής της Ελλης Λαμπέτη,

Νυχτερινή εκπομπή της Αφροδίτης Μάνου,

Παιχνίδι ο έρωτας, Σκάρλετ που γνωρίσαμε από τον Γιώργο Μαρίνο,

Ο Στρατιώτης ένα νέο τραγούδι της Ηρούς,

το Αθάνατο Νερό, Της γυναίκας η καρδιά από το Στράτο Διονυσίου,

Θες , Σ’ έχω ερωτευτεί,  Έτσι είναι οι σχέσεις ,

H αρτίστα της Κανελλίδου κι ακόμη τρία τραγούδια από το διεθνές ρεπερτόριο

La alegria, Les parapluies de Cherbourg, I’ll always love you.



Τι είναι εντέλει η δική της ARTISTA; Τι συνδέει αυτά τα τραγούδια που άφησαν εποχή κι η ίδια επέλεξε να μας τα θυμίσει δίνοντάς τους μια καινούργια ζωή;

H Ηρώ έχει τις απαντήσεις:
Ένα «Έτσι είναι οι σχέσεις» που με καθόρισε και με σηματοδότησε στην νεαρή μου ηλικία αυτή της αναζήτησης και της αποκάλυψης των ορίων μου που σύντομα κατάλαβα ότι ήταν ατέλειωτα… κι έπειτα…
Ένας «στρατιώτης» που έκανε την εμφάνιση του μέσα μου μαζί με την μεγαλύτερη ίσως αλλαγή αυτού του αιώνα στην ζωή μας και την καθημερινότητα μας … Αυτός ο στρατιώτης ήρθε να μου θυμίσει την ορμητική εφηβεία μου τότε που μπορούσα να αλλάξω τον κόσμο. Ήρθε να μου θυμίσει ότι και τώρα μπορώ, αρκεί να πιστέψω.
Όμορφη ωριμότητα με νεανική δύναμη και ήρεμη γνώση είναι τα συνθετικά της εξέλιξης μου σε αυτό το cd και κάθε μέρα χαίρομαι όλο και πιο πολύ τις στιγμές και νοιάζομαι λιγότερο για το «χρόνο» σαν έννοια μιας και συμβιβάστηκα με το γεγονός ότι εκείνος κάνει την δική του πορεία και διόλου δεν νοιάζεται …

The Swingin' Cats present "Jukebox Cinema" στο PassPort Κεραμεικός - Upstairs για 2 παραστάσεις Πέμπτη 30 Μαρτίου και 6 Απριλίου

 The Swingin' Cats present
"Jukebox Cinema"

στο PassPort Κεραμεικός - Upstairs
για 2 παραστάσεις

Πέμπτη 30 Μαρτίου και 6 Απριλίου
Οι Swingin’ Cats δίνουν ραντεβού στο Passport Κεραμεικός, την Πέμπτη 30 Μαρτίου και 6 Απριλίου, παρουσιάζοντας το "Jukebox Cinema" - ένα αφιέρωμα στον κινηματογράφο με θεατροποιημένα Dubsmash στιγμιότυπα. 
Ένα χορευτικό πρόγραμμα που ζωγραφίζει πλατιά χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους, ζωντανεύοντας μια μεγάλη γκάμα ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου σε retro ατμόσφαιρα.
Ξέφρενες swing και rock n' roll μελωδίες,  που νικούν τον χρόνο από μια μπάντα που έχει αποδείξει ότι ξέρει να σας κάνει να περνάτε καλά! Κοφτά κιθαριστικά ακόρντα, τύμπανα να δίνουν το ρυθμό και πνευστά να απογειώνονται στον τόσο απλό μα ξεσηκωτικό shake ρυθμό. 


Μια διαδρομή που ξεκινά από τα ασπρόμαυρα καρέ των ταινιών μιούζικαλ και των λαϊκων καημών της δεκαετίας του ’50 και του ’60, που έγιναν αγαπημένες επιτυχίες. Μουσική που μας ταξιδεύει στην ξεγνοιασιά παλιών και αθώων εποχών, με κέφι και ενέργεια! 
Μαζί τους η θεατρική ομάδα “Άντωση” και η σχολή χορού “Athens Boogie”.

Line Up:

Ευγενία Λιάκου: Φωνή
Γιώργος Ζερβός: Φωνή, Ηλ. κιθάρα
Στάθης Παρασκευόπουλος: Κοντραμπάσο
Γιώργος Κουρέλης: Πλήκτρα
Δημήτρης Καλονάρος: Τύμπανα
Δημήτρης Καραγιάννης: Σαξόφωνο
Βαγγέλης Κατσαρέλης: Τρομπέτα
Επιμέλεια Ήχου: Γιώργος Φιλικόζης

Συμμετέχουν:

Θεατρική ομάδα "Άντωση" σε σκηνοθεσία Παντελή Καψάλη
Χορευτική ομάδα swing & rock n' roll: "Athens Boogie"

INFO
PASSPORT ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ Upstairs
Κεραμεικού 58 & Μαραθώνος, Αθήνα
www.pass-port.com.gr 

Τιμές εισιτηρίων:
13 ευρώ (με μπύρα ή κρασί στο
bar) – 20 ευρώ (με ποτό, σε τραπέζι)

Προπώληση εισιτηρίων



INFO
PASSPORT ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ Upstairs
Κεραμεικού 58 & Μαραθώνος, Αθήνα
τηλ. κρατήσεων 2105222203

Η Αφροδίτη Μάνου στο Σταυρό του Νότου για δύο μωβ Κυριακές..


ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΑΝΟΥ
“ΜΩΒ”
Στον Σταυρό του Νότου Plus
Κυριακή 2 & 9 Απριλίου 2017
Η Αφροδίτη Μάνου στο Σταυρό του Νότου για δύο μωβ Κυριακές..
Στο χρώμα των ημερών, της άνοιξης, της πασχαλιάς και του δειλινού, η Αφροδίτη Μάνου τραγουδάει δικά της τραγούδια, αλλά και τραγούδια που θα ήθελε να είναι δικά της, σε μια μοναδική μουσική προσαρμογή για πιάνο και βιολοντσέλο από τον συνθέτη Νίκο Πλατύραχο.
Τραγούδια για την Αγάπη, τη Νύχτα, την Πόλη και την Ελλάδα, τραγούδια όπου το κόκκινο σβήνει αργά στην αγκαλιά του μπλε δημιουργώντας όλες τις αποχρώσεις, από το πάθος και τον δυναμισμό της μέρας, ως τη γλυκιά παραίτηση της νύχτας, τραγούδια της μεγαλοπρέπειας αλλά και της ήττας, της νοσταλγίας αλλά και της ελπίδας, του εγώ και του εμείς.



Info
Κυριακή 2 & 9 Απριλίου 2017
Ώρα έναρξης 21:30
Σταυρός του Νότου Plus
Φραντζή & Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος
Τηλέφωνο: 2109226975

ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗ ΣΤΟ ANODOS LIVE STAGE ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ


ΠαΝοΣ ΜΟυΖΟυΡακηΣ and the MOuZiCiANs
ΣΤΟ ANODOS LIVE STAGE
ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία του Πάνου Μουζουράκη,
οι εμφανίσεις του στο Anodos live stage συνεχίζονται εως την Παρασκευή 7 Απριλίου.
Ο αγαπημένος τραγουδοποιός με την χαρακτηριστική ζεστή φωνή και την ξεχωριστή, γοητευτική σκηνική παρουσία, με το πρόγραμμα που παρουσιάζει, αποδεικνύει πως από τη νέα γενιά καλλιτεχνών είναι ο καλύτερος performer. Μας σαγηνεύει ακόμη μια φορά, παρασύροντάς μας σε μια βόλτα γεμάτη τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, επιλογές από τη ξένη μουσική σκηνή, αλλά και τραγούδια καλλιτεχνών που σέβεται και αγαπάει. Με το αστείρευτο χιούμορ του μετατρέπει τo live του σε stand up comedy και κρατάει τον κόσμο που έχει πάει να τον απολαύσει μέχρι την τελευταία στιγμή.

Ο Πάνος Μουζουράκης είναι ένας πλήρης καλλιτέχνης! Θεατρικός, με καυστικό χιούμορ, ενέργεια που παρασύρει τον κόσμο! Το θέαμα που προσφέρει στο Anodos live Stage είναι ευρωπαϊκών προδιαγραφών με έντονα στοιχεία ταινιών musical και πρέπει να ομολογήσω ότι δεν έχω παρακολουθήσει κάτι αντίστοιχο. Αναμφίβολα μια παράσταση που πρέπει να δοκιμάσεις!  (museekart)
Τις εμφανίσεις αυτές πραγματοποιεί με την συμμετοχή των αξιόλογων μουσικών που αποτελούν την μπάντα του,
Δημήτρη Φροσύνη - μπάσο, 
Παύλος Καλτouρουμίδης – πλήκτρα / ενορχήστρωση
Βαγγέλη Κοτζάμπαση – τύμπανα,
Σπύρο Λιβάνη - κιθάρα
και προστίθεται πλεον ένα εξαιρετικό ντουέτο πνευστών
ο Δημήτρης Καραγιάννης σαξόφωνο-κλαρινέτο
και Γιώργος Ζαρέας
Τρομπόνι
στους ήδη υπάρχοντες εξαιρετικούς συνταξιδιώτες του των τελευταίων χρόνων.
Και επιτέλους τον πλαισιώνουν τρεις αέρινες σειρήνες τραγουδίστριες,
η Μυρτώ Ναούμ 
η Κωνσταντίνα Ζωμενή 
η Σοφία Δουκλιά
Ο Φίλιππος Τρέπας υπόσχεται ένα φωτιστικό υπερθέαμα και ο Ηλίας Καρούμπαλης είναι υπεύθυνος για την ηχητική πανδαισία.
To πορτραίτο της αφίσας είναι δημιουργία του Artuman  Michalis Georgiou.
 
Οργάνωση Παραγωγής : MetroLive Productions
 
ANODOS LIVE STAGE
Τηλ. Επικοινωνίας - κρατήσεις: 210-3468100
Πειραιώς 183, Αθήνα
Ώρα έναρξης : 23.00
Τιμή εισόδου στο μπαρ  : 12 ευρώ με κρασί ή μπύρα
                                               15 ευρώ με ποτό
Τιμή κρασιού : από 55 ευρώ (ανά 2 άτομα)
Τιμή φιάλης : από 110 ευρώ (ανά 4 άτομα)
 

Η Μελίνα Ασλανίδου επισκέφτηκε το ACRO!


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ
 ΜΑΛΟΥ
ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΣΠΑΝΟΥ
Στα Decks ο DJ Αντώνης Δημητριάδης
Για 2 ακόμα τελευταία Παρασκευοσάββατα το πιο ζωντατό live club της πόλης και ο απόλυτος προορισμός διασκέδασης θα εξακολουθεί να είναι μόνο το ACRO Club στην Ιερά Οδό. 


Χαμός επικράτησε για για ένα ακόμα εκρηκτικό διήμερο με την διασκέδαδη να μην έχει τελειωμό.


Ο Γιώργος Σαμπάνης με ενδιαφέρουσες διασκευές αλλά και αγαπημένα τραγούδια από την ποπ/ροκ σκηνή αλλά και λαϊκά, ζωντάνεψε τα βράδια μας παρέα με την  Μαλού και την Ελισάβετ Σπανού.

Στο κατάμεστο ACRO Club βρέθηκε και η αγαπημένη Μελίνα Ασλανίδου με τον συνοδό της όπου δεν δίστασε να πάρει το μικρόφωνο και να τραγουδήσει με τον Γιώργο Σαμπάνη αγαπημένες επιτυχίες και ντουέτα. Όπως ήταν αναμενόμενο αποθεώθηκαν από το κοινό με πολλά λουλούδια και χειροκροτήματα. Στο  ACRO Club διασκέδασε για άλλη μια βραδιά και ο Πέτρος Κωστόπουλος με την παρέα του αλλά και η Κατερίνα Γερονικολού.


Ο παλμός της διασκέδασης συνεχίζει να χτυπά στο ACRO Club, στον ωραιότερο χώρο της Αθήνας, που ανέτρεψε και καθιέρωσε τα δεδομένα της νυχτερινής διασκέδασης παρουσιάζοντας το πιο πρωτοποριακό και δυναμικό μουσικό θέαμα. Το must live στέκι διασκέδασης στο Γκάζι είναι για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν στο ACRO Club κάθε Παρασκευή & Σάββατο και για 2 τελευταία Παρασκευοσάββατα:
31/3-1/4 και 7/4-8/4
 Μην τα χάσετε!
ACRO Club
Ιερά Οδός 13
Τηλ. Κρατήσεων:
2103417300
https://www.facebook.com/ACROofficial?fref=ts
Ημέρες Λειτουργίας:  Παρασκευή & Σάββατο